با سلامسلام نرخ
نرخ پاپ آپ اول؟نرخ پاپ اپ دوم؟کلیک در باکس؟
با سلامثبت نام کردم...منتظر تایید سایت هستم
پاسخ داده شد . موفق باشیدعزیز تو سایتتون ی پیام دادم
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
با سلام .دوست عزیز الکی 37000 منو بالا کشیدی.
به بهانه وجود پاپ اپ اضافه در سایتم
خودتون تو قوانین نوشته بودین میتونین از یک سیستم دیگه ی پاپ اپ استفاده کنید
بنده هم از یک سرویس دیگه در کنار سرویس شما استفاده کردم.
حالا اون سرویس مشکل ایجاد کرده و میفرمایید سه صفحه پاپ اپ باز شده این مورد که اون سرویسی که کنار شما استفاده میشه فقط یک صفحه پاپ اپ داشته باشه تو قوانین شما نیومده.
و اون کد رو من در همه ی سایت هام قرار نداده بودم و در دو سایت با بازدید کمم قرار داشت شما کل حساب منو بلوکه کردین.
اکثر سرویس های پاپ اپ سیستمشون مشکل داره. مثلا سیستم خود شما مگه قرار نیست برای هر ای پی 2 پاپ اپ باز بشه در 24 ساعت؟
پس چرا در طول روز چند بار باز میشه؟
یا این که بنده از 4000 ای پی که دارم و حدود 8000 به بالا بازدید در سیستم شما روزانه 6000 درامد داشتم.
درضمن درخواست واریز بنده مال دو روز قبل از قرار دادن اون بررسی شما هستش و من با مدرک ثابت میکنم که اون پاپ اپ کمتر از دو روز رو سایت من بودش.
به طور دقیق ذکر کردیم . تازه بنده فقط درخواست واریزتون رو 0 کردم و موجودی حسابتون رو دست نزدم .9-مجاز به استفاده از یک پاپ آپ دیگر در کنار سیستم ما هستید ، در صورتی که در هنگام چک کردن روزانه و یا هنگام پرداخت بیشتر از یک پاپ اپ در کنار پاپ آپ ما داشته باشید درآمد شما بدون هیچ اطلاعی 0 خواهد شد و پرداختی همان دوره انجام نمیشود. ( در کل بیش از دو عدد پاپ آپ در سایت شما وجود نداشته باشد.)
دوست عزیز بنده کی بلوک شده بودم قبلا که خودم خبر ندارم؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟؟با سلام .
شما قوانین رو کامل نخوندید هنوز هم ؟
به طور دقیق ذکر کردیم . تازه بنده فقط درخواست واریزتون رو 0 کردم و موجودی حسابتون رو دست نزدم .
شما قوانین رو رعایت میکردید این مشکل پیش نمیومد .
الان هم برای چندمین بار بهتون میگم که قوانین رو بخونید .
در ظمن همونطور که شما ذکر کردید خودتون توی تیکت ها شما یک بار دیگر هم درآمدتون بلوک شده و قوانین رو به طور کامل میدونستید و باز هم تخلف کردید
درآمد بلوک شده به هیچ وجه بازگشت نمیخورد .
موفق باشید
در مورد اون دفعه دوم بلوک شدن شرمنده با فرد دیگه ای اشتباه گرفتم .دوست عزیز بنده کی بلوک شده بودم قبلا که خودم خبر ندارم؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟؟
کی بنده گفتم قبلا هم بلاک شدم؟؟
اگه بلاک شدم مال چه تاریخی هست بفرمایید تا خودمم بفهمم.
درمورد این قانون شماره 9: از روز اول این قانون رو گذاشته بودین؟؟؟؟؟
الان بنده رو سیستم شما فعالیتی ندارم که لازم باشه قوانینتون رو بخونم
پول بنده رو بدون هیچ دلیلی بالا کشیدین.
در مورد اون دفعه دوم بلوک شدن شرمنده با فرد دیگه ای اشتباه گرفتم .
از روز اول این قانون بوده بله .
داخل بخش اخبار هم اطلاع رسانی شده و توی صفحه اصلی پنل کاربری قابل دسترس هست
http://popup94.ir/post/10
بارها توی پیام خصوصی به کاربران این مورد گوشزد شده .
در ظمن درامد شما بلوک شده . اگر بالا کشیده بودم اینجا پاسخ شما رو نمیدادم .
این مورد در قوانین به وضوح ذکر شده و اگر هم ما متوجه تخلف شما نشیم از نظر شرعی مشکل داره چون ما راضی نیستیم .
اگر قوانین رو رعایت کتید و بی قانونی نکنید درآمد شما بلوک نمیشه .
در هر صورت
موفق باشید
بله از کاربران قدیمی بپرسید داخل پیام خصوصی قبلا گوشزد شد . بنده تاریخ عضویت شما رو نمیدونم . ما که نمیتونیم هر روز اسپم بدیم و پیام خصوصی در این مورد بدیمبلاک شدن قبلی بنده که شد مال کس دیگه و من نبودم !!!!! خوب خدا رو شکر.
>>>>>>>بارها توی پیام خصوصی به کاربران این مورد گوشزد شده .<<<<<<<<
کی این مورد رو گوش زد فرمودین ما ندیدیمش؟؟
احتمالا باز برای اون کاربر دیگه بوده نه ما !!!
بالا نکشیدین بلوکه شده؟؟؟؟
پولی که از بنده بردین و پسش نمیدین بالا کشیدن نیست؟؟ پس این چی میشه؟؟
خیر دوست عزیز بنده هیچ تخلفی نداشتم.بله از کاربران قدیمی بپرسید داخل پیام خصوصی قبلا گوشزد شد . بنده تاریخ عضویت شما رو نمیدونم . ما که نمیتونیم هر روز اسپم بدیم و پیام خصوصی در این مورد بدیم
شما تخلف کردید و درآمدتون چون تخلف شده بلوک شده و قابل بازگشت هم نیست . لطفا تاپیک رو خراب نکنید . موفق باشید
بنده ازشون دریافتی داشتم.
درست و سر وقت.
ایشالا موفق باشن و مانند دیکر سیستمها به راه انحرافی نرن