Pars207
Registered User
دوست عزیز یه آموزش step by step بزار
من تاپیکو خوندم نفهمیدم این عکسها چطور رو شبرنگ پیاده شده؟
دوست عزیز یه آموزش step by step بزار
..............اینم یه کار حکاکی عکس که بوسیله کرم حکاکی رو سرامیک انجام شده
مرحله اول:..................
ابتدا تصویر مورد نظر را با یکی از نرم افزارهای موجود مثل paint ویندوز ویرایش می کنید و بعد از مرحله Flip ( معکوس کردن) و نگاتیو کردن او نو روی کاغذ پشت شبرنگ با پرینتر لیزری یا فتو کپی پرینت می کنید. شبرنگ برها معمولاً کاغذ پشت شبرنگ رو دور می ریزن می تونید از اونا بخواید تا براتون نگه دارن. توجه کنید پشت کاغذ حتماً شکل اون چیزی باشه که تو عکس زیر می بینید .
مرحله دوم:
بعد کاغذ رو همونجوری که تو عکس می بینید می خوابونید روی آینه یا سرامیک و بعد آروم آروم داغش می کنید . می تونید عکس رو با یه تکه چسب روی کار نگه دارید تا تکون نخوره. اینکه شیشه یا سرامیکو آروم آروم گرم کنید خیلی مهمه چون تنش حرارتی که در اثر گرم و سرد شدن سریع اتفاق می افته با عث ترک برداشتن و شکسته شدن کارتون میشه. مواظب باشید که شعله مستقیم به شیشه یا سرامیک نرسه. شما می تونید او نو روی بخاری یا هیتر برقی قرار بدید یا آروم آروم با اتو گرمش کنید . بعد که خوب داغ شد با پشت قاشق یا هر چیز دیگه ای که کاغذو پاره نکنه یکی دو دقیقه خوب بمالونیدش تا تونر از روی کاغذ به شیشه یا سرامیک یا سفال منتقل بشه. بعد که جسم شما سرد شد آروم آروم کاغذ شبرنگ رو جدا کنید ( مثل عکس زیر)
مرحله سوم:
در این مرحله اون جاههایی رو که نمی خواید با کرم حکاکی تماس داشته باشن با ماژیک یا نوارچسب پوشش بدید . اگه جایی از عکستون هم خوب از کاغذ منتقل نشده اونم می تونید با ماژیک ترمیم کنید . بعد کرم حکاکی رو روی عکس بکشید ، دو سه دقیقه صبر کنید و فوراً با آب داغ بشوئید. دقت کنید اگه کرم خیلی قوی باشه شما نمی تونید باهاش این کار رو انجام بدید چون تونر رو می خوره و از بین می بره. برای پاک کردن اثر تونر می تونید از استون استفاده کنید.
ببخشید، یه سوال در مورد کار حکاکی عکس:
اگه کرم رو مستقیما روی سرامیک بریزیم، سرامیک رو مشکی می کنه؟ سرامیک مشکی وجود داره که در برابر این کرم، سفید بشه!؟
میشه بگید نقش تونر چیه؟ و کرم حکاکی چه تاثیری روی تونر میذاره؟ مثلا در مثال بالا، نگاتیو عکس کودک که توسط پشت کاغذ شبرنگ و بوسیله حرارت به سرامیک منتقل شده (قبل از استفاده از کرم حکاکی)، بعضی از جاهاش سفیده و بعضی جاهاش مشکی. محل های سفید باید با ماژیک یا چسب نواری پوشانده بشن یا محل های مشکی یا هیچکدوم!؟
i به ظر خودم تونر باید مثل یه لایه محافظتی (همانند همون چسب یا ماژیک) عمل کنه و مانع از خورده شدن سرامیک بشه. یعنی محل های سفید (در نگاتیو) که در واقع فاقد تونر هستند، خورده میشه و مشکی میشه و محل های مشکی (در نگاتیو) چون لایه محافظتی دارن، خورده نمیشن و سفید و بدون تغییر باقی می مونه. درسته؟
ماندگاریشون چطوره؟ دائمیه؟
1- اگه کرم رو مستقیما روی سرامیک بریزیم، سرامیک رو مشکی می کنه؟ سرامیک مشکی وجود داره که در برابر این کرم، سفید بشه!؟
2- میشه بگید نقش تونر چیه؟ و کرم حکاکی چه تاثیری روی تونر میذاره؟ مثلا در مثال بالا، نگاتیو عکس کودک که توسط پشت کاغذ شبرنگ و بوسیله حرارت به سرامیک منتقل شده (قبل از استفاده از کرم حکاکی)، بعضی از جاهاش سفیده و بعضی جاهاش مشکی. محل های سفید باید با ماژیک یا چسب نواری پوشانده بشن یا محل های مشکی یا هیچکدوم!؟
به نظر خودم تونر باید مثل یه لایه محافظتی (همانند همون چسب یا ماژیک) عمل کنه و مانع از خورده شدن سرامیک بشه. یعنی محل های سفید (در نگاتیو) که در واقع فاقد تونر هستند، خورده میشه و مشکی میشه و محل های مشکی (در نگاتیو) چون لایه محافظتی دارن، خورده نمیشن و سفید و بدون تغییر باقی می مونه. درسته؟
3- ماندگاریشون چطوره؟ دائمیه؟
سلام دوست عزیز
چطوری سطح روی آیینه بعد از استفاده از کرم به رنگ مشکی درومده؟ با چه نوع رنگی؟
زمان و نحوه صحیح پولیشکاری چه موقعست؟
با تشکر از پاسخ جامع و کاملتون پیرامون نقش تونر و...
میشه در مورد پولیش و نحوه اون هم توضیح بدید.
پ.ن: اینقدر کارها جذاب هستن که فکر کنم نیازی به اشانتیون و برگشت وجه نباشه؛ اما اگه دوستانی که خریداری کردن عکس هاشون رو آپلود کنن، واقعا عالی میشه.
این پولیش چیه؟
چقدر باید صبر کرد تا جوهر فتوکپی یا پرینت حل نشه؟
سلام شابلون از چه جنسی باید باشه ؟