منم از لطف و توجهتون سپاسگزارمآقای تیام از صبر و حوصله و خلاقیت و تولیدجالبتون تشکر
از ابتدای راه اندازی این تاپیک مطالبتون رو می خونم .راستش امروز فقط توی پرشین تولز ثبت نام کردم که از تون تشکر کنم همین!
مم تهران هستم و برام ارسال شد این کرم... بسته بندی خیلی خوب بود با زحمت و ابزار بسته شو باز کردمسلام
مدتی دنبال کرم حکاکی بودم ولی واقعا فکر میکردم تنها راه خرید از سایت های خارجی باشه. ممنون از کارتون. امیدوارم به تولید انبوه برسه و موفق باشید.
راستش من فقط دنبال این کرم بودم برای حکاکی یک نوشته روی لیوان برای همسرم. اطلاعاتم برای کار کردن با این کرم فقط از طریق مطالب سایت هاست امیدوارم خوب پیش بره.
نیم کیلو می خواستم سفارش بدم و در تهران هستم. اگر ممکنه بفرمایید قیمت کرم و پستش چه قدر میشه؟
و اینکه بسته بندی جوری هست که تا به مقصد رسیدن سالم بمونه؟
با تشکر
خواهش میکنم... هم اینجا میتونین عنوان کنین هم توی پست اول شماره ایشون هست ، تماس بگیرینممنون که گفتین. ببخشید شما چطور سفارش دادین؟ برای گذاشتن پیام خصوصی باید شروع گفت و گوی جدید رو بزنم؟
مرسی.خواهش میکنم... هم اینجا میتونین عنوان کنین هم توی پست اول شماره ایشون هست ، تماس بگیرین
بله شروع گفتگو همون پ م هست.
بسته کامل حکاکی الکتروشیمیایی انواع و اقسام فلزات بزودی از همین تاپیکاین بسته شامل اقلام زیر می باشد :
فقط با یک دهم قیمت بازار داخل
پاور یونیت یا منبع تغذیه
دستگاه شابلون ساز
شابلون خام
استمپ
محلول الکترولیت برای فلزات مختلف
محلول خنثی ساز
محلول ظهور استنسیل
توضیحاً شابلون ساخته شده برای شیشه نیز کاربرد دارد و به دفعات می توان از آن استفاده کرد بدون اینکه خراب شود.
برای فلزات هر استنسیل تا صدها بار قابل استفاده بوده و هرکسی می تواند در خانه یا محل کارش به وسیله دستگاه شابلون ساز طرح خود را بر روی شابلون خام پیاده نماید. شابلونها آنقدر دقیق هستند که حتی می توان به وسیله آنها عکس خود را نیز بر روی سطوح مختلف حک نمود.
ما سالها قبل خیلی تلاش کردم برای ساخت کرمی مشابه که روی سنگ عمل کنه ولی بغیر از هیدروفلریک به هیچ جا نرسیدیم. البته داشتیم روی بیفلورید آمونیوم و سدیم هم کار می کردیم که روی شیشه موثر بود ولی روی سنگ نه. محلولی که شما می سازید هیدروفلریک که قاعدتاً نباید داشته باشه چون من سوختگی های وحشتناک تجربه کردم با استفاده ازین ماده. جالبه همون بیفلورید آمونیوم شیشه رو خیلی عالی حل می کرد ولی روی بوروسیلیکات (شیشه پیرکس) هیچی!
آقا من این تاپیک رو الان دیدم. واقعا کارت درسته. تا میتونی بازاریابی و تبلیغات کن . واقعا میشه یه صنعت باهاش راه انداخت.فقط اگه توش اسید hf باشه خیلی خطرناکه.
سلامآقا اثرتماس این کرم با پوست دست هیچ مشکلی نداره؟