teeyam
Registered User
قیمت ارسال شدقیمت نیم کیلویی با تخفیف رو بفرست دادا
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
قیمت ارسال شدقیمت نیم کیلویی با تخفیف رو بفرست دادا
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
آقا قیمت 250 گرم کرم حکاکی با پستش چقدر در میاد؟
به نظر شما انجام حکاکی سخت نیست می ترسم یه کیلو بخرم رو دستم بمونه گفتم برای تست یه مقدار کم بگیرم اگر شد بعد بیشتر بگیرم تحویل حضوری هم دارید شما اگر تهران باشید می تونم تحویل بگیرمسلام
من قبلاً با پست تی ان تی کار می کردم ، ارزون بود و بسته ها رو مجانی از منزل تحویل می گرفت این بود که هرکس هرمقداری که می خواست براش می فرستادم. از زمانی که هزینه پسنت تی ان تی رسیده به 23 هزار تومان دیگه خودم بسته ها رو پست می کنم اینه که حالا کمتر از یک کیلو نمی فرستم. مگه اینکه بخوای بابت پست 250 گرم 23 هزار تا بپردازی
به نظر شما انجام حکاکی سخت نیست می ترسم یه کیلو بخرم رو دستم بمونه گفتم برای تست یه مقدار کم بگیرم اگر شد بعد بیشتر بگیرم تحویل حضوری هم دارید شما اگر تهران باشید می تونم تحویل بگیرم
دوست عزیز دستت درد نکنه آیا این شابلون ها را می توان تو مغازه ساخت شبرنگ و ... سفارش داد ؟ برای حکاکی روی پلاستیک چی پیشنهاد میدید؟مطلبی رو که الآن می خوام خد متتون عرض کنم اصلاً واسه این نیست که شما محصول منو بخرید یا نخرید بلکه همونطوری که قبلاً نوشتم ؛ هدف بنده از احداث این تاپیک معرفی محصول و آموزشهای لازمه نه صرفاً فروش.
حالا میگم این کرم هم برای آماتورها کاربرد داره و هم حرفه ای ها . بخاطر همینه که در خارج از کشور بصورت کیت در مغازه های کار دستی هم بفروش می رسه . اگه شما طبق آموزشهایی که تو این تاپیک گذاشتم عمل کنید مطمئن باشید خیلی زود به مرحله ای می رسید که بتونید یک کار بی نقص ارائه بدید.
چیزی که ممکنه شما رو سرد کنه و از خرید کرم پشیمون کنه عدم دسترسی به شابلونه.
می دونی؟
شابلون اساسی ترین پارامتر در حکاکی شیشه به وسیله کرم هستش حتی می تونم بگم بودش از خود کرم واجب تره چون بدون اون هیچ کاری نمی تونی انجام بدی . واسه اینه که تو کیتهای حکاکی شیشه علاوه بر کرم تعدادی شابلون یا استنسیل آماده هم گذاشتن تا این مشکل بزرگ رو حل کنه بنابر این اگر جایی برای تهیه شابلون سراغ ندارید می تونید همینجا سفارش بدید تا با کرم براتون ارسال بشه.
دوست عزیز دستت درد نکنه آیا این شابلون ها را می توان تو مغازه ساخت شبرنگ و ... سفارش داد ؟ برای حکاکی روی پلاستیک چی پیشنهاد میدید؟
سلام بسیار جالبه این کرم ... اما برای فروشش باید حتما نمونه داشته باشیم ....دوستان عزيزي كه خواستار كسب نمايندگي فروش كرم هستند مي تونن هم كرم حكاكي و هم شابلونهاي مورد نياز رو با تخفيف
ويژه دريافت كنند.
شما اگر برای انجام این کار مصمم بلشید می تونید یک کیلو گرم از بنده تهیه کنیدسلام بسیار جالبه این کرم ... اما برای فروشش باید حتما نمونه داشته باشیم ....
من به چند نفر گفتم حتی باور نمیکردن چنین چیزی هست !
سلامسلام قیمت شابلونها چند است؟
سلام
قیمت هر شابلون بستگی به ابعاد و نوع اون شابلون داره
شما شابلون با دوام می خواید یا یک بار مصرف؟
شابلون یک بار مصرف بیشتر برای حکاکی سنگ و شیشه کاربرد داره و فقط یه بار می تونید از اون استفاده کنید
شابلون بادوام برای حاکی شیشه و انواع فلزات کاربرد داره و می تونید بیش از هزار بار از اون استفاده کنید. دقت
این شابلونها در حدیه که حتی می تونید عین تصویر خودتونو از رطریقشون حکاکی یا چاپ کنید.
با این شابلونها می تونید روی انواع پارچه، چوب ، سنگ ، کاغذ، پلاستیک و هر جسم صاف یا ناصاف و دارای اشکال
مختلف چاپ بزنید .
فقط کافیه شکل مورد نظرتونو یا حتی لینکشو بصورت پیام خصوصی بفرستید تا فردای آن روز شابلون به دستتون برسه
امکان داره یک نمونه از همین شابلونهای بادوام اینجا قرار بدین ؟سلام
قیمت هر شابلون بستگی به ابعاد و نوع اون شابلون داره
شما شابلون با دوام می خواید یا یک بار مصرف؟
شابلون یک بار مصرف بیشتر برای حکاکی سنگ و شیشه کاربرد داره و فقط یه بار می تونید از اون استفاده کنید
شابلون بادوام برای حاکی شیشه و انواع فلزات کاربرد داره و می تونید بیش از هزار بار از اون استفاده کنید. دقت
این شابلونها در حدیه که حتی می تونید عین تصویر خودتونو از رطریقشون حکاکی یا چاپ کنید.
با این شابلونها می تونید روی انواع پارچه، چوب ، سنگ ، کاغذ، پلاستیک و هر جسم صاف یا ناصاف و دارای اشکال
مختلف چاپ بزنید .
فقط کافیه شکل مورد نظرتونو یا حتی لینکشو بصورت پیام خصوصی بفرستید تا فردای آن روز شابلون به دستتون برسه
امکان داره یک نمونه از همین شابلونهای بادوام اینجا قرار بدین ؟
ببخشید الان دیدم !سلام
من چند نمونشو تو همین صفحه و صفحه قبل گذاشتم