دوستان لطفا سریعاجواب بدن سایت پارس گل برای من یه ربع یه بار باز میشه کلا باز نمیشه داغونه همش باید رفرش کنی شمام این مشکل رو دارین؟
البته به نظر من دقیقا همون بازی باختی که ریسک داشته البته به نظر من انتخابهای شما همه خوب بوده فقط همون بازی که برداشتین فکر میکنم یکم ریسکش زیاد بوده .فقط به خاطر یه بازی این بتم باخت :general106::general106:
![]()
کلاه برداری سایت پارس گل - Parsgoal - به سایت های ایرانی به هیچ وجه اعتماد نکنید
درود دوستان عزیز انجمن P.T
بریم سر اصل مطلب
چندروز پیش بود که من از همینجا با سایت پارس گل آشنا شدم بعد از 2روز کار کردن با این سایت و شارژ تقریبا 55$ تو این سایت تونستم دقیقا موجودیمو به 91.51$ برسونم ، همه چیز خوب بود تا بعد از بازی بارسلونا که مبلغ 86$ بردم (عکسش تو چند صفحه قبل هست) درخواست برداشت 49$ زدم ( قصد اینکارو نداشتم اما خدارو شکر این کارو کردم) تا اینجام مشکلی نبود ، اما دقیقا 17 دقیقه بعد از ثبت درخواست دیدم موجودی حساب که 42.51$ بود شده 1$ !!!!!!!!!!!!!!! رفتم تو سوابق تراکنش دیدم زده شما 41.51$ روی رولت شرط بستین !!!!!!!!!!!!!!!!!!! سریعا به پشتیبانی تیکت زدم جواباشونو ببینید :
مشاهده پیوست 911379
رفتم تو گوگل سرچ کردم ببینم سابقه ای دیگه هم داشتن یا نه که با یه سایت دیگه مواجه شدم که متاسفانه سایت باز نمیشد اما با صفحه ای که گوگل ذخیره کرده بود باز کردم و به شیوه ای دیگه سر یه بنده خدا دیگرو هم کلاه گزاشتن. عکسشو ببینید :
مشاهده پیوست 911380
تا امروز مطرح نکردم این موضوع و هیچ اعتراض دیگه هم به سایت نکردم تا اون 49$ که برداشت زده بودم رو واریز کنن و اونم نخورن که امروز واریز شد .
اینجا این موضوع رو مطرح کردم چون اینجا با این سایت آشنا شدم و دیدم چندتا از بچه های اینجام تو این سایت فعالیت میکنن ، به هیچ عنوان تو این سایتای در و پیت ایرانی کار نکنید چون تا موقعی که بازنده باشید هیچ مشکلی نیست اما تا ببرین و ببینن متضرر میشن به این صورت دستکاری میکنن و پولتونو میخورن و یه آبم روش دستمون هم هیچ جا بند نیست ، سریعا بچه های اینجا تا دیر نشده پولتونو بکشین بیرون تا گند کارشون در نیومده .
نمیدونم اینجا میتونم یه تاپیک جدا باز کنم یا نه اگه خلاف قوانین نباشه باز میکنم که تو گوگل کسی سرچ کرد چهره این سایتای بی در و پیکر و ببینه .
خدا رو شکر میکنم که خیلی زود این برنامه بوجود اومد و من تقریبا با ضرر خیلی کم تونستم اصل پولمو برگردونم ، وگرنه معلوم نبود چه ضرر سنگینی نسیبم میشد .
اینم عکس تراکنش ها و بازی کازینو !!! :
مشاهده پیوست 911382
مشاهده پیوست 911381
دوستان من فکر میکنم این سیستم همه سایت ها از رویک سرور هست یعنی همه از یه جا دارن اطلاعات میگیرن شما دقت کنین دقیقا ظریبای همه ی سایت ها یکی هست اون سایت اصلیه چیه؟مرکز سرور
فقط کافیه کار با وبمانی رو یاد بکیرین که بسیار ساده هست و تو سایتای خارجی بت بزاریناقا یه سایت معتبر معرفی کنین دلمون هری ریخت
با سلام
من فکر میکنم با قسمت پشتیبانشون در ارتباط باش امیدوارم که مشکلت رفع کنن .
دوست عزیز این همه کامل نوشتم با شواهد شما میگی بچه ها رو بکشونم سمت سایت دیگه شاید؟؟والا من 6 الی 7 ماهه با این سایت کار می کنم تا حالا مشکلی نداشتم و حدود 311 دلار فقط با این اکانت جدیدم برداشت داشتم که اگر نیاز هست عکس بدم ببینید !!
یک طرح مشکوکی دیشب گذاشته بودند که خبر از مشکلات مالی این سایت میداد ( از نظر بنده ) من تیکت هم زدم که به بنده گفتند تحلیل های شما مسخره است و ما به مشکلات مالی برخورد نکردیم خلاصه یک سری توهین هم به بنده کردند !!!
نزدیک به 6 دلار موجودی داشتم که درخواست برداشت دادم که هنوز واریز نکردند
ولی به مشکل شما تا حالا برخورد نکرده بودم در مجموع تا حالا 594 دلار برداشت داشتم !!! با 2 اکانت که اکانت اولم رو به دلیل فروش اکانت و ایمیلم در یک بازی مجبور به حذف کردنش از سایت شدم.
با این حال هر طور خودتون صلاح می دونید بنده خودم فکر می کنم که به مشکلات مالی برخوردند !!
البته در این تاپیک 2 جور آدم میاد یکی اینکه قصد داره بچه ها رو بکشونه به سمت سایت هایی که ...
یکی هم بچه هایی که میان بت میزارند
امیدوارم شما از نوع اول نباشید ( ناراحت نشید بنده از روی تجریه این رو گفتم من خودم دیگه قصد فعالیت در پارس گل رو ندارم به احتمال زیاد ولی اگر فردا روز شما سایتی رو معرفی کنید اون موقع به شما هم باید شک کرد با حرف بنده که موافقید ؟ و یا دیگر عزیزانی که میان میگن 5000 دلار سر این بازی گذاشتم بیاین اینجا بزارید !! و الا بنده بوکر نیستم ! سرگرمیم پول کشیدن از بوکرهاست. )
موفق باشید
به هیچ عنوان تو این سایتای در و پیت ایرانی کار نکنید چون تا موقعی که بازنده باشید هیچ مشکلی نیست اما تا ببرین و ببینن متضرر میشن به این صورت دستکاری میکنن و پولتونو میخورن و یه آبم روش دستمون هم هیچ جا بند نیست
دوست عزیز این همه کامل نوشتم با شواهد شما میگی بچه ها رو بکشونم سمت سایت دیگه شاید؟؟
دقت میکردین تو همون پست به صورت پررنگ و با رنگ دیگه نوشتم :