• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من وکتور کردم البته نتیجه جالب نشد ولی مشکل این نیست شبرنگبرها طرح ها را بصورت بزرگ در میارن ولی من میخوام مثلا این طرح روی آینه به اندازه کاغذ a4 در بیارند مثلا این گلهای ریزی که شما گذاشتید چطوری در بیارند با کاغذ حرارتی فکر کنم بهتر بشه ولی امتحان نکردم

با شبرنگ از چند سانتیمتر تا چند مترو میشه در آورد
هر طرحی در هر اندازه ای خواستی بگو تا برات بفرستم
با کاغذ حرارتی هم میشه و مزیتش اینه که هر طرحی رو گیر
بیاری فوراً می تونی پیادش کنی دیگه نیازی به شبرنگ و شبرنگبر
و طراح نداری. اما برای اینکه تو این کار خودت اوسا شی باید زیاد تمرین
داشته باشی در صورتی که کار با شبرنگ نه تمرین میخواد و نه مهارت
درست بخاطر همین سادگیشه که زیاد کاربرد پیدا کرده

mostafaaaaa

Registered User
لایک‌ها
21
درود دوست من

این شبرنگی که با چسب سلفونی می چسبونی به شیشه بین شبرنگ و شیشه چسب سلفونی هست اون قسمت خالی شب رنگ که چسب سلفونی هست چه طوری خالی میکنی؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
درود دوست من

این شبرنگی که با چسب سلفونی می چسبونی به شیشه بین شبرنگ و شیشه چسب سلفونی هست اون قسمت خالی شب رنگ که چسب سلفونی هست چه طوری خالی میکنی؟

درود بر شما
اما بر چسب سلفونی روی شبرنگ قرار میگیره نه بین شبرنگ و شیشه تا انتقال شبرنگ به روی شیشه رو تسهیل کنه
و جز این هیچ وظیفه دیگه ای نداره. بعد که شبرنگ به روی شیشه چسبید راحت چسب سلفونی
رو از روش بر می داری و برای استفاده بعدی نگه می داری یعنی دور نمی ریزی

untitled.JPG

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ببینید با یک تکه شبرنگ آماده که حتی برچسب سلفونی هم روش چسبیده و نهایتاً 5000 تا براتون آب می خوره و مقدار خیلی کمی کرم حکاکی چگونه می تونید وسایل خونه رو تزئین کنید و ازش لذت ببرید

1.jpg

مشاهده پیوست 507619
3.jpg

4.jpg

5.jpg

hamsah

Registered User
لایک‌ها
10
به به،خوب بفروشی همشهری!
واقعا یکی از بهترین تاپیک هاست،خیلی هم با دقت و حصوله جواب مشتریاتون رو میدی ;)

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
من این شکل رو تو اینترنت پیداش کردم و بعد از تبدیلش به فایل وکتور تو سایت Online Image Vectorizer برای داداش ایمیلش کردم تا برام ویرایشش کنه و رو شبرنگ درش بیاره تا بزنمش روی بوفه ظروف دکوری خونه . ببینیم ازش چی درست می کنه. اندازه شیشه ای که می خوام تزئینش کنم 37*115 هستش

10964-grape-vine-design-element.jpg

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
به به،خوب بفروشی همشهری!
واقعا یکی از بهترین تاپیک هاست،خیلی هم با دقت و حصوله جواب مشتریاتون رو میدی ;)

شما خیلی لطف دارید
از توجهتون سپاسگزارم

B3RKUT

Registered User
لایک‌ها
6
سلام، با اجازه استارتر

واسه طرح ها بنده پیشنهاد میکنم از سایت های مثل Stock Photos, Royalty-Free Images and Vectors - Shutterstock ( سایتی برای فروش طرح های گرافیک هست) استفاده کنید، تو قسمت جسنجو فقط تیک vector رو بزارید تا فقط فایل های وکتور رو واستون بیاره
مثلا با جستجو flower leaf branch حدود 1میلیون فایل وکتور رو برام پیدا کرد، که می تونید از بینشون انتخاب کنید
مثل اینها
stock-vector-floral-illustration-72538261.jpgstock-vector-vector-abstract-floral-heart-134123066.jpgstock-vector-illustration-with-quadrant-decorations-on-white-background-102080446.jpg

واسه خرید فایل ها هم می تونید از سایت های ایرانی مثل shutterpal.ir استفاده کنید (هر فایل 2500تومن)
دیگه دردسر های تبدیل به وکتور رو هم ندارید (که معمولا به نتیجه ی با کیفیتی هم نمیرسید) و هم به یه مجموعه بزرگ از تصاویر زیبا دسترسی دارید

پ ن:
فقط دوستان برای بعضی از تصاویر که بکگراند دارن، نیاز دارید آشنایی خیلی کمی با نرم افزارهای کار با وکتور داشته باشد (مثل ایلو یا کرول) تا بکگراند رو جدا کنید، یا بدید کسی واستون این کار رو انجام بده، کار بسیار ساده ای هست و با چند کلیک انجام میشه

J HOOSHMAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
اقا این کرمهاتون ظرفهاش انداره مختلف داره یا نه.؟ قیمت چنده برا شهرستان هم میفرستید.؟ با تشکر

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
در ضمن دوست عزیز حتما در مورد ترکیب این ماده هم بفرمایید با توجه به اینکه این ماده در صورت استفاده از اسیدی که دوستان در بالا گفتن باشه بسیار خطرناک و کشنده هست و اگر خدا نکرده دم دست بچه و یا افراد نا آگاه قرار بگیره و اقدام به استنشاق یا بلعیدن بکنن ممکنه باعث مرگ بشه

Sent from my LT18i using Tapatalk

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
این کرم روی استیل هم اثر دارد؟

فقط رو استیل میرور اثر داره. کسایی که میخوان رو استیل میرور حکاکی کنند اول باید سند بلاستش کنند
چون اسیدهایی که برای حکاکی فلزات استفاده میشن رو استیل میرور اثر ندارند ولی کرم حکاکی اثر داره

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
سلام، با اجازه استارتر

واسه طرح ها بنده پیشنهاد میکنم از سایت های مثل Stock Photos, Royalty-Free Images and Vectors - Shutterstock ( سایتی برای فروش طرح های گرافیک هست) استفاده کنید، تو قسمت جسنجو فقط تیک vector رو بزارید تا فقط فایل های وکتور رو واستون بیاره
مثلا با جستجو flower leaf branch حدود 1میلیون فایل وکتور رو برام پیدا کرد، که می تونید از بینشون انتخاب کنید
مثل اینها
مشاهده پیوست 508512مشاهده پیوست 508513مشاهده پیوست 508514

واسه خرید فایل ها هم می تونید از سایت های ایرانی مثل shutterpal.ir استفاده کنید (هر فایل 2500تومن)
دیگه دردسر های تبدیل به وکتور رو هم ندارید (که معمولا به نتیجه ی با کیفیتی هم نمیرسید) و هم به یه مجموعه بزرگ از تصاویر زیبا دسترسی دارید

پ ن:
فقط دوستان برای بعضی از تصاویر که بکگراند دارن، نیاز دارید آشنایی خیلی کمی با نرم افزارهای کار با وکتور داشته باشد (مثل ایلو یا کرول) تا بکگراند رو جدا کنید، یا بدید کسی واستون این کار رو انجام بده، کار بسیار ساده ای هست و با چند کلیک انجام میشه

از پیشنهادتون خیلی ممنونم و این راه خوبی برای انتخاب طرحهای مورد علاقه است . علاوه بر این یه سری dvd ها تو بازار هست که تعداد
زیادی طرح وکتور روشونه و برای تزئینات وسایل داخل منزل تصاویر خوبی تو شون پیدا میشه شبرنگ برها نیز توی کامپیوتراشون تعداد زیادی
طرح کوچیک دارن که میشه از اونها نیز استفاده کرد.دوستانی که سفارش کرم حکاکی میدند می تونن شبرنگ هم در هر طرح و اندازه ای سفارش
بدن شبرنگهای بریده شده و آماده و ارزان( به قیمت تمام شده) با طرحهای پیچیده مثل طرحی که روی این آینه حکاکی شده یا ساده تر( تصویر به دلیل اینکه با موبایل گرفته شده زیاد واضح نیست)
شبرنگ با طرحهای مختلف در اندازه بشقاب و لیوان بین 400 تا 1000 تومن

22.JPG

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
اقا این کرمهاتون ظرفهاش انداره مختلف داره یا نه.؟ قیمت چنده برا شهرستان هم میفرستید.؟ با تشکر

در بالای هر صفحه این تاپیک قیمتها و بسته بندیها اعلام شده اند. شما هر اندازه ای که بخواهید در اسرع وقت
برایتان با پست TNT به تمام نقاط ایران و حتی خارج از کشور ارسال خواهد شد .

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
داداش اگر بخوایم بخریم راه کار چیه میشه توضیح بفرمایید

راهکار اینه که یا به من زنگ می زنی یا پیام خصوصی میدی تا آدرستو بگیرم
و بهت شماره حساب بدم بعد اون مقداری که میخوای طبق قیمتهای بالا پولشو
به حساب می ریزی منم همون روز یا نهایتاً فردای اون روز برات پستش می کنم. چون دیگه نیازی نیست
خودم به اداره پست برم و شرکت TNT خودش مرسوله رو درب منزل تحویل میگیره منم
علاوه بر نیم کیلو و یک کیلو خرده فروشی رو هم تو برنامه فروش قرار دادم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
در ضمن دوست عزیز حتما در مورد ترکیب این ماده هم بفرمایید با توجه به اینکه این ماده در صورت استفاده از اسیدی که دوستان در بالا گفتن باشه بسیار خطرناک و کشنده هست و اگر خدا نکرده دم دست بچه و یا افراد نا آگاه قرار بگیره و اقدام به استنشاق یا بلعیدن بکنن ممکنه باعث مرگ بشه

البته هیچ محصول شیمیایی چه قرص و شربت باشه یا الکل طبی و مایعات شستشو و سایر ترکیبات شیمیایی مطلقاً نباید در دسترس بچه قرار بگیره که حتماً او نو خواهد بلعید و در پی آن ممکن است مشکل ساز باشد. این از این
همونطوری که در سر آغاز این تاپیک عرض کردم در کرم حکاکی شیشه حتی قطره ای از اسید خطرناک HF استفاده نشده و ایمنی اون در حدیست که درفروشگاههای لوازم کار دستس آمریکا که بچه مدرسه ایها درش رفت و آمد دارند از این کرم پیدا میشه . ولی روی جلد اون شدید ترین هشدارهای ایمنی داده شده و به قول معروف به مرگ گرفتن تا مصرف کننده به تب راضی شه و حد اقل نکات اولیه ایمینی رو رعایت کنه.
در حال حاضر این محصول در ایران شناخته شده نیست و هنوز بازارش باز نشده اما اگه بازار پیدا کنه حتماً افرادی اقدام به شبیه سازی خواهند کرد و این اجتناب ناپذیر است چرا که صنعت مال یک نفر نیست. بنا براین بعنوان معیار خرید همواره یک چیز را مد نظر داشته باشید:
اگر کرم یا خمیر یا هر چیز دیگری را که به این منظور ساخته شده بو کشیدید و از آن بوی تندی به مشامتون رسید اکیداً از اون استفاده نکنید چون یا توش از HF استفاده کردند یا ترکیبات فلئوریش در حد غیر مجازه و غیر ایمنه. ترکیبات فلئوری کرم حکاکی کم است و قسمت اعظم آن را اکتیواترهای خوراکی تشکیل میده و به همین دلیل هیچ بوی تندی از اون به مشام نمی رسه و حتی اگه به اون دست بزنی نهایتاً دستو پوست پوستی می کنه ولی بهتره بهش دست نزنید و از دستکشهای پلاستیکی یک بار مصرف استفاده کنید
درنظر داشته باشید خطر ناکترین قسمت کرم حکاکی مرحله تولیدشه که تولید کننده با حرارت و بخارات حاصله
سرو کار داره شاید به همین دلیل باشه که قیمت این محصول نسبتاً بالاست تا جایی که یک قوطی سه انسی
یا 85 گرمیش به پول ماتقریباً 28000 تومن میشه . البته هرچقدر مقدار درخواست بالاتر باشه قیمت پایین تر میاد
مثلاً یه بسته ده پوندی یا 4/5 کیلویی میشه 200 دلار یعنی حدوداً کیلویی 125000 تومن . اما من مجبورم کیلویی
30000 تا بدم یعنی نصف قیمت کرم چینی چون
تو ایران هنوز بازارش شناخته شده نیست

55.JPG

Last edited:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دیروز بعد از ظهر خانم بچه ها جایی دعوت داشتن وقتی رفتم بیارمشون دیدم خدا بده برکت صاحب خونه یه سری ظرف و درف براشون اورده تا
براش تزئین کنن منم دوربینو برداشتمو یه چند تا عکس از کارا گرفتم.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

بالا