• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از گوگل و یوتیوب

world15

Registered User
لایک‌ها
837
این بنده خدا فقط یک سوال داشت جالبه که راجب هرچیز بحث شد به غیر از موضوع.
جواب اینه که 100% میشه داشت.خیلی ها هستند که از یوتیوب و یا گوگل درآمد دارند.
فقط یک چیز لازمه و اون هم یک حساب در خارج از این مملکت هست.(خیلی از شرکت ها این کار رو انجام میدن پس دیگه مشکلی نمیمونه)
وسلام علیکم و رحمت الله و برکاتو..تکبیر...
قبلا همه میگفتن تو ایران میشه حساب پیزا ساخت با فیلترشکن و جعل هویت ک بعنوان مثال خودمون رو هندی جا بزنیم و منم ساختم با اینکه فقط یبار تونستم ازش همون 5 دلار رو برداشت کنم و برای پیپال هم میگفتن باید اشنا اونور داشته باشین و ی عده هم بودن پول میگرفتن حساب پیپال وریفای شده بهشون میدادن. درکل روشای خوبی نیست از طرفی همونطور ک خود گوگل گفته باید محتوای سایت بزبان انگلیسی یا سایر زبان هایی باشه ک پشتیبانی میکنه

Last edited:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اینم سوال و جوابایی ک یک سایت در سال 93 برای کسب درامد از گوگل ادسنس گذاشته:
حس‌ تبلیغ (ترجمه تحت اللفظی AdSense)‏ یک برنامهٔ تبلیغاتی ارائه‌شده توسّط گوگل است. دارندگان وب‌گاه‌ها می‌توانند در این برنامه شرکت کرده تا تبلیغات متنی و گرافیکی روی وب‌گاه‌هایشان فعّال شود. درآمد حاصل از این تبلیغات که گوگل مدیریّت‌شان می‌کند، از راه per click و یا per impression می باشد. گوگل علاوه بر راه‌های یادشده مشغول ازمایش برای اجرای خدمات cost per action (کلیک منجر به خرید، عقد قرارداد، عضویت و غیره) است.
شیوه کار گوگل ادسنس چیست؟
شیوه کار گوگل ادسنس برای همه ما آشناست. گوگل ادسنس سیستم کلیکی بیش نیست اما مجهز به امکاناتی است که بسیار هوشمند عمل می کند. این سیستم کلیکی معتبر ، بر اساس کلمات درون وبسایت شما تبلیغات را نمایش میدهد! تبلیغات بسیار هدفمند . . .در این سیستم ، تبلیغات افرادی که در گوگل ادوردز تبلیغات داده اند نمایش داده میشود ، همه نوع تبلیغاتی وجود دارد ، چون این سیستم تبلیغاتی بین الملی است.
چه درامدی را می توان از ادسنس انتظار داشت؟
اگر بازدید روزانه بالای ۱۰۰۰۰ تا داشته باشید میتوانید روزانه حداقل ۱۰$ کسب کنید ، توجه کنید که حداقل درآمد شما است . هر کلیک در این سیستم به ارزش کلمه کلیدی مربوط است و هیچ سطحی برای هر کلیک تعیین نشده است . هر کلیک از ۰٫۰۱ تا ۱۰ $ و بیشتر هم وجود دارد.
- پرداخت گوگل بر چه اساسی است؟
- بر اساس کلیک هایی که بازدید کننده های سایت بر روی تبلیغات گوگل انجام میدهند.
- بابت هر کلیک چقدر پرداخت میکنه؟
- رقم ثابتی نداره ولی از چند سنت شروع میشه تا 100 دلار
- این تفاوت زیاد وجه اختصاص یافته به هر کلیک به چه چیزی بستگی داره؟
- البته. این میتونه به خیلی چیزا بستگی داشته باشه از جمله به موضوع تبلیغ، محل جغرافیایی تبلیغ دهنده یا کلیک کننده و از همه مهم تر اینکه فردی که اگهی رو داده چقدر برای هر کلیک تعیین کرده.
- کلیک از کجا باشه بیشتر پول میده؟
- از آمریکا
- چه موضوعاتی درامدشون بیشتره؟
- پزشکی و مالی
- گوگل از چه طریقی پول رو به ما میرسونه؟
- به ندرت چک صادر می کنه و بیشتر به یک حساب بانکی پول رو واریز می کنه
-ایران رو قبول میکنه؟
- خیر
- چرا؟!
چون گوگل یه شرکت امریکاییه و ایران هم از طرف امریکا تو تحریمه
- خیلی بد شد که پس من بیخیال گوگل بشم؟
- نه خوب. میتونی شماره حساب یکی از آشناهات رو که در خارج از کشور زندگی میکنه به گوگل بدی.
- سایت فارسی چی؟ آخه سایت من فارسیه. گوگل قبولش میکنه؟
- نه متاسفانه، زبان فارسی در لیست گوگل موجود نیست.
- از کجا می تونم تو این گوگل ادز ثبت نام کنم؟
- از طریق اکانت گوگل خودت.
- گوگل چه محتواهایی رو در سایت های معرفی شده نمی پذیره؟چه چیزایی نباید تو سایت باشه؟
- گوگل با سایت های با محتوای: سکسی، خرید و فروش اسلحه، سایتهایی که قانون کپی رایت رو نقض می کنن، قمار، مشروبات الکلی، تبلیغ سیگار و مواد مخدر، سایت هایی که به اعتقادات عده ای توهین میکنه مشکل داره و اونا رو قبول نمیکنه.
- میشه خودمون صبح تا شب بشینیم و رو تبلیغاتش تو سایتمون کلیک کنیم و اینجوری پول در بیاریم؟
- شدنش میشه ولی گوگل خیلی سریع می فهمه و اکانتت رو می بنده.
چطوری میفهمه؟
از طریق IP، کوکی ها و راه ها دیگه ای که وجود داره
- خوب، حالا چند تا تبلیغ می شه تو هر صفحه ی سایت یا وبلاگ گذاشت؟
- محدودیت زیادی نداره اما بازم بستگی به محتوا و فشردگی مطالب داره. من تا 10 تاشو دیدم.
- رفرال چی؟
- برای هر محصول یکی.
- سرچ؟
- یکی.
- میشه پاپ آپ هم گذاشت؟
- خیر، نمیشه.
- تو گوگل با آی پی ایران لاگین کنم برام مشکل پیش میاد؟
- تو این مورد سیاست گوگل دقیق معلوم نیست. ولی پیشنهاد میکنم که ریسک نکنی و از *** استفاده کنی. البته مواظب باش که *** رو با پروکسی اشتباه نگیری.
- قضیه این پین کد چیه؟
- وقتی درآمدت برای اولین بار به 50 دلار برسه گوگل برات یه کد به آدرسی که بهش دادی پست میکنه
- به چه دردی میخوره؟ واسه چی این کار رو میکنه؟
وقتی اونو وارد کنی از اون به بعد وقتی درامدت به 100 دلار برسه سر هر ماه گوگل برات چک میفرسته. گوگل این کار رو برای تست کردن آدرسی که بهش دادی انجام میده.
پس گوگل خیلی دقیقه نه؟
بله بسیار
- میتونم تو سایتم بالای تبلیغات بنویسم که مثلا اینجا را کلیک کنید یا اینکه برای حمایت از ما روی این لینک کلیک کنید؟
- خیر، در این صورت گوگل متوجه می شه و اکانتت رو می بنده.
- آخه چرا؟!
- چون گوگل نمیخواد برای سایتایی که تبلیغ بهش دادن ویزیتور کاذب ایجاد کنه.
- گوگل رو میشه گول زد؟
- بهتره دنبالش نباشی چون هر از گاهی یه بازرس از سایت گوگل که مثل خودت یه انسان هست میاد و سایتت رو میبینه.
- میشه کلمات کلیدی رو تو صفحه مخفی کنم و محتوای صفحه در ارتباط با اونا نباشه؟
- نه نمیشه در این صورت هم گوگل میفهمه و میبنده اکانتت رو
- به نظر شما کدوم نوع تبلیغات بیشتر کلیک میخوره و بهتر جواب میده؟
- تبلیغات متنی.
- میشه همزمان هم از گوگل از سیستم های تبلیغاتیه دیگه هم استفاده کنم؟
- بله، البته باید قبلش به گوگل میل بزنی و ازشون بپرسی که با اون سیستم تبلیغاتی مشکل دارن یا نه، چون گوگل گفته که از شرکت های رقیب نباید همزمان در سایتتون استفاده کنید.
- میشه فهمید که قلق گوگل چطوریه؟ یعنی چه مواقعی بیشتر گیر میده؟
- طبیعتا هر چه درامدتون بالا تر بره بیشتر روی سایتتون دقیق میشن و اون رو تحت نظر میگیره.
- اگه من 500 دلار تو اکانتم داشته باشم و قبل اینکه پولو بهم پرداخت کنه یهو اکانتمو به دلیلی ببنده تکلیف اون 500 دلار چی میشه؟
- از دست میره.
- یعنی بهم نمیده دیگه اون پول رو؟
- خیر.
- گوگل به ازای نمایش (impression) هم پول میده؟
بله، اما یه مبلغ ناچیز
- سایت های warez چی؟ قبولشون میکنه؟
- نه تایید نمی شن
- حالا من فرض کن 1000 دلار در آوردم و به حساب دوستم که تو خارجه واریز شد، اونوقت چطور به دست من برسه؟
- فعلا به علت تحریم بانکی یا باید دوستت پولو بده یکی برات بیاره یا یه صرافی شماره حسابش رو که در خارج از کشوره بهت بده تا دوستت به اون حساب واریز کنه سپس صرافی پولو اینجا با کسر کارمزدش بهت پرداخت کنه. می بینی که این تحریم ها چطور دماری از مردم درآورده؟ سرمایه ها از مملکت به راحتی خارج میشه اما به چه سختی وارد کشور میشه؟
- حالا توضیح دیگه ای نمونده که نداده باشی؟
- چرا هست مثلا این تجربه یکی از دوستانه:
حالا چندتا راز واقعا بزرگ که ارزون به دست نیومدن برا هر کودومش 500-600 $ پول از دست دادم!!!!
الف: اگر درآمدتون از روزی 50 دلار بیشتر باشه سایتتون رو از نظر این که جاییش ننوشته باشید رو تبلیغات کلیک کنید میگردن (توسط آدم نه روبات!!! من تو عکس نوشته بودم اکانت رو بلوکه کرد!!)
ب: اگر درآمدتون به روزی 200 دلار برسه کافیه برای خودکشی و از دست دادن کل موجودی یک بار و فقط یکبار با IP ایران login کنید!!!
- نتیجه: اگر درآمدتون بالاست به جای channel ساختن اکانت جدید باز کنید تا یکجا به کف قابلمه برخورد نکنید مثل من!
- چک های گوگل چقدر اعتبار داره؟
- گوگل حالا دیگه بندرت چک میده و بیشتر مستقیم به حساب واریز می کنه. اما اگه چک بده اعتبارش یک سالست و در صورتی که تا یک سال چک رو نقد نکنید وجهش برمیگرده به اکانتتون و گوگل دوباره براتون چک صادر میکنه.
- فرمت تبلیغات گوگل ادسنس به چه صورت است؟
- جاوا اسکریپت

Last edited:

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
الان توی سال 2017 گوگل برای وریفای حساب یک نامه پستی حاوی یک کد میفرسته به اون ادرسی که توی حساب ثبت کردی بعد باید اون کد رو توی قسمت مربوطه وارد کنی تا حسابت وریفای بشه
دیگه دست ما که تو ایرانیم رو از پشت بسته! البته اگه یه آشنای ساکن اونور پیدا کنم میتونم وریفای بکنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
الان توی سال 2017 گوگل برای وریفای حساب یک نامه پستی حاوی یک کد میفرسته به اون ادرسی که توی حساب ثبت کردی بعد باید اون کد رو توی قسمت مربوطه وارد کنی تا حسابت وریفای بشه
دیگه دست ما که تو ایرانیم رو از پشت بسته! البته اگه یه آشنای ساکن اونور پیدا کنم میتونم وریفای بکنم

+ فقط ارسال نامه وریفای نیستش

مدارک مالیاتی برای کسورات مالیاتی هم لازمه

Google Adsense™ income is business income. Since you are getting paid via a 1099-MISC, which means Google is treating you as an independent contractor, the U.S. Government has decided that income is taxable. More importantly, Google will be reporting your income to the IRS as one of their expenses. Just like Google is reporting paying you as an expense, you need to be keeping track of every expense that you can. Just bought a new domain name? Save your receipt!

world15

Registered User
لایک‌ها
837
واقعا باورش سخته ک حتی پاکستان بقدری پیشرفت کرده ک یک وبلاگ نوشته تیم گوگل ادسنس سمیناری در پاکستان داشته و اون فرد از نماینده ادسنس پرسیده چرا باید 6 ماه از عمر سایت گذشته باشه ک توسط گوگل ادسنس پذیرفته بشه و جواب گرفته از این به بعد چنین نیست و اگه وبسایت با کیفیتی با محتوای بینظیر داشته باشی و بتونه 10k بازدید در ماه داشته باشه دیگه عمر سایت برای پذیرفته شدن ملاک نیست. :)
http://www.blogrex.com/google-adsense-approval

Last edited:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
واقعا باورش سخته ک حتی پاکستان بقدری پیشرفت کرده ک یک وبلاگ نوشته تیم گوگل ادسنس سمیناری در پاکستان داشته و اون فرد از نماینده ادسنس پرسیده چرا باید 6 ماه از عمر سایت گذشته باشه ک توسط گوگل ادسنس پذیرفته بشه و جواب گرفته از این به بعد چنین نیست و اگه وبسایت با کیفیتی با محتوای بینظیر داشته باشی و بتونه 10k بازدید در ماه داشته باشه دیگه عمر سایت برای پذیرفته شدن ملاک نیست. :)
http://www.blogrex.com/google-adsense-approval
به قول یکی از دوستان: اگه کره زمینو بدن یک انسان تصور کنیم، ایران میشه مقعدش :D
خدارو چه دیدی، شاید یکی از همین روزا تحریما برداشته بشه و گوگل روی خوش به ما نشون بده

choshop

Registered User
لایک‌ها
127

world15

Registered User
لایک‌ها
837
این کلماتی ک گوگل بابتش پول بیشتر میده همشون با کلاهبرداری یا کلاهبردارا و انتقال پول سروکار دارن. نمونش: بیمه - تجارت - درمان - وام - وکیل مدافع :general404:

talakaran

Registered User
لایک‌ها
15
یعنی روزی که ما دیگه محدودیت نرم افزاری و اینترنتی در زمینه درآمدی نداشته باشیم میاد ؟

بالا