Haamed
Registered User
خاک تو سرشون کنم.
آقا Blogger.com من تعریفش رو زیاد شنیدم ... و به نظر من تابع بلاگ ها نباشی خیلی بهتره چون همیشه امکان BANN شدن از هر 2 طرف هست....یه دامین .info میخری 1300-2000 تومان با یه هاست معمولی 3000 تومان (اینایی که گفتم همه قیمت سرورهای خارجی نه ایرانییییییییییییییییییی) در کل 5000 تومان خرج میکنی یه دکمه YAHOO GROUPS ام میزاری که مخاطبات بیان عضو بشند که هر وقت فیلتر شد آدرس جدید رو داشته باشند ... با این حرکت حداقل آرامش بیشتری داری
از همه اینا گذشته من میتونم مجانی بهت یه دامین با هاست مجانی بدم..
این حرفها رو ولش کن شما یه ایمیل تو جیمیل بساز که یه جورایی میشه آی دی گوگلت بعد از اون برو تو Blogger.com از امکاناتش استفاده کن و فعلا بفکر Cms هایی مثل WordPress , MovableType نباش تا راه بیوفتیشما خودت سرویس میدی؟
معروفیت دارید؟ سابقه؟
من اگه بخوای بخری بهت سایتهای خارجی رو معرفی میتونم بکنم...در مورد مجانی ام که بهت گفتم من خودم 30 گیگ با 300 گیگ پهنای باند دارم Addon Domains ام میتونم تا 10 تا اضافه کنم خواستم بهت یه حالی بدم... و در مورد اعتبار اگه دنباله اعتباری ول معطلی...
این حرفها رو ولش کن شما یه ایمیل تو جیمیل بساز که یه جورایی میشه آی دی گوگلت بعد از اون برو تو Blogger.com از امکاناتش استفاده کن و فعلا بفکر Cms هایی مثل WordPress , MovableType نباش تا راه بیوفتی
بهترین انتخاب بلاگ اسپات دیگه!به تازگی فارسی رو هم اضافه کرده
www.blogger.com
واسه عضویتشم که دوستان توضیح دادن