• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
به هر حال
اگه کسی خرید و توسط آزمایش ثابت شد بنده هم با تناژ بالا خریدارم

اگه ممکنه شما چند تا عکس از محل تولیدیتون یا کارگاهی که توش اینارو تولید میکنید بذارید

این نوع بسته بندی با آیدی خودتون .... هیچ نوشته و نشونه ای روش نداره

هادی جان من فعلاً دنبال ثبت این محصولم و هنوز هیچ فکری برای تولید انبوهش نکردم
فقط تو روزای آخر هفته که سر کار نمی رم تو حیاط خونه پدری با داداشم می شینیم و یه چند کیلیویی
تولید می کنیم و برای اینکار جای بخصوصی ندارم. فرمول این کرم رو هم تو یکی از فرومهای خارجی
از یکی که باهاش دوست شده بودم بدست آوردم اونم فوت کوزه گریشو بهم نگفت و حدود شش ماه مواد مخلوط کردم و آزمایش کردم تا بالاخره اون فوت ناقابل و با یه اجی مجی لاترجی زدم به مواد

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
باو بالاخره کیا آزمایش کردن دیگه!
خوب بگین،دلمون آب شد!!
یه سوالی داشتم،شما این آینه و... رو که میگیرید قیمتشون چند هست؟

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
هادی جان من فعلاً دنبال ثبت این محصولم و هنوز هیچ فکری برای تولید انبوهش نکردم
فقط تو روزای آخر هفته که سر کار نمی رم تو حیاط خونه پدری با داداشم می شینیم و یه چند کیلیویی
تولید می کنیم و برای اینکار جای بخصوصی ندارم. فرمول این کرم رو هم تو یکی از فرومهای خارجی
از یکی که باهاش دوست شده بودم بدست آوردم اونم فوت کوزه گریشو بهم نگفت و حدود شش ماه مواد مخلوط کردم و آزمایش کردم تا بالاخره اون فوت ناقابل و با یه اجی مجی لاترجی زدم به مواد

خیلی خوبه
ولی ماده به این مهمی رو که با جون مردم سر و کار داره و باید دارای استاندارد باشه که نمیشه همینجوری با یه فرمولی که از یه خارجی گرفتید توی حیاط درست کرد
من کار شما رو تحسین می کنم
ولی جای فروشش اینجا نیست
اول مطمئن شو از محصولت که بی خطر نیست و مشکل ساز نیست
خیلی راحت میتونی به این کارگاه هایی که ازین کارا درست میکنن و کم هم نیستند بفروشی
احتیاجی هم به پست و خرده فروشی نداری

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
آقا شماره ثبت گرفتی؟
مدرک از وزارت بهداشت چی؟

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279
درود مجدد
من اتفاقا یه مقداری از ایشون گرفتم برای نمونه که البته هنوز تست نکردم
(البته کلی برام داستان شد:lol:)

ولی جناب خواهشا یه فکری برای ظرف بکن نصفش ریخت تو راه:D

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
در کل کسایی که خرید کردن نظرشون چی بوده ؟ آیا راضی بودن ؟ منم احتمالاً یه مقداری برای تست بگیرم ازتون.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سنگ (گرانیت، مرمر، تراورتن) رو هم حکاکی میکنه؟

delinger

Registered User
لایک‌ها
8

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
سنگ (گرانیت، مرمر، تراورتن) رو هم حکاکی میکنه؟

آنقدر قوی نیست که بتونه گرانیت و حکاکی کنه
رو مرمر و تراورتن اثر نداره

آقا شماره ثبت گرفتی؟
مدرک از وزارت بهداشت چی؟

دنبال گرفتن مجوزاش هستم

خیلی خوبه
ولی ماده به این مهمی رو که با جون مردم سر و کار داره و باید دارای استاندارد باشه که نمیشه همینجوری با یه فرمولی که از یه خارجی گرفتید توی حیاط درست کرد
من کار شما رو تحسین می کنم
ولی جای فروشش اینجا نیست
اول مطمئن شو از محصولت که بی خطر نیست و مشکل ساز نیست
خیلی راحت میتونی به این کارگاه هایی که ازین کارا درست میکنن و کم هم نیستند بفروشی
احتیاجی هم به پست و خرده فروشی نداری

با سپاس و تشکر فراوان از راهنمایی هاتون
من به دنبال گرفتن مجوز تولید و سایر مجوزهای لازم
برای این کرم هستم . وقتی بدستم رسید کار تولید و فروش
محصول رو شروع می کنم ولی تا اون موقع دست نگه می دارم

آقا شماره ثبت گرفتی؟

مدرک از وزارت بهداشت چی؟

به مراجع مربوطه رجوع کردم و قول مساعدت دادن

درود مجدد
من اتفاقا یه مقداری از ایشون گرفتم برای نمونه که البته هنوز تست نکردم
(البته کلی برام داستان شد:lol:)

ولی جناب خواهشا یه فکری برای ظرف بکن نصفش ریخت تو راه:D

سلام
چشم! وقتی تولید انبوه محصول رو شروع کردم حتماً یه فکر اساسی به حال
بسته بندی می کنم

به همه دوستانی که مواد خریدن توصیه می کنم نکات ایمنی را رعایت کنند و بدون دستکش پلاستیکی به مواد دست نزنن
و سعی کنند در جایی از اون استفاده کنند که جریان هوا وجود داره. در ظرف رو محکم ببندند و از دسترس اطفال دور نگهدارند
سعی کنند قوطی رو در حیاط یا بالکن خونه ( جایی که هوا خوب جریان داره) نگهداری کنند. تمام این توصیه ها روی ظرف Armour etch
-کرم حکاکی آمریکایی- نوشته شده. اگه از کرم داخل چشم پرید سریع با آب فراوان شستشو انجام شود. اگه احیاناً از راه دهان وارد شد
فوراً چند لیوان شیر بخورید و به پزشک مراجعه کنید

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
به اطلاع دوستان محترم می رسانم اینک مجوزهای لازم برای تولید کرم حکاکی ساخت وطن صادر شده و برای تولید و فروش آن مانعی وجود ندارد.
حدود یک ماه و نیم پیش برای کرفتن مجوز تولید به اداره صنایع و معادن مراجعه کردم ولی به دلیل پایین بودن میزان تولید پیشنهاد کردند موضوع را با امور اصناف در میان بگذارم . بنابراین طرح خودم را به اداره اصناف ارائه دادم و آنها بعد از بررسی و استعلام از اداره های بهداشت و استاندارد و کسب مجوزهای لازم به من اجازه تولید دادند و قرار شد کار را شروع کنم تا بزودی رسته کاری نیز مشخص شود.

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اولین نفری اینجا هستم که تبریک بهت میگم :)

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
رفیق موجود داری الان ازت خرید کنیم ؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33

حکاکی عکسهای خانوادگی و تصاویر دیگر بر روی آینه ، شیشه ، ظروف شیشه ای و سفالی ، کاشی و غیره از طریق انتقال تصویر و با استفاده از
کرم حکاکی
برای انتقال یک عکس یا منظره یا اشکال مختلف بر روی اجسام گونا گون روشهای مختلفی وجود دارد ؛ من در اینجا قصد دارم راحت ترین و کم هزینه ترین روش را توضیح دهم . البته در آینده انواع کاغذهایی را که که برای این منظور مناسبند معرفی خواهم کرد ولی کاغذی که در اینجا استفاده شده کاغذ پشت برچسب است که می توان از شبرنگ فروشی ها مجانی گرفت.
ابتدا طرح و تصویر مورد نظر خود را با فتو شاپ یا paint ویندوز یا ادیتورهای آنلاین ویرایش می کنید و بعد از نگاتیو کردن ، از آن پرینت لیزری یا فتو کپی( روی کاغذ شبرنگ) تهیه می کنید . دقت داشته باشید نمی توان از پرینتر جوهری استفاده کرد.

پشت ورق شبرنگ به صورت زیر است

بعد آینه یا شیشه یا ظرفی را که می خواهید تصویر را بر روی آن منتقل کنید با مایع ظرف شویی شسته و خشک می کنید و بعد کاغذ شبرنگ را با چسب نواری کتاب روی آن نگه می دارید تا از جایش تکان نخورد( دو تکه کوچک در بالا و پایین بچسبانید کفایت می کند). بعد آن را حرارت می دهید ( دور از شعله) می توانید برای حرارت دادن از اتو نیز استفاده کنید. دقت داشته باشید که گرم و سرد شدن ناگهانی باعث شکسته شدن شیشه می شود پس باید به آرامی گرم و سرد شود. بعد که آینه حسابی داغ شد با پشت قاشق یا هر چیز دیگری که به کاغذ آسیب نرساند شروع به مالیدن آن کنید و بعد از یکی دو دوقیقه حرارت را قطع کنید و اجازه دهید تا به آرامی سرد شود . من برای این کار از یک هیتر برقی استفاده کرده ام.

بعد از اینکه آینه یا شیشه ( یا ظرف سفالی، کاشی سرامیکی..) کاملاً سرد شد آهسته کاغذ شبرنگ را از آن جدا کنید

در اینجا می توانید با یک ماژیک ضد آب تصویر خود را ترمیم و ویرایش کنید و جاههایی را که دوست ندارید مات شوند با چسب نواری کتاب یا ماژیک پوشش دهید . سپس تصویر را با کرم حکاکی بپوشانید

پنج دقیقه صبر کنید و بعد با آب گرم و مایع ظرف شویی شسته و خشک کنید.

همه این عملیات را می توان در ظرف یک ربع ساعت انجام داد

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوست عزیز ... اولا تبریک میگم بابت گرفتن مجوز

مقدار کمی برای تست میخوام موجود دارین ؟

یه پیشنهاد : برای طرز استفاده محصولتون یه بروشور تهیه کنید و به خریداران ارسال کنید ...

با تشکر

بالا