• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
روی چیا اثر داره؟ فقط شیشه؟

همونطوری که قبلاً عرض کردم؛ این کرم روی شیشه و سرامیک و ظروف سفالی اثر میذاره
بعضی دوستان درباره اثرش رو فلزات می پرسند که باید بگم روی فلزات معروف اثری نداره
برای فلزات از مواد شیمیایی دیگری استفاده میشه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام
میشه یفرمایید که جنس اون برچسبها باید از چی باشه ؟

کرم حکاکی روی رنگ، پلاستیک و تونر پرینتر لیزری و فتوکپی اثر نداره بنابر این برچسب
از هر کدوم از این مواد باشه خوبه. شما اگه نقاشیت خوب باشه می تونی با ماژیک (غیر وایت برد)
روی شیشه یا آینه طرح خودتو پیاده کنی بعدش روشو با کرم بپوشونی تا عین شکلی که کشیدی
حک شه

freedom_soul95

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون تيام جان چه خون دلي خوردي تا اين مجوزهاي بهداشتو بگيري انشالا خوب بفروشي و نتيجه زحماتتو بگيري

navid444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز.
من قصد خريد دارم و ميخواستم در صورت امكان شماره تماست رو برام بفرستي تا بتونيم تلفني با هم صحبت كنيم.
پيام خصوصي ارسال شد

Perspective

Registered User
لایک‌ها
18
آقا نیم کیلو برا ما بکش بزار کنار..
فقط شرایط خرید و واریز رو پ.خ کن

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوستانی که شبرنگ دریافت می کنند برای آموزش نحوه استفاده از آن به پست 44 رجوع کنند در زیر چند نمونه از شبرنگهای آماده موجود نمایش داده شده اند

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
اینم یه کار شبرنگی روی لیوان که امروز انجام دادم. اطراف طرح و جاههایی که نمی خوایم مات شه باید
حتماً پوشش داشته باشه. من چون نوار چسب پهن نداشتم برای پوشش از ماژیک استفاده کردم که تو
شکل معلومه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33

می دونم تا یه کار حرفه ای هنوز فاصله داره اما فکر کنم کم کمک به سمت بهبود و بهینه شدن پیش میره

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    721 KB · نمایش ها: 118
  • 2.jpg
    2.jpg
    614.1 KB · نمایش ها: 111
  • 3.jpg
    3.jpg
    603.6 KB · نمایش ها: 106
  • 4.jpg
    4.jpg
    847.9 KB · نمایش ها: 117
  • 5.JPG
    5.JPG
    629.3 KB · نمایش ها: 116

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان برای بدست آوردن شماره تماس به سایتهایی که بنده آگهی دادم مراجعه می کنند
حالا برای اینکه کار آسونتر بشه اجازه گرفتم تا شمارمو بذارم داخل همین تاپیک

09183635725

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
بعضی کاشیها وقتی کرم روشون ریخته میشه لک سیاه رنگ می زنند
اگه از این کاشیا گیر بیارید می تونید عکسهایی با کیفیت عکس زیر ازشون در آرید
هم با لیزر میشه و هم با کرم

untitled.JPG

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
می دونم تا یه کار حرفه ای هنوز فاصله داره اما فکر کنم کم کمک به سمت بهبود و بهینه شدن پیش میره
آقا شکست نفسی می کنید!

دیگه باید چطور باشه که بهش بگن حرفه ای!

عالیه عزیز! عالی و حرفه ای.

فقط دارم تصاویر رو می بینم و لذت می برم. خیلی جالبه.

به نظر من سعی کنید برای فروش بیشتر، شابلون های متنوعی هم تولید کنید و با محصولتون به فروش برسونید.

همان قدر که کیفیت محصول در فروشتون موثره، به همان اندازه هم تنوع طرح ها تاثیرگذاره. به نظرم لوگوی باشگاه های فوتبال (مثل استقلال و پرسپولیس) رو تهیه کنید و به همراه کرم حکاکی به فروش برسونید.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
آقا شکست نفسی می کنید!

دیگه باید چطور باشه که بهش بگن حرفه ای!

عالیه عزیز! عالی و حرفه ای.

فقط دارم تصاویر رو می بینم و لذت می برم. خیلی جالبه.

به نظر من سعی کنید برای فروش بیشتر، شابلون های متنوعی هم تولید کنید و با محصولتون به فروش برسونید.

همان قدر که کیفیت محصول در فروشتون موثره، به همان اندازه هم تنوع طرح ها تاثیرگذاره. به نظرم لوگوی باشگاه های فوتبال (مثل استقلال و پرسپولیس) رو تهیه کنید و به همراه کرم حکاکی به فروش برسونید.

از راهنمایی جنابعالی بسیار سپاسگزارم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دیروز خونه یکی از اقوام مهمون بودم که از فرصت استفاده کردن و چند تا لیوان اوردن تا براشون تزئین کنم منم از کارم عکس گرفتم تا به شما نشون بدم
دوستان دقت داشته باشید که دانسیته اچ یا تراکم سطح مات با زمان نسبت مستقیم داره و هرچه زمان اچ کردن بیشتر باشه تراکم سطح مات و به تبعش سفیدیش بیشتر میشه. اگرچه افزایش قدرت مات شوندگی با تغییر ترکیب شیمیایی امکان پذیر است ولی از ایمنی آن کاسته می شود . به نظر من بهترین پارامتر برای تنظیم تراکم مات زمان است.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
اینم یه کار حکاکی عکس که بوسیله کرم حکاکی رو سرامیک انجام شده

مرحله اول:
ابتدا تصویر مورد نظر را با یکی از نرم افزارهای موجود مثل paint ویندوز ویرایش می کنید و بعد از مرحله Flip ( معکوس کردن) و نگاتیو کردن او نو روی کاغذ پشت شبرنگ با پرینتر لیزری یا فتو کپی پرینت می کنید. شبرنگ برها معمولاً کاغذ پشت شبرنگ رو دور می ریزن می تونید از اونا بخواید تا براتون نگه دارن. توجه کنید پشت کاغذ حتماً شکل اون چیزی باشه که تو عکس زیر می بینید .

مرحله دوم:
بعد کاغذ رو همونجوری که تو عکس می بینید می خوابونید روی آینه یا سرامیک و بعد آروم آروم داغش می کنید . می تونید عکس رو با یه تکه چسب روی کار نگه دارید تا تکون نخوره. اینکه شیشه یا سرامیکو آروم آروم گرم کنید خیلی مهمه چون تنش حرارتی که در اثر گرم و سرد شدن سریع اتفاق می افته با عث ترک برداشتن و شکسته شدن کارتون میشه. مواظب باشید که شعله مستقیم به شیشه یا سرامیک نرسه. شما می تونید او نو روی بخاری یا هیتر برقی قرار بدید یا آروم آروم با اتو گرمش کنید . بعد که خوب داغ شد با پشت قاشق یا هر چیز دیگه ای که کاغذو پاره نکنه یکی دو دقیقه خوب بمالونیدش تا تونر از روی کاغذ به شیشه یا سرامیک یا سفال منتقل بشه. بعد که جسم شما سرد شد آروم آروم کاغذ شبرنگ رو جدا کنید ( مثل عکس زیر)

مرحله سوم:
در این مرحله اون جاههایی رو که نمی خواید با کرم حکاکی تماس داشته باشن با ماژیک یا نوارچسب پوشش بدید . اگه جایی از عکستون هم خوب از کاغذ منتقل نشده اونم می تونید با ماژیک ترمیم کنید . بعد کرم حکاکی رو روی عکس بکشید ، دو سه دقیقه صبر کنید و فوراً با آب داغ بشوئید. دقت کنید اگه کرم خیلی قوی باشه شما نمی تونید باهاش این کار رو انجام بدید چون تونر رو می خوره و از بین می بره. برای پاک کردن اثر تونر می تونید از استون استفاده کنید.

قبل از پولیش

بعد از پولیش

Last edited:
بالا