Masood1996
Registered User
واسه کسب درامدم گفته بودم! مثلا 247webhit و حتی ytmonster!منظورم واسه کسب درآمد هستش؟ websyndic هم آی پیمو بن کرده!
بعد از مدتی از بن در میاد!
واسه کسب درامدم گفته بودم! مثلا 247webhit و حتی ytmonster!منظورم واسه کسب درآمد هستش؟ websyndic هم آی پیمو بن کرده!
آقا اصلا از 247webhits استفاده نکنید! تو tbn نوشتن هر کی ازش استفاده کرده یوتوب بن کرده اکانتشو!واسه کسب درامدم گفته بودم! مثلا 247webhit و حتی ytmonster!
بعد از مدتی از بن در میاد!
revenue درامدو ما رو نشون میده و ad rates اگه اشتباه نکنم CPMـو نشون میده!(درامد به ازای هر 1000بازدید)@Masood1996 مسعود جان یه سوال داشتم،میشه توضیح بدی که تو قسمت analytics ، این بخش revenue با ad rates چه فرقی میکنه؟ کدومش درآمد ما رو نشون میده؟ چون که تو هر کدوم یه عدد متفاوت نشون میده! ممنون
آقا مسعود ممنون ار توضیحاتتrevenue درامدو ما رو نشون میده و ad rates اگه اشتباه نکنم CPMـو نشون میده!(درامد به ازای هر 1000بازدید)
مقاله سراغ ندارم ولی چیز خاصیم نیست! برای بازی، بازیای free to play یا اونایی که کرکی نیست! یا اگه کرکیه، فقط آفلاین باشه! برای آهنگ، اونایی که تو سایتای رسمی مجانی باشه فقط! فیلمم که مگه اینکه خودمون گرفته باشیم!آقا مسعود ممنون ار توضیحاتت
می خواهم تعدادی ویدیو بسازم ولی نمی دانم چطور ویدیو هایی مشکل کپی رایت دارن؟
لینک یا مقاله ای به زبان فارسی یا انگلیسی سراغ داری که بدونم چکار کنم ویدیو ای که می سازم شامل حق کپی رایت نشه؟
مسعود جان 2 تا تاپیک این مدلی از شما دیدم یکی اینه یکی واسه یه سایت دیگه بود فراموش کردم
ولی برای هیچ کدوم هیچ کس سند برداشت نداره !!! سر کاریه ؟! اگر کسی اینجا سند برداشت داره قرار بده و الا فکر نکنم انجام این کار جز وقت تلف کردن سودی داشته باشه !!
اهمیتی نمیدن!سلام دوستان موقع ثبت نام در bbtv با ایپی ایران ثبت نام کنم
که در برداشت به مشکل بر نخورم
کسی تا الان از این روش برداشت داشته؟