• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدوم پیام رسان رو استفاده خواهید کرد ؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
تلگرام که فقط کانال هاش مفید بود ولی برای پیام دادن و چت معمولی شاید واتس آپ :general505:

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
پیام رسان سروش توسط جمعی از متخصصان دانشگاه شریف است که امروزه شاید بتوان گفت یکی از بهترین پیام رسان های ایرانی برای تلفن همراه است ساخته شده . سرورهای پیام رسان سروش در داخل کشور قرار دارند و از سوی تیم فنی سروش با بهینه سازی سرورها و اپلکیشن سروش، سرعت و امنیت حداکثری را برای کاربران بوجود آورده.

نسخه ویندوز
https://soroush-app.ir/UploadedData/Soroush.exe

نسخه اندروید
https://soroush-app.ir/UploadedData/soroush-android.apk

اون قسمت امنیتش خیلی خدا بود!:D داشتم راجع به ایمیل ایرانی میخوندم. یکی از شرایطش ا رائه کپی کارت ملی بود:D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
حرف از امنیت سروش میزنن ادم خندش میگیره بدون هیچ الگوریتم رمزنگاری و بستر http

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
حدود نیم ساعت درگیر سروش بودم تا آخرش اکانت ساخته شد.
سرعتش خیـــــــــــــــلی پایینه.
اصلاً به درد نمیخوره.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
جالبه که تنها فناوری روز که تو دنیا توش سرآمد و بی رقیب هستیم فیلترینگه....آدم فقط وقتی به تفاوت پی میبره که مثلا" بری ایران و کره جنوبی رو در پنجاه سال قبل و حالا مقایسه کنی.... یکی بالاترین سرعت اینترنت در جهان و سرآمد فناوری و یکی از قطب های موبایل دنیا یکی صاحب موبایل جی ال ایکس!!!( که البته اونم مونتاژ تولیدات درجه چهارم برادران چینی هست و فقط مونتاژه ایرانه)
منکه مقایسه کردم دیدم همون چینیا ک اینقد موفقن یا ژاپنیا میگن مثه چی صبح تا شب کار میکنن و غذاشونم ک عقرب و سوسک و هرچی گیرشون بیاد میخورن.. ولی اینجا مورد میشناسم میگفت دانشجوی دکترای فلان رشته مهندسی و دانشگاه هم درس میداد و حتی بگفته خودش اختراع ثبت شده در خارج هم داشته ولی تا درسش تموم شد مثه بقیه از ایران فرار کرد.. چنتا دانشمند هسته ای هم ک ب کشتن دادن..

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
پیام رسان سروش توسط جمعی از متخصصان دانشگاه شریف است که امروزه شاید بتوان گفت یکی از بهترین پیام رسان های ایرانی برای تلفن همراه است ساخته شده . سرورهای پیام رسان سروش در داخل کشور قرار دارند و از سوی تیم فنی سروش با بهینه سازی سرورها و اپلکیشن سروش، سرعت و امنیت حداکثری را برای کاربران بوجود آورده.

نسخه ویندوز
https://soroush-app.ir/UploadedData/Soroush.exe

نسخه اندروید
https://soroush-app.ir/UploadedData/soroush-android.apk
داداش هرقدر براش تبلیغ کنی میشه ضد تبلیغ تو خودت خواستی نصب کن.... الان این موبایل های جی ال ایکس رو هم طبقه گفته خودشون متخصصان و مهندسان داخلی!! طراحی و ساختن ...نمیدونم چرا با این همه متخصص و مهندس شاغل در کشور چرا ما بیست ساله پراید از رده خارجبیست سال پیش کره رو مونتاژ میکنیم و متخصصان اونا سانتافه تولید میکنن..

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
sms با استفاده از کلمات مبهم

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
اولا من مثه شما نیستم ک سایت دیگه ای فعال باشم ک همش میاین میگین هم میهن چنینه و چنانه .. اینبارم اصن قصد فعالیت در پاتق رو نداشتم ولی متاسفانه از اولین روز سال جدید 2018 ک دوباره سرزدم دیدم همون بحثا و توهینای سیاسی و عبور از خط قرمزا ادامه داره با اینکه خودتون بارها اعتراف کردین هرکی برخلاف نظر شما پست بده اینقد گزارش میدین ک بن بشه.. هنوزم چنتا بن شده هست.. دیگم اینقد اسپم نده ک باز بخاطر ی سری متخلف از قوانین امثال من رو بن کنن
ما یا حداقل خود من با تفکر مخالف مشکلی نداریم. خیلی های دیگه هستن اینجا عقاید مخالف اکثریت پاتوق دارن ولی حرفشون رو منطقی و باحساب می زنن. چه طور کسی نمیگه اونا رو ایگنور یا ریپورت کنید؟ مشکل از خودته که هی میای پستای بی ربط و چرت و پرت می زنی و همه چی رو ربط میدی به انتخابات 7 ماه پیش و اصلاح طلبا و تهرانیا و سایر دری وری هایی که خودت خوب می دونی چی میگم.

در ضمن تو مگه کلانتر محلی که نگران عبور از خط قرمزها تو این سایت یا هر سایت دیگه ای؟ سایت مدیر و صاحاب داره لازم باشه خودشون مداخله می کنن. آها ببخشید یادم رفت که تو پست قبلیت تهدید کرده بودی و گفته بودی پاش بیفته میدم اینجا رو فیلتر کنن :p:D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
فکر کنم تنها کسی که تا حالا این همشیره مون رو ایگنور نکرده خود منم :general506:
واقعا هیچکی اعصاب سر و کله زدن و کل کل باهاش رو نداره. طبق گفته دوستمون دکترالکسا ریپورت بدین شاید از بالا رسیدگی کردن.
نه منم ایگنورش نکردم
البته نه به خاطره اسکل بودن و منفور بودنش
بلکه به خاطره اینکه هر روز بهش نگا کنم و درس عبرت بگیرم و از اینکه خدا بهم لطف کرده و منو اینطوری نیافریده هر روز شکرگزارش باشم
همیشه تو زندگیم تلاش میکنم که به آرزو هام برسم ولی هربار که به یکیش نمیرسم میگم خدا رو شکر که عقل دارم و میتونم دوباره تلاش کنم
ولی متاسفانه (یا خوشبختانه) خدا بزرگترین نعمتش رو از اینجور افراد دریغ کرده و بهشون چیزی داده که از هزار تا بیماری لاعلاج بدتره، جوری که من حتی 1 ثانیه هم نمیتونم تصور کنم که اینطوری باشم
سرطان خوب میشه یا نهایتا طرف بعد چند سال میمره، ایدز خوب نمیشه و چند سال بعدش طرف میمیره، دیابت، هپاتیت و ... ولی بیماری اینا نه تنها خوب نمیشه بلکه تا آخر عمر هم باهاشون هست و هرچی هم عمرشون طولانی تر باشه براشون بدتره و بیماریشون خطرناک تر میشه
اینا نه تنها توی این دنیا چیزی نمیشن و ازش لذت نمیبرن بلکه توی اون دنیا هم چیزی نمیشن و در عذاب ابدی میمونن، مصداق کامل این ضرب المثل : چوب دو سر نجس (طلا)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اصلاً به درد نمیخوره.
نصب نکنید این نرم افزارو
این نرم افزار کلا یه سوراخ بزرگه

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

world15

Registered User
لایک‌ها
837
بلکه به خاطره اینکه هر روز بهش نگا کنم و درس عبرت بگیرم و از اینکه خدا بهم لطف کرده و منو اینطوری نیافریده هر روز شکرگزارش باشم
حالا ک ما داریم از امثال شما درس عبرت میگیریم ی سری الان همینجام دارن میگن بهیچوجه پیام رسان فارسی و وی چت و .. استفاده نکنین اطلاعاتتون میافته دسته مقامات! خوب اینجور افراد همیشه در ترس و اضطراب هستن حتی همون اعتراض خیابونی هم نمیرن و فقط حرفشون رو در مجازی و اونم با هزاران نوع اختصار میگن اونایی ک میرن هم همه یواشکی میرن با گوشی عکس و فیلم بگیرن.. انگار همشون چقدر خلاف میکنن ک همیشه باید با ترس و یواشکی کارشون رو انجام بدن..

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
داداش هرقدر براش تبلیغ کنی میشه ضد تبلیغ تو خودت خواستی نصب کن.... الان این موبایل های جی ال ایکس رو هم طبقه گفته خودشون متخصصان و مهندسان داخلی!! طراحی و ساختن ...نمیدونم چرا با این همه متخصص و مهندس شاغل در کشور چرا ما بیست ساله پراید از رده خارجبیست سال پیش کره رو مونتاژ میکنیم و متخصصان اونا سانتافه تولید میکنن..
والا من اینو از سافت 98 کپی کردم:D

فکر میکردم خوب باشه.
خودشون که میگن به دلیل استقبال سیصدهزار نفری ملت سرعتش اومده پایین.

با وجود تلگرام تو خواب هم نمیدیدن یهو کاربراشون اینقد زیاد بشه.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اصلاً به درد نمیخوره.
واقعآ حیف اون نیم ساعت وقتی که گذاشتی بابت این نرم افزار آشغال
فقط تلگرام

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من ایرانی هنوز هیچ کدوم رو تست نکردم تا الان

خارجی ها گوگل الو خوبه

یه زمانی هم KIK بود فیلتر شد حالا نمیدونم بازم فیلتره یا نه

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
تلگرام .
چند روز بود اذیت شدم سر فیلتر تا مروز یه اکانت ساک س 5 خریدم 10 تومن زدم بهش راحت شدم . دیگه راحت بدون فیل شکن کانکت میشه عین موقعی که فیلتر نبود . رایگانش هم هست ولی سرعتش پایینه و قطعی داره . البته 10 تومن یه ماهه که گرفتم فقط برای تلگرام گرونه و احتمالا چند روز دیگه که بقیه سایتها هم این سرویس بزارن افت میکنه ولی خب از شر ف یلترش کنا راحت شدم ارزش داره .

امضای تاپاتاک :
بیهوده متاز که مقصد خاک است

بالا