• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از طریق بازدید اتوماتیک +کسب بازدید برای وبلاگ و وبسایت

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
ضمنا یک چیزی که برای مدیر سوداوره اینه که لابلا پاپ آپ های خودش رو هم باز می کنه واسه کاربرا

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ضمنا یک چیزی که برای مدیر سوداوره اینه که لابلا پاپ آپ های خودش رو هم باز می کنه واسه کاربرا

همینه که هر روز دهها سایت اینجوری مث قارچ رشد میکنن خیلی براشون سود داره

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کاری به پرداختی هاتون ندارم میگم سود اصلی رو شما میبرین و با احتساب هزینه برق+گیگ ماهانه+استهلاک سیستم 30 ثانیه ای یک تومان برای کابر طلایی اصلا نمی صرفه

دوست عزیز
سلام. مثل اینکه شما تصویری رو که ضمیمه جوابتون کردم رو ملاحضه نفرمودید؟ اگه بادقت نگاه کنید میبینید که تو مدت یک ماه که از تاسیس سامانه یک بازدید می گذره ، مبلغ کل دریافتی از مبلغ کل پرداختی که ما به حساب کاربران میریزیم خیلی کمتره !
یعنی نه تنها ما سود ریالی از این سایت نمی بریم بلکه از جیب خودمان نیز هزینه می کنیم تا کاربران سایت راضی باشند .تنها سودی که ما می بریم افزایش رنکینگ سایتمون هست

اگه نتونستی تصور رو ببینی دوباره برات میزارم

مشاهده پیوست 512252

omidstar91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کلا حق با همه است.
اولا نمایش دادن تصویر واریزی ها هیچ کمکی نمی کنه چون ممکنه شما برای بهبود الکسای سایتتون یک حالی به کاربراتون می خواید بدید. مثلا فرض کنید هر سفارش دهنده 1 تومن بده و شما یک و نیم از جیبتون بدید.
بماند.
مساله اینه که شما باید برای جذب کاربران بیشتر یک پیشنهادهای تشویقی برای کاربر بذارید تا سیستم شما پیشرفت خوبی کنه
اینکه هر کاربر محدود به یک سیستم باشه یعنی یک ماه کامپیوتر رو روشن بزار و اینترنتش قطع نشه و برقش قطع نشه تا چهل پنجاه گیرش بیاد.

شما بیا اجازه بده هر کاربر مثلا ده بار بتونه با آی پی هایم ختلف کار کنه و کاربر مثلا ببینه بله می تونه ماهی چهارصد سود کنه

شما میگید از راه معرفی به دیگران کاربر سود ببره
کدوم سود

گیرم که نقی ده هزار کاسبی کرده هزارش به من برسه
الان دور زمونه ای نیست که با ده بیست هزار ده ماه بشه دل خوش کرد
به نظر تا شما راهکاری رو ایجاد نکنید که کاربر بتونه چهارصد تا یک ملیون درامد زایی کنه سیستم شما موفق نخواهد بود

اگرم می بینید نمی صرفه و نمی شه دیگه فکر نکنم با این روش بشه رفت جلو.

نقص بزرگ این سیستم اینه که اینترنت یا برق کاربر بره یا مرورگرش هنگ کنه شمارش متوقف خواهد شد

دوست عزیز
سلام
اگه شما قسمت زیرمجموعه گیری رو فعال کنید و تو این زمینه هم فعالیت داشته باشید مطمئن باشید بعد از مدت کوتاهی درامدی که از فعالیت زیر مجموعه هاتون به حساب شما واریز میشه خیلی بیشتر از درآمد خودتون میشه. یعنی به صورت تصاعدی درآمدتون بالا میره .
در ضمن ما تو همین مدت کوتاه هم هدایایی برای کاربران فعالمون در نظر گرفتیم.

با تشکر
امید-ادمین سامانه یک بازدید

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
همه جور قطعی یک طرف قطع بودن سایت شما هم یک طرف

rank.jpg

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
متوجه منظور من نشدید می گم وقتی برای کاربر ثالث شما جذابیت ایجاد نکنید انگیزه هم برای بنده نیست که معرف شما باشد و انرژی بزارم
مثلا الان من برای خوردن گوشت اسب می تونم بازاریابی شرکتی رو انجام بدم در صورتی که سه درصد مردم علاقمند به خوردن گوشت اسب باشند؟

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
یعنی نه تنها ما سود ریالی از این سایت نمی بریم بلکه از جیب خودمان نیز هزینه می کنیم تا کاربران سایت راضی باشند .تنها سودی که ما می بریم افزایش رنکینگ سایتمون هست

کاملا حق رو به شما نمی دم
چرا که سیستم شما چون تازه پاست راضی به ضررید و احتمال دادید ماه های بعدی سود بهتری کنید
2- رتبه الکسای شما الکی بهبود یافته و برخی کاربران بی اطلاع میان تو همچین سایت هایی که رنک الکسای کیلویی دارند بنر می دهند
مثلا سایت قاره و طاری استار کیلویی رنکشون بالا رفته کاربر بدبخت چه می دونه پاپ اپ چیه آی فریم چیه بگذریم
3- بی زحمت اسکرین های درامد روزانه از irpopup.ir رو هم اتچ کنید ممنون می شم
4-اگر ما حرفی می زنیم به خاطر اینه که مشکل حل بشه تا کاربراتون بیشتر بشه لذا به دل نگیرید.
5-سایتتون رو در سامانه هایی که میزان uptime شما رو می شمارند و رصد می کنند ثبت کنید
6-ترتیبی اتخاذ کنید تا بشه بیشتر سود کرد

با کمال تشکر.

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
مشکل از اینترنت شماست،من همین الان دارم سورف می کنم و سایت هم آپ هست

یک ماه روشن بزار. هر سیستمی رو الان روشن کنی تا ده دقیقه درامد زایی میشه بنده دو بار رسما یکی به دلیل هنگ کردن فایرفاکس یکی به دلیل مشکل سایت ایشون شمارش قطع شد
بنده هم برای تست ثبت نام کرده بودم. اونم کاربر طلایی . حالا اگر تضمینی باشه که قطع نشه برای بعضی ها بد نیست.
مثلا سایت هایی مانند p30rank اومدن برای افزایش ضریب امتیاز کاربر چند پاپ اپ هم زمان باز می شه تا مثلا در هر سی ثانیه 4 تومن کسب بشه

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
وبسایت ایشون ادمینشون پوله منو خورده

بالا