• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم پیام رسان رو استفاده خواهید کرد ؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
رئیس تلگرام بعیده کوتاه بیاد چون از اول شعارش این بوده که زیر بار حرف دولتها نمیره و اگر کوتاه بیاد افکار بین المللی را نسبت به خودش بد می کنه اگرم قرار به کوتاه اومدن بود تحدید به راه اندازی ضد فیلتر تا 3ماه دیگه نمی کرد. تلگرام هم بعیده از فیلتر خارج بشه چون اونها که فیلترش کردند دنبال بهانه بودند که الان دستشون اومده و پیروزی روحانی بی تاثیر از وجود شبکه هایی مثل تلگرام نبوده و فیلترکنندگان مخالف روحانی هستند
نه دیگه این توبمیری از اون توبمیری ها نیست. روحانی استفادش رو از تلگرام کرده مگه میخواد دوباره رئیس جمهور بشه؟ مخالفای روحانی اگه میخواستن بهش ضربه بزنن که قبل از انتخابات این کارو میکردن. شما یقین بدونید اگه تلگرام از فیلتر دربیاد به این معنیه که پشت پرده همه توافقات انجام شده.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
استفاده از بلاک چین

فیلترینگ تلگرام غیرممکن می شود؟!
.

پاول دورف در توئیتی خبر داده که به کمک فناوری Blockchain،تا ماه آینده فیلترینگ تلگرام غیرممکن خواهد شد! :D

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
کبوتر

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
رئیس تلگرام بعیده کوتاه بیاد چون از اول شعارش این بوده که زیر بار حرف دولتها نمیره و اگر کوتاه بیاد افکار بین المللی را نسبت به خودش بد می کنه اگرم قرار به کوتاه اومدن بود تحدید به راه اندازی ضد فیلتر تا 3ماه دیگه نمی کرد. تلگرام هم بعیده از فیلتر خارج بشه چون اونها که فیلترش کردند دنبال بهانه بودند که الان دستشون اومده و پیروزی روحانی بی تاثیر از وجود شبکه هایی مثل تلگرام نبوده و فیلترکنندگان مخالف روحانی هستند
درسته، ولی از اون طرف هم نصف مشتری های تلگرام ایرانی هستن. توی اکثر کشورها تلگرام هیچی محسوب نمیشه و توی دنیا آخرین رتبه رو بین شبکه های اجتماعی و پیامرسان ها داره. احتمالاً خیلی ها اصلا ازش خبر ندارن و نمیدونن خوردنی هست یا پوشیدنی!
ولی همین برنامه توی ایران بیشتر از 40 میلیون مخاطب داره و اگه اینا از دست برن، تلگرام هم نیمه جون میشه.
با این صحبت های اخیر و حرف های احمد خاتمی و ...، به نظر میرسه دیگه تلگرام تا ابد فیلتـر بمونه. به جز یه حالت و اون هم موافقت دوروف با ایران هست. یعنی آمدنیوز و کانال های بعدی این گروه رو از ریشه بزنه تا ایران هم کاری باهاش نداشته باشه و مشتری های خودش رو از دست نده. ولی باید صبر کرد و دید چی میشه.
البته اون حرفی که در مورد ضد فیلــتر شدنش زد هم جالبه و معلوم نیست به کجا میرسه.

Last edited:

gone girl

Registered User
لایک‌ها
2,129
whats up:general306:

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
اگه مجبور بشم مثل سرخپوستها با دود علامت بدم به هیچ عنوان هیچ مسنجر ایرانی رو نصب نمیکنم همین تلگرام رو به قول دوستان با کلید میام.عمو بنچی داغ دلمون رو تازه کردی با یادی که از یاهو مسنجر و رومهای خاطره انگیز و تکرار نشدنیش کردی .....هی روزگار چه دورانی بود....

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
نه دیگه این توبمیری از اون توبمیری ها نیست. روحانی استفادش رو از تلگرام کرده مگه میخواد دوباره رئیس جمهور بشه؟ مخالفای روحانی اگه میخواستن بهش ضربه بزنن که قبل از انتخابات این کارو میکردن. شما یقین بدونید اگه تلگرام از فیلتر دربیاد به این معنیه که پشت پرده همه توافقات انجام شده.
تلگرام تا چند وقت دیگه به گفته سازنده اش دیگه به هیچ عنوان توسط کسی قابل فیلتر نخواهد بود و تازگیها نبود افتک چه زیاد احساس میشه ......

Last edited:

seul

Registered User
لایک‌ها
261
فیس نما:):general607:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
تلگرام تا چند وقت دیگه به گفته سازنده اش دیگه به هیچ عنوان توسط کسی قابل فیلتر نخواهد بود و تازگیها نبود افتک چه زیاد احساس میشه ......
فکر نکنم همچین تکنولوژی باشه اگه بود بقیه سایتها و برنامه ها استفاده میکردن. همین فیلتر شکن های ساده رو هم میتونن ببندن ولی این کارو نمیکنن چون همه دارن استفاده میکنن. یادمه چند سال پیش تو یه مقطع فکر کنم واسه انتخابات بود هیچ فیلتر شکنی کار نمیکرد صدای همه دراومده بود.

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
فکر نکنم همچین تکنولوژی باشه اگه بود بقیه سایتها و برنامه ها استفاده میکردن. همین فیلتر شکن های ساده رو هم میتونن ببندن ولی این کارو نمیکنن چون همه دارن استفاده میکنن. یادمه چند سال پیش تو یه مقطع فکر کنم واسه انتخابات بود هیچ فیلتر شکنی کار نمیکرد صدای همه دراومده بود.
سر انتخابات مجلس خبرگان بود اگه اشتباه نکنم. در صورتی که کلا وی پی ان ها رو از بیخ ببندن اینترنت واسه خیلی ها از جمله خود من بی معنی میشه. بیشتر سایتایی که میرم یه بخش هایی یا کلشون فیلترن. پی تی یکی از تنها جاهاییه که مرتبا بهش سر می زنم ولی اصلا فیلتر نیست.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بروکی اباد ک ترکید دیگه هیچی مثل قبل نشد

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
جالبه که تنها فناوری روز که تو دنیا توش سرآمد و بی رقیب هستیم فیلترینگه....آدم فقط وقتی به تفاوت پی میبره که مثلا" بری ایران و کره جنوبی رو در پنجاه سال قبل و حالا مقایسه کنی.... یکی بالاترین سرعت اینترنت در جهان و سرآمد فناوری و یکی از قطب های موبایل دنیا یکی صاحب موبایل جی ال ایکس!!!( که البته اونم مونتاژ تولیدات درجه چهارم برادران چینی هست و فقط مونتاژه ایرانه)

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
پیام رسان سروش توسط جمعی از متخصصان دانشگاه شریف است که امروزه شاید بتوان گفت یکی از بهترین پیام رسان های ایرانی برای تلفن همراه است ساخته شده . سرورهای پیام رسان سروش در داخل کشور قرار دارند و از سوی تیم فنی سروش با بهینه سازی سرورها و اپلکیشن سروش، سرعت و امنیت حداکثری را برای کاربران بوجود آورده.

نسخه ویندوز
https://soroush-app.ir/UploadedData/Soroush.exe

نسخه اندروید
https://soroush-app.ir/UploadedData/soroush-android.apk

بالا