• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
این عکس رو با کاغذ حرارتی رو شیشه حکاکی کردم. حکاکی عکس روی شیشه میتونه کاربردهای زیادی داشته باشه خصوصاً اینکه از هیچ رنگی استفاده نمیشه.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.JPG

2.JPG

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
تو پست 248 نوشتم :

من این شکل رو تو اینترنت پیداش کردم و بعد از تبدیلش به فایل وکتور تو سایت Online Image Vectorizer برای داداش ایمیلش کردم تا برام ویرایشش کنه و رو شبرنگ درش بیاره تا بزنمش روی بوفه ظروف دکوری خونه . ببینیم ازش چی درست می کنه. اندازه شیشه ای که می خوام تزئینش کنم 37*115 هستش

مشاهده پیوست 508192

اینم نتیجه کار:

1.JPG
2.JPG

3.jpg
4.jpg

5.jpg

شما با صرف 15 تا 20 تومن هزینه خودتون می تونید یه چنین اثری رو خلق کنید که اگه بخواید بدید براتون سند بلاست کنند خیلی که منصف باشند حد اقل 70 تا ازتون می گیرن و اگه اسیدکاریش کنند بالای صدتا براتون تموم میشه. اما هزینه زیاد اهمیت نداره ، مهم اثری که خودتون به وجودش آوردید و اینه که اهمیت داره و باعث میشه همیشه از دیدنش لذت ببرید.
پاک کردن شیشه با شیشه پاک کن اون هم قبل از کرم مالی بسیار بسیار مهم و مهمه . اگه روی شیشه کوچکترین اثر انگشت یا چربی دستی باقی مونده باشه خودشو به صورت لکه نشون میده پس اینو همیشه بخاطر داشته باشید.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
...در حال حاضر این محصول در ایران شناخته شده نیست و هنوز بازارش باز نشده اما اگه بازار پیدا کنه حتماً افرادی اقدام به شبیه سازی خواهند کرد و این اجتناب ناپذیر است چرا که صنعت مال یک نفر نیست.
آقـــا...!
این پسر، چقدر متواضع و منطقی است. من اگه مدیر PT بودم و یا یه سایت پربازدید داشتم برای یکسال به رایگان بنر کرم حکاکی ایشون رو بالای سایتم نمایش می دادم. البته میدونم همانطور که خودشون هم گفتند نیازی به فروش این محصول، در اینترنت ندارن و فقط برای آموزش و معرفی و شناخت این محصول به عموم، از اینترنت استفاده می کنن.

استارتر؛ موفق باشید / همچنین آرزو دارم به جمع میلیونرها بپیوندید، چون لیاقت و ظرفیتش رو دارید.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آقـــا...!
این پسر، چقدر متواضع و منطقی است. من اگه مدیر PT بودم و یا یه سایت پربازدید داشتم برای یکسال به رایگان بنر کرم حکاکی ایشون رو بالای سایتم نمایش می دادم. البته میدونم همانطور که خودشون هم گفتند نیازی به فروش این محصول، در اینترنت ندارن و فقط برای آموزش و معرفی و شناخت این محصول به عموم، از اینترنت استفاده می کنن.

استارتر؛ موفق باشید / همچنین آرزو دارم به جمع میلیونرها بپیوندید، چون لیاقت و ظرفیتش رو دارید.

من حضوری ایشون رو ملاقات کردم مرد بسیار شریفی هستن

بله من هم شدیدا از ایشون و هنرشون استقبال کردم و انشالا افتخار بدن در آینده با هم همکار بشیم

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
تو پست 248 نوشتم :

اینم نتیجه کار:

مشاهده پیوست 510442
مشاهده پیوست 510443

مشاهده پیوست 510444
مشاهده پیوست 510445

مشاهده پیوست 510446

شما با صرف 15 تا 20 تومن هزینه خودتون می تونید یه چنین اثری رو خلق کنید که اگه بخواید بدید براتون سند بلاست کنند خیلی که منصف باشند حد اقل 70 تا ازتون می گیرن و اگه اسیدکاریش کنند بالای صدتا براتون تموم میشه. اما هزینه زیاد اهمیت نداره ، مهم اثری که خودتون به وجودش آوردید و اینه که اهمیت داره و باعث میشه همیشه از دیدنش لذت ببرید.
پاک کردن شیشه با شیشه پاک کن اون هم قبل از کرم مالی بسیار بسیار مهم و مهمه . اگه روی شیشه کوچکترین اثر انگشت یا چربی دستی باقی مونده باشه خودشو به صورت لکه نشون میده پس اینو همیشه بخاطر داشته باشید.

داداش از هر شبرنگ فقط یه بار میشه استفاده کرد؟
و اینکه هزینه این شبرنگ شما چقدر شد؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
آقـــا...!

آقا خیلی ممنون
این توجهات منو در ادامه دادن تاپیک بیشتر مصمم می کنن

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من حضوری ایشون رو ملاقات کردم مرد بسیار شریفی هستن

بله من هم شدیدا از ایشون و هنرشون استقبال کردم و انشالا افتخار بدن در آینده با هم همکار بشیم

مرحمت عالی زیاد
تعریف شما مایه دلگرمیه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
داداش از هر شبرنگ فقط یه بار میشه استفاده کرد؟
و اینکه هزینه این شبرنگ شما چقدر شد؟

شبرنگها یک بار مصرف هستند
برادر بنده دستگاه شبرنگ بری دارند رو این حساب قیمت تموم شده من یک کم پایین افتاده
من شش تومن دادم شبرنگ ، عرض شبرنگ 60 سانته یعنی با شش تومن شبرنگ میشه دوتا از این طرحها رو در آورد
برای کسی که دستگاه شبرنگ بری نداره حدود شش تومن هم باید بابت برش شبرنگ هزینه کنه که میشه 12 تومن
یه 4 تومنی هم باید برای برچسب سلفونی پرداخت کنه که جمعاً میشه 16000 تا . بنا بر این قیمت شبرنگ و متعلقاتش
برای یه طرحی مثه اونی که من درآوردم 8 تومن تموم میشه . البته به شرط اینکه بقیه کاراشو( که با یه بار انجام دادن اوستا میشی)
خودت انجام بدی. زیاد وقتتو نمی گیره.
خانم بنده چند بار بیشتر داخل شبرنگ رو خالی نکرده و تا حالا هیچگاه روی طرحی به این بزرگی کار نکرده ولی شبرنگ طرح با لارو
با وجود اینکه پر از رگ برگ باریک بود خودش آماده کرد.
با شش تومن شبرنگ و شش هفت تومن برشش و 4 تومن برچسب یعنی حدود 16 تومن میشه 60 تا لیوان یا 30 تا بشقاب رو تزئین کرد

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33

آموزش چسباندن شبرنگ بصورت مرحله به مرحله
با توجه به اینکه برای کاربران خانگی و غیر صنعتی بهترین روش تزئین اشیاء شیشه ای و سرامیکی استفاده از شبرنگ است بر آن شدم تا برای چندمین بار این روش را بطور مرحله به مرحله و مفصل توضیح دهم. با استفاده از شبرنگ و کرم حکاکی می توان پیچیده ترین اشکال را بر روی اجسام مختلف حکاکی نمود بطوری که انجام آن به روش سند بلاست امکان پذیر نیست و با روش لیزر نیز زمان بر است و مقرون به صرفه نخواهد بود.
بعد از اینکه طرح بر روی شبرنگ برش خورد اگر تیره بود دستتان را آردی کنید و به روی آن بکشید تا طرح کاملاً نمایان شودو بعد با یک وسیله نوک تیز شروع به خالی کردن آن نمایید. وقتی اجزاء مورد نظر خالی شدند نوبت به کشیدن برچسب سلفونی بر روی شبرنگ می رسد در این مرحله یک تکه برچسب سلفونی به اندازه سطح شبرنگ برش دهید. برچسب سلفونی تا هفت هشت بار قابل مصرف مجدد است . بنا بر این اگر بجای یک تکه بزرگ ، چند تکه برچسب کوچکتر داشتید می توانید آنها را بصورت تکه تکه روی شبرنگ بچسبانید . اگر یک تکه بود ابتدا کاغذ پشت آن را تا وسط با قیچی جدا کنید و بعد به فاصله یک سانت یا همین حدود دوباره سر جایش برگردانید.

1.jpg
حالا برچسب سلفونی را روی شبرنگ تنظیم کنید و از محل شیار آن را بچسبانید بعد یک تای آن را بلند کنید و آهسته آهسته کاغذ آن را جدا نموده و تمام آن تا را با استفاده از یک وسیله که می تواند کارت اعتباری ( غیر قابل استفاده) باشد بچسبانید و به همین ترتیب آن تای دیگر را .

2.jpg

3.jpg

4.jpg

در این مرحله نیز درست مانند برچسب سلفونی ، کاغذ شبرنگ را از وسط برش داده و به فاصله یک سانتیمتر سر جایش برگردانید. حالا شبرنگ را روی جسم مورد نظر منتقل نموده و از محل شیار که در شکل با انگشت اشاره نشان داده شده بچسبانید

5.jpg

6.jpg

در اینجا ابتدا کاغذ یک طرف را جدا می کنیم و آن را روی شیشه می چسبانیم

7.jpgبعدهم کاغذ طرف دیگر را

8.jpg
حالا با کارت اعتباری غیر قابل استفاده شروع به کشیدن روی تمام قسمتهای شبرنگ می کنیم تا خوب به سطح شیشه بچسبد

9.jpg
دست آخر هم برچسب سلفونی را آرام آرام بر می داریم . توجه داشته باشید هنگام برداشتن برچسب سلفونی یا کاغذ پشت شبرنگ اگر مشاهده کردید قسمتی از شبرنگ سر جایش نیست با مالش دادن به محل خودش بچسبانید. اگر با مالش نشد با تیغ این کار را بکنید

10.jpg

ادامه در پست بعد

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
بعد از اینکه برچسب بطور کامل روی سطح چسبید آن را دقیقاً مورد بازرسی قرار دهید و اگر چین و چروکی یا باد کردگی در آن مشاهده کردید که ممکن است کرم به داخلش نفوذ کند آن را خوب بمالید تا از بین برود و اگر از بین نرفت با یک وسیله داغ آن را به روی کار بچسبانید تا مطمئن شوید مجرایی برای نشت مواد نمی شود. بعد از انجام بازرسی قسمتهای اطراف شبرنگ و جاههایی که احتمال تماس با کرم حکاکی دارند را با نوار چسب پلاستیکی یا کاغذی پوشش دهید و در این کار اصلاً مضایقه نکنید چون کرم حکاکی با هرجا تماس پیدا کند در کسری از ثانیه آنجا را مات خواهد کرد.

11.jpgدر مواقعی که به صورت ایستاده و در محل نصب شیشه کار را انجام می دهید به قسمت پایین شبرنگ یک تکه پلاستیک بچسبانید تا در وقت شستشو آب را به داخل تشت پلاستیکی هدایت کند و به روی فرش یا جاههای دیگر نریزد

12.jpg

حالا دستکش پلاستیکی پوشیده و سطح کار را با کرم حکاکی پوشش دهید. قبل از این کار بسیار اساسی و مهم است که جای جای طرح را با شیشه پاک کن و یک دستمال تمیز و خشک نمایید. سعی کنید عملیات کرم مالی را سریع و یکنواخت انجام دهید

13.jpg
آخر سر به وسیله کاغذ پشت شبرنگ یا هر چیز دیگری که صلاح می دانید کرم را از روی کار جمع کنید و برای استفاده مجدد به ظرفی جدا گانه( نه ظرف حاوی کرم تازه) برگردانید.

14.jpg

اگر خوشه های انگور به صورت برعکس در آمدن بخاطر این است که جای دیگری پیدا نکردم که بشود طرح را گونه ای دیگر روی آن چسباند

15.jpg

16.jpg

وقتی نور خورشید به سطح حکاکی می تابه شروع به درخشش می کنه حتی اگر شما مستقیماً خورشید را مشاهده نکنید

17.jpg

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
داداش حالا میتونی رو شیشه 1-2 میل عمیق حکاکی کنی بعد یه شیشه دیگه روش بزاری بشه 2 لایه بعد زیرش یه ردیف الیدی یا لامپ نئون یا وایر بزنی خعلی شیک و ناز میشه

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
داداش حالا میتونی رو شیشه 1-2 میل عمیق حکاکی کنی بعد یه شیشه دیگه روش بزاری بشه 2 لایه بعد زیرش یه ردیف الیدی یا لامپ نئون یا وایر بزنی خعلی شیک و ناز میشه

نمی دونم
من تا حالا اینو امتحان نکردم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
بعضی از دوستان تلفنی درباره ایمنی کرم حکاکی سئوال می کنند و می خواهند بدانند برایشان خطری دارد یا خیر. ایمنی این محصول در حدی است که در مغازه های کاردستی و لوازم هنری کشورهایی چون آمریکا و کانادا و دیگر کشورهای غربی یافت می شود و همگان می توانند از آن استفاده کنند. در بسیاری از ویدئوهای آموزشی و تبلیغاتی مشاهده می شود که خانمی دارد بوسیله کرم حکاکی یک اثر هنری بوجود می آورد آن هم بدون اینکه دستکشی به دست داشته باشد یا از وسایل ایمنی استفاده کند
در حقیقت برای کسی که نهایتاً قصد مصرف نیم یا یک کیلو از این ماده را دارد هیچ مشکلی بوجود نخواهد آمد حتی اگر دستکش هم نپوشد مگر اینکه بخواهد مقداری از آن را با قاشق بخورد که فکر نمی کنم کسی چنین کند جز اینکه کودک باشد که اکیداً باید آن را از دسترس کودکان و اطفال دور نگه داشت و این هم فقط شامل کرم حکاکی نمی شود.
در هرصورت مواد شیمیایی خطرناک هستند چه نیم کیلو باشد و چه یک تن. چه اسید سولفوریک و هیدروفلئوریک باشد و چه جوهر نمک که در اکثر خانه ها پیدا می شود و خانمها بدون رعایت نکات ایمنی از آن استفاده می کنند.

اگر نکات ایمنی را رعایت کنید نیم کیلو که سهل است اگر صدها کیلو از کرم حکاکی نیز استفاده کنید انشاء الله هیچ خطری متوجه شما نخواهد بود. قسمت اعظم کرم حکاکی از اکتیواتورهای غیر شیمیایی و ایمن ساخته شده است و اگر آن را بو بکشید هیچ بوی تند و ناراحت کننده ای از آن به مشامتان نخواهد رسید.
عزیزانی که قصد دارند از این ماده در مقیاس صنعتی استفاده کنند اگر کارگاه تولیدی دارند حتماً برای آن یک سیستم تهویه خوب در نظر بگیرند و بدون دستکش به آن دست نزنند.

3.JPG
2.JPG
4.JPG
main-page-bottle-with-bees-larger1.png

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من این دو تا عکس رو با استفاده از سایت : http://www.vectorization.org به وکتور فایل تبدیل کردم و با وجودذ اینکه از نرم افزار کورل فقط دستور گروپ رو بلد بودم با همدیگه ادغامشون کردم

5.JPG

6.JPG

بعد تصویر رو با استفاده از paint ویندوز معکوس کردم و رو ورق حرارتی پرینتش گرفتم

1.JPG
کاغذو روی آینه قرار دادم و گذاشتمش روی هیتر و بعد که خوب داغ شد با پشت قاشق روش کشیدم تا تصویر منتقل شد به آینه و بعد روش مقداری کرم ریختم

2.JPG
آینه ای که من استفاده کردم ابعادش 16*13 سانتیمتر بود اگه در اندازه A4 می گرفتمش تصویر بزرگتر و قشنگتر می شد.

3.JPG

4.JPG

Last edited:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
به زودی این کرم در بسته بندی های شیک و با سی دی و کاتالوگ آموزشی به همراه پک شبرنگ عرضه خواهد شد
تولید توسط تیام عزیز هست

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
به زودی این کرم در بسته بندی های شیک و با سی دی و کاتالوگ آموزشی به همراه پک شبرنگ عرضه خواهد شد
تولید توسط تیام عزیز هست

عرفان جان اگه چند تا دونه کاغذ حرارتی هم بذاری بد نیست

666.JPG

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوستانی که نیاز دارند کرم حکاکی سفت تر بشه کافیه قوطی اونو تو یه حمام آب بذارن و مقداری حرارت بدن تا سفت تر شه
یعنی یه چیزی شبیه گرم کردن تن ماهی

c02cae4f6495fe63e6a8a95cb6dcbea0.jpg

canning-water-bath-THD-580x400.jpg

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
تیام جان یه زمانی ما برای اسلایدها باید تصاویر رو روی طلق منتقل میکردیم برای اینکار تصویر چاپ شده روی برگه رو روی سطح مورد نظر (طلق ) قرار میدادیم سپس با استفاده از پنبه و تینر تصویر به طلق منتقل میشد ... شما هم امتحان کنید ببینید روی شیشه این روش قابل انجامه یا نه !

بالا