- نوشتهها
- 80
- لایکها
- 25
من تلگرام رفع فیلتر نشه گوشیمو میفروشم از این گوشی 50 تومنی نوکیا میخرم پول نتو میدم برا شارز گوشی
یه پست بالاتر رو ندیدی؟ :general509:رونمایی از یک پیامرسان ایرانی با قابلیتهای تلگرام در روزهای آینده
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد:
رونمایی از یک شبکه اجتماعی بومی که کدنویسی آن در داخل صورت گرفته و شبیه تلگرام است در روزهای آینده صورت خواهد گرفت.
مردم میتوانند به راحتی از کیفیت و سرعت آن استفاده کنند.
تمام کسانی که برای تلگرام ربات نوشتهاند، با همان ربات میتوانند در این شبکه و پیامرسان ایرانی اقدامات خود را انجام دهند.
تمام کسانی که عضو (ممبر) بالا دارند در این شبکه پیامرسان تلاش شده شرایطی به وجود آید که آن اعضاء و ممبرها به زیرساخت جدید منتقل شوند
تو ایگنور لیستم بود ندیدمش :general304:یه پست بالاتر رو ندیدی؟ :general509:
ایشونو دیگه برا چی ایگنور کردی؟تو ایگنور لیستم بود ندیدمش :general304:
یادم نیست ولی حتما یه دلیلی داشتهایشونو دیگه برا چی ایگنور کردی؟
ترامپ صداتو شنید [emoji1]چرا آمریکا صداسیما رو در لیست تحریم نمیذاره تا بدینوسیله کلیه شبکه های بی ارزش این موجودات از ماهواره ها قطع بشه؟
میشه در این مورد کمی بیشتر توضیح بدین؟تلگرام تا یه ماه دیگه میره رو بستر بلاکچین دیگه فیلتر کردنش غیر ممکن میشه . فقط در صورتی میتونن فیلترش کنن که کلا اینترنت رو قطع کنن . احتمالا قابلیت تماس هم اوکی میشه . تا اون موقع با پیل تر شکن بسازید .
ببین شاید دقیق نباشه ولی چیزی که من فهمیدم تو این روش اطلاعات و پیام هایی که میفرستیم به یه مجموعه کوچیک بنام بلاک تقسیم میشه و رمزگذاری میشه. هر بلاک یک جور برچسب (Label) هست که اونو به بلاک بعدی وصل میکنه به صورتی که هر کسی میتونه تمام دیتابیس رو که از این بلاک ها تشکیل شده گردآوری کنه .میشه در این مورد کمی بیشتر توضیح بدین؟
والا من دیگه گیج شدم ولی اینطور که فهمیدم این بلاکچین درواقع یه جور پایگاه داده هست و قراره تلگرام یه پول الکترونیکی مخصوص خودش رو هم ایجاد کنه. اما اینکه چطور میخواد جلوی فیلترینگ رو بگیره رو سر درنمیارم چون در هر صورت باید به یه IP متصل بشه که اونم وقتی فیلتر باشه کاری بجز استفاده از پراکسی نمیتونیم انجام بدیم.ببین شاید دقیق نباشه ولی چیزی که من فهمیدم تو این روش اطلاعات و پیام هایی که میفرستیم به یه مجموعه کوچیک بنام بلاک تقسیم میشه و رمزگذاری میشه. هر بلاک یک جور برچسب (Label) هست که اونو به بلاک بعدی وصل میکنه به صورتی که هر کسی میتونه تمام دیتابیس رو که از این بلاک ها تشکیل شده گردآوری کنه .
اینجوری چون تمام داده ها تقسیم به میلیونها بلاک و رمزگذاری میشه عملا دیگه فیلترکردنش غیر ممکن میشه !
امضای تاپاتاک :
بیهوده متاز که مقصد خاک است
این کیفیت و سرعتی که برای پیام رسان وطنی نوشته ایرانیا باهاش کیف کنن دقیقا" منو یاد کیف کردن با کیفیت و سرعت خودروهای داخلی میندازه .....داره همون سایپا مطمئن( که البته حالا جوک شده ) رو میگه ولی اینبار میگه پیام رسان سروش مطمئن:general502::general502:رونمایی از یک پیامرسان ایرانی با قابلیتهای تلگرام در روزهای آینده
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد:
رونمایی از یک شبکه اجتماعی بومی که کدنویسی آن در داخل صورت گرفته و شبیه تلگرام است در روزهای آینده صورت خواهد گرفت.
مردم میتوانند به راحتی از کیفیت و سرعت آن استفاده کنند.
تمام کسانی که برای تلگرام ربات نوشتهاند، با همان ربات میتوانند در این شبکه و پیامرسان ایرانی اقدامات خود را انجام دهند.
تمام کسانی که عضو (ممبر) بالا دارند در این شبکه پیامرسان تلاش شده شرایطی به وجود آید که آن اعضاء و ممبرها به زیرساخت جدید منتقل شوند
دوستمون اپن سورس هم هستای گپ ، هک کن
یک میلیارد تومان جایزه بگیر
قابل فیلتره . همانطور که شبکه Tor و بیت کوین قابل فیلترهببین شاید دقیق نباشه ولی چیزی که من فهمیدم تو این روش اطلاعات و پیام هایی که میفرستیم به یه مجموعه کوچیک بنام بلاک تقسیم میشه و رمزگذاری میشه. هر بلاک یک جور برچسب (Label) هست که اونو به بلاک بعدی وصل میکنه به صورتی که هر کسی میتونه تمام دیتابیس رو که از این بلاک ها تشکیل شده گردآوری کنه .
اینجوری چون تمام داده ها تقسیم به میلیونها بلاک و رمزگذاری میشه عملا دیگه فیلترکردنش غیر ممکن میشه !
امضای تاپاتاک :
بیهوده متاز که مقصد خاک است
مشکل پیام رسان وطنی کیفت و سرعت نیست . مشکل و محدودیت اصلیش محتوا هست . الان خیلی ها تلگرام براشون جنبه سرگرمی داره مثلا میرن تو کانالها جوک میخونن یا عکس و ... میبینن ولی تو پیام رسان وطنی امکانش نیست که این چیزا رو ببینی همچنین امکانش هم نیست هر حرفی بزنی !این کیفیت و سرعتی که برای پیام رسان وطنی نوشته ایرانیا باهاش کیف کنن دقیقا" منو یاد کیف کردن با کیفیت و سرعت خودروهای داخلی میندازه .....داره همون سایپا مطمئن( که البته حالا جوک شده ) رو میگه ولی اینبار میگه پیام رسان سروش مطمئن:general502::general502: