lمنظورت از درامد ماهیانه همین خرید و فروشه اکانته؟ یا همکاری با یه سایت دیگه؟سلام
دو تا اکانت فروختم که سرجمع میشه ۸۵دلار! یه کانالم تازه آماده کردم که اگه قبول کنن میخام برم تو کار درامد ماهیانه!
lمنظورت از درامد ماهیانه همین خرید و فروشه اکانته؟ یا همکاری با یه سایت دیگه؟سلام
دو تا اکانت فروختم که سرجمع میشه ۸۵دلار! یه کانالم تازه آماده کردم که اگه قبول کنن میخام برم تو کار درامد ماهیانه!
سلام
واسه مشترک: www.gainsubs.com(خیلی خوب) و http://www.submenow.com و http://subhub.me(خوب)الان از کدوم سایت ها واسه مشترک گرفتن و کامنت گرفتن استفاده کنم؟
نکته ی مهم استفاده از exchangerـا اینه که هر ویدیو بیش از حد بازدید نگیره! یعنی امروز فیلم 1، فردا فیلم 2!
یعنی امروز واسه چند تا فیلم فرستادیم فردا واس چند تا فیلم دیگه بفرستیم و کاری به فیلم های امروز نداشته باشیم؟
همکاری!درامد ماهیانه منظورت همین خرید و فروشه یا همکاری با یه سایت تبلیغاتی؟
منظورم هموناییه که تو پست اول گفتم! fullscreen و bbtv!خب چه سایتی؟
هرموقع نتیجه گرفتی لینک رفرالتو بذار عضو بشیم
منظورم هموناییه که تو پست اول گفتم! fullscreen و bbtv!
پیپال ساختم!(از همونا که با مدارک میدن!)مشکل پرداخت به پی پال رو چطور حل میکنی؟
بخاطر مشکلی که hitleap بوجود آورده، از websyndic استفاده کردم و تا الان که هیچ بازدیدی غیب نشده! البته دردسر داره!! باید هر چند ساعت یه بار دستی به هر ویدیویی که میخوایم 10تا بازدید بفرستیم!
تنظیماتشم 75ثانیه و random ref زدم!(میتونید hide refـم بزنید)
نه! یه سریاشونو امتحان کردم ولی درست کار نکرد و کلا بیخیالشون شدم! کلا به نظرم واسه یوتیوب بوت دیگه جواب نده! فک کنم قابل تشخیص باشه!با بوت ها کار کردی؟ اینا که هم کلیک داره هم لایک و کامنت با SSH کار می کنند.
referer هم داره . مثلا بذاری از فیس بوک آمده بازدید
مسعود جان پیپالو خودت ساختی،یا خریدی؟ اگه خودت ساختی میشه بگی چجوری؟ بازم ازت ممنونم که راهنمایی میکنیپیپال ساختم!(از همونا که با مدارک میدن!)
خریدم!مسعود جان پیپالو خودت ساختی،یا خریدی؟ اگه خودت ساختی میشه بگی چجوری؟ بازم ازت ممنونم که راهنمایی میکنی
به شخصه تا حالا نتونستم کامنت بزارم!! معمولا اون موقع چیزی به ذهنم نمیرسه!!یکم از ترفند های کامنت گذاری تو یوتیوب بگو تا بن نشیم. اگر تو کامنت لینک بذاریم بن میشیم؟
نیم ساعت! البته به جز روزایی که میخای آپلود کنی!سلام مسعود جان .به طور متوسط به در روز چقدر وقت میگیره این کار?