samir_dante
Registered User
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 4
شرمنده یه سوال دیگه.چرا هر دفه که کلیک میکنم +0.5 credits میده؟ نباید 1 credit بده؟
برای گرفتن 1 Credit باید از گزینه Surf سمت راست که تایمرش 20 ثانیه ای هست استفاده کنید،گرفتن 1 یا نیم کریدیت فرقی نداره،در هر صورت شما هر 1000 سورف 30 سنت دریافت می کنید،پس بهتره از همون گزینه سمت چپ که سورف 15 ثانیه ای هست استفاده کنید تا زودتر به پول برسید.شرمنده یه سوال دیگه.چرا هر دفه که کلیک میکنم +0.5 credits میده؟ نباید 1 credit بده؟
هزار کجا بودبا چند هزارتا زیرمجموعه؟
سلام..اگه چیز پی ان که اس میکنیم مهلتش تموم شه و یکی دیگه بخریم ip عوض شه مشکلی به وجود میاد واسه paypal?ساختش که رایگانه،وریفایش هم بین 15 تا 20 هزار تومن فکر می کنم هزینه داشته باشه،فقط باید یک چیز.پی.انی بگیرید که همیشه از همون استفاده کنید و با اون وارد حساب بشید
حدودا هر 4 ساعت 30 سنت،ممکنه بگید کمه،اما فقط پول دریافت نمی کنید،در 4 ساعت می تونید به اندازه 500 بازدید،امتیاز جمع کنید،و 500 بازدید کننده کاملا واقعی و اثرگذار برای سایت یا وبلاگتون بفرستید.حدودا ساعتی چقدر در میاد؟
اگر مربوط به همون کشور یا منطقه باشه،قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد،اما اگر مربوط به کشور دیگه ای باشه،بله پیپال گیر میده به آی پی.سلام..اگه چیز پی ان که اس میکنیم مهلتش تموم شه و یکی دیگه بخریم ip عوض شه مشکلی به وجود میاد واسه paypal?