• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
یکی از دوستان می خواد رو مینیاتور کار کنه من اینجا چند تا واسش میذارم یه دونم خودم کار می کنم
در عوض ازش میخوام هرچی که از آب در اومد اینجا به همه نشون بده تا انشاء الله مثه سایتای خارجی
کم کم باب شه و بچه ها ترسشون ریخته شه.

1.gif

2.gif

3l.gif

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یکی از دوستان می خواد رو مینیاتور کار کنه من اینجا چند تا واسش میذارم یه دونم خودم کار می کنم
در عوض ازش میخوام هرچی که از آب در اومد اینجا به همه نشون بده تا انشاء الله مثه سایتای خارجی
کم کم باب شه و بچه ها ترسشون ریخته شه.

مشاهده پیوست 489572

مشاهده پیوست 489573

مشاهده پیوست 489574
چند بار تماس گرفتم جواب ندادین قرار بود یه چند تا شبرنگ بفرستید که متاسفانه نرسید

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
چند بار تماس گرفتم جواب ندادین قرار بود یه چند تا شبرنگ بفرستید که متاسفانه نرسید

سلام
من فقط یه بار میس کال شما رو دیدم دیگم ندیدم زنگ بزنید
اما شما سفارش شبرنگ ندادید و فقط پول نیم کیلو مواد + هزینه
پستشو ریخته بودید اینطور نیست؟
در هرصورت من چند تا دونه شبرنگ بزرگ و کوچیک برات می فرستنم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
کار با مینیاتور وقتی از تونر پرینتر بعنوان محافظ استفاده میشه واقعاً سخته مگه اینکه خیلی حوصله به خرج بدی و تونر رو با ماژیک
تقویت کنی. بنابر این به اون دوستی که می خواست با مینیاتور کار کنه توصیه می کنم یه طرح دیگه انتخاب کنه.
راستی دوستانی که تهیه کاغذ شبرنگ براشون سخته یه نو جلد کتاب هستش که تولید چینه و تو لوازم تحریری ها پیدا میشه . این جلد
تو بسته های دهتائیه و پشت جلدها یه کاغذ فوق العاده عالی چسبیده . شما الآن که دیگه از وقت جلد کتاب گذشته می تونید ده تا شو 4 تو من بگیرید که حدود 1/7 متر بهتون کاغذ میده . یعنی بیست عد کاغذ که هرکدوم یک و نصفی َA4 میشن
هر کاری کردم عکسا رو مستقیم تو سایت آپلود کنم چون حجمشون زیاد بود نشد . بنا بر این اول حجمشونو کم کردم و بعد آپلودشون کردم. اگه زیاد کوچیک شدن ببخشید.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
راستی دوستانی که تهیه کاغذ شبرنگ براشون سخته یه نو جلد کتاب هستش که تولید چینه و تو لوازم تحریری ها پیدا میشه . این جلد
تو بسته های دهتائیه و پشت جلدها یه کاغذ فوق العاده عالی چسبیده . شما الآن که دیگه از وقت جلد کتاب گذشته می تونید ده تا شو 4 تو من بگیرید که حدود 1/7 متر بهتون کاغذ میده . یعنی بیست عد کاغذ که هرکدوم یک و نصفی A4 میشن

لوازم التحریر فروشی ها برچسب کاغذ A4 دارن که درحقیقت یه کاغذ A4 هست که قابلیت چسبیدن رو داره! فکر کنم از لایه پشتش بشه استفاده کرد. تایید می کنید؟ قیمتش هم هر برگه 100 تومانه.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
اگه کاغذش براق باشه و حالت چرب داشته باشه حتماً میشه
اگرچه روش تونر لیزری برای افرادی که حوصله داشته باشن روش
مقرون به صرفه و سهل الوصولی هستش و نیازی به شبرنگ و شبرنگ بر
نداره و هر عکسی که تو اینتر نت ببینید می تونید به وسیله این روش
منتقلش کنید روی اشیاء مورد نظرتون اما گفته باشم که برای افراد مبتدی بهترین
روش استفاده از شبرنگه که نیاز به حرارت دادن نداره و در سطوح چند متری هم قابل
اجراست. برای کسانی هم که می خوان کار تولیدی و سری کاری راه بندازن بهترین گزینه
چاپ سیلکه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان عزیز من مقداری خرید کردم و چندتا نمونه انجام دادم

من راضی هستم باید برچسبی که استفاده میشه خوب بچسبه که کرم حکاکی زیر کار نره
قرار هر چی ظرف شیشه ای توی خونه هست رو همینکار کنیم:D
http://www.8pic.ir/images/20776387126940680404.jpg

http://www.8pic.ir/images/03624041059821353937.jpg

http://www.8pic.ir/images/42430613068718581969.jpg

از میون تموم دوستانی که مواد خریدن فقط دوست عزیزم delinger کارشو نمایش داده و این جای تقدیر و تشکر داره و باید بگم برا دست اول اصلاً بد نیست

delinger در انتخاب طرحهاش باید بیشتر سلیقه به خرج بده و از شکلایی که تو اینترنت هست کمال استفاده رو ببره. باید قبل از استعمال کرم ، سطح کار رو با مایع دستشویی یا الکل تمیز و خشک کنه تا سطح مات به اصطلاح کچلی نزنه. اگه یه چند دقیقه ای بیشتر صبر می کرد و بعد شستشو می داد رنگ مات سفید تر می شد. من خودم وقتی عجله نداشته باشننیم نیم ساعت یا بیشتر اجازه می دم مواد روی کار بمونه تا سفید سفید بشه.
به وسیله کرم حکاکی میشه پروژه هایی در سطح چند متر مربع رو نیز انجام داد این پنجره مغازه برادرمه اون چند تا طلا فروشی و مغازه دیگر و نیز طرح زده

rsz_31.jpg

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
من روش پولیش کاری را یاد نگرفتم اگر ممکنه بهتر توضیح بدهید
وسایل را باید از کجا تهیه کنیم
این کرم حکاکی روی پشت آینه اثر ندارد تا حالا استفاده نکردم برایش چون گفتم شاید واکنش شیمیایی بده و خطرناک باشه

من کارم را برای مینیاتور روی آینه انجام دادم ولی به زیبایی کار شما نشد در اصل اصلا قشنگ نشد کار حالت جویده داره فکر کنم جوهر پرینت را خراب کرد تقریبا 10 دقیقه صبر کردم
ضمنا طرح رو میشه روی کاغذ روغنی شیرینی زد؟ از همه چیز ارزونتره و راحتم گیر میاد ولی کاغذ شبرنگ با هزار تا منت بهت میدن

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من روش پولیش کاری را یاد نگرفتم اگر ممکنه بهتر توضیح بدهید
وسایل را باید از کجا تهیه کنیم

مواد لازم برای پولیش:

پودر میکا اگه پیدا نشد پودر بچه
روغن بزرک جوشیده
پودر گرافیت اگه پیدا نشد مغز مدادی که خوب کوبیده شده

یه مقداری پودر میکا رو با چند قطره روغن بزرک جوشیده خیس می کنی تا به حالت خمیر سفت درآد بعد با یه تکه پنبه یا دستمال کاغذی روی طرح می مالونی
یه چند دقیقه ای میذاری بمونه بعد اونقدر با پنبه پولیش می کنی تا هرچی از مواد پولیش اضافی وجود داره پاک شه. حالا یه مقدار خیلی خیلی کمی پودر گرافیت میریزی رو کار و خوب پولیش می کنی تا شکل کاملاً ظاهر بشه

این کرم حکاکی روی پشت آینه اثر ندارد تا حالا استفاده نکردم برایش چون گفتم شاید واکنش شیمیایی بده و خطرناک باشه

پشت آینه چون رنگ داره ، کرم روش اثر نمی کنه

من کارم را برای مینیاتور روی آینه انجام دادم ولی به زیبایی کار شما نشد در اصل اصلا قشنگ نشد کار حالت جویده داره فکر کنم جوهر پرینت را خراب کرد تقریبا 10 دقیقه صبر کردم

همونطوری که قبلاً عرض کردم؛ کار با مینیاتور یه کم سخته اما اگه حوصله به خرج بدی کار خوبی می تونی در آری:

-اول: مینیاتور را که کونترستشو بالا بردی با یه تکه نوار چسب بچسبون روی آینه و رو بخاری یا هیتر ( جایی که شعله مستقیم بهش نخوره) قرار بده و آروم آروم گرمش کن تا حسابی داغشه جوری که کاغذ با یه اشاره بچسبه به آینه . سپس یکی دو دقیقه با پشت قاشق یا کاردک پلاستیکی یا یه تکه پارچه روی کاغذو بمالون
-دوم: قبل از اینکه کرم بزنی تصویر اصلی رو بذار جلوت و با یه ماژیک هر جایی از طرح رو که قرار نیست مواد بهش برسه پوشش بده . می تونی با نوار چسب هم این کار رو انجام بدی. بعد مواد رو بریز روی طرح و پنج دقیق( نه بیشتر) صبر کن و بعد آینه رو بیا آب گرم شستشو بده و آخر سر هم پولیشش کن.

