پیام رسان سروش توسط جمعی از متخصصان دانشگاه شریف است که امروزه شاید بتوان گفت یکی از بهترین پیام رسان های ایرانی برای تلفن همراه است ساخته شده . سرورهای پیام رسان سروش در داخل کشور قرار دارند و از سوی تیم فنی سروش با بهینه سازی سرورها و اپلکیشن سروش، سرعت و امنیت حداکثری را برای کاربران بوجود آورده.
نسخه ویندوز
https://soroush-app.ir/UploadedData/Soroush.exe
نسخه اندروید
https://soroush-app.ir/UploadedData/soroush-android.apk
منکه مقایسه کردم دیدم همون چینیا ک اینقد موفقن یا ژاپنیا میگن مثه چی صبح تا شب کار میکنن و غذاشونم ک عقرب و سوسک و هرچی گیرشون بیاد میخورن.. ولی اینجا مورد میشناسم میگفت دانشجوی دکترای فلان رشته مهندسی و دانشگاه هم درس میداد و حتی بگفته خودش اختراع ثبت شده در خارج هم داشته ولی تا درسش تموم شد مثه بقیه از ایران فرار کرد.. چنتا دانشمند هسته ای هم ک ب کشتن دادن..جالبه که تنها فناوری روز که تو دنیا توش سرآمد و بی رقیب هستیم فیلترینگه....آدم فقط وقتی به تفاوت پی میبره که مثلا" بری ایران و کره جنوبی رو در پنجاه سال قبل و حالا مقایسه کنی.... یکی بالاترین سرعت اینترنت در جهان و سرآمد فناوری و یکی از قطب های موبایل دنیا یکی صاحب موبایل جی ال ایکس!!!( که البته اونم مونتاژ تولیدات درجه چهارم برادران چینی هست و فقط مونتاژه ایرانه)
داداش هرقدر براش تبلیغ کنی میشه ضد تبلیغ تو خودت خواستی نصب کن.... الان این موبایل های جی ال ایکس رو هم طبقه گفته خودشون متخصصان و مهندسان داخلی!! طراحی و ساختن ...نمیدونم چرا با این همه متخصص و مهندس شاغل در کشور چرا ما بیست ساله پراید از رده خارجبیست سال پیش کره رو مونتاژ میکنیم و متخصصان اونا سانتافه تولید میکنن..پیام رسان سروش توسط جمعی از متخصصان دانشگاه شریف است که امروزه شاید بتوان گفت یکی از بهترین پیام رسان های ایرانی برای تلفن همراه است ساخته شده . سرورهای پیام رسان سروش در داخل کشور قرار دارند و از سوی تیم فنی سروش با بهینه سازی سرورها و اپلکیشن سروش، سرعت و امنیت حداکثری را برای کاربران بوجود آورده.
نسخه ویندوز
https://soroush-app.ir/UploadedData/Soroush.exe
نسخه اندروید
https://soroush-app.ir/UploadedData/soroush-android.apk
ما یا حداقل خود من با تفکر مخالف مشکلی نداریم. خیلی های دیگه هستن اینجا عقاید مخالف اکثریت پاتوق دارن ولی حرفشون رو منطقی و باحساب می زنن. چه طور کسی نمیگه اونا رو ایگنور یا ریپورت کنید؟ مشکل از خودته که هی میای پستای بی ربط و چرت و پرت می زنی و همه چی رو ربط میدی به انتخابات 7 ماه پیش و اصلاح طلبا و تهرانیا و سایر دری وری هایی که خودت خوب می دونی چی میگم.اولا من مثه شما نیستم ک سایت دیگه ای فعال باشم ک همش میاین میگین هم میهن چنینه و چنانه .. اینبارم اصن قصد فعالیت در پاتق رو نداشتم ولی متاسفانه از اولین روز سال جدید 2018 ک دوباره سرزدم دیدم همون بحثا و توهینای سیاسی و عبور از خط قرمزا ادامه داره با اینکه خودتون بارها اعتراف کردین هرکی برخلاف نظر شما پست بده اینقد گزارش میدین ک بن بشه.. هنوزم چنتا بن شده هست.. دیگم اینقد اسپم نده ک باز بخاطر ی سری متخلف از قوانین امثال من رو بن کنن
نه منم ایگنورش نکردمفکر کنم تنها کسی که تا حالا این همشیره مون رو ایگنور نکرده خود منم :general506:
واقعا هیچکی اعصاب سر و کله زدن و کل کل باهاش رو نداره. طبق گفته دوستمون دکترالکسا ریپورت بدین شاید از بالا رسیدگی کردن.
نصب نکنید این نرم افزاروحدود نیم ساعت درگیر سروش بودم تا آخرش اکانت ساخته شد.
سرعتش خیـــــــــــــــلی پایینه.
اصلاً به درد نمیخوره.
حالا ک ما داریم از امثال شما درس عبرت میگیریم ی سری الان همینجام دارن میگن بهیچوجه پیام رسان فارسی و وی چت و .. استفاده نکنین اطلاعاتتون میافته دسته مقامات! خوب اینجور افراد همیشه در ترس و اضطراب هستن حتی همون اعتراض خیابونی هم نمیرن و فقط حرفشون رو در مجازی و اونم با هزاران نوع اختصار میگن اونایی ک میرن هم همه یواشکی میرن با گوشی عکس و فیلم بگیرن.. انگار همشون چقدر خلاف میکنن ک همیشه باید با ترس و یواشکی کارشون رو انجام بدن..بلکه به خاطره اینکه هر روز بهش نگا کنم و درس عبرت بگیرم و از اینکه خدا بهم لطف کرده و منو اینطوری نیافریده هر روز شکرگزارش باشم
والا من اینو از سافت 98 کپی کردمداداش هرقدر براش تبلیغ کنی میشه ضد تبلیغ تو خودت خواستی نصب کن.... الان این موبایل های جی ال ایکس رو هم طبقه گفته خودشون متخصصان و مهندسان داخلی!! طراحی و ساختن ...نمیدونم چرا با این همه متخصص و مهندس شاغل در کشور چرا ما بیست ساله پراید از رده خارجبیست سال پیش کره رو مونتاژ میکنیم و متخصصان اونا سانتافه تولید میکنن..
واقعآ حیف اون نیم ساعت وقتی که گذاشتی بابت این نرم افزار آشغالحدود نیم ساعت درگیر سروش بودم تا آخرش اکانت ساخته شد.
سرعتش خیـــــــــــــــلی پایینه.
اصلاً به درد نمیخوره.