• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
این یه طرح گل و مرغه که با شبرنگ و کرم حکاکی روی آینه پیاده شده
ببخشید! فراموش کردم لکه ها رو با دستمال پاک کنم

rsz_img_0183.jpg

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
عزیزانی که میخوان با کاغذ حرارتی کار کنند ابتدا طرحشونو روی این کاغذ با پرینتر لیزری پرینت می کنند

1.jpg

بعد کاغذو با یه تکه نوارچسب رو ی شیشه یا استیل میرور یا سرامیک و هرچیزی که میخوان روش حکاکی کنند می چسبونن و بعد میذارنش روی بخاری یا هیتر برقی یا یه ورق فلزی میذارن زیرشو روی اجاق گاز قرارش میدن و چند دقیقه حرارتش میدن تا دیگه جرأت نکنن بهش دست بزنن بعد به پشت یه قاشق یا هر چیز دیگه ای که مناسب می دونن یکی دو دقیقه پشت طرح رو می مالونند . بعد در حالی که روی وسیله گرم کن قرار داره . وسیله رو خاموش می کنن و میذارن آروم آروم سرد شه بعد میندازرنش تو یه ظرف آب گرم تا ورق از جسم خودشو ول کنه.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

یه پک کامل تولید ورق حرارتی و نحوه استفاده از اون آماده شده که برای اون دسته از عزیزانی که مواد خریدن یا می خرن بطور خصوصی ارسال میشه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
با توجه به اینکه چندتا از دوستان امروز پولاشونو واریز کردن
پست مرسوله ها به فردا موکول میشه و دوستانی که تقاضا دادن
ولی هنوز پولی واریز نکردن تا فردا ساعت 11 مهلت دارن مبالغ اعلام شده
رو واریز کنند

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
از این پس مرسوله ها در تمام ایام هفته پست می شوند و هرکس هر مقداری ( از صد گرم به بالا)
بخواهد طبق مبالغ درج شده در بالای تاپیک ، برایش ارسال خواهد شد

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
بعضی از دوستان که با من تماس می گیرند دنبال ایده برای کارهای حکاکی روی آینه یا شیشه برای کارهای تولیدی یا شخصی هستند و من سعی می کنم بعضی از کارهایی رو که میشه ازشون ایده گرفت اینجا بذارم

mirror3.jpg
mirror2.jpg

mirror6.jpg

a.jpg
mr3.jpg
potp2.jpg

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دیشب تصمیم گرفتم بوفه ظرفای دکوری خونه رو تزئین کنم و مراحل کار رو بطور مصور اینجا نشون بدم تا دوستان با فرایند کار بیشتر آشنا بشن.
بعد از اینکه شکل مورد نظرتون رو ی ورق شبرنگ یا روزرنگ یا... در آوردید یا دادید با کاتر پلاتر براتون بریدن. باید با تیغ مخصوص اون جاهایی رو که
میخواید روی شیشه بصورت مات بیفته خالی کنید. بعد یه تکه برچسب سلفونی اندازه طرح می برید و به طریق زیر روی اون قرار می دید.

مرحله اول:

ابتدا کاغذ پشت برچسب سلفونی را تا نصفه بر می دارید و برش می زنید و با فاصله حدود یک سانت از نصفه دیگر دوباره سر جاش میذارید

1.jpg
2.jpg

مرحله دوم:

برچسب سلفونی را روی طرح تنظیم می کنید و از شیار یک سانتی او نو می چسبونید. بعد یک نصفه رو بلند می کنید و بعد از جدا کردن کاغذ پشتش آروم می چسبونیدش و بعد نصفه دیگه

3.jpg

4.jpg
5.jpg

6.jpg

7.jpg

مرحله سوم:
حالا کاغذ شبرنگ رو در حالی که برچسب سلفونی روش چسبیده تا نصفه پاره می کنید دوباره با فاصله یک سانتیمتر برش می گردونید سر جاش برگردونید

8.jpg

فایل های ضمیمه

• 13.jpg
    13.jpg
    42.9 KB · نمایش ها: 84
  • 14.jpg
    14.jpg
    40.5 KB · نمایش ها: 86
Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ادامه از پست قبل

مرحله چهارم و پنجم و....!

شبرنگ رو در محلی که می خواهید حکاکی کنید تنظیم می کنید و با نوک انگشت از محل شیار یک سانتیمتری می چسبونید و بعد آروم و با حوصله ابتدا کاغذ یک نصفه رو جدا می کنید و می چسبونید و بعد نصفه دگه. دور تا دور شبرنگ رو با نوار چسب پهن پوشش می دید تا مطمئن شید کرم حکاکی به جاهایی که نمی خواید نمی رسه . اگه عملیات حکاکی
رو داخل اطاق و در حالت ایشتاده انجام میدید یک تکه پلاستیک بدون سوراخ و پارگی رو با نوار چسب پهن به قسمت پایین شبرنگ بچسبونید و سر او نو داخل یه تشت پلاستیکی بذارید تا موقع شستشو آب وارد تشت بشه و روی فرش و غیره نریزه. حالا جاهای خالی رو کرم مالی می کنید و بعد از ده دقیقه یا بیشتر( هرچه زمان مکث بیشتر باشه کیفیت کار بهتر خواهد بود ( حد اکثر نیم ساعت). آروم و با کاغذ شبرنگ کرم رو از روی کار جمع می کنید و برای استفاده مجدد در ظرفی جدا گانه قرار میدید و بعد سطح کار رو خوب با آب گرم شستشو می دید تا مطمئن شید دیگه اثری از کرم باقی نمونده و آخر سر هم شبرنگ رو جدا می کنید و از کارتون لذت می برید.

مشاهده پیوست 505623

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

مشاهده پیوست 505639

مشاهده پیوست 505640

15.jpg

اینم یکی از آینه های خونست که با یه طرح قشنگ همون دیشب تزئینش کردم

16.jpg

امروز یکی از خانمهای هنر دوست و هنرجو با بنده تماس گرفتن و علت کم رنگ بودن اثر حکاکی که با کرم انجام دادن رو جویا شدن. ببینید دوستان ؛ کار حکاکی روی شیشه آینه، سرامیک و غیره چه با لیزر انجام شده باشه ، چه با سند بلاست و اسید یا هر وسیله دیگری ، در صورتی که در معرض نور نباشه نه درخششی داره و نه وضوح قابل ملاحظه ای مگر اینکه بخواید رنگش کنید در این صورت سئوال اینه که اصلاً چرا حکاکیش کردید؟
بنا بر این نقش حکاکی شده حتماً از یک طرف باید نور ببینه تا خودشو نشون بده در غیر اینصورت کم رنگ و کم سو خواهد بود

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
IMAG0475.jpgIMAG0476.jpg
اینم از کار من
کرم امروز به دستم رسید این طرج رو هم با چسب نواری و شابلون زدم که خیلی خوب شد راضی هستم
یک مشکلی که دارم اینکه یکم کار یک دست نشد و بعضی جاها سفیدکی شد با چی رفع میشه یا مشکل کار کجا بوده
یک پیغام خصوصی هم فرستادم براتون ممنون

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
مشاهده پیوست 505895مشاهده پیوست 505897
اینم از کار من
کرم امروز به دستم رسید این طرج رو هم با چسب نواری و شابلون زدم که خیلی خوب شد راضی هستم
یک مشکلی که دارم اینکه یکم کار یک دست نشد و بعضی جاها سفیدکی شد با چی رفع میشه یا مشکل کار کجا بوده
یک پیغام خصوصی هم فرستادم براتون ممنون

کارت واقعاً عالیه و برای بار اول حرف نداره مخصوصاً اینکه از یه شیوه ابتکاری ( شابلون) استفاده کردی
بخاطر شیوه ای که بکار بردی و عکسی که زدی 10000 تومن بهت برگردونده میشه .
بنرهایی هم که درست کردی واقعاً عالیه من رو تبلیغات شما خیلی حساب می کنم
در باره مشکلی که گفتی اول عرض کنم کرم حکاکی برای سطوح پهن نیست چه ایرانیش و چه خارجی.
اما سطحی که شما حکاکی کردید پهن نیست و من مشکل رو در فرصت کمی که بهش دادید می بینم.
برای مقاطع نازک و تصاویر ظریف مثه عکس ، 5 دقیقه کفایت می کنه ولی برای مقاطع بزرگتر باید زمان رو
بیشتر کرد تا تصویر یکنواخت و سفید بشه.
- اگه اثر انگشت ، چربی و غیره خوب پاک نشده باشه خودشو بصورت لکه نشون میده
- اگه بار کرم روی طرح کم باشه منطقه حکاکی خوب تغذیه نمیشه و دانسیته اچ پایین میاد و سطح به کچلی میزنه پس از اینکه روی طرح رو کاملاً پر کنید مضایقه نکنید چون می تونید کرم اضافی رو جمع کرده و مجدد ازش استفاده کنید اگرم سفت شده بود با یه مقدار خیلی کمی آب شلش کنید

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
ممکنه آموزش پست 225 را بگذارید چطوری میشه عکس حاشیه های ریز در آورد چون من تا حالا چند بار این کار را کردم همه با هم قاطی میشوند یا یکسری از گلهای ریز مشخص نیستند

