کسب بیتکوین از سایت معتبر satoshihero + سند برداشت (ادامه تاپیک قبلی)
P poverty Registered User تاریخ عضویت 3 آگوست 2012 نوشتهها 860 لایکها 435 22 اکتبر 2018 #72 واسه من مشکل داره فقط یه سری کد نشون میده با قند شکن هم رفتم یه لحظه درست شد ولی کار نکرد و دوباره همین طوری شد {{vm.AuthStorage.claims.Claim.amount_sat}} satoshi
واسه من مشکل داره فقط یه سری کد نشون میده با قند شکن هم رفتم یه لحظه درست شد ولی کار نکرد و دوباره همین طوری شد {{vm.AuthStorage.claims.Claim.amount_sat}} satoshi
spiral Registered User تاریخ عضویت 4 دسامبر 2012 نوشتهها 1,411 لایکها 347 22 اکتبر 2018 #74 به نقل از poverty : واسه من مشکل داره فقط یه سری کد نشون میده با قند شکن هم رفتم یه لحظه درست شد ولی کار نکرد و دوباره همین طوری شد {{vm.AuthStorage.claims.Claim.amount_sat}} satoshi کلیک کنید تا بازشود... درسته دیروز مث اینکه اختلال داشت من الان امتحان کردم درست بود
به نقل از poverty : واسه من مشکل داره فقط یه سری کد نشون میده با قند شکن هم رفتم یه لحظه درست شد ولی کار نکرد و دوباره همین طوری شد {{vm.AuthStorage.claims.Claim.amount_sat}} satoshi کلیک کنید تا بازشود... درسته دیروز مث اینکه اختلال داشت من الان امتحان کردم درست بود
spiral Registered User تاریخ عضویت 4 دسامبر 2012 نوشتهها 1,411 لایکها 347 27 اکتبر 2018 #78 دوستان امروز خوب داره ساتوشی میده جمع کنین امروز تا حالا 5 بار 50 ساتوشی و 6 بار 25 ساتوشی گرفتم