لعنت به یوونتوس بیاد اههه
بعد چن سال اومدم الوده شدم دوباره همون چیزا تکرار داره میشه من دگ واسه همیشه میکشم کنار فقط مشکل روحی برا ادم میاره با مال باختگی این فوتبال و بت
همه چیز رو روال بود عجیب بود بعد 15 برد پیاپی و این تیم حریف همیشه بازندش بود شانس ما باخت ... . 100 گذاشتم 6 تا بازی ضریب 8 همه رو مطمئن بودم میگیره به خاطر این یوونتوس لعنتی به فاک رفتیم
راستی دوستان هرچی پول تو سایت های دیگه دارین بردارین مخصوصا اسبوبت که نماینده هاش همشون دزدن، سایتهای خارجی اگر خودتون عضو هستین که هیچ اگه نماینده بازیو ایناس بکشین بیرون فقط و فقط با بت فوت کار کنین بقیه همه دزدن اینو به عنوان کسی میگم که ۷ساله بت میکنم و بالای ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون گردش مالی داشتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایشالا همیشه رو برد باشی، ولی من منظورم ۷ میلیون تومن بود. تو رقم های بالا معلوم میشه کی دزده کی نهوالا منم دیشب 2 دلار باختم ولی خوب از بازی استقلال 2.60 برده بودم
من در پارس گل میزارم تو این 6-7 ماهم راضی بودم و هستم خدایی
داخلش خیلی راحتم
پخ شداگر برات ممکنه ادرسه این بت فوت رو بفرست و چه حسابی میخاد؟نحوه کار باهاش چطوریه؟ از پلنت او بتس بهتره؟ نسبت به تغییر ای پی حساسه و...
ایشالا همیشه رو برد باشی، ولی من منظورم ۷ میلیون تومن بود. تو رقم های بالا معلوم میشه کی دزده کی نه
Sent from my iPhone using Tapatalk