• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقا امروز تو لیگ ترکیه فنر باغچه و بشیکتاش و عین همین دوتا تیم زیر نوزده ساله هاشونم باهم بازی دارن تحلیلی کسی داره درمورد این دوتا تیم؟

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
والا من و چند تا از بچه های اینجا عضویم مشکلی نداشته تا حالا جز قضیه این دوستمون محسن که مثل اینکه مشکل براش ایجاد شده
اینجا بچه ها یا planet میزارن یا پارس گل تا جایی که من اطلاع دارم - پارس گل شرایطی نداره جز اینکه مثل تمام سایت های بت با هر متدی افزایش موجودی بدی با همون متد هم باید برداشت کنی - در ضمن پارس گل مثل Planet میکس نداره
من خودم هم تا حالا میکس نذاشتم و نمی دونم چطوریه و چطور باید گذاشت فقط میدونم روی چند بازی میزاری اگر یکیش درست از آب در نیاد باختی !!! درست گفتم ؟
ولی planet فکر کنم شرایط خاصی داره باید از onemohsen بپرسی که داخل Planet احتمالا افزایش موجودی و برداشتش بالاست

هر جا می خوای بزاری بزار فقط امروز تا فردا تصمیمتو بگیر که از سه شنبه ( یعنی فردا ) تا خود جمعه بازیه

ترکیبی چند مدل داره و اینجوری نیست که اگر یه بازی ببازه همه رو ببازی (البته اینجوریم میشه ) مثلا تو ترکیبی که من عکسشو گزاشتم چندتا پست قبل 2تا بازیم درست در میومد نزدیک 5 دلار میداد یا 3تا بازی در میومد 12 دلار خودمو میداد که هرچارتا بازی درست دراومد و 22 تا واریز شد .

• Like
Reactions: OVH

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
اقا امروز تو لیگ ترکیه فنر باغچه و بشیکتاش و عین همین دوتا تیم زیر نوزده ساله هاشونم باهم بازی دارن تحلیلی کسی داره درمورد این دوتا تیم؟
دو تیم گل میزنند ؟ بله
مجموع گل ها ؟ بالاتر از 2.5

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
محسن فکر کنم رو بازی فنرباغچه و بشیکتاش بد باختی آره ؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
آره 20 تا باختم بشیکتاش یه گل زده بود همه چی حل بود :(

فدای سرت فکرش رو هم نکن
امروز لیگ آسیا - شبش هم بازی میلان - الساندریا
فردا هم لالیگا جبران میشه
خوبه حالا تقریبا کم گذاشتی همیشه 54 دلار و ... میزاشتی و الا نزدیک 200 ت تو پاچت بود.
امروز یا نهایتا فردا راحت جبران میشه

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
بازیـهـای فردا - ضریب 9.5
1x1.jpg

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
فردا اتلتیکو و میلان برنده هستن نه ؟ مخصوصا اتلتیکو ؟ روی لستر هم خیلی تعصب دارم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
فردا اتلتیکو و میلان برنده هستن نه ؟ مخصوصا اتلتیکو ؟ روی لستر هم خیلی تعصب دارم

اول باید مطمئن بشیم با ترکیب اصلی میان یا نه !! بازی ها کلا مهمه و تیم ها برای برد میان
ایبار تیم قدرتمندیه زیاد مطمئن نیستم ممکنه مثل بازی با ویارئال بازی گره بخوره و اتلتیکو کلا قفل بشه !! نمیدونم کاراسکو کجاست از وقتی نیستش اتلتیکو اون سرعت و قدرت همیشگی رو نداره !! مصدومه یا محروم ؟

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
با سوسیه داد بازی داره ...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
لاسپالماس با ختافه کی گذاشته بود ؟! حاجی عجب برد شیرینی :D

saeedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من میخواستم ببندم ضریب خیلی خوبی هم داشت اما لاسپالماس زود گل زد و نشد ببندم کلا دیشب من روی هر بازی که می خواستم ببندم زود گل میزدند (( روی چلسی و اورتون هم می خواستم ببندم که نشد)
)
نظرتون در مود بازی های امشب چیه؟

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
نت من داغونه به زور پیج باز می کنه پارس گل هم که به شدت کند شده باید تیکت بزنم ببینم چشه !
علیرضا من حتی نتوسنتم افزایش موجودی بدم برای بت
چک کن اینستاگرامش رو ببین چی گفته !! قضیه چیه !!

Last edited:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
ینی ک*ر تو بایرن زد رید به همه چیمون اقا من دیگه میبوسم برا همیشه میزارم این اشغال بازیو کنار ناموصن همه بزارین کنار فقط برا ادم پول باخته و افسردگی و هزار جور مرض اعصاب میاره فکر چن تا برد نباشید بالاخره همه باخته میشه و بیشتر از داشته هاتون میدید تنها چیزی که عاید هممون میشه وقت رفته پول رفته و اعصاب داغون ... بیخیال زندگی کنید بهتره

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
ینی ک*ر تو بایرن زد رید به همه چیمون اقا من دیگه میبوسم برا همیشه میزارم این اشغال بازیو کنار ناموصن همه بزارین کنار فقط برا ادم پول باخته و افسردگی و هزار جور مرض اعصاب میاره فکر چن تا برد نباشید بالاخره همه باخته میشه و بیشتر از داشته هاتون میدید تنها چیزی که عاید هممون میشه وقت رفته پول رفته و اعصاب داغون ... بیخیال زندگی کنید بهتره

علیرضا این سایت ها همینطورین دیگه باید سعی کنی همیشه کم بزاری و کم هم ببری ولی همیشه ببری اینجوری اگه ببازی هم اصلا چیزی نمی فهمی !!
کار درستی می کنی بی خیالش اینجوری اعصابتم راحت تره

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
تیم های ته جدول بوندس لیگا خیلی خودجوش جومونگ شدن
وردبرمن 4 تا به لورکوزن زده :general304:
مایتز به هافنهایم میبازه . امروز بایرن رو می بره
بایرن می بازه تا بازی هفته بعد مقابل دورتموند مهم و پرسود باشه
این حرکت رو فصل های قبل هم دیدم ولی زمانشو به ما اعلام نمیکنن تا ما هم یه لقمه بزنیم :D

فکر کنم لیگ ایتالیا در مقایسه با اینا پاک ترین لیگ دنیا حساب میشه :D

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
نت من داغونه به زور پیج باز می کنه پارس گل هم که به شدت کند شده باید تیکت بزنم ببینم چشه !
من این مشکلو چند روز پیش بهت گفتم کلا افتضاحه بخدا ضریب منچستر شد 3.4 اومدم ده دلار ببندم هرکاری کردم این پارسگل اشغال باز نشد تا گلو زدن ظریب شد هیچ.کاشکی فکر یه سایت خوبو پدر مادر باشیم

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
من این مشکلو چند روز پیش بهت گفتم کلا افتضاحه بخدا ضریب منچستر شد 3.4 اومدم ده دلار ببندم هرکاری کردم این پارسگل اشغال باز نشد تا گلو زدن ظریب شد هیچ.کاشکی فکر یه سایت خوبو پدر مادر باشیم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

والا من سراغ ندارم سایت خوب !!!
الان که فیکسه یه تیکت هم زدم ببینم چشونه ؟!!! شاید زیر DDOS باشن !! نمیدونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا