• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
این یک ورق گلاسه معمولی است که اول واتر پروف شده و بعد با فیلم نازکی از دکسترین ذرت پوشش داده شده است
وقتی تصویر را به روشی که گفته شد روی جسم مورد نظرتان انتقال دادید ، چند دقیقه آن را در آب گرم قرار می دهید تا ورق از جسم
جدا شود . دکسترین نوعی چسب گیاهی است که در تماس با آب خاصیت خود را از دست داده و چیزی را که به آن چسبیده رها می کند
یکبار از اول توضیح می دهید اگر ممکنه با عکس

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ما شاا..... برادر ها همه هنرمند و خلاق :)

باور کن تیام جان با اینکه هنوز این کرم ها رو نخریدم اما هر روز میام تاپیک تا هنر شما و روش هایی که معرفی میکنین یاد بگیرم !

تیام جان یه سوال پیش اومده اینکه فرض کن یه طرحی رو روی کاغذ شبرنگی چاپ کنیم چطوری بایدطرحشو از رو کاغذ شبرنگ در بیاریم با تیغ یا وسیله ای مخصوص داره !

از لطفتون بسیار سپاسگزارم. این حرفها واقعاً مایه دلگرمیه و همونطوری که خدمت عزیزانم عرض کردم ، در اینجا هدف من بیش از اونی که فروش باشه ؛ آموزش و تبلیغه.
از برادرم بابت پاسخشون ممنونم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام خدمت دو برادر گرامی و خلاق انجمن آقایان "teeyam" و "didar2"

منم دقیقا مثل شما. با اینکه کرم رو هنوز نخریدم. اما هر روز به تاپیک سر میزنم. میتونم به جرات بگم یکی از بهترین/آموزنده ترین/جالب ترین تاپیک های انجمن بزرگ PT است. مخصوصا جناب تیام که با دقتِ تمام و با جزئیات کامل مسائل رو مطرح می کنن.

ای کاش میشد، یه حمایت اساسی از طریق ارگان های مربوطه ازتون صورت می گرفت.

آقا خیلی خیلی ممنونم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
پس برای چاپ تونری الان بیخیال اون ورق های قبلی بشیم؟ (لایه پشتی شبرنگ و جلد دهتایی کتاب ها)

یعنی فقط باید رفت لوازم التحریری و گفت ورق گلاسه معمولی میخوام!؟

متآسفانه فکر نکنم بتونید این ورق رو جایی پیدا کنید. عرض کردم یک ورق گلاسه معمولیه که ابتدا ضد آب شده و بعد با دکسترین پوشش داده شده
و برای انتقال تصویر واقعاً حرف نداره و 100% تونر رو منتقل می کنه و هیچی ازش روی ورق نمی مونه روی این حساب حکاکیشم توپ توپ میشه. در حالی که با ورق پشت شبرنگ همیشه یه مقداری از تونر روی ورق باقی می مونه و ما رو مجبور می کنه قسمتهای باقی مونده رو با ماژیک ترمیم کنیم که آخر سر هم کار چندان خوبی از آب در نمی آد.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
تعدادی از دوستانی که مواد خریدن چون میخوان بجای سند بلاست ازش استفاده کنند از من می خوان تا قدرتشو بیشتر کنم.
عزیزان دقت داشته باشید که این کرم بصورتی ساخته شده که بشه در حد لوازم ایمنی که می تونیم توی خونه فراهم بیاریم باهاش کار کنیم
برای کارهای صنعتی یا نیمه صنعتی که تجهیزات ایمنی بیشتری مهیاست میشه بطور سفارشی این محصول رو قویتر کرد بطوری که بشه در زمان کمتری نتیجه بهتری ازش گرفت. اما در عوض دیگه نمیشه باهاش کارهای خیلی ظریف مثه حکاکیه عکس انجام داد. مگه اینکه رقیقش کنیم و زمان عملیات رو خیلی کم کنیم .

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
اگه یه مقداری ورق استیل آینه ای بدستم برسه به شما نشون می دم که چه کارهای زیبایی
با کرم حکاکی میشه روش انجام داد. به احتمال زیاد میشه تصاویر فوتو گرافی رو بصورت سه بعدی
حکاکی کرد . آیا با سند بلست میشه یه تصویر فتوگرافی حکاکی کرد؟!

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
هر 24 ساعت مجازید تنها یکبار آپ کنید.

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
تعدادی از دوستانی که مواد خریدن چون میخوان بجای سند بلاست ازش استفاده کنند از من می خوان تا قدرتشو بیشتر کنم.
عزیزان دقت داشته باشید که این کرم بصورتی ساخته شده که بشه در حد لوازم ایمنی که می تونیم توی خونه فراهم بیاریم باهاش کار کنیم
برای کارهای صنعتی یا نیمه صنعتی که تجهیزات ایمنی بیشتری مهیاست میشه بطور سفارشی این محصول رو قویتر کرد بطوری که بشه در زمان کمتری نتیجه بهتری ازش گرفت. اما در عوض دیگه نمیشه باهاش کارهای خیلی ظریف مثه حکاکیه عکس انجام داد. مگه اینکه رقیقش کنیم و زمان عملیات رو خیلی کم کنیم .
سندبلاست چه مزیت و تفاوتی با این داره؟!:eek:

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
سندبلاست چه مزیت و تفاوتی با این داره؟!:eek:

تفاوت سند بلاست با کرم اینه که سندبلاست بطور مکانیکی و در اثر ضربات ماسه شیشه رو می خوره ولی کرم بطور شیمیایی و در اثر ترکیب فلئور با سیلیس شما با کرم حکاکی نمی تونید عمق زیادی به نقش بدید ولی با سند بلست اگه بخوای تا حدودی می تونی . اگه سیاهی یا رنگی روی سند بلست بشینه به این آسونی ها از بین نمی ره اما با کرم اینگونه نیست. اثر سند بلاست درخشش اثر کرم رو نداره. با سند بلاست نمیشه تصاویر ظریف رو در آورد . سند بلاست نیاز به جا و تجهیزات داره در حالی که کرم حکاکی در هر جایی و با چند تا وسیله ساده قابل انجامه .....

hasanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شرایط رو واسه 100 گرم تهران بفرستین

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
آقا تیام اینا رو میشه رو ورق آلومینیوم براق هم استفاده کرد وآیا میشه با ی رنگ خاص مخلوط کرد که هم رنگ بگیره هم اثرش بمونه مثل کار لیتوگرافی که روی تابلوهای صنعتی انجام میدن

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
آقا تیام اینا رو میشه رو ورق آلومینیوم براق هم استفاده کرد وآیا میشه با ی رنگ خاص مخلوط کرد که هم رنگ بگیره هم اثرش بمونه مثل کار لیتوگرافی که روی تابلوهای صنعتی انجام میدن

سلام

من روی استیل براق( آینه ای) امتحان کردم شده اما روی آلومینیوم براق امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد میشه . درضمن من یه ماده غیر اسیدی و کاملاً ایمن ساختم که باهاش میشه روی آلومینیوم حکاکی عمیق کرد و تصاویر سه بعدی خلق نمود. خوشبختانه روی فلزات( برخلاف شیشه که بی رنگه )شما می تونید رنگای زیادی رو ایجاد کنید اونم بدون اینکه از رنگی استفاده کنید مثلا: با اسید سولفوریک و اسید کرومیک میشه تا پنج شش رنگ به استیل داد . سیاه، ابی ، بنفش، طلایی ، برنزی.... رنگهایی دائمی و همیشگی که با هیچ وسیله یا ماده ای از بین نمی روند . در حقیقت رنگی در کار نیست و این انعکاس نور از روی لایه اکسیدی است که رنگ خاصی به نمایش می گذارد و با ضخیم یا نازک شدن این لایه رنگها نیز تغییر می کنند. مثلاً اگر استیل شما به مدت 15 دقیقه زیر مواد باقی بماند به رنگ سیاه در می آید و همینکه زمان افزایش پیدا کند رنگ نیز تغییر می کند. من این تصویر رو که قبلاً روی آینه حک کرده بودم حالا روی استیل میرور حک کردم . این تصویر نه رنگ شده و نه با ماده خاصی پولیش شده.

تصویر اصلی

imageedit_4_9699548397.jpg

تصاویر حکاکی شده روی استیل

1.jpg

2.JPG

Last edited:

farz1n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
طرح جالبیه

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33

همونطوری که می دونیم وقتی تو ایران یه چیزی باب بشه زود همه گیر میشه
حکاکی عکس بصورت دو بعدی و یا حتی سه بعدی بر روی آینه و استیل آینه ای
یکی از اون چیزاست که اگه بابش باز شه خیلی طرفدار پیدا می کنه و برتریش نسبت
به لیزر اینه که خیلی ارزون از کار در میاد و نیاز به هیچ وسیله و مکان ویژه ای نداره.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دیشب خانم بنده داشت بوفه رو مرتب می کرد که چشم خورد به یه ظرف جا یخ ، منم
سریع دو تا برچسب آوردمو ظرفو به شکل زیر تزئین کردم. از اولش خیلی بهتر و قشنگتر شده

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
دوستانی که تقاضای کرم حکاکی داده بودند باید قبل از شنبه مبالغ اعلامی را واریز کنند
در غیر اینصورت میره واسه شنبه دیگه. چون فاصله محل کار من با شهر یه کمی دوره فقط یک
روز در هفته به اداره پست میرم.

بالا