mehrashkan
Registered User
چطور؟!!![]()
بیا پ خ برات میگم
چطور؟!!![]()
به سایت های ایرانی اعتماد نکنیدمیشه یکی سایت های معروف ایرانی رو معرفی کنه
والا من تاحالا ندیدم که فلشاسکور از پلنت چند ثانیه جلوتر باشه، همیشه یه سه 4 ثانیه ای عقبه.تو بازی های دیشب یه چیزی که فهمیدم واسه بعضی از اتفاقات بازی پلنت تا 10 ثانیه نسبت به سایت فلش اسکور تاخیر داشت!
کسی تا حالا اینو تست کرده که ببینه میشه تو این تاخیر زمانی شرط بست و برد؟
پس لطفا یکی از بهترین سایت ها رو بگیدبه سایت های ایرانی اعتماد نکنید
خودتون ماهی چقدر از این سایت ها درمیارید؟pinnaclesports.com
قدیمی و معتبر
چه جالب!!!نباید به همه سایتای ایرانی اعتماد کرد، اما یکی دوتا سایت ایرانی هست که خیلی وقته در این زمینه فعالیت میکنن و میشه گفت که قابل اعتماد هستن، مثل 1bord.net
واقعا خوبه سایتش، ضرایبش هم از پلنت بهتره.
والا من تاحالا ندیدم که فلشاسکور از پلنت چند ثانیه جلوتر باشه، همیشه یه سه 4 ثانیه ای عقبه.
اما چند روز پیش که بازی تیم امید بود با نپال، 13 ثانیه با شبکه 3 تاخیر داشت! ضریب over 4.5 بود 2.5 ، من از one click bet استفاده کردم گل پنجم رو که ایران زد لاینو ثبت کردم قبول کرد!!
درآمد ثابتی نداره, برد و باخت داره یه ماه سود میکنی ماه بعد ضررخودتون ماهی چقدر از این سایت ها درمیارید؟
تو پلنت همونجایی که شرط رو ثبت میکنی زیرش این گزینه هست که اگه فعالش کنی و قیمت رو انتخاب کنی دیگه رو هرکدوم از گزینه های شرط بندی که کلیک کنی مستقیم شرطت ثبت میشه و دیگه تاییدکردنی در کار نیس.سلام بهمه. یه بامعرفت اینone click betرو توضیح بده چطوری باید بگیریم؟