• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

new24-4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شبرنگ بری از کجا گیر بیاریم خو!:)
دادا منم 200 گرم میخوام،فقط میشه یه چنتا طرح هم واسم با پلاتر ببری و بفرستی؟
الته بزارید دوستان اول استفاده کنن بعد خریدارم
در ضمن واسه تکش بجای این کرم،لوله بازکن بفرست-من پولشو میدم!-:)

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
شبرنگ بری از کجا گیر بیاریم خو!:)
دادا منم 200 گرم میخوام،فقط میشه یه چنتا طرح هم واسم با پلاتر ببری و بفرستی؟
الته بزارید دوستان اول استفاده کنن بعد خریدارم
در ضمن واسه تکش بجای این کرم،لوله بازکن بفرست-من پولشو میدم!-:)

باشه شبرنگ آماد ه ام هر تعدادی ، اندازه ای و هر طرحی که بخوای برات می فرستم
می تونی آخر سر سفارش بدی هرچی میلت می کشه

دوستان عزیز علاقه مند به هنر حکاکی توجه داشته باشند که بزودی و در چند روز آینده آموزش مفصل
و نسبتاً کاملی بصورت عملی و مرحله به مرحله در باره دکوراسیون با شبرنگ بر روی شیشه و آینه و شایدم
سرامیک و سفال ، براتون در نظر گرفتم که انشاء الله خدمتتون ارائه می کنم.
اگه فراهم بشه هفته بعد هم عملیات حکاکی بدون شبرنگ و بوسیله سیلک اسکرین ( چاپ سیلک) به کمک برادرم
خدمتتون نشون می دم

به کمک یک نوار چسب معمولی و مقداری کرم حکاکی می توانید تصاویر هنری زیادی را روی وسایل خانه خود حک کنید

DIY-Chevron-Etched-Glass-Vase-Tutorial.jpg

DIY-Chevron-Etched-Vase-TidyMom.jpg

این تصویر اسب بوسیله کرم روی آینه حک شده
خودم درستش کردم

unt4M.jpg

اینم یه لیوان قشنگ که با شبرنگ کار شده
کار خارجیاست

etching3.jpg

vasemedium.jpg

Last edited:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
دوستان خریدین بالاخره؟
چجوری بود؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
همانگونه که وعده داده بودم در این پست قصد دارم نحوه حکاکی شیشه و آینه با استفاده از شبرنگ و کرم حکاکی را خدمتتان آموزش دهم. در این آموزش می خواهم نام کاربری خودم را به همراه آدرس سایت بر روی آینه و شیشه حکاکی کنم و مراحل کار را بطور مصور خدمتتان نشان دهم تا با فرآیند کار بیشتر آشنا شوید.
ابتدا طرح مورد نظر را به وسیله دستگاه شبرنگبر( که می تواند دستی نیز انجام شود) برش می زنیم و بعد شروع به در آوردن آن قسمتهایی می کنیم که مایلیم روی کار بصورت مات نشان داده شوند. ما در اینجا ترجیح داده ایم زمینه دستنخورده باقی بماند و خطها مات شوند بنا بر این به طریق زیر و به وسیله تیغ مخصوص اقدام به خالی کردن خطوط می کنیم. اگر می خواستیم می توانستیم زمینه را مات کنیم و خطوط را رها کنیم که به این حالت نقش برجسته می گویند.

thumb-21B2_522C3B74.jpg

thumb-584B_522C3B74.jpg

کسانی که سند بلست کار می کنند ترجیح می دهند ابتدا شبرنگ را روی کار بچسبانند وبعد اقدام به تخلیه قسمتهای مورد نظر خود کنند که این کار اندکی زمانبر است و درضمن مقداری از چسب شبرنگ روی کار باقی می ماند که پاک کردن آن مشکل است و در کیفیت کار تأثیر خواهد گذاشت. دوستان مبتدی برای دیدن بهتر خطوط می توانند قبل از اقدام به تخلیه، مقدار کمی آرد روی شبرنگ بمالند تا خطوط برش کاملاً مشخص شوند و راحتتر بتوانند آنها را تشخیص دهند.
بعد از مرحله تخلیه ، به اندازه سطح کار ، بر چسب ( از نوع کم چسب و چند بار مصرف) می بریم و آن ر به کمک کاردک پلاستیکی مخصوص روی شبرنگ می چسبانیم . دقت داشته باشید اگر سطح شبرنگ زیاد باشد شما باید به طریق زیر عمل کنید و نمی توانید برچسب را به یکباره روی سطح مورد نظر بچسبانید:
هم در پشت برچسب و هم شبرنگ یک ورق کاغذی وجود دارد که می بایستی از آن جدا شود اما شما یکدفعه این کار را نکرده و به اینصورت عمل می کنید که ابتدا حدود نصف کاغذ را از برچسب جدا نموده و بعد با فاصله پنج میلیمتر از نیمه دیگر ، دوباره در جای خودش می چسبانیدش

thumb-C5BC_522C3B74.jpg

thumb-9A09_522C3B74.jpg

thumb-95C8_522C3B74.jpg

حالا بر چسب را ابتدا روی شبرنگ تنظیم می کنید و بعد با انگشت دست آن قسمتی را که فاصله انداخته بودید بر روی شبرنگ می چسبانید تا از روی آن تکان نخورد بعد در حالی که یک نیمه برچسب را بالا گرفته اید به آرامی کاغذش را جدا می کنید و کم کم آن را به کمک کاردک پلاستیکی روی کار می چسبانید و و سپس همینکار را با نیمه دوم می کنید .
تا حالا چسب زخم چسبانده اید؟ چسباندن بر چسب بر روی شبرنگ تقریباً شبیه چسباندن چسب زخم بر روی بدن است. علت اینکه برچسب را به یکباره نمی چسبانیم صاف چسبیدن آن و جلوگیری از چین و چروک شدنش است. البته وقتی ابعاد شبرنگ کوچک باشد می توان برچسب را یکدفعه روی آن چسباند.

thumb-C50F_522C3C51.jpg

thumb-3409_522C3C51.jpg

thumb-B370_522C3C51.jpg

قسمتی را که می خواهیم روی آن حکاکی کنیم حد الامکان با شیشه پاک کن یا الکل کاملاً تمیز و خشک می کنیم. دقت کنید که چربی و اثر انگشت روی کار باقی نماند که باعث کاهش کیفیت مات خواهد شد. اینک شبرنگی را که برچسب رویش چسباندیم درست به طریق فوق روی آینه یاشیشه تنظیم می کنیم و می چسبانیم . دقت داشته باشید موقعه ای که می خواهید کاغذ پشت آن را جدا کنید ، به آرامی این کار را انجام دهید تا اگر تکه ای از شکل به آن چسبیده بود دوباره با فشار انگشت یا کاردک ، آن را به محل خودش برگردانید . بعد از اینکه شبرنگ بر روی کار چسبید ، بوسیله کاردک پلاستیکی چندین بار از روی آن حرکت می کنیم تا کاملاً بر روی شیشه بچسبد و جدا نشود. در این قسمت به آرامی برچسب را از روی شبرنگ جدا می کنیم و برای مصرف بعدی ، کاغذ پشتش را به آن بر می گردانیم. دقت داشته باشید که یک برچسب بارها( تا زمانی که چسبش ضعیف می شود) می تواند مورد استفاده قرار گیرد بنابراین آن را دور نیندازید.
حالا سطح شبرنگ را کنترل می کنیم و اگر جایی چین و چروک افتاده بود با فندک یا جسمی داغ آن را صاف کرده یا لبه آن را با نوارچسب می بندیم چراکه چین و چروک باعث می شود تا مواد به جاهایی که نمی خواهیم نفوذ کند و کار ناقص شود . البته اگر چین و چروک در منطقه ای که با مواد در ارتباط نیست قرار داشته باشد مشکلی بوجود نخواهد آورد.
اینک در حالی که دستکش به دست داریم( می تواند دستکش یکبار مصرف باشد) و نکات ایمنی را کاملاً رعایت می کنیم ، کرم حکاکی را با شئی چوبی یا پلاستیکی کاملاً هم می زنیم و آن را به وسیله فرچه یا فوم یا هرچیزی که با آن راحت باشیم در محلهایی که شبرنگ ندارند پخش می کنیم و پنج تا ده دقیقه صبر می کنیم تا سطح شیشه را بخورد( هرچه زمان نگهداری کرم بر روی شیشه بیشتر باشد کیفیت کار بهتر خواهد بود). در پایان مواد باقی مانده بر سطح شبرنگ را جمع آوری می کنیم و برای استفاده بعدی به ظرفی جداگانه بر می گردانیم و سطح شیشه را با آب فراوان می شوئیم تا اثری از کرم بر روی آن باقی نماند و بعد شروع به کندن برچسب می کنیم.

thumb-0B86_522C3C51.jpg

thumb-699D_522C3C51.jpg

روی آینه

thumb-06DF_522C3D8E.jpg

روی آینه

thumb-13AB_522C3D8E.jpg

روی شیشه

thumb-3ABD_522C3D8E.jpg

دوستانی که در پیام خصوصی سفارش کرم حکاکی داده بودند لطفاً شماره تماس و مقدار درخواست خود را مشخص کنند
قیمت مقادیر درخواستی زیر یک کیلو گرم با احتساب هزینه بسته بندی به شرح زیر است
100 گرم : 5000 تومان
200 گرم : 7000 تومان
300 گرم : 11000 تومان
400 گرم : 14000 تومان
500 گرم 17000 تومان
به کلیه مبالغ فوق هزینه پست نیز اضافه می شود که به عهده خریدار است

Last edited:

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
دوست عزیز با موارد امضام تعویض هم دارین. قیمت رو کمتر در نظر میگیرم اگه مایل باشین

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز با موارد امضام تعویض هم دارین. قیمت رو کمتر در نظر میگیرم اگه مایل باشین
از داد و ستد بدم نمیاد اما برای موارد امضات فعلاً کاربردی ندارم

mehrdad724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب تیام با 100 گرمی این محصول میشه 2 برابر اون چیزی که شما روی آینه درآوردین رو در آورد یا کمه؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
اگه ثابت کنی خطر نداره من 100 کیلو میخوام
فعلا یک نیم کیلو برای تست برام بفرست
شرایط رو پ خ کن

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
ما آخر عکس این ماده ای که شما ساختید ندیدیم
شما از همه مراحل کار عکس گرفتید بجز زمانی که ماده را روی آن مالیدید:eek:

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
جناب تیام با 100 گرمی این محصول میشه 2 برابر اون چیزی که شما روی آینه درآوردین رو در آورد یا کمه؟

این ماده یک بار مصرف نیست و تا زمانی که زیاد ضعیف نشده می توان از آن استفاده کرد
یعنی شما با صدگرم این مالده در دو مرحله حد اقل می توانید دوبرابر کاری را که من کرده ام ، انجام دهید

اگه ثابت کنی خطر نداره من 100 کیلو میخوام
فعلا یک نیم کیلو برای تست برام بفرست
شرایط رو پ خ کن

من همین الآن تو پیام خصوصی خدمت یکی از دوستان عرض کردم همه مواد شیمیایی خطرات خاص خود را دارند
حتی مواد شوینده ای که خانمها در منزل استفاده می کنند خطر ناک است ولی اگر ایمنی رعایت شود اتفاقی نمی افتد
روی جلد کرم حکاکی آمریکایی شدید ترین هشدارها داده شده با این وجود این ماده را می توان در مغازه های کار دستی پیدا کرد
من به شما اطمینان می دهم که در این ماده حتی قطره ای از اسید خطر ناک HF استفاده نشده و اگر دستکش پلاستیکی و
و یا ماسک معمولی استفاده کنید انشاء الله همواره ایمن خواهید بود حتی اگر از آن به عنوان یک کار روزمره استفاده کنید.

ما آخر عکس این ماده ای که شما ساختید ندیدیم
شما از همه مراحل کار عکس گرفتید بجز زمانی که ماده را روی آن مالیدید:eek:

راستش علت اینکه عکس مراحل مالیدن مواد رو نذاشتم ترسیدم بد آموزی داشته باشه
آخه این اخوی بنده هرچی بهش میگم تو گوشش نمیره و بدون دستکش کار می کنه به هر
حال رعایت ایمنی شرط اصلی کار با مواد شیمیائیه

اینم عکسا

http://s0.uploads.im/mMuhk.jpg
http://s0.uploads.im/4i2al.jpg
http://s0.uploads.im/opWUX.jpg
http://s0.uploads.im/8po9W.jpg

رو اولیش شاید بتونم معامله کنم
به هر حال داد و ستد یک رسم دیرین
و پسندیده است

مزایای حکاکی بوسیله کرم نسبت به سند بلاست
کیفیت سطح مات بهتر است و هرگز کثیف نمی شود و جلای خود را از دست نمی دهد
در هر جایی قابل اجراست و نیاز به مکان و تجهیزات گرانقیمت ندارد
تصاویری را که با سند بلاست نمی توان ایجاد کرد با کرم حکاکی می توان
علاوه بر شبرنگ می توان از رنگ و چاپ سیلک نیز بهره برد
از ظروف خانه گرفته تا درها و پنجره های بزرگ را( آنهم در محلی که نصب شده اند) می توان تزئین کرد
برای لوگوی مغازه ها و حتی شیشه و آینه اتومبیل نیز از آن استفاده می شود
فقط روی ظروف پیرکس بی اثر است

Last edited:

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
همشهری حضوری جایی می تونیم مزاحم تون بشیم بابت این ماده ؟!

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
همشهری حضوری جایی می تونیم مزاحم تون بشیم بابت این ماده ؟!

اگه ساکن اراکی من تو شهر صنعتیم
اگه بروجرد باشی بازم می تونیم همو ببینیم
و الا می مونه پست و تلفن

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
رو اولیش شاید بتونم معامله کنم
به هر حال داد و ستد یک رسم دیرین
و پسندیده است

منظورتون آیپاد تاچه؟
خوب من 100 گرم میخوام،بقیشو سر میدید عایا؟
و اینکه شبرنگ ها چقدر میشه و اینکه چجوری واسه شبرنگ ها طرح بکشیم و نرم افزاری مخصوص طراحیش هست؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
منظورتون آیپاد تاچه؟
خوب من 100 گرم میخوام،بقیشو سر میدید عایا؟
و اینکه شبرنگ ها چقدر میشه و اینکه چجوری واسه شبرنگ ها طرح بکشیم و نرم افزاری مخصوص طراحیش هست؟

من یا کاملاً کالا در برابر کالا یا همون داد و ستدی کار می کنم و یا
پول در برابر کالا
شبرنگ اگه فقط برش خورده بخوای و خودت خالی کنی و برچسب بزنی
حدوداً متری پانزده تومان میشه ولی اگه بخوای کاملاً آماده شه قیمتش
بالاتر میره . درضمن متر شبرنگ با عرض شصت سانتیمتره
تو اینترنت طرحهای آماده فراونی وجود داره . یه سری DVD تو بازار هست
گه از هر طرح آماده ای بخوای توشون پیدا میشه فقط کافیه انتخاب کنی و
با فلش ببری واسه شبرنگ بر. البته خود شبرنگ برها طرح های زیادی رو
کامپیوترشون دارند که می تونی انتخاب کنی
اگه خودت بخوای می تونی با نرم افزار کرل طرح مورد نظرتو بوجود بیاری
البته بشرط اینکه کار با اونو بلد باشی
شما با یه نوار چسب ساده ام می تونی طرحهای متنوع زیادی رو خلق کنی...

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
من یا کاملاً کالا در برابر کالا یا همون داد و ستدی کار می کنم و یا
پول در برابر کالا
شبرنگ اگه فقط برش خورده بخوای و خودت خالی کنی و برچسب بزنی
حدوداً متری پانزده تومان میشه ولی اگه بخوای کاملاً آماده شه قیمتش
بالاتر میره . درضمن متر شبرنگ با عرض شصت سانتیمتره
تو اینترنت طرحههای آماده فراونی وجود داره . یه سری DVD تو بازار هست
گه از هر طرح آماده ای بخوای توشون پیدا میشه فقط کافیه انتخاب کنی و
با فلش ببری واسه شبرنگ بر. البته خود شبرنگ برها طرهای زیادی رو
کامپیوترشون دارند که می تونی انتخاب کنی
اگه خودت بخوای می تونی با نرم افزار کرل طرح مورد نظرتو بوجود بیاری
البته بشرط اینکه کار با اونو بلد باشی
شما با یه نوار چسب ساده ام می تونی طرحهای متنوع زیادی رو خلق کنی...

یعنی میشه 17-18کیلو!:(
لطفا قیمت مقدار کمتر رو که توی پست های قبلی گذاشتید توی استارت هم بزارید(دوستانی که تازه دیدن هم بهره مند بشن)

کسی از دوستان خریدن و امتحان کردن تا الآن؟

nsr lover

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز من 400 گرم میخوام.هزینه اش با ارسال به تهران چقدر میشه؟؟
400 گرم تقریبا طرح با چه ابعادی رو جواب میده؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
لطفا قیمت مقدار کمتر رو که توی پست های قبلی گذاشتید توی استارت هم بزارید(دوستانی که تازه دیدن هم بهره مند بشن)

چشم!
این کار رو می کنم

حقیقتاً امتحان نکردم اما کرم حکاکی برای سطح مقطع زیاد توصیه نمیشه چون شما یه دفعه نمی تونید تمام سطح رو
پوشش بدید کیفیت etch یا مات پائین میاد و کارتون نا همگون میشه اما اگه سطوح شما با شبرنگ و یا رنگ از هم جدا
شده باشند وضع فرق می کنه و در اینصورت اگه سطح شما حتی چند مترم باشه می تونید کارتونو بخوبی انجام بدید.
400 گرم کرم با هزینه ارسالش به تهران فکر کنم حدود 17 تومن در بیاد.
محاسبه آنلاين هزينه پست مرسولات

دوستان متقاضی حد اکثر تا فردا بعد از ظهر مقداری رو که میخوان سفارش بدن تا انشاء الله روز سه شنبه صبح براشون پست کنم و الا میره واسه یکشنبه آینده

چشم!
این کار رو می کنم

حقیقتاً امتحان نکردم اما کرم حکاکی برای سطح مقطع زیاد توصیه نمیشه چون شما یه دفعه نمی تونید تمام سطح رو
پوشش بدید کیفیت etch یا مات پائین میاد و کارتون نا همگون میشه اما اگه سطوح شما با شبرنگ و یا رنگ از هم جدا
شده باشند وضع فرق می کنه و در اینصورت اگه سطح شما حتی چند مترم باشه می تونید کارتونو بخوبی انجام بدید.
400 گرم کرم با هزینه ارسالش به تهران فکر کنم حدود 17 تومن در بیاد.
محاسبه آنلاين هزينه پست مرسولات

دوستان متقاضی حد اکثر تا فردا بعد از ظهر مقداری رو که میخوان سفارش بدن تا انشاء الله روز سه شنبه صبح براشون پست کنم و الا میره واسه یکشنبه آینده

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یکی از جاهایی که حکاکی روی آن بسیار زیبا جلوه می کند شیشه آکواریوم است مخصوصاً وقتی از داخل نورهای رنگی به آن تابانده می شود. من در اینجا تعدادی طرح آکواریم گذاشتم تا دوستانی که مایلند از آنها استفاده کنند. البته این تصاویر برای دستگاه شبرنگبر خوانا نیستند و باید اول به تصاویر وکتوری تبدیل شوند که با نرم افزار vector magic می توان این کار را انجام داد . تعدادی طرح آکواریم آماده که قبلاً در کار استفاده شده اند نیز دارم که اگر دوستان بخواهند برایشان می فرستم.

ty-etching-04-1.jpg

MQNLX.jpg

ARC2D.png

ty-etching-fishtank-1.jpg

undersea1.jpg

undersea2.jpg

undersea3.jpg

undersea4.jpg

undersea5.jpg

undersea8.jpg

pattern_a_007.jpg

pattern_a_008.jpg