• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
دوستان یه سایت کاملا قطعی و صد درصد پرداخت و با امکانات معرفی کنید . ظمنا من نمیدونم نحوه پرداخت دلاری چطوریه فقط عادی با شتاب تاحالا پرداخت میکردم واسه بت

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان یه سایت کاملا قطعی و صد درصد پرداخت و با امکانات معرفی کنید . ظمنا من نمیدونم نحوه پرداخت دلاری چطوریه فقط عادی با شتاب تاحالا پرداخت میکردم واسه بت
ببین دوست عزیز یه حساب وبمانی میخوای شما و از سایت exchange-ir یا همین انجمن کاربران بسیار معتبر هستن که چنج کنن ( من خودم از همینجا چنج میکنم ) ، فقط در مورد سایت planet و برداشت ازش به حساب وبمانی از یه شخص خبره باید سوال کنید ببینین بدون مدرک هم میشه یا نه چون من خودم با پاسپورت حساب وبمانی رو از allias به passport ارتقا دادم ، اینارو گفتم تا خدایی نکرده بعد مشکلی پیش نیاد و من مقصر شم
@alirezakahki
@OVH

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
ببین دوست عزیز یه حساب وبمانی میخوای شما و از سایت exchange-ir یا همین انجمن کاربران بسیار معتبر هستن که چنج کنن ( من خودم از همینجا چنج میکنم ) ، فقط در مورد سایت planet و برداشت ازش به حساب وبمانی از یه شخص خبره باید سوال کنید ببینین بدون مدرک هم میشه یا نه چون من خودم با پاسپورت حساب وبمانی رو از allias به passport ارتقا دادم ، اینارو گفتم تا خدایی نکرده بعد مشکلی پیش نیاد و من مقصر شم
@alirezakahki
@OVH
مدرک چی دقیقن من چیزی نمیدونم متاسفانه

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
@alirezakahki
@OVH
پرفکت مانی بگیره مدرک هم نمیخواد

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
نزدیک بود تاتنهام کمرمونه بشکنه خدا رحم کرد

make_money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه کاریه بابا این همه راه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من که اصلا امروز نرسیدم بت بزارم فقط روی بازی بیلبائو از قبل گذاشته بودم که هنوز تموم نشده
lol سومی رو هم زد به والنسیا !!! از اینکه میبره شک نداشتم ولی فکر نمی کردم با این نتیجه ببره :D

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ای ولا چند روز پیش بهت گفتم علیرضا بزار روی بازی ویارئال و لوانته ( فقط نمیدونم چرا خودم یادم رفت بزارم :D اشکال نداره بیلبائو برد مهم نیست )

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
اقا ینی هیچ سایتی وجود نداره بزنیم توش ؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
راست میگن اقا تحلیلی نکته ای چیزی دارین قبل بازی بزارین بقیه هم استفاده کنن از بردتون که کم نمیشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بازی بارسا رو قبل از بازی بت نزارید
احتمالا به مشکل برمی خوره حداقلش اینه که ضریب بالا میره

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
بازی دورتموند و هافنهایم 1-0 به نفع هافنهایمه. الان یه بازیکن هافنهایم اخراج شد و احتمال گل زدن دورتموند بالاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا