چند بار تماس گرفتم جواب ندادین قرار بود یه چند تا شبرنگ بفرستید که متاسفانه نرسیدیکی از دوستان می خواد رو مینیاتور کار کنه من اینجا چند تا واسش میذارم یه دونم خودم کار می کنم
در عوض ازش میخوام هرچی که از آب در اومد اینجا به همه نشون بده تا انشاء الله مثه سایتای خارجی
کم کم باب شه و بچه ها ترسشون ریخته شه.
مشاهده پیوست 489572
مشاهده پیوست 489573
مشاهده پیوست 489574
چند بار تماس گرفتم جواب ندادین قرار بود یه چند تا شبرنگ بفرستید که متاسفانه نرسید
چند بار تماس گرفتم جواب ندادین قرار بود یه چند تا شبرنگ بفرستید که متاسفانه نرسید
من واقعا از طرح روی کاشی که عکس بود خیلی خوشم اومد
اینو واقعا چجوری درست کردین
راستی دوستانی که تهیه کاغذ شبرنگ براشون سخته یه نو جلد کتاب هستش که تولید چینه و تو لوازم تحریری ها پیدا میشه . این جلد
تو بسته های دهتائیه و پشت جلدها یه کاغذ فوق العاده عالی چسبیده . شما الآن که دیگه از وقت جلد کتاب گذشته می تونید ده تا شو 4 تو من بگیرید که حدود 1/7 متر بهتون کاغذ میده . یعنی بیست عد کاغذ که هرکدوم یک و نصفی A4 میشن
دوستان عزیز من مقداری خرید کردم و چندتا نمونه انجام دادم
من راضی هستم باید برچسبی که استفاده میشه خوب بچسبه که کرم حکاکی زیر کار نره
قرار هر چی ظرف شیشه ای توی خونه هست رو همینکار کنیم
http://www.8pic.ir/images/20776387126940680404.jpg
http://www.8pic.ir/images/03624041059821353937.jpg
http://www.8pic.ir/images/42430613068718581969.jpg
من روش پولیش کاری را یاد نگرفتم اگر ممکنه بهتر توضیح بدهید
وسایل را باید از کجا تهیه کنیم
این کرم حکاکی روی پشت آینه اثر ندارد تا حالا استفاده نکردم برایش چون گفتم شاید واکنش شیمیایی بده و خطرناک باشه
من کارم را برای مینیاتور روی آینه انجام دادم ولی به زیبایی کار شما نشد در اصل اصلا قشنگ نشد کار حالت جویده داره فکر کنم جوهر پرینت را خراب کرد تقریبا 10 دقیقه صبر کردم
ضمنا طرح رو میشه روی کاغذ روغنی شیرینی زد؟ از همه چیز ارزونتره و راحتم گیر میاد ولی کاغذ شبرنگ با هزار تا منت بهت میدن
اکثر عطاریها روغن بزرک دارند. روغن بزرک به خاطر این باید جوشیده باشه که زود خشک شه. روغن بزرک جوشیده لزوماً جوشیده نیست بلکه یه سری مواد شیمیایی مانند اکسید کوبالت که بزنی بهش مثل روغن بزرک جوشیده عمل می کنه. تهیه روغن بزرک جوشیده یه کم سخته چون تو محیط بسته نمیشه این کار رو کرد. باید روغنو بریزی تو یه بطری ولی پرش نکنی چون بعد از جوشیدن باید حجمش تقریباً نصف بشه بعد بری تو یه محیط باز مثه حیاط خونه یه ورق فلزی بذاری روی پیکنیک ، طوری که حرارت مستقیم به بخار روغن نرسه که زود آتیش میگیره. اگه دیدی آتیش گرفت سری یه دستمالی چیزی بذار در بطری تا هوا بهش نرسه و خاموش شه . وقتی روغن حالت عسلی و سفت به خودش گرفت میشه روغن بزرک جوشیده.1- روغن بزرک جوشیده چیست؟ 2- من پرسیدم از چندتا لوازم التحریری ولی نه من می دونستم دنبال چی هستم نه اونها، اینا اسم نداره؟
teeyam عزیز یه پیشنهاد برات دارم. البته قبلا هم مطرح کرده بودم، الان جور دیگه ای مطرح می کنم.
میدونم که کار اصلی شما تهیه مواد صنعتی و شیمیایی است، اما اگه شما بتونی در کنار تولید مواد شیمیایی، لوازم این کار رو هم بفروشی هم یه مقدار سود اندکی به خودتون میرسه و هم برای کاربران مفیده و استقبال از محصولت بیشتر میشه.
مثلا شما:
- یه پکیج درست کن از برچسب ها و شبرنگ های آماده با موضوعات گوناگون و جداگانه برای فروش قرار بده.
- لایه پشت شبرنگ یا همون جلد دهتایی کتاب رو برای فروش قرار بده. (چون در شهرستانها ممکنه این نوع جلد کتاب گیر نیاد)
- مواد پولیش رو به صورت جداگانه به فروش برسون.
- کارهای خودت (مانند آیینه و ظروف حکاکی و...) رو برای فروش بذار.
و...
میدونم که ممکنه خودت نرسی تمام این کارها رو انجام بدی، اما میتونی دست کسی بسپاری که تهیه اش کنه.
میدونم هدف اصلی شما کسب درآمد نیست؛ اما من بهتون قول میدم سودی که از فروش لوازم این کار می کنی، شاید برابر باشه با سود فروش ماده حکاکی!!
اگه بتونی با کاربر eershab هم همکاری کنید، خیلی عالی میشه. مثل خودت بچه خوبیه. دی)
ببخشید ممکنه یک عکس بگذارید از این جلد کتابها تا بدونم دنبال چی باید بگردم
چون هر جا می روم نه خودم می دانم چی میخواهم نه لوازم التحریری