• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
لعنت به یوونتوس بیاد اههه

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
بعد چن سال اومدم الوده شدم دوباره همون چیزا تکرار داره میشه من دگ واسه همیشه میکشم کنار فقط مشکل روحی برا ادم میاره با مال باختگی این فوتبال و بت

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بعد چن سال اومدم الوده شدم دوباره همون چیزا تکرار داره میشه من دگ واسه همیشه میکشم کنار فقط مشکل روحی برا ادم میاره با مال باختگی این فوتبال و بت

آلوده شدی مگه چقدر گذاشتی روی این بازی ؟
باز دوباره سنگین گذاشتی ؟! چقدر گذاشتی !!! مگه قرار نشد از این حرکتا نزنی دیگه عجب !!!!
آخه کی رو لیگ ایتالیا سنگین میزاره علیرضا !؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خیلی بد ریسک می کنی دادا به کم قانع باش ولی همیشه ببر
وقتی تو جمع می کنی از هر بازی و دوباره همشو روی بازی بعدی میزاری خوب معلومه باختت 100 درصد میشه
دقیقا کاری رو می کنی که بوکر ازت انتظار داره
خدا می دونه این بازی چقدر گذاشتی که اینجوری شدی ؟؟ خودتو نکشی امشب خوبه !!! :p:general504:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
همه چیز رو روال بود عجیب بود بعد 15 برد پیاپی و این تیم حریف همیشه بازندش بود شانس ما باخت ... . 100 گذاشتم 6 تا بازی ضریب 8 همه رو مطمئن بودم میگیره به خاطر این یوونتوس لعنتی به فاک رفتیم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
همه چیز رو روال بود عجیب بود بعد 15 برد پیاپی و این تیم حریف همیشه بازندش بود شانس ما باخت ... . 100 گذاشتم 6 تا بازی ضریب 8 همه رو مطمئن بودم میگیره به خاطر این یوونتوس لعنتی به فاک رفتیم

شما دیروز به یه چیزی توجه نکردی!
چند وقت پیش این سایت رو معرفی کردم

https://www.whoscored.com/Matches/1006051/Preview/Italy-Serie-A-2015-2016-Bologna-Juventus

برو ببین تحلیل بازی یوونتوس رو ببین یوونتوس اون برد های پشت سر هم رو با سیستم 2-5-3 به دست آورد
تو این سایت میتونین آمار مصدومین تمام تیم های لیگ های معتبر اروپا رو ببینین حالا نمیدونم چرا کسی توجه نکرد بهش
دیروز یووه نصف بازیکنایی که باهاش سیستم 2-5-3 بازی میکرد رو نداشت و مجبور شد سیستم 2-4-4 بازی کنه که اوایل فصل بود و اون نتایج افتضاح رو گرفت!

حتی خود این سایت هم پیشبینی کرده بود بازی مساوی میشه!

تیمی که 4 ساله داره لیگ رو میبره مطمئنا چمپیونزلیگ رو فدای لیگ نمیکنه پس بازیکنایی که تازه از مصدومیت برگشتن رو بازی بده

تحلیل بازی های گذشته تیم ها فقط یه بخش شرطبندی هست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من دیشب خلاصه بازی رو دانلود کردم دیدم پوگبا خیلی موقعیت گل داشت ولی همه رو از دست داد . البته بازیکنی که موهاش رو صورتی و زرد و ... می کنه که جلو چشم 4 نفر باشه بهتر از این نمیشه
شما چند نفر رو می گی نداشت بنده خلاصه بازی رو دیدم ( موراتا - دیبالا - پوگبا - زازا و ... رو داشت فقط عمه منو کم داشت واسه برد )
عزیز دلم من از ترکیب مطمئن بودم ولی در فوتبال این مسائل پیش میاد ( از بارسلونا که شاخ تر نیست 2 - 0 از دپورتیو جلو بود تا آخر بازی مساوی کرد تازه خودش میزبان بود )
در فوتبال این مسائل پیش میاد مهم اینه اونقدر ریسک نکنی که بخوای یک شب پول قلمبه به جیب بزنی !! نهایتا شما در یک بازی همه رو به باد میدی
باید با صبر و حوصله پیش بری من در 2 ماه و نیم 272 دلار برنده شدم ( هم باخت داشتم هم برد ولی برد خیلی بیش از باخت بوده یکی از علت هاش هم تعداد زیاد بت با مقدار دلار خیلی پایین بوده ) شاید یکی مثل علیرضا این پول رو در 2 روز برنده بشه ولی در نهایت اینجوری میشه !!!

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
اره دقیقا همه تو بازی بودن ... دیگه کم مونده بود مسی و رونالدو هم بیارن کیو میخاسن دیگه !!!
این پوگبا لعنتی و موراتا خیلی خراب کردن مخصوصا پوگبا

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
16ff03f3ebaf1c253c4091e049d9bac8.jpg

آقا بت که همش برد نیست منم دیشب باختم، شما از باخت ۱۰۰ دلار ۲۰۰ دلار میگید من ۷ تومن دیشب به سایت صدقه دادم [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
راستی دوستان هرچی پول تو سایت های دیگه دارین بردارین مخصوصا اسبوبت که نماینده هاش همشون دزدن، سایتهای خارجی اگر خودتون عضو هستین که هیچ اگه نماینده بازیو ایناس بکشین بیرون فقط و فقط با بت فوت کار کنین بقیه همه دزدن اینو به عنوان کسی میگم که ۷ساله بت میکنم و بالای ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون گردش مالی داشتم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
راستی دوستان هرچی پول تو سایت های دیگه دارین بردارین مخصوصا اسبوبت که نماینده هاش همشون دزدن، سایتهای خارجی اگر خودتون عضو هستین که هیچ اگه نماینده بازیو ایناس بکشین بیرون فقط و فقط با بت فوت کار کنین بقیه همه دزدن اینو به عنوان کسی میگم که ۷ساله بت میکنم و بالای ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون گردش مالی داشتم

والا منم دیشب 2 دلار باختم ولی خوب از بازی استقلال 2.60 برده بودم
من در پارس گل میزارم تو این 6-7 ماهم راضی بودم و هستم خدایی
داخلش خیلی راحتم

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
والا منم دیشب 2 دلار باختم ولی خوب از بازی استقلال 2.60 برده بودم
من در پارس گل میزارم تو این 6-7 ماهم راضی بودم و هستم خدایی
داخلش خیلی راحتم
ایشالا همیشه رو برد باشی، ولی من منظورم ۷ میلیون تومن بود. تو رقم های بالا معلوم میشه کی دزده کی نه

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
اگر برات ممکنه ادرسه این بت فوت رو بفرست و چه حسابی میخاد؟نحوه کار باهاش چطوریه؟ از پلنت او بتس بهتره؟ نسبت به تغییر ای پی حساسه و...
پخ شد

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب بازی بارسا تموم شد
میزان برد : 6.5 دلار

روی تعداد گل بازی بستم ( 3 تا 4 گل )

Barca_laspalmas.png

cccamm2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
دوستان واسه بازیهایی که قرار برگزار بشه پیشنهادی ندارن ؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
کلا من سعی می کنم بازی های این هفته بت نزارم
به شدت ریسک بالایی دارند
ضریب رئال در بازی با مالاگا 1.80 شده اون هم مالاگائی که کامنی دروازه بانش هست و خط حمله بسیار خطرناکی داره
مطمئنا بازی پرهیجان و صد البته پر استرس برای کسایی که می خوان بت بزارن

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقا یه توضیح درست حسابی بزارین ببینیم چی به چیه من اصلا نمیفهمم اصطلاحاتتون چیه؟یکی بخواد از صفر شروع کنه باید چیکار کنه؟فکر کنم خیلی از دوستان سوال منو دارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا