چ فرقی دارهاین عکسهایی که از بردهاتون میزارین هیچ فایده ای برای دیگران نداره
کم گزارش کار بدین
شتابی یا دلاری ؟
چ فرقی دارهاین عکسهایی که از بردهاتون میزارین هیچ فایده ای برای دیگران نداره
کم گزارش کار بدین
شتابی یا دلاری ؟
دوستان شماها از کجا میزنید این همه یکی راهنمایی کنه از کجا بت بزارم
اتفاقا عالی بود برای بت تو کمین بودم سویا گل بزنه بزارم واسه بارسا که شد و گزاشتماینا planetofbets میزارن علیرضا باید پیام بده بپرس ازشون فکر کنم ثبت نام و برداشت ازش یک سری مشخصات میخواد !!!
چه بازی بودا !!!! بارسا به زور برد اصلا بازی جالبی برای بت نبود
اتفاقا عالی بود برای بت تو کمین بودم سویا گل بزنه بزارم واسه بارسا که شد و گزاشتم
بعضی اوقات شانس با آدم یار ولی در بیشتر مواقع این شانس وجود نداره و به ندرت این استراتژی ها جواب میده
این بوکرها از همین هیجان ها بهترین استفاده رو میبرند
من اگر جای شما بودم کل پول رو روی بازی ویارئال میزاشتم که کاملا تضمین شده بود فقط نمیدونم چرا مدتیه فکرم مشغوله و بیشتر کارایی که باید انجام بدم فراموشم میشه
با این حال خدا رو شکر بردید مهم اینه امشب از بوکر کندید![]()
البته اون تیمی که داریم دربارش صحبت میکینم بارسلونه که بردش در خانه بالای 95% .
صد البته همچین ریسکی رو آدم روی تیم های دیگه نمیکنه . اگه بارسا گل دوم رو زود نمی زد مطمئنا سویا حتی تا وسط زمین هم توپ رو نمی تونست بیاره . بعد گل دوم دیگه شل گرفتن بازی رو
کاری اصلا به بازی نداریم وقتی بارسا گل رو خورد ضریب بردش شد 1.5 مساوی شد 4.4 و باختش شد 5.3 با یک جمع و تفریق ساده بدون ریسک رو این ضرایب میتونید جوری بت بزارین که اگه حداقل نبردین ضرر نکنینبارسلونا تیمیه که فقط در مقابلش با ترس بازی میشه شما اگر دقت کنید تیم های ضعیف لالیگا مثل لاسپالماس و حتی همین لوانته چه فشاری به دروازه بارسا میارن
کافیه یک تیم با جرات در مقابلش بازی کنه اون موقع شما راحت ضعف خطوط دفاعی این تیم رو میبینید ( باز هم می گم من خودم عاشق بارسا هستم ولی اصلا تیم کاملی نیست و به نظر من یک تغییر اساسی در خط دفاعی این تیم باید داده بشه )
اگر روزی جلوی تیم هایی مثل بایرن بیفته مطمئنا ضعف این دفاع کاملا مشخص و مشهود خواهد شد.در ضمن بازی 90 دقیقه است و اینها انسان هستند شما نمی تونی انتظار داشته باشی که در طول 90 دقیقه یکسان بازی کنند خستگی رو باید در نظر بگیرید این تحلیل که تا دقیقه 90 بکوب حمله می کنه غیر منطقیه
به نظر من ترس و امتیاز میزبانی باعث شد که سویا نتونه اونجور که باید بازی کنه و الا شما باید حتما بازی های سویا رو دنبال کنید تا متوجه منظور بنده بشید همونطور که دیدید فرصت ها کم بود ولی همه خطرناک بود
راستی خودت جواب خودت رو دادی : تیمی که تا وسط زمین نمی تونه جلو بیاد می تونه گل بزنه پس وای به حال بارسا اگر تیمی از وسط جلوتر بیاد
کاری اصلا به بازی نداریم وقتی بارسا گل رو خورد ضریب بردش شد 1.5 مساوی شد 4.4 و باختش شد 5.3 با یک جمع و تفریق ساده بدون ریسک رو این ضرایب میتونید جوری بت بزارین که اگه حداقل نبردین ضرر نکنین
دیشب فقط خدا رحم کرد که بارسا دورتمند بردن سویا واقعا خطرناک بود
دیروز یه ضریب 6 که برا خودم از قبل اماده کرده بودم پرید چ فایده که سایتی نیس بزنم ینی هیچ کاری نمیتونم بکنم ؟
خب جایی رو ندارم که بزارم واقعا اگه امکانات باشه میشه پاره کرد ...
پارس گل قطعی هس پرداختاش ؟شرایطشو بهم بگو