من این شکل رو تو اینترنت پیداش کردم و بعد از تبدیلش به فایل وکتور تو سایت Online Image Vectorizer برای داداش ایمیلش کردم تا برام ویرایشش کنه و رو شبرنگ درش بیاره تا بزنمش روی بوفه ظروف دکوری خونه . ببینیم ازش چی درست می کنه. اندازه شیشه ای که می خوام تزئینش کنم 37*115 هستش
مشاهده پیوست 508192
آقـــا...!...در حال حاضر این محصول در ایران شناخته شده نیست و هنوز بازارش باز نشده اما اگه بازار پیدا کنه حتماً افرادی اقدام به شبیه سازی خواهند کرد و این اجتناب ناپذیر است چرا که صنعت مال یک نفر نیست.
آقـــا...!
این پسر، چقدر متواضع و منطقی است. من اگه مدیر PT بودم و یا یه سایت پربازدید داشتم برای یکسال به رایگان بنر کرم حکاکی ایشون رو بالای سایتم نمایش می دادم. البته میدونم همانطور که خودشون هم گفتند نیازی به فروش این محصول، در اینترنت ندارن و فقط برای آموزش و معرفی و شناخت این محصول به عموم، از اینترنت استفاده می کنن.
استارتر؛ موفق باشید / همچنین آرزو دارم به جمع میلیونرها بپیوندید، چون لیاقت و ظرفیتش رو دارید.
تو پست 248 نوشتم :
اینم نتیجه کار:
مشاهده پیوست 510442
مشاهده پیوست 510443
مشاهده پیوست 510444
مشاهده پیوست 510445
مشاهده پیوست 510446
شما با صرف 15 تا 20 تومن هزینه خودتون می تونید یه چنین اثری رو خلق کنید که اگه بخواید بدید براتون سند بلاست کنند خیلی که منصف باشند حد اقل 70 تا ازتون می گیرن و اگه اسیدکاریش کنند بالای صدتا براتون تموم میشه. اما هزینه زیاد اهمیت نداره ، مهم اثری که خودتون به وجودش آوردید و اینه که اهمیت داره و باعث میشه همیشه از دیدنش لذت ببرید.
پاک کردن شیشه با شیشه پاک کن اون هم قبل از کرم مالی بسیار بسیار مهم و مهمه . اگه روی شیشه کوچکترین اثر انگشت یا چربی دستی باقی مونده باشه خودشو به صورت لکه نشون میده پس اینو همیشه بخاطر داشته باشید.
آقـــا...!
این پسر، چقدر متواضع و منطقی است. من اگه مدیر PT بودم و یا یه سایت پربازدید داشتم برای یکسال به رایگان بنر کرم حکاکی ایشون رو بالای سایتم نمایش می دادم. البته میدونم همانطور که خودشون هم گفتند نیازی به فروش این محصول، در اینترنت ندارن و فقط برای آموزش و معرفی و شناخت این محصول به عموم، از اینترنت استفاده می کنن.
استارتر؛ موفق باشید / همچنین آرزو دارم به جمع میلیونرها بپیوندید، چون لیاقت و ظرفیتش رو دارید.
من حضوری ایشون رو ملاقات کردم مرد بسیار شریفی هستن
بله من هم شدیدا از ایشون و هنرشون استقبال کردم و انشالا افتخار بدن در آینده با هم همکار بشیم
داداش از هر شبرنگ فقط یه بار میشه استفاده کرد؟
و اینکه هزینه این شبرنگ شما چقدر شد؟
داداش حالا میتونی رو شیشه 1-2 میل عمیق حکاکی کنی بعد یه شیشه دیگه روش بزاری بشه 2 لایه بعد زیرش یه ردیف الیدی یا لامپ نئون یا وایر بزنی خعلی شیک و ناز میشه
نمی دونم
من تا حالا اینو امتحان نکردم
اینم یه ایده بود که گفتم بدم خدمت شما رفیق گل
چه چیزی جالب تر از تجربه کردن چیزای نو ؟