• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد تضمینی از اینترنت - با وبگردی کسب درآمد کنید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
منم همین کارو کردم

فعلا که همرو ثبت کردیم به جز یکی که انگار انقدر شک داشت ایمیلشم اشتباه داده بود :)
فکر کنم تا حدی حق هم دارید شما، محیط اینترنت ایران واقعا داره غیرقابل اعتماد میشه

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
آقا من همین الان کد ملی خودمو اینجا میزارم! 0080149049 یه ماه هم وقت داری ببینم چه اطلاعاتی به دستت میرسه... هرچی گیرآوردی بیا همین جا بزار اشکال نداره
اون زمانیکه فرم طراحی شده فکر نمیکردن که انقدر مسئله بازخورد داشته باشه، کد جوری نوشته شده که بخشی از کد ملی رو توی رمز عبوری که براتون میسازه وارد میکنه. اگه انقدر واقعا مهمه بگم از پایه بکوبن عوض کنن...

داداش به دل نگیر
بچه ها منظوری ندارن
هم همش خاطره میشه
هم این پست ها هم زیاد میشه
برا من چرا هزار نمیشه ااااه

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
من که هنوز نفهمیدم هدف این سایت چیه؟! ثبت نام کنیم بعدش چی بشه؟ یکم در مورد روش کسب درامد در این سایت می گفتی بهتر بود.;)

علاوه بر چیزایی که تو همین صفحه هست توی سایت اطلاعات تکمیلی داریم.
میتونید اونجا کامل آشنا شید با قضیه، بخوام توضیح بدم خیلی میشه

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
درسته
من ثبت نام کردم ولی منصرف میشم از نوشتن
شما فکر کن چجوری ممکنه این همه پول بدن واسه این کارا؟
هرچقدر هم بعدا پول در بیارن نمیشه
سازنده هم باید اطلاعات زیادی توی نت داشته باشه و نه اینکه ماه قبل ثبت نام کرده باشه

بعضی از دوستان ثبت نام کردن و خیلی هم خوب دران کارشون رو انجام میدن، فکر کنم بزودی افرادی بداست مالی بکنن اونوقت میتونید اعنماد بیشتری بکنید

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه یه توضیح بدم راجع به اینجور سایتها ، ببینید مخصوصا برای بچه های اینجا که PTC باز هستن بهترین مثال میتونه سایت Ptc-investigation باشه. که سایت های مختلف رو تو خودش ثبت میکنه و بهشون نمره میده و بررسی شون میکنه و میگه که صاحب سایت کی هست و اینا. که یه روز کسی میخواد بره تو اون سایت فعالیت کنه بتونه اون اطلاعاتی رو که درباره این سایت میخواد رو از ادمین سایت و بقیه کاربران این سایت بدست بیاره.
حالا این سایت میخواد Ptc-investigation همه سایت های ایرانی بشه. یعنی هرچی سایت ایرانی هست که به مردم خدمانی اراه میده رو تو خودش جا بده و مثل سایت های آگهی که کارشون و از 10 سال پیش شروع کردن و الان هرچی سرچ کنید صفحه اول میان ، حتی اگه اسپم باشن ، به جایی برسه که مثلا شما سایت شرکت آسمان رایانه رو سرچ کردید ، زیرش هم صفحه بررسی این سایت در نماسایت بیاد.

حالا ادمین سایت به جای اینکه بیاد خودش این جمع میلیونی سایت های ایرانی رو تو سایتش ثبت کنه ، یه برنامه گذاشته که مردم بیان این کار رو براش انجام بدن و یه پولی هم درازاش بگیرن.

این از توضیح. درباره کارآمد بودنش برای کسب درآمد و نمیدونم باید تست کنم ببینم که چقدر زمان میگیره و آیا ارزش اون زمان رو داره یا نه.
درباره با ثبت نام هم منم با این ثبت کردن کدملی مشکل دارم! سوال اصلی این نیست که

خوب معلومه! چون اینجا اینترنته!! چون اعتماد کردن خیلی سخته و از همه مهم تر چون به سایت شما مربوط نمیشه.
رنگ چشم و گروه خون هم جزو اطلاعات فردیه ، ولی دلیلی نداره هیچکدومش رو به شما بدیم.
مخصوصا شما که برنامه ریفرالی ندارید چه نیازی به کد ملی دارید؟
سوال اصلی اینه که چرا باید اطلاعات شخصی حقیقی مون رو بدیم؟!

