• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
من کلا 7-8 تا سایت ایرانی رو چک کردم دقیقا اونام همین مشکل رو دارن یه نظریه تو مغزم هست که احساس میکنم مثلا همه این سایت ها یه سیستم و سرور مرکزی دارن که بر اساس پیشنهاد کسایی شرط میبندن ظریبا بالا پایین میشن یعنی اگر ده نفر ببندن رو برد تیم یک .ضریب تیم دو میشه 10 و همینجوری ...
اگر کسی میدونه اون سایت اصلیه که همه اینا نمیدونم بهش وصلن یا ...معرفی کنه عالیه

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
من کلا 7-8 تا سایت ایرانی رو چک کردم دقیقا اونام همین مشکل رو دارن یه نظریه تو مغزم هست که احساس میکنم مثلا همه این سایت ها یه سیستم و سرور مرکزی دارن که بر اساس پیشنهاد کسایی شرط میبندن ظریبا بالا پایین میشن یعنی اگر ده نفر ببندن رو برد تیم یک .ضریب تیم دو میشه 10 و همینجوری ...
اگر کسی میدونه اون سایت اصلیه که همه اینا نمیدونم بهش وصلن یا ...معرفی کنه عالیه
ضریب کدوم بازی بالا و پایین میشد ؟
ایرانی و خارجی نداره . ضرایب چه آنلاین و چه قبل بازی به هم نزدیکه تو سایتها

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

planet رو یه مدت تست کن سند های برداشت هم بزار با پرفکت هم شارژ کن مثل بقیه بچه ها بعد نظرتو بگو اگر خوبه منم planet بزارم

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
بابا planet که هست ...مثل آدم هم پرداخت میکنه 100 برابر هم بهتر ااز سایت های دیگه ... برا همین کشور دوست و برادر روسیه هستش :D
اگه مشکل افزایش موجودی Pm دارین .. اول ریالی بریزین پارسگل بعد روی بازی که 100% بردش معلومه بت بزارین بعد درخواست واریز به pm بدین و بیاید تو planet .

ولی درحال حاضر بهترین بت روی بازی های تیم های آمریکای جنوبیه .. یعنی نشد اینا تو یک بازی 1 تا 2 اخراجی نداشته باشن بعدش هم راحت روی تعداد گل بین بازی میشه با ضریب بالا بت گذاشت ولی ساعت بازی هاشون خیلی بده از 1:30 صبح تا 7-8 صبح !
امشب هم که مالاگا زد لیست مارو نابود کرد یعنی اگه فقط نباخته بود یه لیست ضریب 13.4 داشتم که میترکوند که نشد .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
حدسم درست بود زیر اتک بودند

pg.png

پلنت اگر برای افزایش موجودی و برداشت با پرفکت مانی مشکلی نداشته باشه خوبه و در ضمن برای برداشت نیاز به احراز هویت ( پاسپورت و ... ) نداشته باشه
یه نفر اینجا درست و حسابی توضیح نمیده که !!!

dvlsh

Registered User
لایک‌ها
282
پلنت اگر برای افزایش موجودی و برداشت با پرفکت مانی مشکلی نداشته باشه خوبه و در ضمن برای برداشت نیاز به احراز هویت ( پاسپورت و ... ) نداشته باشه
یه نفر اینجا درست و حسابی توضیح نمیده که !!!

برادر ... من مگه شوخی دارم ؟! :D
ماها که 2-3 هزار دلار بت نمیذاریم که ازمون احراز هویت بخواد . من خودم حتی شده 3 دلار واریزی رو کردم 70 دلار و برداشت زدم .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برادر ... من مگه شوخی دارم ؟! :D
ماها که 2-3 هزار دلار بت نمیذاریم که ازمون احراز هویت بخواد . من خودم حتی شده 3 دلار واریزی رو کردم 70 دلار و برداشت زدم .

برداشتت پرفکت مانی بوده ؟ معمولا چقدر بعد از درخواست برداشت واریز می کنند ؟

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
ادرس دقیق planet چیه؟

mahmoud_zia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت ایرانی چیه بابا همه اشغالن 2 روزه جمع میکنن میرن با لعون بت کار کنین نزدیک 10 ساله رو پاست و من باهاش کار میکنم واریز و برداشتشم انی زیر یک دقیقه من وریفایم کردم حتی بونوسم بهتون میده
https://spadsmedia.com/aff/ln/en/3060754

فایل های ضمیمه

• 2016-03-03_13-43-29.png
    2016-03-03_13-43-29.png
    106 KB · نمایش ها: 27

navid.exchanger

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان لطفا عضو کانال تلگرامی زیر بشید.
این کانال هر روز لاین های شرط بندی با ضریب معقول و با احتمال برد بالا معرفی خواهد کرد
متشکر
https://telegram.me/betline

@betline

Sent from my SM-G360H using Tapatalk

navid.exchanger

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان لطفا عضو کانال تلگرامی زیر بشید.
این کانال هر روز لاین های شرط بندی با ضریب معقول و با احتمال برد بالا معرفی خواهد کرد
متشکر
https://telegram.me/betline

@betline

لاین های امروز در کانال گذاشته شد لطفا وارد کانال شده و از لاین های امروز استفاده کنید[emoji108]

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بنده هم وارد بت زدن اگه خدا بخاد میخام بشم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن و روشها و ترفندهاشونو به اشتراک بزارن
تا به قول دوستان دهن بوکی ها رو همگی صاف کنیم اگه خدا بخاد
دوستانی که موافقن لایک کنن

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
بنده هم وارد بت زدن اگه خدا بخاد میخام بشم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن و روشها و ترفندهاشونو به اشتراک بزارن
تا به قول دوستان دهن بوکی ها رو همگی صاف کنیم اگه خدا بخاد
دوستانی که موافقن لایک کنن

تسک تموم شد الان اومدی سراغ بت؟
شما نبودی میگفتی قماره حرامه؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تسک تموم شد الان اومدی سراغ بت؟
شما نبودی میگفتی قماره حرامه؟
خب شما و بقیه عزیزان با این مساله کنار اومدید منم میتونم کنار بیام
قبلا دهن تسک رو که صاف کردیم حالا نوبت بت هست

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
اینم سند برداشت ;)

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
از قدیم گفتند
یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به مردم

آدم اول یه نیگا به خودش میندازه بعد از دیگران اشکال می گیره

دوستان بنده به شخصه توصیه می کنم بت نگذارید !! نه اینکه فکر کنید بخیل هستم نه بحث این حرفا نیست !! من خودم هم دیگه در این تاپیک فعالیت نمی کنم چون باعث میشه
دیگر عزیزان هم به اینکار راغب بشن و مثل خیلی از بچه ها حسابی ببازن !!!

موفق باشید

onemohsen

Registered User
لایک‌ها
48
از قدیم گفتند
یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به مردم

آدم اول یه نیگا به خودش میندازه بعد از دیگران اشکال می گیره

دوستان بنده به شخصه توصیه می کنم بت نگذارید !! نه اینکه فکر کنید بخیل هستم نه بحث این حرفا نیست !! من خودم هم دیگه در این تاپیک فعالیت نمی کنم چون باعث میشه
دیگر عزیزان هم به اینکار راغب بشن و مثل خیلی از بچه ها حسابی ببازن !!!

موفق باشید

کاملا تایید میشه
دوستان اگرم میخواین بزارین در حد سرگرمی و جذابیت دیدن بازی باشه - خدایی نکرده پست های ما اینجا باعث نشه برین به این سمت ، چون معمولا 30% برده و 70% باخت ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا