• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
در مجموع 0.26$ برنده شدم :)
nxsi2ksfecjx6khjpwq0.jpg

1cbi816mzq1y6a736wxq.jpg

wt5vjumnc9ac5j0jwvth.jpg

763fvfwj3ianbe18n7ft.jpg

wrw2ubjfqhpr5zrhvry3.jpg

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای روزی 3 دلار چفدر باید توی سایت فعالیت داشت؟ این کردیت ها چطوری به پول تبدیل میشن؟ اصن امکانش هست که با یه اکانت روزی 3 دلار ازش درآمد داشت یه خیر؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
برای روزی 3 دلار چفدر باید توی سایت فعالیت داشت؟ این کردیت ها چطوری به پول تبدیل میشن؟ اصن امکانش هست که با یه اکانت روزی 3 دلار ازش درآمد داشت یه خیر؟
3 دلار نمیشه،1 دلار،هر 15 ثانیه 0.0003$،کردیت رو نمیشه به پول تبدیل کرد،فقط میشه تبدیلش کرد به بازدید.ولی اگه بخوای می تونی ریسک کنی چند تا اکانت درست کنی با آیپی های مختلف و همزمان کلیک کنی،مثلا 10 تا اکانت درست کنی روزی 10 دلار...

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
10 تا اکانت 10 تا سیستم میخواد خو... حالا یه سوال دیگه، من اکانتمو چند ماه پیش ساختم یادم نیس کی، 10 مین باهاش کار کردم و گذاشتمش کنار. الانم سیستم دیگه ای ندارم که باهاش عضو بشم تا زیر مجموعه شما بشم، ممکنه روشی که ترافیک زیاد مصرف نکنه رو بهم بگین لطفا؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
10 تا سیستم نمی خواد،10 تا ویندوز مجازی میشه نصب کرد...
باشه می فرستم.

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خیلیییی ممنونم. تنظیماتش رو تغییر دادم. میشه مجددا ارسال کنید

omidxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام.شما خودت چرا 10 تا اکانت مختلف درست نمیکنی تا درامدت بره بالا؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام.شما خودت چرا 10 تا اکانت مختلف درست نمیکنی تا درامدت بره بالا؟
همونطور که گفتم ریسک داره،بعد از نزدیک به 2 میلیون سورف نمی خوام حسابم بسته بشه و همینقدر هم نتونم از سایت بگیرم.ولی کسی که تازه می خواد عضو بشه می تونه ده تا اکانت درست کنه 4 روز کلیک کنه،بعد اگه تونست برداشت کنه ادامه بده...امن ترین حالتش اینه که چند تا لپ تاپ عتیقه ارزون بخری و تو همشون هم زمان کلیک کنی،چون تو قوانینش گفته این اشکال نداره دیگه خیالت راحته.

omidxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
10 تا لپتاپ بخری بعد 10 سال بسرفی پول یکی از لپتاپاهم درنمیاد

omidxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
داداش این سایت واسه شما که راهو چاهشو یادگرفتیو عادت کردیو تجربه دارشدی و کلی زیر مجموعه داری جمع میکنی شاید خوب باشه ولی من حوصلم نمیکشه چیزی هم بلد نیستم.یه سایتای دیگه ب ما یاد بده که کمتر وقت لازم داشته باشه مثلا روزی یکی دو ساعت حالادر امدش کمتر باشه عیب نداره مثل همونی که گفتی محدودیت دارن در هفته مثلا دو سه دلار.همونم خوبه.اسونم باشن چون من ای پی قایم کردنو این چیزا بلد نیستم.دمت گرم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تو همین بخش کاربرانی عمومی بگردی صدها سایت معرفی شده می تونی تو اونا فعالیت کنی،من فعلا غیر از این سایت توی سایت دیگه ای فعالیت ندارم،ولی اگه می خوای کم وقت بذاری می تونی تسک بزنی،ولی باید زبانت خوب باشه.

omidxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
داداش اواتارمو نگاه کن.اخه به من میاد زبان بلد باشم؟:Dشما که استادی تو این سایتا و داری یاد میدی به همه به نطرم اگه همون صفحه ی اول تاپیک هم چنتا سایت خوب و معتبر معرفی میکردی به کسانی که زیاد نمیتونن وقت بزارن و مثلا با تعداد کم بتونن یه درامد کمی داشته باشن خیلی خوب میشد.مثلا یه سایتی که روزی 100 تا بسرفی ماهی 10 دلار درامد داشته باشی .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش اواتارمو نگاه کن.اخه به من میاد زبان بلد باشم؟:Dشما که استادی تو این سایتا و داری یاد میدی به همه به نطرم اگه همون صفحه ی اول تاپیک هم چنتا سایت خوب و معتبر معرفی میکردی به کسانی که زیاد نمیتونن وقت بزارن و مثلا با تعداد کم بتونن یه درامد کمی داشته باشن خیلی خوب میشد.مثلا یه سایتی که روزی 100 تا بسرفی ماهی 10 دلار درامد داشته باشی .
برو اینجا: http://www.best-ptc-sites.org/
تو تمام این سایت ها عضو شو،روزی 2 ساعت وقت بذار هر روز روی تمام تبلیغاشون کلیک کن :D

omidxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
حالا ما یه راهنمایی خواستیما.چند صفحه ی قبل یکی یه سایت معرفی کرد گفت روزی هزارتا بسرفی 1 دلار میده ولی محدودیت داره هفته ای دو هزارتا فقط.از این سایتها منظورمه یا بهتر اگه بهمون اموزش بدی ممنون میشم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
حالا ما یه راهنمایی خواستیما.چند صفحه ی قبل یکی یه سایت معرفی کرد گفت روزی هزارتا بسرفی 1 دلار میده ولی محدودیت داره هفته ای دو هزارتا فقط.از این سایتها منظورمه یا بهتر اگه بهمون اموزش بدی ممنون میشم
خوب عزیز وقتی میگم سایت دیگه ای که قابل اعتماد باشه نمی شناسم...تسک هم که میگی نمی تونی بزنی...مگه این راهی که الان بهت گفتم اشکالی داره؟ تو 20 30 تا PTC عضو شو هر روز روی تموم تبلیغاشون کلیک کن :)

بالا