ضمنا طرح رو میشه روی کاغذ روغنی شیرینی زد؟ از همه چیز ارزونتره و راحتم گیر میاد ولی کاغذ شبرنگ با هزار تا منت بهت میدن

نه ئنمیشه .
یه نوع جلد کتاب دهتایی چینی تو لوازم تحریریها هستش که هم می تونی از جلد پلاستیکیش برای کتاب استفاده کنی و هم از کاغذش
من خودم یه ماه پیش یه دهتایی از اونو خریدم 5 تومن . الآن راحت میشه 4 تومن بخری. حدود 7/1 متر کاغذ بسیار عالی بهت میده. یعنی 20 برگ بزرگتر از A4
و این خیلی مناسبه درضمن کاغذش هم حرف نداره. اگه بخوای معادل این متراژ شبرنگ آماده چسبوندن بخری حدود هشتاد نود تومن برات آب میخوره

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
1- روغن بزرک جوشیده چیست؟
2- من پرسیدم از چندتا لوازم التحریری ولی نه من می دونستم دنبال چی هستم نه اونها، اینا اسم نداره؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
1- روغن بزرک جوشیده چیست؟ 2- من پرسیدم از چندتا لوازم التحریری ولی نه من می دونستم دنبال چی هستم نه اونها، اینا اسم نداره؟
اکثر عطاریها روغن بزرک دارند. روغن بزرک به خاطر این باید جوشیده باشه که زود خشک شه. روغن بزرک جوشیده لزوماً جوشیده نیست بلکه یه سری مواد شیمیایی مانند اکسید کوبالت که بزنی بهش مثل روغن بزرک جوشیده عمل می کنه. تهیه روغن بزرک جوشیده یه کم سخته چون تو محیط بسته نمیشه این کار رو کرد. باید روغنو بریزی تو یه بطری ولی پرش نکنی چون بعد از جوشیدن باید حجمش تقریباً نصف بشه بعد بری تو یه محیط باز مثه حیاط خونه یه ورق فلزی بذاری روی پیکنیک ، طوری که حرارت مستقیم به بخار روغن نرسه که زود آتیش میگیره. اگه دیدی آتیش گرفت سری یه دستمالی چیزی بذار در بطری تا هوا بهش نرسه و خاموش شه . وقتی روغن حالت عسلی و سفت به خودش گرفت میشه روغن بزرک جوشیده.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
یکی از کاربردهای جالب کرم حکاکی درست کردن لیوانها و ظروف تبلیغاتیه. حتی می تونید بطرها رو نیز باهاش آرم کوبی کنید. یه مهر درست می کنید و میزنید تو استمپی که جوهر ماژیک داخلشه بعد بطری یا چیزهای دیگرو باهاش مهر می کنید و روی مهر رو با کرم پر می کنید. همین http://www.etchglassaustralia.com.au/etchingpasteglasses.jpg

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
teeyam عزیز یه پیشنهاد برات دارم. البته قبلا هم مطرح کرده بودم، الان جور دیگه ای مطرح می کنم.

میدونم که کار اصلی شما تهیه مواد صنعتی و شیمیایی است، اما اگه شما بتونی در کنار تولید مواد شیمیایی، لوازم این کار رو هم بفروشی هم یه مقدار سود اندکی به خودتون میرسه و هم برای کاربران مفیده و استقبال از محصولت بیشتر میشه.

مثلا شما:
- یه پکیج درست کن از برچسب ها و شبرنگ های آماده با موضوعات گوناگون و جداگانه برای فروش قرار بده.
- لایه پشت شبرنگ یا همون جلد دهتایی کتاب رو برای فروش قرار بده. (چون در شهرستانها ممکنه این نوع جلد کتاب گیر نیاد)
- مواد پولیش رو به صورت جداگانه به فروش برسون.
- کارهای خودت (مانند آیینه و ظروف حکاکی و...) رو برای فروش بذار.
و...

میدونم که ممکنه خودت نرسی تمام این کارها رو انجام بدی، اما میتونی دست کسی بسپاری که تهیه اش کنه.
میدونم هدف اصلی شما کسب درآمد نیست؛ اما من بهتون قول میدم سودی که از فروش لوازم این کار می کنی، شاید برابر باشه با سود فروش ماده حکاکی!!

اگه بتونی با کاربر eershab هم همکاری کنید، خیلی عالی میشه. مثل خودت بچه خوبیه. :)دی)

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
teeyam عزیز یه پیشنهاد برات دارم. البته قبلا هم مطرح کرده بودم، الان جور دیگه ای مطرح می کنم.

میدونم که کار اصلی شما تهیه مواد صنعتی و شیمیایی است، اما اگه شما بتونی در کنار تولید مواد شیمیایی، لوازم این کار رو هم بفروشی هم یه مقدار سود اندکی به خودتون میرسه و هم برای کاربران مفیده و استقبال از محصولت بیشتر میشه.

مثلا شما:
- یه پکیج درست کن از برچسب ها و شبرنگ های آماده با موضوعات گوناگون و جداگانه برای فروش قرار بده.
- لایه پشت شبرنگ یا همون جلد دهتایی کتاب رو برای فروش قرار بده. (چون در شهرستانها ممکنه این نوع جلد کتاب گیر نیاد)
- مواد پولیش رو به صورت جداگانه به فروش برسون.
- کارهای خودت (مانند آیینه و ظروف حکاکی و...) رو برای فروش بذار.
و...

میدونم که ممکنه خودت نرسی تمام این کارها رو انجام بدی، اما میتونی دست کسی بسپاری که تهیه اش کنه.
میدونم هدف اصلی شما کسب درآمد نیست؛ اما من بهتون قول میدم سودی که از فروش لوازم این کار می کنی، شاید برابر باشه با سود فروش ماده حکاکی!!

اگه بتونی با کاربر eershab هم همکاری کنید، خیلی عالی میشه. مثل خودت بچه خوبیه. :)دی)

از پیشنهادات شما دوست عزیز بسیار بسیار سپاسگزارم
راستشو بخوای قریب به 90 درصد از فروش من مربوط به خارج از پی تی هستش و من از حضور در اینجا بیشتر از اینکه قصد فروش داشته باشم ، هدفم تبلیغ و آموزشه. من همین پیشنهاد جنابعالی را به کسانی که ازم مواد می خرن توصیه می کنم چون این کار می تونه ارزش افزوده خوبی براشون داشته باشه. علاوه بر آن راههای مختلف کاسبی با این ماده و کارهایی رو که میشه با اون انجام داد توضیح میدم. مثلاً ببین ماهانه چقدر مراسم ازدواج داریم و چه هزینه هایی صرف این مراسم میشه . الآن در خارج از کشور باب شده که کارت دعوت عروسی رو روی شیشه و آینه حکاکی می کنند یا حتی عکس عروس و داماد رو نیز روش حک می کنند به نظرت تو ایران کسی برای این امور هزینه ای صرف نمی کنه؟ اونم ایرانی که به
این مراسم عنایت خاصی داره؟

WinterWeddingInvitations5-e1369149870414.jpg

Fig-10-big.jpg

wedding_frame2.jpg
یک کارخونه تولید آینه حمام و سرویسهای بهداشته با تهیه یه مهر ارزون قیمت از یه تصویر زیبا و مقدار کمی کرم حکاکی می تونه تصاویر زیبایی روی آینه حک کنه و صرف این هزینه اندک هیچی که براش نداشته باشه قطعاً فروششو بالا خواهد برد....

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید ممکنه یک عکس بگذارید از این جلد کتابها تا بدونم دنبال چی باید بگردم
چون هر جا می روم نه خودم می دانم چی میخواهم نه لوازم التحریری

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید ممکنه یک عکس بگذارید از این جلد کتابها تا بدونم دنبال چی باید بگردم
چون هر جا می روم نه خودم می دانم چی میخواهم نه لوازم التحریری

یه جلد پلاستیکیه که نقشهای مختلف کارتونی و ساده داره
کاغذشم شترنجی ساده سه تکه است . دو تا ورق بزرگتر از A4 تو دو طرف ویه کاغذ به شکل نوار هم
تو وسطشون که وقتی میخوان جلدو بچسبونن اول این کاغذ نوار مانند باریک رو بر می دارن و کتابو عمودی میذارن در اون
قسمت بعد یکی یکی کاغذهای دو طرف رو بر می دارند و جلد و می چسبونن. معمولاً تو بسته های دهتایی عرضه میشه
اما بصورت تکی هم می فروشند .

IMG_0096.jpg

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دو سوال !

با یک کیلو حدودا چه سطحی رو میشه پوشش داد ؟

اثر ماژیک و جوهر رو از رو شیشه چطوری میشه پاک کرد ؟

قصد خرید دارم اما واقعا نیم کیلو زیاده !!!!! .... اگه حدود 100-200 گرم بود خیلی بهتر میشد !!! چون برای تست میخوام و بعد ان شا ا... خرید مقدار بیشتر !!!

بالا