• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از طریق بازدید اتوماتیک +کسب بازدید برای وبلاگ و وبسایت

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه سایت یا وبلاگی دارید که بازدید کننده کمی داره
اگه موتورهای جستجوگر سایت یا وبلاگ شما رو نمی شناسند
اگه تو مدت کوتاهی میخواهید سایتی با بازدید کننده خیلی زیاد داشته باشید
تو سامانه 1bazdid.ir ثبت نام کنید و سایت و وبلاگ خودتون رو معرفی کنید تا روزانه براتون به تعداد نامحدود بازدید کننده واقعی ارسال کنه

با تشکر
امید-ادمین سامانه یک بازدید

Last edited:

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
من به عنوان مدیر سامانه یک بازدید خیلی خوشحالم که از عملکرد ما راضی هستید . بهتون پیشنهاد میکنم از قسمت زیر مجموعه گیری سایت هم استفاده کنید تا خودتون رو تو 10% از درآمد هر یک از زیر مجموعه تون سهیم کنید. یادآوری میکنم که این 10% از درامد زیر مجموعه شما کم نمیشه بلکه هدیه سایت به شما بابت فعالیت شماست

www.1bazdid.ir
من تو سایت شما دو تا اکانت داشتم.mohammad2671 و asi.قوانین سایت رو هم نخونده بودم ولی طبق معمول و طبق قوانین سایتای دیگه اینو میدونستم که با یه ایپی نمیشه چند تا اکانت داشت ولی با دو ایپی مختلف و دو خط جداگونه مشکلی نداره.به همین خاطر دو تا اکانت با دو تا خط جداگونه ایجاد کردم.
زمان دریافت وجه به خاطر اینکه تو اکانت دوم نام کاربری کامل وارد نشده بود میتونستم اسم کس دیگه و شماره حساب دیگه ای بدم که به مشکل نخورم.ولی صادقانه قضیرو با شما مطرح کردم و شما هم بلافاصله هر دو تا اکانت رو بستین.مبالغی هم که برای زیر مجموعه گیری و ارتقا پرداخت کرده بودم برنگردوندید.حالا قضاوت با شما و دیگران.

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من تو سایت شما دو تا اکانت داشتم.mohammad2671 و asi.قوانین سایت رو هم نخونده بودم ولی طبق معمول و طبق قوانین سایتای دیگه اینو میدونستم که با یه ایپی نمیشه چند تا اکانت داشت ولی با دو ایپی مختلف و دو خط جداگونه مشکلی نداره.به همین خاطر دو تا اکانت با دو تا خط جداگونه ایجاد کردم.
زمان دریافت وجه به خاطر اینکه تو اکانت دوم نام کاربری کامل وارد نشده بود میتونستم اسم کس دیگه و شماره حساب دیگه ای بدم که به مشکل نخورم.ولی صادقانه قضیرو با شما مطرح کردم و شما هم بلافاصله هر دو تا اکانت رو بستین.مبالغی هم که برای زیر مجموعه گیری و ارتقا پرداخت کرده بودم برنگردوندید.حالا قضاوت با شما و دیگران.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز
سلام
بررسی شد ، شما 5 اکانت فعال داشتی برادر من، سیستم ما تشخیص داده که شما تخلف انجام دادی و اخراجتون کرده
ازطرفی ما با کاربرانمون یه اتمام حجت کردیم که می خواهیم جمع دوستانه ای داشته باشیم و در وحله بعد در این جمع دوستانه به کسب درامد بپردازیم و این تخلفات بدور از این اهداف است.
درضمن شما قراردادی رو می خوای امضا کنی ، نمی خوونی چه تعهداتی باید نسبت به طرف مقابلت داشته باشی و یا طرف مقابل جه تعهداتی نسبت به شما ؟
اکانت شما فعال نمی شه و ما دوست نداریم افرادی این جمع دوستانه را به هم بریزند.
با تشکر
امید - ادمین سامانه یک بازدید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز
سلام
بررسی شد ، شما 5 اکانت فعال داشتی برادر من، سیستم ما تشخیص داده که شما تخلف انجام دادی و اخراجتون کرده
ازطرفی ما با کاربرانمون یه اتمام حجت کردیم که می خواهیم جمع دوستانه ای داشته باشیم و در وحله بعد در این جمع دوستانه به کسب درامد بپردازیم و این تخلفات بدور از این اهداف است.
درضمن شما قراردادی رو می خوای امضا کنی ، نمی خوونی چه تعهداتی باید نسبت به طرف مقابلت داشته باشی و یا طرف مقابل جه تعهداتی نسبت به شما ؟
با تشکر
5 تا اکانت :blink:
رکوردیه واسه خودش :D
راستی اگه میشه یه قسمتی به سایت اضافه کنید که نشون بده چه قدر از حساب طلایی باقی مونده،چون خیلی به درد می خوره.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز
سلام
با تشکر
این حرف شما بیشتر یه جوکه.من کلا سه تا زیر مجموعه داشتم.یکیش خودم بودم با دو نفر دیگه که هنوز دارن کار میکنن.5 تا اکانت خیلی خنده داره.حتما یه کافی نت هم دارم خودم نمیدونم.
تو سایت خودت ممکنه هر کار دوست داری بکنی ولی اینجا جای چاخان کردن نیست!

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
5 تا اکانت :blink:
رکوردیه واسه خودش :D
راستی اگه میشه یه قسمتی به سایت اضافه کنید که نشون بده چه قدر از حساب طلایی باقی مونده،چون خیلی به درد می خوره.

دوست عزیز
سلام
سامانه ما در حال بروز رسانی ست و معایب قبلی در قالب جدید قطعا حل خواهند شد ، ما برانیم که بهترین شویم با کمک شما عزیزان
باتشکر

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این حرف شما بیشتر یه جوکه.من کلا سه تا زیر مجموعه داشتم.یکیش خودم بودم با دو نفر دیگه که هنوز دارن کار میکنن.5 تا اکانت خیلی خنده داره.حتما یه کافی نت هم دارم خودم نمیدونم.
تو سایت خودت ممکنه هر کار دوست داری بکنی ولی اینجا جای چاخان کردن نیست!

دوست عزیز پاسخ شما رو تو اون تاپیک دادم از طریق لینک زیر میتونید جوابتون رو ببینید

http://forum.persiantools.com/t500957.html

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
باسلام بنده در هر دو سایت عضو شدم و کاربری طلایی کردم تا تست کنم هر دو رو
با نام کاربری
boorsekala
سپس متوجه شدم وقتی چند ساعت سیستم روشن باشه مرورگر بابت باز بسته شدن تب های جدید بصورت مکرر طی چند ساعت هنگ خواهد کرد و شمارش متوقف خواهد شد
ضمنا به علت اینکه در قوانین ذکر شده فقط هر نفر یک بار می تونه از سیستم استفاده کنه

فرضا یک سیستم 24 ساعت روشن باشه باید یا پاور بسوزونه یا رم
مگر اینکه یک سرور مجازی بگیرید روشن بزارید برای خودش کار کنه (نشنیده بگیرید)
لذا
اصلا توصیه نمی شه همچین سیستم هایی
خود دانید

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز
سلام
بله محاسبات شما درسته
البته در صورتی که شما نسبت به زیرمجموعه گیری اقدام کرده باشید درآمد شما به مراتب بیشتر خواهد شد
با تشکر

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با نام کاربری
boorsekala
سپس متوجه شدم وقتی چند ساعت سیستم روشن باشه مرورگر بابت باز بسته شدن تب های جدید بصورت مکرر طی چند ساعت هنگ خواهد کرد و شمارش متوقف خواهد شد
ضمنا به علت اینکه در قوانین ذکر شده فقط هر نفر یک بار می تونه از سیستم استفاده کنه

لذا
خود دانید

دوست عزیز
سلام
من کاری به خوب بودن یا بد بودن این نوع کسب درآمد ندارم . درمورد مطالب شما باید بگم اگه پاورتون جنس درست و حسابی داشته باشه زمانی که لود اورج سی پی یو شما به حداقل برسه پاور شما در حداقل مصرف قرار میگیره فقط کافیه از پاور خوب استفاده کنید مثل پاور گرین.
درمورد رم باید خدمتتون عرض کنم که زمانی که مصرف انرژی مادربرد به حداقل برسه چیپست رم ریفرش شده و درحداقل بازدهی به کار خود ادامه میدهد که معایب این کار از هر بار استارت ویندوز بسیار کمتر است. بنده سخت افزار خوندم اگه تعمیرات هم داشتی بهم ایمیل بزن
با تشکر

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
با نام کاربری
boorsekala

لذا
خود دانید
من 2 ماه هست که کامپیوترم رو خاموش نکردم و شاید بینش فقط یه چند بار ری استارت کردم ولی به هیچ عنوان خاموش نکردم و تا الان هیچ مشکلی پیش نیومده و پیش نخواهد اومد.مخصوصا توی این هوای سرد که قطعات خنک می مونه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست عزیز
سلام
بله محاسبات شما درسته
البته در صورتی که شما نسبت به زیرمجموعه گیری اقدام کرده باشید درآمد شما به مراتب بیشتر خواهد شد
با تشکر

99درصد شما سود میکنین 1 درصد کاربر بیچاره اونم همشو باید بده جای پول برق و گیگ ماهانه و استهلاک سیستم

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست عزیز
سلام
چقدر خوب می شد آدم ها پیش داوری نکنند.
مشاهده پیوست 512112
با تشکر

کاری به پرداختی هاتون ندارم میگم سود اصلی رو شما میبرین و با احتساب هزینه برق+گیگ ماهانه+استهلاک سیستم 30 ثانیه ای یک تومان برای کابر طلایی اصلا نمی صرفه

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
کلا حق با همه است.
اولا نمایش دادن تصویر واریزی ها هیچ کمکی نمی کنه چون ممکنه شما برای بهبود الکسای سایتتون یک حالی به کاربراتون می خواید بدید. مثلا فرض کنید هر سفارش دهنده 1 تومن بده و شما یک و نیم از جیبتون بدید.
بماند.
مساله اینه که شما باید برای جذب کاربران بیشتر یک پیشنهادهای تشویقی برای کاربر بذارید تا سیستم شما پیشرفت خوبی کنه
اینکه هر کاربر محدود به یک سیستم باشه یعنی یک ماه کامپیوتر رو روشن بزار و اینترنتش قطع نشه و برقش قطع نشه تا چهل پنجاه گیرش بیاد.

شما بیا اجازه بده هر کاربر مثلا ده بار بتونه با آی پی هایم ختلف کار کنه و کاربر مثلا ببینه بله می تونه ماهی چهارصد سود کنه

شما میگید از راه معرفی به دیگران کاربر سود ببره
کدوم سود

گیرم که نقی ده هزار کاسبی کرده هزارش به من برسه
الان دور زمونه ای نیست که با ده بیست هزار ده ماه بشه دل خوش کرد
به نظر تا شما راهکاری رو ایجاد نکنید که کاربر بتونه چهارصد تا یک ملیون درامد زایی کنه سیستم شما موفق نخواهد بود

اگرم می بینید نمی صرفه و نمی شه دیگه فکر نکنم با این روش بشه رفت جلو.

نقص بزرگ این سیستم اینه که اینترنت یا برق کاربر بره یا مرورگرش هنگ کنه شمارش متوقف خواهد شد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
هر سفارش دهنده 1 تومن بده و شما یک و نیم از جیبتون بدید.
دوست عزیز 1 تومن؟العان هر 10000 هزار بازدید رو 30000 هزار تومن میفروشن به سفارش دهنده یعنی هر بازدید 3 تومان میگیرن هیچ کار خاصی هم نمکینن فقط لینک سایت مربوطه رو میذارن تا کاربر اتومات بازدید کنه یعنی راحت 2.9 تومان براشون سوده بعد به کابر بیچاره با این همه هزینه 30 ثانیه ای 1 ریال میدن کجاش انصافه؟؟؟
بعدش به قول شما وقتی سیستم 24 ساعته روشن باشه توی 30 روز ماه گیرم 50 هزار تومن هم درامد داشته باشه آقای ایکس اصلا به صرفه نیست
من کسی رو اجبار نمیکنم که تو این سایت فعالیت بکنه یا نکنه تصمیم هر کس با خودشه اما استارتر باید این چیزا رو توی پست اول بگه تا کاربر با دید باز ثبت نام کنه
اما این سیستم 99درصد آدمین سود میکنه و 1درصد کاربر
خداییش اگه حرفم ناحقه بگین

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
جرو بحث نداره میرم الان یکی ازین سیستم ها لایسنس می خرم حله.
مارفتیم بخریم

بالا