تصویر این عکسبرگردون به چه صورت روی جسم منتقل میشه؟خود کسایی که این کارو می کنن اسمشو گذاشتن عکس برگردون
یه چیز عجیب غریببیه
زیرش یه سطح داره دقیقا مثل اینکه با کرم حکاکی حکاکی شده باشه
بعد روش حالت عکس برگردون داره به صورت رنگی هم هست و یه لایه ی جدا محسوب میشه که مقاومتش خیلی عالیه
هر چی روش ناخن بکشی اتفاقی براش نمی افته
پخ شدهتصویر این عکسبرگردون به چه صورت روی جسم منتقل میشه؟
حرارت؟ مالش؟
آخه در زمان بچگی یه نوع عکس برگردون بود که روی تلق چاپ شده بود وقتی اونو
روی جلد کتاب یا ورق دفتر قرار می دادیم با مالیدن تلق ، تصویر منتقل می شد
من دیگه از این نوع عکسبرگردون ندیدم آیا اینا که میگی از همین نوع هستند؟
از این عکس برگردونا که گفتم جایی اخیراً دیدی؟
عکسی پخ نشده یک سری توضیحات بوده که ربطی به تاپیک ندارنخب عکس را بگذارید همه ببینند
سلامتیام جان یه زمانی ما برای اسلایدها باید تصاویر رو روی طلق منتقل میکردیم برای اینکار تصویر چاپ شده روی برگه رو روی سطح مورد نظر (طلق ) قرار میدادیم سپس با استفاده از پنبه و تینر تصویر به طلق منتقل میشد ... شما هم امتحان کنید ببینید روی شیشه این روش قابل انجامه یا نه !
سلامپیوستگی موادش به همدیگه کمه
قدرتش کمه
رقیقه
سلام
اگه توی وب یه گشتی بزنی صدها ویدئو پیدا می کنی که نحوه کار کرم آمریکایی Armour etch رو نشون می دن و خواهی دید که رقت این کرم به مراتب از کرمی که بنده درست کردم بیشتره می دونی چرا؟
چون این کرم برای کارهای حرفه ای ساخته نشده و مخصوص تزئین ظروف شیشه ای خونه و کارهای کوچیکه. اگه بخوای باهاش کار حرفه ای انجام بدی( مثه اونی که شما انجام دادید ) باید خیلی تمرین داشته باشی و با نیم کیلو اوضات رو به راه نمیشه. تمام کارهایی که در تاپیک به نمایش گذاشته شدن با همون کرمی انجام شدن که به شما و دیگران دادم آیا قدرت ماتشون ضعیفه؟!
چند شب پیش یه نفر از اهواز تماس گرفت و چار کیلو کرمحکاکی می خواست . متوجه شدم قصد داشت یه سطح وسیعو باهاش مات کنه و من منصرفش کردم و بهش گفتم این کرم برای سطوح وسیع ساخته نشده و اگه تو یه چنین سطحهایی استفاده بشه کار یکنواخت نخواهد بود و لکه می زنه. همچنین اگر بستری که میخوای روش کار کنی کوچکترین اثر انگشت یا چربی روش مونده باشه باز هم باعث لکه میشه. هرچقدر بخوای میشه قدرت این کرم رو زیاد کرد اما از ایمنیش کم میشه . هرچقدر بخوای میشه اونو سفت کرد (در حد وازلین یا حتی سفت تر) اما آیا چنین کرمی کاربرد خواهد داشت؟!
به هر حال اگه جزئیات بیشتری از مشکلاتی که برات بوجود اومده رو اینجا مطرح کنی بر من منت گذاشتی
وقتی کرم زیاد سفت باشه از سیالیتش کم میشه و نمی تونه جاههای باریکو پر کنهخودتون می دونید من اولین خریدار نیم کیلویی بودم و فقط یک بار پست دادم و خریدم!
اونی که نوشتم نتایج امتحان بنده با این ماده تا به حال بوده
ولی قطعا بازم روش کار می کنم
به علم و صداقت شما شک ندارم ولی من دنبال یه چیز حرفه ای هستم
اما اینو که میگید اگه سفتش کنم آیا کاربرد خواهد داشت؟ رو نفهمیدم؟ چرا کاربرد نداره؟
بازم بررسی خواهم کرد و مزاحم خواهم شد....
راستش من مدتیه دنبال پروژ تحقیقاتی حکاکی فلزات هستم و فرصت نمی کنم تاپیک رو آپدیت کنم اما دوستان اگه درباره حکاکی شیشه مشکلی داشته باشند در خدمت خواهم بودمن تازه باهاش یه تست انجام دادم برا فه اول خراب کردم ولی کم کم راه میفتم :دی
سلام مهندسراستش من مدتیه دنبال پروژ تحقیقاتی حکاکی فلزات هستم و فرصت نمی کنم تاپیک رو آپدیت کنم اما دوستان اگه درباره حکاکی شیشه مشکلی داشته باشند در خدمت خواهم بود