• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
دوستان شماها از کجا میزنید این همه یکی راهنمایی کنه از کجا بت بزارم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان شماها از کجا میزنید این همه یکی راهنمایی کنه از کجا بت بزارم

اینا planetofbets میزارن علیرضا باید پیام بده بپرس ازشون فکر کنم ثبت نام و برداشت ازش یک سری مشخصات میخواد !!!

چه بازی بودا !!!! بارسا به زور برد اصلا بازی جالبی برای بت نبود

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
اینا planetofbets میزارن علیرضا باید پیام بده بپرس ازشون فکر کنم ثبت نام و برداشت ازش یک سری مشخصات میخواد !!!

چه بازی بودا !!!! بارسا به زور برد اصلا بازی جالبی برای بت نبود
اتفاقا عالی بود برای بت تو کمین بودم سویا گل بزنه بزارم واسه بارسا که شد و گزاشتم

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
دقیقا منم همین کارو کردم ... تا بارسا خورد سریع رو برد بارسا گذاشتم :D

امشب همه درست درومد ... از عجایب ! :D

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
خوبه دیگه ...
- عین همین رو بدون ویارئال تو یه بت داشتم
- برد بارسا و دورتموند تو یه بت دیگه
- یه تکی روی برد بارسا (بعد گلی که خورد)
- روی (both team goal) روی 3 تا بازی با ضریب 4.74 الکی 1 دلار گذاشتم چون معمولا یکیش اشتباه درمیاد ... حالا امشب که کم گذاشتم هر 3 بازی درست درومد !
بارسا دو تیم گل
psg دو تیم گل
یوونتوس 0 یا یک تیم گل

میتونستم 10 تا بذارم ترسیدم .... صاف درست درومد ! :general208:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اتفاقا عالی بود برای بت تو کمین بودم سویا گل بزنه بزارم واسه بارسا که شد و گزاشتم

این دیگه خیلی خوشبینانه بود من موندم چطوری گامیرو اون توپ رو گل نکرد و الا الان در همون کمینت قفلت میکرد ( گامیرو از لحاظ آماری تک به تک ها رو تقریبا 100 درصد گل کرده در این فصل امشب نتونست )
بازی های رودرروی سویا خیلی خطرناکه تمامی فوتبال دوستان اینو میدونن تازه بزرگترین شانس بارسا این بود که بانگا محرومه ...
بارسا هم موقعیت زیاد داشت ولی چیزی که مشخصه اینه که کلا نیمار به ندرت پیش میاد گل بزنه تک به تک ( اینو دیگه در این چند ماه در چند بازی اخیر می تونید ببینید )
حرف شما درسته ولی نه جلوی تیمی مثل سویا ( استراتژی خوبیه )
من طرفدار پر و پا قرص بارسا هستم ولی به نظر خودم یکی از ضعیف ترین خط دفاعی رو در بین تمام تیم های لالیگا داره این ضعف رو هم بخش های دیگه تقریبا از دید بیرون کشیدن کافیه کمی به بازی خط دفاعیشون , جاگیری و ... توجه کنید
آشغال به تمام معنا

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بعضی اوقات شانس با آدم یار ولی در بیشتر مواقع این شانس وجود نداره و به ندرت این استراتژی ها جواب میده
این بوکرها از همین هیجان ها بهترین استفاده رو میبرند
من اگر جای شما بودم کل پول رو روی بازی ویارئال میزاشتم که کاملا تضمین شده بود فقط نمیدونم چرا مدتیه فکرم مشغوله و بیشتر کارایی که باید انجام بدم فراموشم میشه
با این حال خدا رو شکر بردید مهم اینه امشب از بوکر کندید :D

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
بعضی اوقات شانس با آدم یار ولی در بیشتر مواقع این شانس وجود نداره و به ندرت این استراتژی ها جواب میده
این بوکرها از همین هیجان ها بهترین استفاده رو میبرند
من اگر جای شما بودم کل پول رو روی بازی ویارئال میزاشتم که کاملا تضمین شده بود فقط نمیدونم چرا مدتیه فکرم مشغوله و بیشتر کارایی که باید انجام بدم فراموشم میشه
با این حال خدا رو شکر بردید مهم اینه امشب از بوکر کندید :D

البته اون تیمی که داریم دربارش صحبت میکینم بارسلونه که بردش در خانه بالای 95% .
صد البته همچین ریسکی رو آدم روی تیم های دیگه نمیکنه . اگه بارسا گل دوم رو زود نمی زد مطمئنا سویا حتی تا وسط زمین هم توپ رو نمی تونست بیاره . بعد گل دوم دیگه شل گرفتن بازی رو

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
البته اون تیمی که داریم دربارش صحبت میکینم بارسلونه که بردش در خانه بالای 95% .
صد البته همچین ریسکی رو آدم روی تیم های دیگه نمیکنه . اگه بارسا گل دوم رو زود نمی زد مطمئنا سویا حتی تا وسط زمین هم توپ رو نمی تونست بیاره . بعد گل دوم دیگه شل گرفتن بازی رو

بارسلونا تیمیه که فقط در مقابلش با ترس بازی میشه شما اگر دقت کنید تیم های ضعیف لالیگا مثل لاسپالماس و حتی همین لوانته چه فشاری به دروازه بارسا میارن
کافیه یک تیم با جرات در مقابلش بازی کنه اون موقع شما راحت ضعف خطوط دفاعی این تیم رو میبینید ( باز هم می گم من خودم عاشق بارسا هستم ولی اصلا تیم کاملی نیست و به نظر من یک تغییر اساسی در خط دفاعی این تیم باید داده بشه )
اگر روزی جلوی تیم هایی مثل بایرن بیفته مطمئنا ضعف این دفاع کاملا مشخص و مشهود خواهد شد.در ضمن بازی 90 دقیقه است و اینها انسان هستند شما نمی تونی انتظار داشته باشی که در طول 90 دقیقه یکسان بازی کنند خستگی رو باید در نظر بگیرید این تحلیل که تا دقیقه 90 بکوب حمله می کنه غیر منطقیه
به نظر من ترس و امتیاز میزبانی باعث شد که سویا نتونه اونجور که باید بازی کنه و الا شما باید حتما بازی های سویا رو دنبال کنید تا متوجه منظور بنده بشید همونطور که دیدید فرصت ها کم بود ولی همه خطرناک بود

راستی خودت جواب خودت رو دادی : تیمی که تا وسط زمین نمی تونه جلو بیاد می تونه گل بزنه پس وای به حال بارسا اگر تیمی از وسط جلوتر بیاد

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
بارسلونا تیمیه که فقط در مقابلش با ترس بازی میشه شما اگر دقت کنید تیم های ضعیف لالیگا مثل لاسپالماس و حتی همین لوانته چه فشاری به دروازه بارسا میارن
کافیه یک تیم با جرات در مقابلش بازی کنه اون موقع شما راحت ضعف خطوط دفاعی این تیم رو میبینید ( باز هم می گم من خودم عاشق بارسا هستم ولی اصلا تیم کاملی نیست و به نظر من یک تغییر اساسی در خط دفاعی این تیم باید داده بشه )
اگر روزی جلوی تیم هایی مثل بایرن بیفته مطمئنا ضعف این دفاع کاملا مشخص و مشهود خواهد شد.در ضمن بازی 90 دقیقه است و اینها انسان هستند شما نمی تونی انتظار داشته باشی که در طول 90 دقیقه یکسان بازی کنند خستگی رو باید در نظر بگیرید این تحلیل که تا دقیقه 90 بکوب حمله می کنه غیر منطقیه
به نظر من ترس و امتیاز میزبانی باعث شد که سویا نتونه اونجور که باید بازی کنه و الا شما باید حتما بازی های سویا رو دنبال کنید تا متوجه منظور بنده بشید همونطور که دیدید فرصت ها کم بود ولی همه خطرناک بود

راستی خودت جواب خودت رو دادی : تیمی که تا وسط زمین نمی تونه جلو بیاد می تونه گل بزنه پس وای به حال بارسا اگر تیمی از وسط جلوتر بیاد
کاری اصلا به بازی نداریم وقتی بارسا گل رو خورد ضریب بردش شد 1.5 مساوی شد 4.4 و باختش شد 5.3 با یک جمع و تفریق ساده بدون ریسک رو این ضرایب میتونید جوری بت بزارین که اگه حداقل نبردین ضرر نکنین

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دیشب فقط خدا رحم کرد که بارسا دورتمند بردن سویا واقعا خطرناک بود

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
کاری اصلا به بازی نداریم وقتی بارسا گل رو خورد ضریب بردش شد 1.5 مساوی شد 4.4 و باختش شد 5.3 با یک جمع و تفریق ساده بدون ریسک رو این ضرایب میتونید جوری بت بزارین که اگه حداقل نبردین ضرر نکنین

والا هر طور خودتون صلاح می دونید
این بوکرها روی بازی بارسا ریسک نمی کنند در عوض کاری می کنند که یه جورایی به نفعشون میشه
باز هم خدا رو شکر بردید
ولی بازی های خیلی خوبی دیروز بود اون هم با ضریب بالا مثل بازی ویارئال
حالا این هفته شلوغ میشه امشب بازیه فردا و پس فردا هم بازی لیگ ایران هم که بعدش شروع میشه کلا تا عید خیلی بازی هست امیدوارم شما و دیگر دوستان حسابی ببرید

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
دیروز یه ضریب 6 که برا خودم از قبل اماده کرده بودم پرید چ فایده که سایتی نیس بزنم ینی هیچ کاری نمیتونم بکنم ؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دیشب فقط خدا رحم کرد که بارسا دورتمند بردن سویا واقعا خطرناک بود

سویا بازیکن مشهور و خطرناکش محروم بود ( بانگا ) که در بازی مقابل با سلتاویگو حسابی از خجالت سلتا در اومد ( یک بازیکن آرژانتینی هم دارن خیلی خوبه اون مصدوم شده اسمش یادم رفته )
گامیرو هم اصلا معلوم نبود چشه این مهاجم به شدت زهر دار و خطرناکه ( من بازی سویا رو بسیار دیدم این تیم بدون شک اعجوبه سال 2016 )
خط دفاعی اتلتیکو معروفه دیگه !!! ببینید چی به سرش آوردن !!!
این هفته رئال نتونه لوانته رو بزنه به نظرم برن یه جا بمیرن فکر بدی نباشه !! البته بارسا هم به زور زدش تو خونه خودش کلا یه تیم دیگه میشه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دیروز یه ضریب 6 که برا خودم از قبل اماده کرده بودم پرید چ فایده که سایتی نیس بزنم ینی هیچ کاری نمیتونم بکنم ؟

چرا دیروز رو ویارئال نبستی از 2 هفته قبل از بازی بهت گفتم این فرصت طلاییه تو هم که زیاد میزاری کل باختت جبران میشد
یا پارس گل میزاشتی یا planetofbets - اگر می ترسی پارس گل سرت کلاه بزاره از بچه هایی همینجا که بت در planet میزارن شرایطش رو بپرس
خدا خیرت بده !!!

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
خب جایی رو ندارم که بزارم واقعا اگه امکانات باشه میشه پاره کرد ...
پارس گل قطعی هس پرداختاش ؟شرایطشو بهم بگو

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
خب جایی رو ندارم که بزارم واقعا اگه امکانات باشه میشه پاره کرد ...
پارس گل قطعی هس پرداختاش ؟شرایطشو بهم بگو

والا من و چند تا از بچه های اینجا عضویم مشکلی نداشته تا حالا جز قضیه این دوستمون محسن که مثل اینکه مشکل براش ایجاد شده
اینجا بچه ها یا planet میزارن یا پارس گل تا جایی که من اطلاع دارم - پارس گل شرایطی نداره جز اینکه مثل تمام سایت های بت با هر متدی افزایش موجودی بدی با همون متد هم باید برداشت کنی - در ضمن پارس گل مثل Planet میکس نداره
من خودم هم تا حالا میکس نذاشتم و نمی دونم چطوریه و چطور باید گذاشت فقط میدونم روی چند بازی میزاری اگر یکیش درست از آب در نیاد باختی !!! درست گفتم ؟
ولی planet فکر کنم شرایط خاصی داره باید از onemohsen بپرسی که داخل Planet احتمالا افزایش موجودی و برداشتش بالاست

هر جا می خوای بزاری بزار فقط امروز تا فردا تصمیمتو بگیر که از سه شنبه ( یعنی فردا ) تا خود جمعه بازیه

Last edited:

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقا امروز تو لیگ ترکیه فنر باغچه و بشیکتاش و عین همین دوتا تیم زیر نوزده ساله هاشونم باهم بازی دارن تحلیلی کسی داره درمورد این دوتا تیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا