• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
قابل توجه عزیزانی که دنبال بازی های شانس برد بالای 90% هستند
اینترناسیونال-ورانوپلیس ۰۲:۰۰
سری مسابقات کاپ گائوچو - برزیل
------------------------------------------------

شانس برد بالای 75%

سائوپائولو-نووریزونتینو اس‌پی ۰۲:۰۰
سری مسابقات کاپ پائولیستا - برزیل

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
قابل توجه عزیزانی که دنبال بازی های شانس برد بالای 90% هستند
اینترناسیونال-ورانوپلیس ۰۲:۰۰
سری مسابقات کاپ گائوچو - برزیل
------------------------------------------------

شانس برد بالای 75%

سائوپائولو-نووریزونتینو اس‌پی ۰۲:۰۰
سری مسابقات کاپ پائولیستا - برزیل

ضرایبشون خیلی پایینه. مخصوصا اولی

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ضرایبشون خیلی پایینه. مخصوصا اولی

بوکرها بازی تقریبا 100 درصدی رو ضرایب رو بسیار پایین میزنند
باید روی بت های دیگر این بازی برنامه ریزی کنید مثل برد اینترناسیونال با دروازه بسته که معمولا در لیگ برزیل و آمریکای جنوبی این کار اشتباست چون اکثرا دفاع به شدت ضعیفه ولی از اونور بازی کاملا هجومیه

این بازی ها به درد کسایی می خوره که رقم بالا میگذارند !!

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
بوکرها بازی تقریبا 100 درصدی رو ضرایب رو بسیار پایین میزنند
باید روی بت های دیگر این بازی برنامه ریزی کنید مثل برد اینترناسیونال با دروازه بسته که معمولا در لیگ برزیل و آمریکای جنوبی این کار اشتباست چون اکثرا دفاع به شدت ضعیفه ولی از اونور بازی کاملا هجومیه
آره میدونم. اما من شناختی از تیمای لیگ برزیل ندارم که بگم مثلا با اختلاف 2تا میبره. همون صبر میکنم تا شنبه که لیگای اروپایی شروع بشن!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
آره میدونم. اما من شناختی از تیمای لیگ برزیل ندارم که بگم مثلا با اختلاف 2تا میبره. همون صبر میکنم تا شنبه که لیگای اروپایی شروع بشن!
100% بهتر که صبر کنید برای بازی های شنبه البته لالیگا هم این هفته باز ترسناکه و بازی ها بسیار سنگین
2 جدال جدی بین بارسا و سویا که اصلا بازی جالبی برای بت نیست
و بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادریـد

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نظرتون در مورد بازی های امشب لیگ اروپا چیه ؟

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
بازی راپیدوین - والنسیا ضریب خوبی داره برا برد والنسیا و احتمالش هم هست که ببره
(پارس- گ ل)

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان لیگ اروپا طبق تحلیلایی که داشتم .شانس های زیادی رو واسه ناپلی.منچستر.لوکوموتیو.والنسیا و حتی دورتمند قائلم بقیه بازیام خوبه میتونین توتو ببندین.از بازی لیورپول غافل نشین

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
دوستان یکی در مورد توتو راهنمایی میکنه؟ چی هست اصلا؟ رو این میزبان مساوی میهمان کلیک میکنی چه اتفاقی میفته؟ مشخص میکنه کی میبره؟ درامدش چجوری حساب میشه؟

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان یکی در مورد توتو راهنمایی میکنه؟ چی هست اصلا؟ رو این میزبان مساوی میهمان کلیک میکنی چه اتفاقی میفته؟ مشخص میکنه کی میبره؟ درامدش چجوری حساب میشه؟
تو قسمت راهنمای سایت پارس گل نوشته دقیقا

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در مورد توتو خود بوکر خودش توضیح داده - راهنمایی بخش توتو رو مطالعه کنید
----------------------------------------
در مورد لیگ اروپا هفته پیش چند تا بازی رو معرفی کردم 100% برد خودم هم گذاشتم و بردم ولی این هفته همون تیم ها میهمان هستند و تیم های مقابل هم برای برد اومدند یعنی تیم ها کاملا در لاک دفاعی فرو میرن
مثل بازی دورتموند - سویا ( شک دارم کاملا دفاعی بشه ولی مثل بازی رفت هم بازی نمی کنه و انرژی نمیزاره ) - ناپولی بازی رفت رو 1-0 باخته و برای برد میاد ولی از این غافل نشید که ویارئال یک تیم کاملا زهردار و دفاعی است. اکثر گل های این تیم روی ضد حمله زده میشه - این تجریه من با ویارئال در لالیگاست. تیم های زیادی مثل رئال مادرید از همین تاکتیک نیش خوردند و بازی رو به ویارئال واگذار کردند! اینا رو نمی گم که بت نزارید !! اینا رو گفتم که اگر تیمتون نبرد نگید ناپولی نتوسنت ویارئال رو بزنه !!! چون سبک بازیشون اینه !
میتیلند
fc-midtjylland-s.png
2 - 1
manchester-united-s.png
من یونایتد ( خاک بر سر بازیکنان , مربی و کلا بخش فنی تیم منجستر کنند که امسال چنین وضعیتی داره !!! وضعیت جوریه که اگر با استقلال بازی کنند شهباز زاده حداقل 2 گل به این تیم میزنه ) با این حال اگر امشب قرار باشه به خودشون بیان قراره کاملا هجومی بازی کنند

لورکوزن شرایط بهتری داره البته اگر چیچاریتو ( خاویر هرناندز ) داخل ترکیب اصلی باشه.

تاتنهام هم برای برد میاد ولی فیورنتینا بازی هجومی تری به نمایش میزاره چون باید گل بزنه که اگر نزنه حذف میشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
قابل توجه عزیزانی که روی لیگ آمریکای جنوبی بت میزارند امشب هم باز یک بازی بالای 85% برد انجام میشه.
از سری مسابقات کاپ پائولیستا - برزیل
سانتوس
-موگی‌ میریم ۰۲:۰۰
بت روی سانتوس ( تیمی هجومی با هافبک های سرعتی و شوت زن و صد البته تکنیکی )
البته من فعلا آمریکای جنوبی بت نمیزارم چون نت فعلا مشکل داره بعد از انتخابات انشاالله که بتونم بازی ها رو نصف شب بشینم نیگا کنم

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
فردا ایبار چطوره ؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
بازی های لیگ اروپا از اونجایی که هفته پیش همه گردن کلفت ها خراب کردن این هفته میان برای جبران ...
بهترینش روی گل های دوطرف هستش Both team score
Lazio - Galatasaray No
این بازی یکم ریسکیه ولی احتمالا تو زمین لاتزیو بازی یکطرفه خواهد بود
Man Utd - Midtjylland No
اینکه دیگه اوضاعش معلومه ! این بازی منچستری ها تو خونشون گل بخورن دیگه باید برن بمیرن !
Napoli - Villarreal No
1 - 0 بازی رفت رو ناپولی باخت ... ویاریال نمیتونه به راحتی تو زمین ناپولی گل بزنه
Liverpool - Augsburg No
لیورپول رفت 0 - 0 کرده تو زمین لیورپول هم تیم های انگلیسی سخت گل میزنن چه برسه به این تیم .. البته همه چی ممکنه !
Rapid Vienna - Valencia Yes
والنسیا 6 تا بازی رفت زده احتمالا این بازی به خیلی ها استراحت میده اینکه دو طرف گل بزنن احتمالش زیاده
Molde - Sevilla Yes
بازی بعدی سویا با بارسلون هستش . بازی رفت رو هم 3 تا زده احتمالا اینم به بعضی بازیکنا استراحت میده و احتمال اینکه دوطرف گل بزنن زیاده

البته همه اینا احتماله و هزار تا اتفاق ممکنه بی افته .. از اخراج بازیکن و ناداوری !!! بگیر تا گل خوردن دقیقه 1 مثلا منچستر !! :D

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مثل اینکه تاتنهام و ناپولی و لیورپول با ترکیب اصلی نیمدند
هری کین و کریستن اریکسن و دمبله از تاتنهام -- هیگواین از ناپولی و بنتکه از لیورپول نیستند
این اطلاعات از سایت https://www.whoscored.com هستش به نظرتون روی این سه تیم شرط ببندیم؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
بازی های لیگ اروپا از اونجایی که هفته پیش همه گردن کلفت ها خراب کردن این هفته میان برای جبران ...
بهترینش روی گل های دوطرف هستش Both team score
Lazio - Galatasaray No
این بازی یکم ریسکیه ولی احتمالا تو زمین لاتزیو بازی یکطرفه خواهد بود
Man Utd - Midtjylland No
اینکه دیگه اوضاعش معلومه ! این بازی منچستری ها تو خونشون گل بخورن دیگه باید برن بمیرن !
Napoli - Villarreal No
1 - 0 بازی رفت رو ناپولی باخت ... ویاریال نمیتونه به راحتی تو زمین ناپولی گل بزنه
Liverpool - Augsburg No
لیورپول رفت 0 - 0 کرده تو زمین لیورپول هم تیم های انگلیسی سخت گل میزنن چه برسه به این تیم .. البته همه چی ممکنه !
Rapid Vienna - Valencia Yes
والنسیا 6 تا بازی رفت زده احتمالا این بازی به خیلی ها استراحت میده اینکه دو طرف گل بزنن احتمالش زیاده
Molde - Sevilla Yes
بازی بعدی سویا با بارسلون هستش . بازی رفت رو هم 3 تا زده احتمالا اینم به بعضی بازیکنا استراحت میده و احتمال اینکه دوطرف گل بزنن زیاده

البته همه اینا احتماله و هزار تا اتفاق ممکنه بی افته .. از اخراج بازیکن و ناداوری !!! بگیر تا گل خوردن دقیقه 1 مثلا منچستر !! :D

ویارئال بازی رفت هم زیاد حرفی برای گفتن نداشت(از دیقه 70 به بعدش دیدم) ولی ضربه آزاد های فوق العاده ای میزنن اگه suarez تو ترکیب باشه ریسکیه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ویارئال یک تیم کاملا دفاعی است بعد از اتلتیکو قویترین دفاع لالیگا رو داره بازم می گم این تیم کاملا دفاعی است و برنامه ریزی خیلی جالبی در دفاع دارند

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
فردا ایبار چطوره ؟
خوبه ولی بالا نزار چندتا بازیکن خظرناک داره لاسپالماس 100% هم برای برد میاد که وضعیتش داغونه
بازی ویارئال با لوانته به نظرم وضعیت بهتری داره

Last edited:

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
همون طور كه گفتم دوستان اگر رو بازي والنسيا بت ميذاشتن پولشون ٣.٢٥ برابر ميشد و سود خوبي ميكردن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا