• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
امشب شلوغ کاری کردم هرچی اومد دستم زدم ترازمجموع خیلی منفی شد!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
نمیتونی خودتو کنترل کنی :دی
چن سالته ؟
غیر از شلوغ کاری اومدم و تحلیلا رو سطحی کردم و تعدادش رو بیشتر که خب جواب نداد!
امروز برمیگردم به روند قبلی!
بچه نیستم! 26 سالمه، ارشد میخونم

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
غیر از شلوغ کاری اومدم و تحلیلا رو سطحی کردم و تعدادش رو بیشتر که خب جواب نداد!
امروز برمیگردم به روند قبلی!
بچه نیستم! 26 سالمه، ارشد میخونم
آخه تیمایی که اسمشونم نشنیدیو تحلیل می کنی
لیگ 2-3 فرانسه رو میشه تحلیل کرد ؟!

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
لاین امروز - ضریب 2.5
Denmark - USA
asian handicap USA - 0.00

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
آخه تیمایی که اسمشونم نشنیدیو تحلیل می کنی
لیگ 2-3 فرانسه رو میشه تحلیل کرد ؟!
چون تحلیلی که گفتم اون تحلیلی که تو ذهن همه هست نیست! من تحلیل ها رو تحلیل میکنم!!!
تا جایی که میتونم سایت های مختلف که بت های رایگان میزارن رو نگاه میکنم...هرچی نرم افزار بت بوده رو دانلود کردم...حالا اون بازیایی که تعداد بیشتری اونو تحلیل کردن و نتیجه تحلیلشون رو گذاشتن رو انتخاب میکنم...بعد موردایی که بت گذاشتن رو مقایسه میکنم با هم (1x2..اور اندر...) و با توجه به گذشته هر سایت و نرم افزار و نتایج برد و باخت قبلیشون یه درصد اطمینان به هرکدوم میدم و اخرش این میشه که واسه یه بازی (حتی از لیگ 2 فرانسه!) یه انتخاب میکنم و بت رو میزنم! :)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
رو اولی ببندی اگه مساوی بشه شرط فسخه...اگه امریکا فقط یه گل بیشتر از دانمارک بزنه برنده ای (1+0=1)
رو دومی هم ببندی که باز مساوی فسخ و اگه دانمارک ببره شرطت برد میشه

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
خیلی با این سایت http://www.football-win-tips.com/ حال میکنم!
اینکه مرام دارن و بت رایگانی که میزارن اشغال نیست و 67% برده 23% باخت...بت های پولیش هم درسته یکم گرونه (80..90 یورو) ولی 75% برده و اگه باخت یا فسخ بشه دوتا بت دیگه بهت میده...
فکر کردم که اگه یه بانک خوب داشته باشیم تو پلنت و 10 نفر دورهم جمع شیم واسه اینکه نفری 8 یورو بیفته، مطمئنا میشه ازش سود کرد...

912

Registered User
لایک‌ها
472
میشه اسم سایت های معروف رو بدی

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
خیلی با این سایت http://www.football-win-tips.com/ حال میکنم!
اینکه مرام دارن و بت رایگانی که میزارن اشغال نیست و 67% برده 23% باخت...بت های پولیش هم درسته یکم گرونه (80..90 یورو) ولی 75% برده و اگه باخت یا فسخ بشه دوتا بت دیگه بهت میده...
فکر کردم که اگه یه بانک خوب داشته باشیم تو پلنت و 10 نفر دورهم جمع شیم واسه اینکه نفری 8 یورو بیفته، مطمئنا میشه ازش سود کرد...
دوست عزیز مشکل ما کمبود لاین خوب نیست , اگه بتونیم یکم به مغزمون فشار بیاریم و احساساتمونو کنترل کنیم برنده ایم.
این سایت که شما میگی خیلی خوبه و مرام دارن به نظر من لاینای آشغال میزاره , همه ضریبا کمتر از 1.5 با این وضعیت فقط 60%ـشون برد شده که به نظر من جوکه اگه بگیم کارشون خوبه!

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دوست عزیز مشکل ما کمبود لاین خوب نیست , اگه بتونیم یکم به مغزمون فشار بیاریم و احساساتمونو کنترل کنیم برنده ایم.
این سایت که شما میگی خیلی خوبه و مرام دارن به نظر من لاینای آشغال میزاره , همه ضریبا کمتر از 1.5 با این وضعیت فقط 60%ـشون برد شده که به نظر من جوکه اگه بگیم کارشون خوبه!
عزیز سعی کنیم اون چیزی که هست رو بگیم، نه کمترش نه بیشتر...چجوری حساب کردی که شد 60% ؟!!!
لاینای رایگانش صفحه رو تا اخر بیا پایین...تعداد کلش رو نوشته که همون %67..23% ای میشه که من حساب کردم و گفتم و نه 60%
پایین بودن ضریباش هم اگه با پلنت حساب کنی اره پایینه...ولی با سایتای درست و حسابی تر رایگاناش ضریب بالای 1.5 و پولیهاش بالای 1.9 که با ضریب 75% (واسه پولیها) به نظر من که قابل قبوله!!!
من چون دنبال وقت کمتر گذاشتن با سود هرچند کم ولی مطمئن هستم این کار به نظرم کار معقولیه بخصوص که استرس آدم هم فوق العاده کم میشه!
...
ولی اینکه بتونیم روپای خودمون سود کنیم رو کاملا قبول دارم که بهترین کاره...
...
در مورد لاین خوب هم من که هنوز مشکل دارم!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا