• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقا یه توضیح درست حسابی بزارین ببینیم چی به چیه من اصلا نمیفهمم اصطلاحاتتون چیه؟یکی بخواد از صفر شروع کنه باید چیکار کنه؟فکر کنم خیلی از دوستان سوال منو دارن

cccamm2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اقا یه توضیح درست حسابی بزارین ببینیم چی به چیه من اصلا نمیفهمم اصطلاحاتتون چیه؟یکی بخواد از صفر شروع کنه باید چیکار کنه؟فکر کنم خیلی از دوستان سوال منو دارن

دوست عزیز ببینید راستش بخواهی یه نصیحت برادرانه میکنم بهت اگر که واقعا در مورد این کار تجربه ای نداری زیاد خودت درگیر نکن اما اگر واقعا اراده این داری که وقتی دو تا برد داشتی انقدر توانمند باشی و اراده داشته باشی که دیگه ادامه ندی.

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
بت های این هفتهِ من!
چیزی که تو این مدت فهمیدم اینه که نباید خودتوتنو درگیر این کار کنید! مهمتر از تحلیل, آرامشه. یعنی وقتی تیم ها و بازیهایی که روی اونا شناخت داریدو انتخاب میکنید با آرامش این کارو انجام بدین و طبیعتا افراد زیر 18 سال این آرامش رو نخواهند داشت و همیشه بازنده ان!
1x1.jpg

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
بت های این هفتهِ من!
چیزی که تو این مدت فهمیدم اینه که نباید خودتوتنو درگیر این کار کنید! مهمتر از تحلیل, آرامشه. یعنی وقتی تیم ها و بازیهایی که روی اونا شناخت داریدو انتخاب میکنید با آرامش این کارو انجام بدین و طبیعتا افراد زیر 18 سال این آرامش رو نخواهند داشت و همیشه بازنده ان!
مشاهده پیوست 909624
تنها باختم تو این هفته نتیجه نداشتن آرامش بود و اینکه بیش از حد خودمو درگیر این کار کرده بودم.
و برد +3 گل سلتاویگو هم نتیجه همون درگیری ذهنی بوده! خوب این نشون میده درگیری بیش از حد نتیجش همیشه بد نیست ولی در مجموع نتیجه خوبی نداره! سعی میکنم دفعه بعد خودمو کنترل کنم!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
تنها باختم تو این هفته نتیجه نداشتن آرامش بود و اینکه بیش از حد خودمو درگیر این کار کرده بودم.
و برد +3 گل سلتاویگو هم نتیجه همون درگیری ذهنی بوده! خوب این نشون میده درگیری بیش از حد نتیجش همیشه بد نیست ولی در مجموع نتیجه خوبی نداره! سعی میکنم دفعه بعد خودمو کنترل کنم!

دقیقا آرامش مهمترین فاکتور برای بت به حساب میاد
موفق باشید

---------------------------------------------------------------------------------

خوب من شنبه بت نمیزارم و کلا میرم تو استراحت چون بازی ها فوق العاده حساس هست و اصلا دوست ندارم حتی 1 دلار ببازم
مالاگا هم که تا دندون مسلحه دروازه بانش هم با هزار بدبختی گل می خوره ( کامنی ) از من میشنوید به ریسکش نمی ارزه رئال بازیش فوق العاده سخته فردا
توصیه : من که میگم نزارید ولی عزیزانی که فردا می خوان روی بازی رئال و مالاگا بت بزارن روی برد و باخت و ... نزارید مستقیم برید سراغ دیگر بت های این بازی
توصیه می کنم روی هر دو تیم گل می زنند : بلی بگذارید ( این واسه پارس گل واسه سایت های دیگه که انگلیسی یا ... هستند هم حتما این بت وجود داره بزنید )

تا روز سه شنبه استراحت
از سه شنبه تا بامداد روز دوشنبه بازی داریم ( وای چقدر بازی هست ) ( توصیه می کنم حتما استراحت فکری و ... بدید )

از لحاظ فنی قوی ترین تیم ها در هفته ای که گذشت !!! ( لیگ اروپا ) سویا و در آمریکای جنوبی ( Cup Libertadores ) اتلتیکو مینیرو برزیل

این هم درآمد بنده در طول 12 روز اخیر ( ساعت 9 شب هم آخرین درخواست برداشت دادم که نهایتا تا عصر پرداخت می کنند )
واریز : 20 دلار
برداشت : 134.6
سود : 114.6 دلار ( خدا بده برکت :D)

last_payments.png

Last edited:

cccamm2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آرامش بزرگترین فاکتوره به نظر من آفرین به نکته خیلی مهمی اشاره کردین شما به نظر من هم این دوستانی که میخوان وارد این مبحث بشن اول اینکه ببین صبور هستند یا نه این مهم

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقا یه مردی نیس یه مام یاد بده؟

cccamm2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام

داداش هر کمکی میخوای من در خدمتتم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اقا یه مردی نیس یه مام یاد بده؟

اینجا عزیز دو دسته میان
یک دسته میان تبلیغات یک سری سایت می کنند یک دسته هم واقعا این کاره هستند و بت میزارند
آموزشش حدود 15 دقیقه زمان می بره و خسته کننده کسی وقت نمیزاره
این عزیز براتون توضیح میده اگر باز مشکل داشتید پیام بدید توضیح بدم

cccamm2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پیرو صحبت ovh عزیز درست میفرمایند اگر از هر طریقی که راحتی پیام بده من براتون توضیحات کامل میدم چشم

اما حتما در این تاپیک از نظرات ارزشمند عزیزان و مخصوصا ovh عزیز پیروی کن ضرر نمیکنید .

موفق باشین

• Like
Reactions: OVH

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خوب پیش بینیم کاملا درست بود و هر دو تیم رئال و مالاگا گل زدند امیدوارم همه روی هر دو تیم گل می زنند بت بسته باشید
عجب دروازه بانیه این کامنی و عجب دوزخیه این زمین مالاگا ( گل رونالدو هم که کاملا آفساید بود :D )

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
پنالتی رونالدو رو قشنگ گرفت

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
امشب خبری نیست؟

سائوپائولو چطوره؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بی خیال سائوپائولو بشید که در بازی ها اصلا یک بازی ناب برزیلی رو به نمایش نمیزارند
لوئیز فابیانو هم که فقط شده یک نماد هیچ غلطی در بازی نمی کنه .. سائوپائولو دلش خوشه مهاجم داره !! مهاجمی که بگیر نگیر داره !!!

امشب بازی اتلتیکو مادرید سخته سعی کنید بی خیال شید
توصیه من به عزیزانی که امشب می خوان حتما بت بزارند
بازی اتلتیکو مینیرو - بوآ ۲۳:۳۰
روی اتلتیکو مینیرو بزارید - آنلاین هم می تونید از این سایت تماشا کنید
از سری مسابقات کاپ مینیرو برزیل

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
بی خیال سائوپائولو بشید که در بازی ها اصلا یک بازی ناب برزیلی رو به نمایش نمیزارند
لوئیز فابیانو هم که فقط شده یک نماد هیچ غلطی در بازی نمی کنه .. سائوپائولو دلش خوشه مهاجم داره !! مهاجمی که بگیر نگیر داره !!!

امشب بازی اتلتیکو مادرید سخته سعی کنید بی خیال شید
توصیه من به عزیزانی که امشب می خوان حتما بت بزارند
بازی اتلتیکو مینیرو - بوآ ۲۳:۳۰
روی اتلتیکو مینیرو بزارید - آنلاین هم می تونید از این سایت تماشا کنید
از سری مسابقات کاپ مینیرو برزیل

به نظرت برد مینیرو با هندی کاپ -1 یا برد مینیرو با دروازه بسته چطوره؟

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
بردش قطعیه دادا؟

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
پورتو چی ؟