لعنت بهش با این همه بازیکن تیم 10 نفره هم بود بازم مساوی !!! شانس مارو ...امیدوارم شرط رد نکرده باشی!
این بازیکنا یه هفته بیشتر نیست اومدن تو تیم هنوز هماهنگ نشدن بازی هم 1-1 تموم شد!
لعنت بهش با این همه بازیکن تیم 10 نفره هم بود بازم مساوی !!! شانس مارو ...امیدوارم شرط رد نکرده باشی!
این بازیکنا یه هفته بیشتر نیست اومدن تو تیم هنوز هماهنگ نشدن بازی هم 1-1 تموم شد!
من مساوی زدمخوب اولین بت امروز منالبته طبق آنالیز من لخویا باید گل میزد و ذوب آهن 0 باقی می موند که برعکس شد ولی خوب همون 1 گل رو بر روی ضد حمله لخویا خورد
مقدار برد : 4.71 دلار
![]()
منم رو بایرن گذاشتم برد.و هردو تیم گل میزنن.اشکال نداره فدای سرت
بازی بارسلونا - آرسنال رو ممکنه کلا بت نزارم ولی روی برد بایرن احتمال زیاد میزارم اگر ترکیبش کامل باشه و سبک بازی هجومی ( ببینم داگلاس کاستا چه می کنه )![]()
منم رو بایرن گذاشتم برد.و هردو تیم گل میزنن.اشکال نداره فدای سرت
بازی بارسلونا - آرسنال رو ممکنه کلا بت نزارم ولی روی برد بایرن احتمال زیاد میزارم اگر ترکیبش کامل باشه و سبک بازی هجومی ( ببینم داگلاس کاستا چه می کنه )![]()
اره با ریسک بالا زدم ، گل اولم که بارسا زد مساوی ضریب ۶ شد ۱۰تام رو اون بستم که ریسکو کمش کنم که اشتباه کردم ، بایرن امشب بد خراب کردن البته زیاد روش نبستمای ولا خوب بردی ولی روی بازی بارسا خیلی ریسک کردی اگر موقعیت های آرسنال گل میشد چی ؟
با این حال ای ولا خوب کاسب شدی امشب
اره با ریسک بالا زدم ، گل اولم که بارسا زد مساوی ضریب ۶ شد ۱۰تام رو اون بستم که ریسکو کمش کنم که اشتباه کردم ، بایرن امشب بد خراب کردن البته زیاد روش نبستم
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
loseکمبوی من برا بازیهای امشب لیگ قهرمانان
bayer vs juve over 1.5
arsenal vs barca btts yes
ضریب 2.26 پلنت