سلام دوباره
دوستانی که مثل من علاقه مند و پیگیر این قضیه بودن تجربه خودمو تو این چند روز در اختیارشون قرار میدم
خوشحال میشم اگر کسی منبع دیگه ای سراغ داشت و نتیجه گرفته بود بیاد و باهامون به اشتراک بذاره...
خب من سایت
500x رو پیدا کردم. سایت اشتراک گذاری و فروش عکس هستش
عضویت بسیار آسونه و نیازی به توضیح نیست، تا چند روز ابتدایی بهتون مثل نسخه pro دسترسی کامل میده (این خیلی خوبه) میتونید هر تعداد عکس آپلود کنید.
وقتی تصویر رو آپلود میکنید سمت راست یه گزینه هست (عنوان و محل عکس برداری و هشتگ ها و...) همون اولین مورد میتونید تیک رو بزنید
(صدور مجوز licensing) و عکس رو برای فروش در سایت های زیرمجموعه به فروش برسونید. راستی یه تیک هم زیر صدور مجوز هست اونو بزنید یعنی شما بصورت انحصاری فقط در این سایت واسه فروش عکستون رو منتشر کردید و 60 درصد سهم فروش از شماست که خیلی خوبه بنظرم...
یه داوری داره که 2-3 روز طول میکشه، عکس اگه با کیفیت باشه و البته خاص باشه (خیلی از عکس ها هستن کیفیت عالی دارن ولی پیام داورا این بود که بازار مناسبی برای فروش نداره و ردش میکردن) البته عکساتون به اشتراک گذاشته میشه همشون، ولی خب برای فروش باید دو سه روز صبر کنید داوری بشه و نظرشون رو بدن...
من این چند روز که ثبت نام کردم 10 عکسم برای فروش انتخاب شد (خودمم فکرشو نمیکردم!)
و نکته جالب اینکه سایت های زیرمجموعه ش که عکسا رو واسه فروش گذاشتن رو مرور کردم و دیدم 400 یورو قیمت گذاشتن واسه هر عکسم
به پول ایران فک کنم تقریبا
12 میلیون میشه هر عکس !
بدرخشید