mehrashkan
Registered User
راست گفته! با این ضریبای بیخودش نسبت به بقیه سایتا...!
کوچ کنیم به رودبت؟
راست گفته! با این ضریبای بیخودش نسبت به بقیه سایتا...!
از رودبت یادمه خوب نمیگفتن بچه ها...واسه یکی دوبازی هم ضریبای پلنت و باهاش مقایسه کردم خیلی فرقی نداشتن...کوچ کنیم به رودبت؟
نمیتونی خودتو کنترل کنی :دیامشب شلوغ کاری کردم هرچی اومد دستم زدم ترازمجموع خیلی منفی شد!
غیر از شلوغ کاری اومدم و تحلیلا رو سطحی کردم و تعدادش رو بیشتر که خب جواب نداد!نمیتونی خودتو کنترل کنی :دی
چن سالته ؟
آخه تیمایی که اسمشونم نشنیدیو تحلیل می کنیغیر از شلوغ کاری اومدم و تحلیلا رو سطحی کردم و تعدادش رو بیشتر که خب جواب نداد!
امروز برمیگردم به روند قبلی!
بچه نیستم! 26 سالمه، ارشد میخونم
چون تحلیلی که گفتم اون تحلیلی که تو ذهن همه هست نیست! من تحلیل ها رو تحلیل میکنم!!!آخه تیمایی که اسمشونم نشنیدیو تحلیل می کنی
لیگ 2-3 فرانسه رو میشه تحلیل کرد ؟!
اون منفی مثبتش تاثیری نداره وقتی صفره دیگهasian handicap - 0.00
asian handicap + 0.00
یعنی چی ؟
asian handicap USA - 0.00اون منفی مثبتش تاثیری نداره وقتی صفره دیگه
دوست عزیز مشکل ما کمبود لاین خوب نیست , اگه بتونیم یکم به مغزمون فشار بیاریم و احساساتمونو کنترل کنیم برنده ایم.خیلی با این سایت http://www.football-win-tips.com/ حال میکنم!
اینکه مرام دارن و بت رایگانی که میزارن اشغال نیست و 67% برده 23% باخت...بت های پولیش هم درسته یکم گرونه (80..90 یورو) ولی 75% برده و اگه باخت یا فسخ بشه دوتا بت دیگه بهت میده...
فکر کردم که اگه یه بانک خوب داشته باشیم تو پلنت و 10 نفر دورهم جمع شیم واسه اینکه نفری 8 یورو بیفته، مطمئنا میشه ازش سود کرد...
اگه وبمانی داری pinnaclesports.comمیشه اسم سایت های معروف رو بدی
دقیقا ایراد کارت همینجاست!!!حالا اون بازیایی که تعداد بیشتری اونو تحلیل کردن و نتیجه تحلیلشون رو گذاشتن رو انتخاب میکنم...![]()
3-2 باخت!لاین امروز - ضریب 2.5
Denmark - USA
asian handicap USA - 0.00
عزیز سعی کنیم اون چیزی که هست رو بگیم، نه کمترش نه بیشتر...چجوری حساب کردی که شد 60% ؟!!!دوست عزیز مشکل ما کمبود لاین خوب نیست , اگه بتونیم یکم به مغزمون فشار بیاریم و احساساتمونو کنترل کنیم برنده ایم.
این سایت که شما میگی خیلی خوبه و مرام دارن به نظر من لاینای آشغال میزاره , همه ضریبا کمتر از 1.5 با این وضعیت فقط 60%ـشون برد شده که به نظر من جوکه اگه بگیم کارشون خوبه!
چطور؟!!دقیقا ایراد کارت همینجاست!!!