• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
قربونت برم اصلا منظورم این نبود که شما .... گفتم اینجور افراد در این تاپیک زیاد هستند . حق با شماست
عرض کردم دیروز پشتیبانی پارس گل با بی احترامی با خود بنده برخورد کردند

بامداد درخواست برداشت داده بودم الان چک کردم پرداخت کردند
last_payment.png
واریز دارن میدونم ، گفتم امروز اون پولی رو که درخواست برداشت داشتمو واریز کردن ، اینجا گفتم واسه اینکه دوستانی که موجودی دارن برداشت کنن سریع تا دیر نشده

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
واریز دارن میدونم ، گفتم امروز اون پولی رو که درخواست برداشت داشتمو واریز کردن ، اینجا گفتم واسه اینکه دوستانی که موجودی دارن برداشت کنن سریع تا دیر نشده

حالا کجا رو در نظر داری بت بزاری ؟

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

ای ولا
من که اصلا تو این هفته نتوسنتم درست و حسابی بت بزارم کلا 2 بازی گذاشتم که فقط یکیش رو تونستم ببینم
شبکه ورزش که کلا بعد از باد و بارون ترکید و یکی امروز قول داده بیاد درستش کنه
نت هم که داغونه واسه انتخابات نمیشد فوتبال نیگا کرد
کلا هفته ای آشغالی بود این همه برنامه ریزی داشتم برای این بازی ها نشد که نشد کلا 11 تا کاسب بودم از پنج شنبه تا الان !!!

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

لیگ ایران رو نداره !!! بین بازی میشه بت گذاشت ؟
من فعلا همون پارس گل میزارم
سایت جالبی هنوز پیدا نکردم !!! همشون داغونن از لحاظ اسکریپت و سیستم کاربری

Abool7

Registered User
لایک‌ها
36

lige iran ro dare vali 1 rooz ghablesh mizare

live ham kole baziaro support mikone

va mix ham mitonin bezanin

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
lige iran ro dare vali 1 rooz ghablesh mizare

live ham kole baziaro support mikone

va mix ham mitonin bezanin

اگر تا دقیقه 90 هر لحظه میشه بت گذاشت که عالیه میکس من تا حالا نذاشتم چطوریه از کدوم بخش انتخاب میشه ؟
بدون وارد کردن مشخصات اجازه ثبت نام نمیده . آخه مثلا شماره و آدرس طرف رو تو فلان کشور می خواد چی کار جان خودم اینا یک جای کارشون میلنگه الان در گوگل هم سرچ کردم Planetofbet is scam یه تعداد شاکی هستند یه تعداد میگن عالیه !!!!
وضعیتیه !!! کیا برداشت داشتند بیان بگن با سند
برداشت های بالای 100 دلار - وریفای اکانت می خواد ؟ شماره پاسپورت و کوفت و زهرمار که نمی خواد برای برداشت ؟ یا کد فعال سازی که اس ام اس بشه و ... ؟

Last edited:

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
اگر تا دقیقه 90 هر لحظه میشه بت گذاشت که عالیه میکس من تا حالا نذاشتم چطوریه از کدوم بخش انتخاب میشه ؟
بدون وارد کردن مشخصات اجازه ثبت نام نمیده . آخه مثلا شماره و آدرس طرف رو تو فلان کشور می خواد چی کار جان خودم اینا یک جای کارشون میلنگه الان در گوگل هم سرچ کردم Planetofbet is scam یه تعداد شاکی هستند یه تعداد میگن عالیه !!!!
برداشت های بالای 100 دلار - وریفای اکانت می خواد ؟ شماره پاسپورت و کوفت و زهرمار که نمی خواد برای برداشت ؟ یا کد فعال سازی که اس ام اس بشه و ... ؟
فقط مشخصاتی که موقع ثبت نام ثبت میکنی (اسم ، فامیل ، آدرس و ... ) حتما باید با مشخصات حساب وبمانی یا هر حساب دیگه یکی باشه - کار خاصی نداره
در مورد پارس گل (Parsgoal) هم من فقط اطلاع رسانی کردم با توجه به شواهد دیگه میل خودتونه تو سایتشون بزنین یا نزنین ;)

Abool7

Registered User
لایک‌ها
36
hich kodom az in moshkela ro nadare va rahat bardasht konid faghat esmo familet ba moshakhasat perfect ya webmoney yeki bashe behtare

ta daghighe 90 mishe live zad man kolan khodam bishtar live mizanam

dash on address to sitaye khareji ye chiz tabieie ziad mohem ni

verify nakhaste ta hala hichi nmikhad deposit konid va bardasht konid

silent94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
bache ha be nazareton bazi real - Atletico Madrid 3 goal dare ?
mikhastam over 2.5 bezaram

Abool7

Registered User
لایک‌ها
36
اینم برد از لیگ گرجستان رو اور بازی هاش کار کنین خیلی خوبه

