boorsekala
Registered User
- نوشتهها
- 466
- لایکها
- 152
ضمنا یک چیزی که برای مدیر سوداوره اینه که لابلا پاپ آپ های خودش رو هم باز می کنه واسه کاربرا
ضمنا یک چیزی که برای مدیر سوداوره اینه که لابلا پاپ آپ های خودش رو هم باز می کنه واسه کاربرا
کاری به پرداختی هاتون ندارم میگم سود اصلی رو شما میبرین و با احتساب هزینه برق+گیگ ماهانه+استهلاک سیستم 30 ثانیه ای یک تومان برای کابر طلایی اصلا نمی صرفه
کلا حق با همه است.
اولا نمایش دادن تصویر واریزی ها هیچ کمکی نمی کنه چون ممکنه شما برای بهبود الکسای سایتتون یک حالی به کاربراتون می خواید بدید. مثلا فرض کنید هر سفارش دهنده 1 تومن بده و شما یک و نیم از جیبتون بدید.
بماند.
مساله اینه که شما باید برای جذب کاربران بیشتر یک پیشنهادهای تشویقی برای کاربر بذارید تا سیستم شما پیشرفت خوبی کنه
اینکه هر کاربر محدود به یک سیستم باشه یعنی یک ماه کامپیوتر رو روشن بزار و اینترنتش قطع نشه و برقش قطع نشه تا چهل پنجاه گیرش بیاد.
شما بیا اجازه بده هر کاربر مثلا ده بار بتونه با آی پی هایم ختلف کار کنه و کاربر مثلا ببینه بله می تونه ماهی چهارصد سود کنه
شما میگید از راه معرفی به دیگران کاربر سود ببره
کدوم سود
گیرم که نقی ده هزار کاسبی کرده هزارش به من برسه
الان دور زمونه ای نیست که با ده بیست هزار ده ماه بشه دل خوش کرد
به نظر تا شما راهکاری رو ایجاد نکنید که کاربر بتونه چهارصد تا یک ملیون درامد زایی کنه سیستم شما موفق نخواهد بود
اگرم می بینید نمی صرفه و نمی شه دیگه فکر نکنم با این روش بشه رفت جلو.
نقص بزرگ این سیستم اینه که اینترنت یا برق کاربر بره یا مرورگرش هنگ کنه شمارش متوقف خواهد شد
همینه که هر روز دهها سایت اینجوری مث قارچ رشد میکنن خیلی براشون سود داره
مشکل از اینترنت شماست،من همین الان دارم سورف می کنم و سایت هم آپ هست
یعنی نه تنها ما سود ریالی از این سایت نمی بریم بلکه از جیب خودمان نیز هزینه می کنیم تا کاربران سایت راضی باشند .تنها سودی که ما می بریم افزایش رنکینگ سایتمون هست
مشکل از اینترنت شماست،من همین الان دارم سورف می کنم و سایت هم آپ هست