• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کرم حکاکی شیشه و آینه برای اولین بار در ایران

talasefid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقای تیام از صبر و حوصله و خلاقیت و تولیدجالبتون تشکر
از ابتدای راه اندازی این تاپیک مطالبتون رو می خونم .راستش امروز فقط توی پرشین تولز ثبت نام کردم که از تون تشکر کنم همین!

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
آقای تیام از صبر و حوصله و خلاقیت و تولیدجالبتون تشکر
از ابتدای راه اندازی این تاپیک مطالبتون رو می خونم .راستش امروز فقط توی پرشین تولز ثبت نام کردم که از تون تشکر کنم همین!
منم از لطف و توجهتون سپاسگزارم

sh*m

Registered User
لایک‌ها
64
یک کیلو گرم کرم حکاکی و تعدادی شبرنگ از ایشون خریداری شد
خوب بود بزودی تصاویر کارهایی که با این کرم تزئین شدن رو هم قرار میدم

shabnik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مدتی دنبال کرم حکاکی بودم ولی واقعا فکر میکردم تنها راه خرید از سایت های خارجی باشه. ممنون از کارتون. امیدوارم به تولید انبوه برسه و موفق باشید.
راستش من فقط دنبال این کرم بودم برای حکاکی یک نوشته روی لیوان برای همسرم. اطلاعاتم برای کار کردن با این کرم فقط از طریق مطالب سایت هاست امیدوارم خوب پیش بره.
نیم کیلو می خواستم سفارش بدم و در تهران هستم. اگر ممکنه بفرمایید قیمت کرم و پستش چه قدر میشه؟
و اینکه بسته بندی جوری هست که تا به مقصد رسیدن سالم بمونه؟
با تشکر

sh*m

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
مدتی دنبال کرم حکاکی بودم ولی واقعا فکر میکردم تنها راه خرید از سایت های خارجی باشه. ممنون از کارتون. امیدوارم به تولید انبوه برسه و موفق باشید.
راستش من فقط دنبال این کرم بودم برای حکاکی یک نوشته روی لیوان برای همسرم. اطلاعاتم برای کار کردن با این کرم فقط از طریق مطالب سایت هاست امیدوارم خوب پیش بره.
نیم کیلو می خواستم سفارش بدم و در تهران هستم. اگر ممکنه بفرمایید قیمت کرم و پستش چه قدر میشه؟
و اینکه بسته بندی جوری هست که تا به مقصد رسیدن سالم بمونه؟
با تشکر
مم تهران هستم و برام ارسال شد این کرم... بسته بندی خیلی خوب بود با زحمت و ابزار بسته شو باز کردم :)

sh*m

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون که گفتین. ببخشید شما چطور سفارش دادین؟ برای گذاشتن پیام خصوصی باید شروع گفت و گوی جدید رو بزنم؟
خواهش میکنم... هم اینجا میتونین عنوان کنین هم توی پست اول شماره ایشون هست ، تماس بگیرین
بله شروع گفتگو همون پ م هست.

shabnik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم... هم اینجا میتونین عنوان کنین هم توی پست اول شماره ایشون هست ، تماس بگیرین
بله شروع گفتگو همون پ م هست.
مرسی.
چقدر طول کشید تا به دستتون برسه؟

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
بسته کامل حکاکی الکتروشیمیایی انواع و اقسام فلزات بزودی از همین تاپیک

فقط با یک دهم قیمت بازار داخل
این بسته شامل اقلام زیر می باشد :

پاور یونیت یا منبع تغذیه
دستگاه شابلون ساز
شابلون خام
استمپ
محلول الکترولیت برای فلزات مختلف
محلول خنثی ساز
محلول ظهور استنسیل

توضیحاً شابلون ساخته شده برای شیشه نیز کاربرد دارد و به دفعات می توان از آن استفاده کرد بدون اینکه خراب شود.
برای فلزات هر استنسیل تا صدها بار قابل استفاده بوده و هرکسی می تواند در خانه یا محل کارش به وسیله دستگاه شابلون ساز طرح خود را بر روی شابلون خام پیاده نماید. شابلونها آنقدر دقیق هستند که حتی می توان به وسیله آنها عکس خود را نیز بر روی سطوح مختلف حک نمود.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
بسته کامل حکاکی الکتروشیمیایی انواع و اقسام فلزات بزودی از همین تاپیک

فقط با یک دهم قیمت بازار داخل
این بسته شامل اقلام زیر می باشد :

پاور یونیت یا منبع تغذیه
دستگاه شابلون ساز
شابلون خام
استمپ
محلول الکترولیت برای فلزات مختلف
محلول خنثی ساز
محلول ظهور استنسیل

توضیحاً شابلون ساخته شده برای شیشه نیز کاربرد دارد و به دفعات می توان از آن استفاده کرد بدون اینکه خراب شود.
برای فلزات هر استنسیل تا صدها بار قابل استفاده بوده و هرکسی می تواند در خانه یا محل کارش به وسیله دستگاه شابلون ساز طرح خود را بر روی شابلون خام پیاده نماید. شابلونها آنقدر دقیق هستند که حتی می توان به وسیله آنها عکس خود را نیز بر روی سطوح مختلف حک نمود.

تبریک منتظر نمونه هاش می مونیم

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
nbPuG

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
ما سالها قبل خیلی تلاش کردم برای ساخت کرمی مشابه که روی سنگ عمل کنه ولی بغیر از هیدروفلریک به هیچ جا نرسیدیم. البته داشتیم روی بیفلورید آمونیوم و سدیم هم کار می کردیم که روی شیشه موثر بود ولی روی سنگ نه. محلولی که شما می سازید هیدروفلریک که قاعدتاً نباید داشته باشه چون من سوختگی های وحشتناک تجربه کردم با استفاده ازین ماده. جالبه همون بیفلورید آمونیوم شیشه رو خیلی عالی حل می کرد ولی روی بوروسیلیکات (شیشه پیرکس) هیچی!

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
ما سالها قبل خیلی تلاش کردم برای ساخت کرمی مشابه که روی سنگ عمل کنه ولی بغیر از هیدروفلریک به هیچ جا نرسیدیم. البته داشتیم روی بیفلورید آمونیوم و سدیم هم کار می کردیم که روی شیشه موثر بود ولی روی سنگ نه. محلولی که شما می سازید هیدروفلریک که قاعدتاً نباید داشته باشه چون من سوختگی های وحشتناک تجربه کردم با استفاده ازین ماده. جالبه همون بیفلورید آمونیوم شیشه رو خیلی عالی حل می کرد ولی روی بوروسیلیکات (شیشه پیرکس) هیچی!

سنگهای مختلف حلالهای متفاوتی دارند شما چه نوع سنگی مد نظرتونه؟

H T C

Registered User
لایک‌ها
35
آقا من این تاپیک رو الان دیدم. واقعا کارت درسته. تا میتونی بازاریابی و تبلیغات کن . واقعا میشه یه صنعت باهاش راه انداخت.فقط اگه توش اسید hf باشه خیلی خطرناکه.

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
آقا من این تاپیک رو الان دیدم. واقعا کارت درسته. تا میتونی بازاریابی و تبلیغات کن . واقعا میشه یه صنعت باهاش راه انداخت.فقط اگه توش اسید hf باشه خیلی خطرناکه.

شما لطف دارید
مطمئن باشید از HF مطلقاً استفاده نشده

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
بدون شک یکی از مهمترین چیزها در حکاکی الکتروشیمیایی و حکاکی شیمیایی استنسیل یا شابلون است. استنسیلها انواع گوناگونی دارند که در این تاپیک با اغلب آنها آشنا شده اید اما یکی از کاربردی ترین و بی نظیر ترین آنها چیزی است که قصد دارم به معرفی آن بپردازم. این استنسیل در واقع همات توری چاپ سیلک است که دو سوی آن به وسیله لاک حساس به نور پوشش داده شده است. بعضی از کارهایی که به کمک این شابلون می توان انجام داد به قرار زیر است.

--حکاکی شیمیایی روی شیشه و آینه به کمک کرم حکاکی . به این صورت که ابتدا استنسیل را به وسیله چسب مخصوص روی سطح کار می چسبانیم و بعد کرم را روی آن می ریزیم و در آخر با آب شستشو می دهیم. لازم به ذکر است که این نوع استنسیل یک بار مصرف نبوده و صدها بار می توان از یک استنسیل استفاده کرد

-- حکاکی الکتروشیمیایی روی انواع و اقسام فلزات مانند : آهن و آلیاژهای آن ، آلومینیوم و آلیاژهای آن مس و آلیاژهایش و غیره.
--چاپ روی پارچه، چوب، سنگ و هر سطحی که به خود رنگ بگیرد.
این نوع شابلون واقعاً محشر عمل می کند و هرکسی می تواند به راحتی و بدون آموزش از آن استفاده کند. من در زیر یکی دو تا شکل از کارهایی که همین امروز عصر روی شیشه و ورق آلومینیوم انجام دادم براتون به نمایش میذارم. باورکنید همه این کارها از لحظه ساخت شابلن تا انجام کمتر از یکساعت زمان برده است.

فایل های ضمیمه

• 5.JPG
    5.JPG
    24.6 KB · نمایش ها: 69
  • 6.JPG
    6.JPG
    28 KB · نمایش ها: 75
  • 7.JPG
    7.JPG
    28.9 KB · نمایش ها: 69
  • 8.JPG
    8.JPG
    58.5 KB · نمایش ها: 73
  • 9.JPG
    9.JPG
    56.1 KB · نمایش ها: 66

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
قیمت نیم کیلویی با تخفیف رو بفرست دادا

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

teeyam

Registered User
لایک‌ها
33
آقا اثرتماس این کرم با پوست دست هیچ مشکلی نداره؟
سلام
این کرم در تماس با دست نه سوزشی ایجاد می کند و نه سوختگی ولی باید بدون دستکش( ولو یک بار مصرف) از تماس مستقیم با آن اجتناب کرد و نه تنها این ماده بلکه هرنوع ماده شیمیایی دیگر (می خواهد وایتکس باشد یا مواد شوینده)

بالا