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
اینم یه کار دیگه که دیشب انجام دادم

1.JPG

2.JPG

تو تصویر پایین سه بعدی بودن طرح کاملاً مشخصه و سایه های لبه کار حاکی از خورده شدن شیشه و گود افتادن اونه

3.jpg

4.JPG
اینم یه کار حکاکی دیگست که قبلاً روی در حموم انجام دادم. یه دونشم رو در دستشوئیه

5.jpg

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
ممنون عزیز مبلغ باشه برای خرید بعدی انشالا
درضمن در مورد بسته بندی هم نگفتم که فوقعاده بود
من فروشنده هستم تا حالا این بسته بندی به این مرتبی ندیده بودم
اورانیوم هم توش بود هیچ مشکلی پیدا نمیکرد

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ممکنه آموزش پست 225 را بگذارید چطوری میشه عکس حاشیه های ریز در آورد چون من تا حالا چند بار این کار را کردم همه با هم قاطی میشوند یا یکسری از گلهای ریز مشخص نیستند

اگه تعداد کاری که میخوای درست کنی دو سه تا بیشتر نباشه بهترین راهش استفاده از شبرنگه. به اینصورت که طرحتو میدی رو شبرنگ برات در میارنو مثه این آقا می چسبونیش رو کار و حکاکیش می کنی. البته مشخصه که این آقا مبتدیه چون نتونسته طرح رو به هم چفت و بند کنه یا شایدم نخواسته این کار رو بکنه

cut-out-design-l.jpg

etch-design-l.jpg

mirror-buffet-l.jpg
اگه بخوای سری کاری کنی و یه چند صد تایی درست کنی بهترین و کم هزینه ترین راه چاپ سیلکه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ممنون عزیز مبلغ باشه برای خرید بعدی انشالا
درضمن در مورد بسته بندی هم نگفتم که فوقعاده بود
من فروشنده هستم تا حالا این بسته بندی به این مرتبی ندیده بودم
اورانیوم هم توش بود هیچ مشکلی پیدا نمیکرد

شما نظر لطفتونه

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز پیش چند تا شبرنگ بر رفتم ولی گفتند نمیتونیم این عکسهای به این دقت و ریزی (پست 225 عکسهای اول تا سوم) را در بیاوریم
اون را که شما عکسش را انداختید میتوانند ولی اون حاشیه ای که گفته شد نمیتونن شما راهی ندارید

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
اینم یه راه دیگه برای حکاکی عکس روی آینه یا شیشه اونم بدون هرگونه پولیش و رنگ حتی در غیاب نور هم خودشو نشون میده .بعد از این یه کارایی بهتون نشون میدم که تا حالا ندیده باشید .

1.JPG
2.JPG
3.JPG

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من امروز پیش چند تا شبرنگ بر رفتم ولی گفتند نمیتونیم این عکسهای به این دقت و ریزی (پست 225 عکسهای اول تا سوم) را در بیاوریم
اون را که شما عکسش را انداختید میتوانند ولی اون حاشیه ای که گفته شد نمیتونن شما راهی ندارید

طبیعیه که نمی تونن چون اونا فقط شبرنگ برن نه طراح تازه اگرم طراح بودن این کار رو نمی کردن بخاطر اینکه شما احتمالاً حاضر نبودید دستمزد طراحیشونو بدید. تنها راحش اینه که تو اینترنت بگردی و طرحهای مشابه رو که بصورت نقاشی یا وکتور باشه پیدا کنی . اگه بصورت نقاشی باشه با نرم افزارهای تحت وب راحت میتونی به فایل وکتور تبدیبلش کنی مثلاً تو این سایت:

http://www.vectorization.org
یا این سایت
vectormagic.com

حتی عکس رو هم می تونید به وکتور تبدیل کنید

1.jpg

2.JPG

mr3.jpg
untitled.JPG
البته فایل وکتوری که با نرم افزار تبدیل میشه نیاز به ویرایش داره و اونم کار هر کسی نیست . اگه بتونی با نرم افزار کورل کار کنی اونوقت می تونی ویرایشو خودت انجام بدی

بعد به هر شبرنگ بری بدی برات می برن. وقتی بریدن خودت می تونی خالیش کنی .

Last edited:

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
من وکتور کردم البته نتیجه جالب نشد ولی مشکل این نیست شبرنگبرها طرح ها را بصورت بزرگ در میارن ولی من میخوام مثلا این طرح روی آینه به اندازه کاغذ a4 در بیارند مثلا این گلهای ریزی که شما گذاشتید چطوری در بیارند با کاغذ حرارتی فکر کنم بهتر بشه ولی امتحان نکردم

بالا