• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دو سوال !

با یک کیلو حدودا چه سطحی رو میشه پوشش داد ؟

اثر ماژیک و جوهر رو از رو شیشه چطوری میشه پاک کرد ؟

قصد خرید دارم اما واقعا نیم کیلو زیاده !!!!! .... اگه حدود 100-200 گرم بود خیلی بهتر میشد !!! چون برای تست میخوام و بعد ان شا ا... خرید مقدار بیشتر !!!
با یک کیلو حدود پنج شش مترو میشه کار کرد درضمن این محصول چند بار مصرفم هستش
باور کن من بسته بندیشو ندارم و برام مشکله که واسه 100 یا 200 گرم برم اداره پستو کلی معطل شم
جوهر ماژیک با آب و مایع از بین میره و با استون به یک اشاره پاک میشه.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
با یک کیلو حدود پنج شش مترو میشه کار کرد درضمن این محصول چند بار مصرفم هستش
باور کن من بسته بندیشو ندارم و برام مشکله که واسه 100 یا 200 گرم برم اداره پستو کلی معطل شم
جوهر ماژیک با آب و مایع از بین میره و با استون به یک اشاره پاک میشه.

در مورد چند بار مصرف بودن ... مگه نمیگین که بعد از قرار دادن کرم روی شیشه باید روی کار شسته شود خوب اینطوری که کرم هم از بین میره !!!

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
در مورد چند بار مصرف بودن ... مگه نمیگین که بعد از قرار دادن کرم روی شیشه باید روی کار شسته شود خوب اینطوری که کرم هم از بین میره !!!
شما شبرنگ رو که می چسبونید و روش کرم می زنید قبل از شستشو با کاغذ پشت شبرنگ یا هر چیز دیگه ای که مناسب تشخیص دادید کرم رو از رو کار جمع کنید و تو یه قوطی جداگونه بریزید و بعد شستشو بدید. اگه روی در مغازه، یا پنجره های خونه حکاکی کردید یه تکه پلاستیک بچسبونید زیر شبرنگ و سرشو بذارید داخل یه تشت و بعد شستشو رو انجام بدید تا اثر کرم به جاههای دیگه نرسه که فوراً ماتش می کنه

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دو سوال !

با یک کیلو حدودا چه سطحی رو میشه پوشش داد ؟

اثر ماژیک و جوهر رو از رو شیشه چطوری میشه پاک کرد ؟

قصد خرید دارم اما واقعا نیم کیلو زیاده !!!!! .... اگه حدود 100-200 گرم بود خیلی بهتر میشد !!! چون برای تست میخوام و بعد ان شا ا... خرید مقدار بیشتر !!!

خیلی راحت با الکل صنعتی پاک می شود

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
شما شبرنگ رو که می چسبونید و روش کرم می زنید قبل از شستشو با کاغذ پشت شبرنگ یا هر چیز دیگه ای که مناسب تشخیص دادید کرم رو از رو کار جمع کنید و تو یه قوطی جداگونه بریزید و بعد شستشو بدید. اگه روی در مغازه، یا پنجره های خونه حکاکی کردید یه تکه پلاستیک بچسبونید زیر شبرنگ و سرشو بذارید داخل یه تشت و بعد شستشو رو انجام بدید تا اثر کرم به جاههای دیگه نرسه که فوراً ماتش می کنه
راستش من همیشه مواد را می شویم که برود یعنی اگر خشک هم شده باشد می شود دوباره استفاده کرد اگر روی تونر بزنیم چطور؟ ظاهرا من خیلی علاقمندم و سوال می کنم(شاید هم ...) بقیه نه معذرت می خواهم که این همه سوال می کنم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
با یه دونه مهر ارزون قیمت و کرم حکاکی چیکار میشه کرد؟

شما می تونید لیوان یا بطری تبلیغاتی سفارش بگیرید و در ظرف یکی دو ساعت چهل پنجاه تا شو مهر بزنید و با کرم حکاکی کنید. حتی می تونید عکس
کسی رو که به شما سفارش داده روی چیزی که می خواد حک کنید. شما می تونید تعداد زیادی لیوان و کاسه بشقاب ساده بخرید یا سفارش بگیرید و با شکلهای متنوع و زیبا تزئینشون کنید می تونید دور تا دور آینه های خونتون رو با طرحهای مختلف و با استفاده از یک مهر کوچک حکاکی کنید اونم در ظرف چند دقیقه شما می تونید.....
ملزوما:
مهر ژلاتینی
استامپ آماده یا استامپی که خودتون می سازید
رنگ ماژیک
کرم حکاکی

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
راستش من همیشه مواد را می شویم که برود یعنی اگر خشک هم شده باشد می شود دوباره استفاده کرد اگر روی تونر بزنیم چطور؟ ظاهرا من خیلی علاقمندم و سوال می کنم(شاید هم ...) بقیه نه معذرت می خواهم که این همه سوال می کنم

کاش چند نفر دیگم مثه شما پیدا می شدن
تونر خیلی ضعیفه ولی اگه با ماژیک تقویت بشه میشه کرم رو شو جمع کرد
و اگه خشک شده بود با چند قطره آب دوباره شلش کرد

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
ببخشید ممکنه یک عکس بگذارید از این جلد کتابها تا بدونم دنبال چی باید بگردم
چون هر جا می روم نه خودم می دانم چی میخواهم نه لوازم التحریری
با اجازه استارتر عزیز. امیدوارم این پست من مشکلی نداشته باشه:

شما میتونید به کاربر eershab پیام بدید و ازش بپرسید که اون نوع کاغذها رو داره یا خیر؟

خودش در تاپیک زیر (پست 808) گفته که میتونه این نوع کاغذها رو تهیه کنه:
http://forum.persiantools.com/t344880-page54.html#post8647692

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان زیادی بحث بازار یابی، نمایندگی و فروش این محصول رو مطرح می کنند
هرکس تمایل داشته باشد در این باره فعالیت کند می تواند پیام خصوصی بدهد
تا شرایط را با هم بررسی کنیم.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
یکی از کارهای جالب دیگه ای که با حکاکی شیشه و آینه میشه ارائه داد مربوطه به جشن تولده
که نمونه هایی از اونو اینجا نشون دادم:

1.jpg
2.jpg

3.jpg
4.jpg

5.jpg

didar2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام

یک نمونه استیل روکش طلا بنام ورق میرور دربازار هست که پلاک سازها برای حکاکی بروی آن مجبورند اول بوسیله سند بلاست لایه طلا را ازروی آن بردارند چون می گویند هیچ اسیدی به آن اثر نمی کند .

ولی کرم حکاکی می تواند لایه طلارا ازبین ببرد تا به استیل برسد

در نتیجه یکی دیگر از کاربردهای کرم حکاکی .حکاکی بروی استیل روکش طلا (میرو ر) می باشد .

استیل روکش طلا یک ورق بسیار زیبا است

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
باسلام

یک نمونه استیل روکش طلا بنام ورق میرور دربازار هست که پلاک سازها برای حکاکی بروی آن مجبورند اول بوسیله سند بلاست لایه طلا را ازروی آن بردارند چون می گویند هیچ اسیدی به آن اثر نمی کند .

ولی کرم حکاکی می تواند لایه طلارا ازبین ببرد تا به استیل برسد

در نتیجه یکی دیگر از کاربردهای کرم حکاکی .حکاکی بروی استیل روکش طلا (میرو ر) می باشد .

استیل روکش طلا یک ورق بسیار زیبا است

این آقا برادر منه و کارش حکاکی انواع و اقسام فلزات ، مهرسازی و چاپ سیلک هستش
باور کنید منم مثه شما اولین باری هست که اینو متوجه شدم و ایشون حتی به من
هم که برادرش هستم اینونگفته بود. شایدم به محض اینکه فهمیده ترجیح داده
مستقیماً از زبون خودش اینو بگه.
ای کاش عکسی چیزی هم از کارش میذاشت و کاربردهای این ورق روکش طلا رو بیشتر
توضیح میداد

didar2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آقا برادر منه و کارش حکاکی انواع و اقسام فلزات ، مهرسازی و چاپ سیلک هستش
باور کنید منم مثه شما اولین باری هست که اینو متوجه شدم و ایشون حتی به من
هم که برادرش هستم اینونگفته بود. شایدم به محض اینکه فهمیده ترجیح داده
مستقیماً از زبون خودش اینو بگه.
ای کاش عکسی چیزی هم از کارش میذاشت و کاربردهای این ورق روکش طلا رو بیشتر
توضیح میداد

باسلام

این ورق بخاطر اینکه در برابر هوا و آب مقاوم است و اکسیده نمی شود کاربرد های زیادی دارد از جمله برای تابلوهای تبلیغاتی . پلاک برای شرکتها وادارات . پلاکهای روی سینه و....

متاسفانه چون این نوع ورق تازه وارد بازار شده تنها درشهرهای بزرگ مثل تهران موجود می باشد و من تنها مقدار کمی ازاین ورق را در دست رس داشتم وآن را هم برای تست کار مصرف کردم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
باسلام

این ورق بخاطر اینکه در برابر هوا و آب مقاوم است و اکسیده نمی شود کاربرد های زیادی دارد از جمله برای تابلوهای تبلیغاتی . پلاک برای شرکتها وادارات . پلاکهای روی سینه و....

داداش جان تشکر

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من همین الآن تحقیق کردم دیدم این استیلی که داداش میگه یه نو استیل با پوشش سیلیکونی هست
و به خاطر همینه که کرم حکاکی می تونه این پوشش رو برداره. چون کرم رو هر چیزی که از جنس سیلیس
باشه اثر میذاره

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
ما شاا..... برادر ها همه هنرمند و خلاق :)

باور کن تیام جان با اینکه هنوز این کرم ها رو نخریدم اما هر روز میام تاپیک تا هنر شما و روش هایی که معرفی میکنین یاد بگیرم !

تیام جان یه سوال پیش اومده اینکه فرض کن یه طرحی رو روی کاغذ شبرنگی چاپ کنیم چطوری بایدطرحشو از رو کاغذ شبرنگ در بیاریم با تیغ یا وسیله ای مخصوص داره !

didar2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

باور کن تیام جان با اینکه هنوز این کرم ها رو نخریدم اما هر روز میام تاپیک تا هنر شما و روش هایی که معرفی میکنین یاد بگیرم !

تیام جان یه سوال پیش اومده اینکه فرض کن یه طرحی رو روی کاغذ شبرنگی چاپ کنیم چطوری بایدطرحشو از رو کاغذ شبرنگ در بیاریم با تیغ یا وسیله ای مخصوص داره !

باعرض سلام

دوست گرامی بوسیله تیغ مخصوص که سبرنگ فروشیهادارند وقیمت آن 5الی 6 هرارتومتن است طرح برش خورده را در می آورید بعد از دراوردن کامل طرح بوسیله برچسب سلفنی که بازهم در فروشگاه های شبرنگ موجود می باشد طرح مورد نظر را به سطح مورد نظر انتقال می دهید .

اگر پستهای اولی را که برادر خوبم تیام نوشته اند را مطالعه کنید به خوبی بوسیله عکس توضیح داده اند
باتشکر

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
با سلام خدمت دو برادر گرامی و خلاق انجمن آقایان "teeyam" و "didar2"

منم دقیقا مثل شما. با اینکه کرم رو هنوز نخریدم. اما هر روز به تاپیک سر میزنم. میتونم به جرات بگم یکی از بهترین/آموزنده ترین/جالب ترین تاپیک های انجمن بزرگ PT است. مخصوصا جناب تیام که با دقتِ تمام و با جزئیات کامل مسائل رو مطرح می کنن.

ای کاش میشد، یه حمایت اساسی از طریق ارگان های مربوطه ازتون صورت می گرفت.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
این یک ورق گلاسه معمولی است که اول واتر پروف شده و بعد با فیلم نازکی از دکسترین ذرت پوشش داده شده است
وقتی تصویر را به روشی که گفته شد روی جسم مورد نظرتان انتقال دادید ، چند دقیقه آن را در آب گرم قرار می دهید تا ورق از جسم
جدا شود . دکسترین نوعی چسب گیاهی است که در تماس با آب خاصیت خود را از دست داده و چیزی را که به آن چسبیده رها می کند

پس برای چاپ تونری الان بیخیال اون ورق های قبلی بشیم؟ (لایه پشتی شبرنگ و جلد دهتایی کتاب ها)

یعنی فقط باید رفت لوازم التحریری و گفت ورق گلاسه معمولی میخوام!؟

بالا