Untitled.png

cccamm2m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت همه دوستان

پیرو صحبت محسن عزیز میخوام این بگم که واقعا یکم اعتماد کردن به سایتها سخت شده
مخصوصا دوستانی که تازه شروع به این کار کردن حتما این تاپیک دنبال کنن به دو دلیل یکی این که از نظرت ارزشمند بچه های با سابقه مثل OVH عزیز و بقیه بچه ها استفاده کنن و یکی هم اینکه اگر مشکلی در سایتی دیدین حتی کوتاهی و یا بی احترامی کردن بعضی سایتها هم با خبر کنیم که بچه ها بدونن که هر سایتی که کوچکترین مشکل برای کاربران خودش ایجاد میکنه همه بچه ها با خبر بشن .
امیدوارم که این تاپیک باقدرت هر چه تمام جلو بره
موفق و موید باشین.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من هنوز روی بازی رئال و آتلتیکو نبستم
بازی رو به مساوی جلو میره تازه حملات اتلتیکو به نظرم خطرناک تر میومد
چه ناجور دفاع می کنند

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282

پلنت لیگ ایران رو میذاره البته نه بصورت جدا بلکه بین بازیهای روزانه ...مثلا اگه فردا 4 تا تیم ایرانی بازی داشته باشن تو لیست میاد ولی برای ایران جدول جداگانه مثل بقیه لیگ ها نداره .
از همه سایت هایی که تا دیدم کاملتر و بهتره . مخصوصا بخش والیبالش ! سر جام جهانی والیبال کلی حال کردم باهاش همه ضریب ها بالا 1.8 بود !
بین بازی هم میشه بت گذاشت تازه خیلی هم کامل تر و بهتر هستش .
پرداختش هم حداقل برای من زیر 30 دقیقه بوده .

درحال حاظر بهترین سایتی که بشه راحت با pm واریز و برداشت داشت همین پلنت هست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
پلنت لیگ ایران رو میذاره البته نه بصورت جدا بلکه بین بازیهای روزانه ...مثلا اگه فردا 4 تا تیم ایرانی بازی داشته باشن تو لیست میاد ولی برای ایران جدول جداگانه مثل بقیه لیگ ها نداره .
از همه سایت هایی که تا دیدم کاملتر و بهتره . مخصوصا بخش والیبالش ! سر جام جهانی والیبال کلی حال کردم باهاش همه ضریب ها بالا 1.8 بود !
بین بازی هم میشه بت گذاشت تازه خیلی هم کامل تر و بهتر هستش .
پرداختش هم حداقل برای من زیر 30 دقیقه بوده .

درحال حاظر بهترین سایتی که بشه راحت با pm واریز و برداشت داشت همین پلنت هست

آخه کسی سند برداشت نمیزاره فقط تعریف می کنند یکی یه چند تا سند برداشت درست و حسابی بزاره
بعد بگید چند وقته این سایت فعالیت داره
مینیمم برداشت و واریز چقدر
روی برداشت ها شماره پاسپورت و ... نمی خواد ؟

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
من خودم 2 سال هستش عضو این سایتم ..
مینیمم و ماکس برداشت بستگی به میزان واریزی داره ... یعنی قانون داره به نسبت واریزت چقدر میتونی برداشت بزنی . اینطوری نیست که 100 دلار واریز کنی بعد از اونطرف 2000 دلار برداشت بزنی ! بمثلا اگه 100 تا واریز میکنی 500 تا میتونی برداشت بزنی ..برای همینه سایت هنوز سرپا مونده .
من تا حالا رقم بالا برداشت نزدم که چیزی از من بخواد . مثلا 20 دلار واریز کردم و 100 تا 150 دلار هم برداشت زدم ولی چیزی از من نخواسته

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من خودم 2 سال هستش عضو این سایتم ..
مینیمم و ماکس برداشت بستگی به میزان واریزی داره ... یعنی قانون داره به نسبت واریزت چقدر میتونی برداشت بزنی . اینطوری نیست که 100 دلار واریز کنی بعد از اونطرف 2000 دلار برداشت بزنی ! بمثلا اگه 100 تا واریز میکنی 500 تا میتونی برداشت بزنی ..برای همینه سایت هنوز سرپا مونده .
من تا حالا رقم بالا برداشت نزدم که چیزی از من بخواد . مثلا 20 دلار واریز کردم و 100 تا 150 دلار هم برداشت زدم ولی چیزی از من نخواسته

من بیشتر اوقات کم میزارم و چندین برابر برداشت دارم احتمال زیاد به درد من نمی خوره !!

خوب رفتم یه دست به آب که بعدش بت بزارم روی رم که متاسفانه خیلی زود گل زد و نتوستم درست و حسابی ببرم و دیر بت گذاشتم :D

tyle0dv5w8odnerpc5fx.png

میزان برد : 1.44 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا