• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد تضمینی از اینترنت - با وبگردی کسب درآمد کنید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ورود به سایت و ثبت درخواست همکاری

bavar.jpg

nonono.jpg

tavaghoe.jpg

chekar.jpg

daramad.jpg

daryaft1.jpg

chetor.jpg

sabtenam.jpg

شرایط همکاری با نماسایت

tavajoh.jpg

1. [*=right]پس از پر کردن فرم همکاری حداکثر تا ۲۴ ساعت شما را توسط ایمیل از رمز عبورو شروع همکاری مطلع میسازیم ، در غیر این صورت با ما تماس بگیرید.
    [*=right]با داشتن رمز عبورمیتوانید ازفایل آموزشی قرار داده شده در سایت استفاده نمایید.
    [*=right]از ثبت سایت های دارای مطالب خلاف قانون و شئونات جمهوری اسلامی ایران و سایت هایی که توسط ستاد سازماندهی فیلتر شده اندخودداری شود.
    [*=right]بعد از بررسی صحت و سقم اطلاعات سایت ثبت شده یک ایمیل تایید به کاربر ثبت ارسال میگردد.
    [*=right]ثبت اطلاعات مربوط به سایت ها در نماسایت برای صاحبان سایت ها کاملا رایگان بوده و همکاران حق دریافت هیچگونه وجهی را از صاحبان سایت ها ندارند.
    [*=right]میزان حق الزحمه بابت هرپست ۲٫۰۰۰ ریال میباشد . نماسایت حق تغییر در تعرفه ها را برای خود محفوظ می دارد. اما همواره این تغییرات در جهت افزایش حق الزحمه انجام میشود.
    [*=right]بدیهی است که در صورت عدم تایید، تکراری بودن و یا مغایر بودن سایت ثبت شده با قوانین وبسایت، نماسایت هیچگونه وجهی به ثبت کننده پرداخت نخواهد کرد.
    [*=right]زمانیکه مجموع حق الزحمه پست ها به ۵۰٫۰۰۰ ریال رسید، میتوانید درخواست واریز وجه را از طریق سامانه درخواست انتقال وجه به حساب های مورد نظر خود در یکی از سرویس های معرفی شده و طرف قرارداد با نماسایت اعلام نمایید.
    [*=right]واریز تا ۲۴ ساعت کاری پس از اعلام درخواست انجام میشود . چنانچه تا زمان مقرر واریز انجام نشد با ما تماس بگیرید.

ورود به سایت و ثبت درخواست همکاری

نحوه ساخت حساب پارس پل

قصد داشتیم یک بخش آموزشی برای ساخت حساب پارس پل بسازیم که خوشبختانه خودشون راهنمای کاملی تهیه کردن.
از این بخش میتونید مراحل افتتاح حساب رو دنبال کنید: راهنمای پارس پل

اگر برای ثبت نام مشکل شماره حساب دارید، کد ملی رو بجای شماره حساب وارد کنید، ولی در نظر داشته باشید که برای دریافت وجوه درآمد خود به این شماره حساب نیاز دارید پس هرچه سریعتر مراحل ساخت حساب رو تکمیل کنید.

Last edited:

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
من ثبت نام کردم تا فردا باید صبر کنم تا اکانتم فعال بشه. چیز جالبیه مثل تسک در probux میمونه.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
باز هم رشهای کسب درآمدی که فقط وقت کاربران محترم رو به هدر میده و آخرش چیزی جزای کاش اینکار رو نکرده بودم نداره !
تنها صاحب ایده و راه انداز وب سایت اصلی این وسط سود میبره و بقیه هیچ ...

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
باز هم رشهای کسب درآمدی که فقط وقت کاربران محترم رو به هدر میده و آخرش چیزی جزای کاش اینکار رو نکرده بودم نداره !

شما داری از روش های دیگه بد میگی که کسب درآمد از فروش کارت شارژ رو تبلیغ کنی. هر کس هر جور دلش میخواد وقتش رو میگذرونه، چه کلیک کردن یا هر روش دیگه ای!
شما که داری هی تبلیغ میکنی برای این کار، این که پولی هست! فرض کنیم که هزینه کردیم و فروشگاه رو راه انداختیم، چه تضمینی هست که اونقدر بازدید داشته باشه که فروش بالا باشه؟ مثلا یه کارت شارژ بفروشیم چقدر سود میکنیم؟ الان که این همه روش برای شارژ هست (مثل تلفن 8734-021) آدم باید دیوونه باشه بیاد 261 هزار تومن بده این کارو کنه!

27985281232774872100.png

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
این سایت که خودش توی ستاد ساماندهی ثبت نشده !!!!

در ضمن توی فرم ثبت نام کدملی میخواد چیکار؟!!!!!!

سایتهایی که توی ساماندهی ثبت نشدن مشکلی ندارن، اونایی که ساماندهی فیلتر کرده مشکل دارن.
نماسایت توس ساماندهی ثبت شده و از امروز تایید شده.
کد ملی هم بخشی از مشخصات فردیه، در آینده همکاری با نماسایت گسترش زیادی پیدا میکنه

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

به نظر میاد بیشتر قصد تبلیغ کار خودتون رو دارید!
شرایط همکاری و میزان درآمد کاملا واضح و مشخصه و هرکسی میتونه تصمیم بگیره که همکاری با نماسایت با شرایطش متناسب هست یا نه...

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
مرسی، اکانت شما فعال شده و براتون ایمیل کردیم..

پس شما ادمین اون سایتی؟!:D
پس حالا چند تا سوال از شما داشتم، وقتی ما سایتی رو ثبت کنیم چه سودی برای شما داره؟ چون من اولش فکر میکردم شما سایتی رو معرفی میکنید بعد ما باید وارد اون سایت بشیم و اطلاعاتش رو ثبت کنیم، مثل تسک های probux و مینی جاب های neobux، که مبلغی رو از تبلیغ دهنده دریافت میکنن که میان بابت انجام تسک مبلغی هم به ما میدن. اما در سایت شما که قراره خودمون سایتی رو ثبت کنیم درآمد شما از کجاست که بابت هر کدوم 200 تومن میدید؟ من امروز یه سایت ثبت کردم. ببخشید که این سوال رو پرسیدم چون اینطوری با عقل جور درنمیاد.
سوال بدی اینه که همه سایت ها که شماره تلفن و آدرس ندارن که ثبت کنیم، یعنی فقط سایت های خیلی درست و حسابی که هم شماره تلفن و هم آدرس دارن رو باید ثبت کنیم؟
با تشکر

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
پس شما ادمین اون سایتی؟!:D
پس حالا چند تا سوال از شما داشتم، وقتی ما سایتی رو ثبت کنیم چه سودی برای شما داره؟ چون من اولش فکر میکردم شما سایتی رو معرفی میکنید بعد ما باید وارد اون سایت بشیم و اطلاعاتش رو ثبت کنیم، مثل تسک های probux و مینی جاب های neobux، که مبلغی رو از تبلیغ دهنده دریافت میکنن که میان بابت انجام تسک مبلغی هم به ما میدن. اما در سایت شما که قراره خودمون سایتی رو ثبت کنیم درآمد شما از کجاست که بابت هر کدوم 200 تومن میدید؟ من امروز یه سایت ثبت کردم. ببخشید که این سوال رو پرسیدم چون اینطوری با عقل جور درنمیاد.
با تشکر

ثبت شمارو دیدم برای اولین کار خوب بود فقط ایمیل رو وارد نکردید که به نظر از کوتاهی ما در آموزش بوده.
هدف معرفی بهتر سایتهای موجود تو اینترنته، پس اطلاعات باید تا حد امکان کامل باشه. هدف از این کار رو مدیریت سایت میدونه و من تو بخش ارتباط با همکاران هستم. خودشون اگر صلاح بدونن روی سایت اعلام میکنن ولی این خدمات برای صاحبان سایت رایگان انجام میشه.

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
ببخشید سوال بدی اینه که همه سایت ها که شماره تلفن و آدرس ندارن که ثبت کنیم، یعنی فقط سایت های خیلی درست و حسابی که هم شماره تلفن و هم آدرس دارن رو باید ثبت کنیم؟

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
داداش منم پر کردم فرمو ولی اون حسابه ک زده بود نداشتم کارت ملی رو زدم برا منم تایید کنین بی زحمت. ممنون

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
داداش منم پر کردم فرمو ولی اون حسابه ک زده بود نداشتم کارت ملی رو زدم برا منم تایید کنین بی زحمت. ممنون

چشم، تا فردا تایید میشه، فقط زمان پرداخت درآمدتون لازم میشه تا اون زمان حسابتون رو ok کنید. مرسی

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
چرا این سایت اطلاعات خصوصی ادم رو میخاد ؟ کدملی را که بدی اگه مشخصاتو اشتباه بنویسی معلوم میشه . چرا اطلاعات خصوصی را حقیقی میخاد؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
چرا این سایت اطلاعات خصوصی ادم رو میخاد ؟ کدملی را که بدی اگه مشخصاتو اشتباه بنویسی معلوم میشه . چرا اطلاعات خصوصی را حقیقی میخاد؟

کد ملی جزو اطلاعات فردی به حساب میاد و تفاوت زیادی با نام و نام خانوادگی نداره، چرا باید اطلاعات شخصیتون رو اشتباه وارد کنید؟!
اطلاعات خصوصی افراد موارد دیگه ای رو شامل میشه که توی فرم ثبت نام آورده نشده...

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ببخشید سوال بدی اینه که همه سایت ها که شماره تلفن و آدرس ندارن که ثبت کنیم، یعنی فقط سایت های خیلی درست و حسابی که هم شماره تلفن و هم آدرس دارن رو باید ثبت کنیم؟
الان دیدمم سوال شمارو دوست عزیز.
نه لازم نیست که فقط اونا رو ثبت کنید. ما یه راهنمای ثبت وبسایت آماده کردیم که میتونه تا حد زیادی سوالاتتوت رو برطرف کنه و مشخص میکنه که دقیقا چیکار باید بکنید. ممنون میشم مطالعه کنید:
راهنمای ثبت وبسایت

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
در راهنما نوشته "آدرسی که در این بخش وارد میکنید ابتدا با سایر آدرس های ثبت شده در نماسایت مقایسه میشود و در صورتیکه این آدرس قبلا توسط همکاران نماسایت ثبت شده باشد به شما اطلاع میدهد و از وارد کردن سایر اطلاعات جلوگیری میکند."
یعنی من یک سایت رو ثبت کنم کس دیگه ای اجازه ثبت اون سایت رو نداره؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
در راهنما نوشته "آدرسی که در این بخش وارد میکنید ابتدا با سایر آدرس های ثبت شده در نماسایت مقایسه میشود و در صورتیکه این آدرس قبلا توسط همکاران نماسایت ثبت شده باشد به شما اطلاع میدهد و از وارد کردن سایر اطلاعات جلوگیری میکند."
یعنی من یک سایت رو ثبت کنم کس دیگه ای اجازه ثبت اون سایت رو نداره؟

درسته. هر سایت یکبار میتونه توی نماسایت ثبت بشه.

بالا