AbolTheRocker
Registered User
این 30 سنت میده عزیز،نه 3 سنتماهان سورف هم واسه هر 1000 سورف 3 سنت میده فرقی با اون نمیکنه که
این 30 سنت میده عزیز،نه 3 سنتماهان سورف هم واسه هر 1000 سورف 3 سنت میده فرقی با اون نمیکنه که
من متوسط روزانه بین 80 سنت تا 1 دلار و در بعضی موارد حتی بیشتر،از این سایت درآمد دارم که نسبت به سایت های کلیکی خیلی خیلی بهتر و با توجه به قدمت سایت،خیلی مطمئن تر هستخلاصه سورف دهن آدمو اسفالت میکنه تا تبدیل به پول شه
من اکثر اوقات پای کامپیوترم و وقت آزاد دارم،میشه گفت از 8 صبح تا 8 شب+جایزه هایی که بین سورف برنده میشممیشه بگی چقدر طول میکشه تو یه روز 1 دلار کار کنی؟
هر 15 ثانیه،کمه؟ شما برو دنبال راهی که بیشتر درآمد داشته باشه3هزارم دلار؟![]()
ایمیلت یاهوئه،درسته؟ چون یاهو این مشکل توش بعضی موقع ها پیش میادحسابتو آپگرید کردی ک جایزه سنت میده؟
من با نام کاربری spiral زیر مجموعت شدم ایمیل فعال سازی هم برام اومده Activate your account
ولی نمیشه روش کلیک کرد تا حالا این مدلیشو ندیده بودم ک نشه رو لینک فعال ازی کلیک کرد![]()
آره یاهو بود ولی gmail کردم اوکی شدایمیلت یاهوئه،درسته؟ چون یاهو این مشکل توش بعضی موقع ها پیش میاد
نه لازم نیست آپگرید کنی،هر تعداد سورف مشخصی یه جایزه میده و هر روز طبق زمان سرور ریست میشه.
اول هر 25 سورف یک جایزه،تا برسی به 100 سورف،بعد هر 50 سورف یک جایزه،تا برسی به 500 سورف،بعد هر 250 سورفی یک جایزه میده تا برسی به 1000 سورف و بعد از اون باید صبر کنی تا روز بعد جایزه ها ریست بشن ولی می تونی بعد از 1000 سورف تا هر چه قدر که خواستی ادامه بدی،جایزه هاش هم هر چی به 1000 سورف نزدیک تر میشی بزرگ تر و بهتر میشن![]()
پ.خ شدآره یاهو بود ولی gmail کردم اوکی شد
لطف بفرمایین روش کم کردن مصرف اینترنت پ خ کنین![]()
بله:تاحالا پول برداشت کردی؟؟ اصلا پول به دستت رسیده؟؟
دارم اون روش رو براتون می فرستمدوست من اگه میشه یه اموزشم بده چون هر کدوم از این دوتا رو میزنمStart Surfing (2:1, 15 sec)
Start Surfing (1:1, 20 sec)
میگه لینک بده من لینک رو از کجا گیر بیارم؟؟
پ.خ شدمن با آیدی alireza727272 زیر مجموعت شدم
اگه میشه راه کمتر حجم بردن اینترنتو بهم یاد بده