onemohsen
Registered User
- نوشتهها
- 217
- لایکها
- 48
ببین دوست عزیز یه حساب وبمانی میخوای شما و از سایت exchange-ir یا همین انجمن کاربران بسیار معتبر هستن که چنج کنن ( من خودم از همینجا چنج میکنم ) ، فقط در مورد سایت planet و برداشت ازش به حساب وبمانی از یه شخص خبره باید سوال کنید ببینین بدون مدرک هم میشه یا نه چون من خودم با پاسپورت حساب وبمانی رو از allias به passport ارتقا دادم ، اینارو گفتم تا خدایی نکرده بعد مشکلی پیش نیاد و من مقصر شمدوستان یه سایت کاملا قطعی و صد درصد پرداخت و با امکانات معرفی کنید . ظمنا من نمیدونم نحوه پرداخت دلاری چطوریه فقط عادی با شتاب تاحالا پرداخت میکردم واسه بت
مدرک چی دقیقن من چیزی نمیدونم متاسفانهببین دوست عزیز یه حساب وبمانی میخوای شما و از سایت exchange-ir یا همین انجمن کاربران بسیار معتبر هستن که چنج کنن ( من خودم از همینجا چنج میکنم ) ، فقط در مورد سایت planet و برداشت ازش به حساب وبمانی از یه شخص خبره باید سوال کنید ببینین بدون مدرک هم میشه یا نه چون من خودم با پاسپورت حساب وبمانی رو از allias به passport ارتقا دادم ، اینارو گفتم تا خدایی نکرده بعد مشکلی پیش نیاد و من مقصر شم
@alirezakahki
@OVH
پرفکت مانی بگیره مدرک هم نمیخوادببین دوست عزیز یه حساب وبمانی میخوای شما و از سایت exchange-ir یا همین انجمن کاربران بسیار معتبر هستن که چنج کنن ( من خودم از همینجا چنج میکنم ) ، فقط در مورد سایت planet و برداشت ازش به حساب وبمانی از یه شخص خبره باید سوال کنید ببینین بدون مدرک هم میشه یا نه چون من خودم با پاسپورت حساب وبمانی رو از allias به passport ارتقا دادم ، اینارو گفتم تا خدایی نکرده بعد مشکلی پیش نیاد و من مقصر شم
@alirezakahki
@OVH
مدرک من پاسپورت + قبض تلفن دادممدرک چی دقیقن من چیزی نمیدونم متاسفانه
شتابی یا دلاری ؟اقا ینی هیچ سایتی وجود نداره بزنیم توش ؟