نه داداش من با بقیه اصلا حال نکردم ، ادمین یکی از سایت ها که کلا معلوم نیست برنامش چیه ، یکی دیگه هم که هر روز قوانین عوض میکنه ، اما این یه سایت هم پرداختش عالیه ، هم ادمینش جواب تیکت هارو خیلی زوود میده ، هم مث بقیه نیست هر 5 دیقه نظرش عوض شه :دی
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام من مدیر سامانه 1بازدید هستم. سامانه ما با توجه به مدت کوتاهی که از شروع فعالیتش میگذرد توانسته موفقیتهای بسیاری را کسب نماید از جمله کسب رتبه 357761 از رنک الکسا.
با ثبت نام تو این سایت میتونید با یه تیر 2 نشون رو بزنید:
1- با فشردن کلید شروع درآمد و بدون هیچ فعالیت دیگری میتونید برای خودتون درآمد کسب کنید توضیح اینکه خود سایت بصورت پاپ آپ یک صفحه رو باز میکنه و بعد از 3 ثانیه اون رو میبنده و یکی دیگه باز میکنه و .... و بصورت مداوم اکانت شما شارژ مالی میشه
2- شما میتونید سایت یا وبلاگ خودتون رو معرفی کنید تا باری اون بازدید کننده واقعی ارسال بشه بدون هیچ محدودیتی. هزینه این کار رو هم میتونید از درآمد خودتون بپردازید و هیچ مبلغی رو از جیبتون ندید