نظرت رو تیمای چینی برا لیگ قهرمانای اسیا چیه ؟ مخصوصا گوانژو ک واقعا از تیمای دیگه جداس بازیش ...
نظرت رو تیمای چینی برا لیگ قهرمانای اسیا چیه ؟ مخصوصا گوانژو ک واقعا از تیمای دیگه جداس بازیش ...
دوستان ممنون میشم تحلیل های بازی امشب و فردا شب لیگ قهرمانانو دوستان راهنمایی کنن مخصوصا یووه بایرن
ضرایبش خیلی خوب بود قبل این که شرط ببندم 1.44 شد!
منم هندی کاپ آسیایی بستم که اگه با اختلاف دوتا میبرد شرط برنده میشدم اگه فقط با اختلاف یکی میبرد شرط کنسل میشد! ضریبش تو این حالت با ریسک کمش عالی بود
مشاهده پیوست 910052
اخر ننایجشو ندیدم نزدم اشتباه کردم انشالا یه شب دیگه
واسه گوانژو بردش فک کنم قطعیه نظرت همین نیس ؟
این چه سایتیه ؟
لینک بدون ف... بده
مینیمم واریز ؟
مینیمم برداشت چقدره ؟
چقدر بعد از درخواست برداشت واریز می کنند ؟
چقدر واریزی و برداشت داشتی تا حالا ؟
مشخصات هم می خواد ؟
-------------------------------
دیشب تو سایت 1xbet داشتم بازی فلومیننزه و فلامینگو رو میدیدم
چه شاخه سایتش ولی هزار تا کوفت و زهرمار می خواد
با پشتیبانی آنلاینش یکم چت کردم
با کاربران ایرانی مشکل ندارند
گفتند برای اینکه بتونید برداشت داشته باشید باید حتما اطلاعات پاسپورت بدید گفتم ندارم گفت ID Cards منظورش همون کارت ملی خودمون بود National Card که تایید کرد که باید ازش اسکن داشته باشی که بتونی موقع برداشت براشون عکس رو در فایل مورد نظر آپلود کنی
برداشت از طریق پرفکت دسترسی برداشته شده بود ولی بیت کوین رو تایید کرد. سایت حرفه ای خدایی مثل bet365 میشه آنلاین تمامیه بازی ها رو دید
حداکثر واریز 25000 IRR یکم کمتر از 1 دلار
شماره رو که وارد کنی برات یک اس ام اس میاد که شامل یوزر و پسورد شماست
حداقل برداشت 3 دلار ! زمان برداشت رو زده 15 دقیقه !!!! راست و دروغش رو نمی دونم !!!
محدودیت هم رو اکانت قائل نمیشند
اینجا از عزیزان کسی هست که با سایت 1xbet کار کرده باشه ؟
farsfc.in
امکاناتش در حد برد باخت اور اندر برد نیمه اول و زوج و فرد گل هاست پرداختش خیلی فوریه ولی نتیجه بازی ها رو 3 ساعت بعد از اتمام بازی اعلام میکنه !!!
========
ینی هیچ بازی واسه فردا و پس فردا نیس بصبرم تا پن شنبه ؟
پارس گل چطوریه ؟
بردمساوی اینا داره ؟
مشاهده پیوست 910079
این دوتا رو واسه امشب گذاشتم
مطمئن نیستم ولی دیگه تا تونستم ریسک رو کم کردم
ناپولی ببره بشکتاش مساوی کنه ضرر نمیکنم! اگه بشیکتاش هم ببره 6 دلار سود میکنم امشب...
ناپولی با توجه به اون ترکیب نصفه نیمه ای که با ویارئال فرستاد تو زمین نشون داد فکر و ذکرش قهرمانی لیگ هست این هفته یووه مساوی کرده و ناپولی تو خونه دنبال برد و صدرنشینی هست
بشیکتاش هم که حریفش تو 4 بازی اخیرش برده واسه همین ریسک نکردم دوتا کمبو گذاشتم که اگه حداقل شانسی هم داشته باشم پولم برگردهنهایت بدشانسیه که بشیکتاش امشب ببازه!
به امید سود همه دوستان...
داداش ادرس بده توضیحات پرداخت ثبت نام و این ارو هم بگو