موفق باشید :D

شما دید خوبی داری ولی یکم بدبینی هم قاطیش شده انگار :) دیگه شماره ثابت و آدرس و ثبت ساماندهی و اینارو که گذاشتیم همرو، مشکل ما اینه که کارمونو تازه شروع کردیم و دنبال برده داری هم نیستیم، خیلی روی قیمیت فکر و بررسی کردیم ولی انگار به نظر بعضی از دوستان زیاده! اگر همه نظرشون همینه ما میتونیم کمترش کنیم :) درمورد کد ملی توضیح دادم به یکی از دوستان. بهترین راه همینه که صبر کنید چون خیلیا دارن کار میکنن و بزودی دریافت خواهند داشت...

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
برا من که هنوز ایمیلی نیومده ؟

راستی روزانه چندتا سایت را میشه ثبت کرد؟ محدودیت نداره؟ سایتها در هر زمینه ای باشه اشکال نداره ؟ وبلاگ باشه چی؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
برا من که هنوز ایمیلی نیومده ؟

راستی روزانه چندتا سایت را میشه ثبت کرد؟ محدودیت نداره؟ سایتها در هر زمینه ای باشه اشکال نداره ؟ وبلاگ باشه چی؟

محدودیتی در تعداد نداره، یه بخشی داریم به اسم قوانین ثبت وبسایت اونجا کامل توضیح دادیم.
وبلاگ نباید باشه..

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اطلاعات سایتهای .ir که در نیک موجوده. تقریبا راحت میشه استخراجشون کرد. حتی شاید خود مرکز با قیمت پایینی بفروشه. اطلاعات .کام هایی هم که فعالیت داخل ایران دارن ، در ساماندهی ثبت شده و اونا هم خودشون در حال کتاب کردنش هستن. هدف این تاپیک هرچی باشه تجاری نیست.به نظر من یه ربطی بین این تاپیک و اینترنت ملی وجود داره:p

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
اطلاعات سایتهای .ir که در نیک موجوده. تقریبا راحت میشه استخراجشون کرد. حتی شاید خود مرکز با قیمت پایینی بفروشه. اطلاعات .کام هایی هم که فعالیت داخل ایران دارن ، در ساماندهی ثبت شده و اونا هم خودشون در حال کتاب کردنش هستن. هدف این تاپیک هرچی باشه تجاری نیست.به نظر من یه ربطی بین این تاپیک و اینترنت ملی وجود داره:p

سر کوچه ما یه بقالی باز شده به نظرم خیلی عجیبه که کسی بره جای دیگه بقالی باز کنه! خوب بیاد همینجا بگیره دیگه...
استدلالت در این حد بود!
شما خلاقیتت خیلی زیاده اینترنت ملی به فکر هیچکی نرسیده بود تا الآن :)) دمت گرم واقعا

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دوست عزیز من توی پست اولم 2 تا سوال پرسیدم جواب یکیش رو گرفتم

این سایت که خودش توی ستاد ساماندهی ثبت نشده !!!!

در ضمن توی فرم ثبت نام کدملی میخواد چیکار؟!!!!!!

تو پست دوم هم چون قانع نشدم باز پرسیدم
ببخشید منم قانع نشدم
من مشکلی با دادن کد ملی ندارم
فقط میخوام بدونم شما کد ملی رو میخواین چیکار؟؟؟

حالا کدملی یکیش
آدرس، شماره تلفن همراه، تلفن ثابت، کدپستی رو برا چی تو فرم گذاشتین؟
مگه میخواین پولو با پیک بفرستین؟

آقا من همین الان کد ملی خودمو اینجا میزارم! 0080149049 یه ماه هم وقت داری ببینم چه اطلاعاتی به دستت میرسه... هرچی گیرآوردی بیا همین جا بزار اشکال نداره

این که من کاری نمیتونم بکنم دلیل نمیشه که ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

حالا کدملی یکیش

ای بابا دوست عزیز این بنده خدا خواسته یه نونی به ملت برسونه بتونن یک کیلو پسته بخرن حالا شمام گیر دادیا!
نمی خوای عضوبشی،از در بالا سمت راست استفاده کن و خارج شو،مگه کلانتریه اینقدر سوال و جواب می کنی برادر من؟:D

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
سر کوچه ما یه بقالی باز شده به نظرم خیلی عجیبه که کسی بره جای دیگه بقالی باز کنه! خوب بیاد همینجا بگیره دیگه...
استدلالت در این حد بود!
شما خلاقیتت خیلی زیاده اینترنت ملی به فکر هیچکی نرسیده بود تا الآن :)) دمت گرم واقعا

فکر کنم دست گذاشتم روی نقطه حساس:p . دقیقا من اون متنو اونجوری نوشتم که تحریکت کنم که اینجوری بنویسی :D. الان دیگه از حرف قبلیم کاملا مطمئن شدم. خلاقیتم که بجای خود ، نشونه گیریم ماشالا انقدر خوبه که مستقیم میزنم وسط خال !:cool:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ای بابا دوست عزیز این بنده خدا خواسته یه نونی به ملت برسونه بتونن یک کیلو پسته بخرن حالا شمام گیر دادیا!
نمی خوای عضوبشی،از در بالا سمت راست استفاده کن و خارج شو،مگه کلانتریه اینقدر سوال و جواب می کنی برادر من؟:D

بخاطر یک مشت دلار شنیده بودیم ، بخاطر یک کیلو پسته ندیده بودیم دیگه :D

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
حساب کاربری من فعال شد
چقدر میشه در روز سایت ثبت کرد.
با توجه به این که اطلاعات سایت الان کمه اکثر آدرس ها در سایت وجود نداره

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
فکر کنم دست گذاشتم روی نقطه حساس:p . دقیقا من اون متنو اونجوری نوشتم که تحریکت کنم که اینجوری بنویسی :D. الان دیگه از حرف قبلیم کاملا مطمئن شدم. خلاقیتم که بجای خود ، نشونه گیریم ماشالا انقدر خوبه که مستقیم میزنم وسط خال !:cool:

آفرین به شما

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

حالا کدملی یکیش

شاید خواستیم شب عیدی بیایم بازدید یذره پسته بزنیم دور هم:)
ولی جدی قبول کنید که این حجم از حساسیت روی این مسءله بی مورده، من با حوصله جواب همرو دادم ولی انگار که کسی گوش نمیده. یه فرمی طراحی شده قبل از فراخوان بعد کلی روی خروجیش کد نویسی شده که کار تا حدی کم بشه برای ادمین حالا تغییرش کار زیادی رو میطلبه. اونموقع به نظر نمیومد که کد ملی انقدر چیز حساسی باشه! بعدش گفتم که هرکی میخواد الکی بزنه ما که راهی واسه چک کردنش نداریم. بعد اومدم کد ملی خودمو دادم. الان دیگه واقعا راهی به ذهنم نمیرسه واسه راضی کردن شما. هی میپرسی میخوای چیکار منم میگم به دردیمون نمیخوره ولی اگه بخواید ویرایشگد بشید اونوقت تمام این اطلاعات باید کامل باشه چون ما اونجا به شما دسترسی بیشتری به پنل مدیریت سایت میدیم و باید طرفمون رو بشناسیم.
اگه قانع نشدی بازم بگو که دوباره همینارو بگم :)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

قابلی نداشت
شاید خواستیم شب عیدی بیایم بازدید یذره پسته بزنیم دور هم:)
ولی جدی قبول کنید که این حجم از حساسیت روی این مسءله بی مورده

عزیزم با شوخی نمیشه اینجور چیزا رو ماستمالی کرد.:p 10 نفر گفتم ، منم اینجا گفتم
http://forum.persiantools.com/t371989-page4.html#post6792837

کار شما توجیه اقتصادی نداره و مشکوکه. هر وقت مدیرتون صلاح دونست که راستش رو بگه بگو بیاد اینجا با هم حرف میزنیم. :) الا شما میگی هر وقت دلش خواست ، اگر دوست داشت میگه میخواد چکار کنه .... منم میگم آدم عاقل تا کار شما شفاف نشده با شما همکاری نمیکنه.ختم کلام !

پ.ن: عید همتون هم مبارک باشه :p

بالا