• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد تضمینی از اینترنت - با وبگردی کسب درآمد کنید

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
217 تائید نشده ! یا این سرعت که نمیشه ؟! چرا سایت ویرایشگراشو زیاد نمی کنه ؟

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من چطوری مشخصات پروفایلم را تغییر بدم مثلا شماره حساب یا اسم و اطلاعات دیگه ؟ چوری رمز عبورم را عوض کنم ؟ اصلا هیچی پیدا نکردم

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
من به حداقل پرداخت رسیدم و درخواست واریز دادم ولی هیچ جا برای این که وضعیت درخواست رو ببینم ندیدم !
پول تو حسابم هم هنوز همون مقداره قبلیه ! انگار نه انگار درخواست واریز دادم!
حالا گفته تا 24 ساعت بعد! متظر می مونم ببینیم چی میشه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من رمز ورودم را یادم رفته . یعنی خودش از سایت بیرون اموده حالا که میزنم میگه وارد شید منم یادم نیست .

گزینه پسورد را فراموش کردم که همه سایتا دارن هم نداره . چطوری پسوردم را بفهمم؟

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
اقا من رمز ورودم را یادم رفته . یعنی خودش از سایت بیرون اموده حالا که میزنم میگه وارد شید منم یادم نیست .

برنامه نویس سایت زیاد کار نکرده رو سایت ، فکر کنم حالا حالا ها باید ارتقا بدن سایت نرمال بشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان اگر در کنار این کارتون یه درآمد بالا خواستید که هرچقدر بیشتر کار کنید درآمدتون هم بیشتر میشه امضامو بخونید

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
به من مبلغ 5000 تومان داده شد در حساب پارس پال ولی تا حالا با این حساب کار نکردم ! نیم دونم یه چیزی هست به اسم این که 3 روز باید بگذره از واریز پول تا بتونی برداشت کنی؟
بعدش با وجود این که این مبلغ پرداخت شده ولی همچنان موجودی سایت برای من تغییری نکرده ! مشکلی داره یا مدیریت به زودی تائید می کنه؟ آخه 10 دقیقه هست که پرداخت شده !

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10
اس ام اس پرداخت هم آمد :دی
من فعالیتم رو بیشتر می کنم :دی

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

ami3en

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز جهت یادآوری رمز ورود یک sms با متن pass به شماره هوشمند نماسایت ارسال کنید رمز برای شما ارسال میشه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
میشه نحوه باز کردن حساب تو پارس پال را توضیح بدید - لینک راهنمای اول صفحه را دیدم ولی یه قسمتهایش را متوجه نشدم میشه یکی بگه دقیق کدوم قسمتها را باید استفاده کرد

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
میشه نحوه باز کردن حساب تو پارس پال را توضیح بدید - لینک راهنمای اول صفحه را دیدم ولی یه قسمتهایش را متوجه نشدم میشه یکی بگه دقیق کدوم قسمتها را باید استفاده کرد

دقیقا کجاشو مشکل داشتید؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

لطفا به [email protected] ایمیل بزنید

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
دقیقا کجاشو مشکل داشتید؟

قسمت معرفی درگاه و ثبت درخواست دریافت وجه و کلیدهای پرداخت را هم من باید پر کنم یا مربوط به من نمیشه (اگه باید پر کنم چی بنویسم )

من فقط میخام سایت نماسایت درامدم را به حسابم واریز کنه و کار دیگه ای از پارس پال نمیخام

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
قسمت معرفی درگاه و ثبت درخواست دریافت وجه و کلیدهای پرداخت را هم من باید پر کنم یا مربوط به من نمیشه (اگه باید پر کنم چی بنویسم )

من فقط میخام سایت نماسایت درامدم را به حسابم واریز کنه و کار دیگه ای از پارس پال نمیخام

قسمت معرفی درگاه و کلیدهای پرداخت به شما مربوط نمیشه ولی ثبت درخواست دریافت وجه دقیقا مربوط به شماست و زمانیکه بخواید پول رو از حساب پارس پل به حساب بانک دیگه ای منتقل کنید لازمتون میشه..

Razors

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی سایتتون کند پیش میره . من الان کلی سایت ثبت کردم ولی حداکثر روزی دو تا تاییدی بیشتر نداشتم ( بعضی روزها که اصلا هیچی ) ، الان حدود دو هفته س فقط 6 تا از سایتهای من تایید شده و 1200 تومن !! و بقیه ش همینجوری توی مرحله در حال بررسی گیر کرده . یه ذره سرعتو بیشتر کنید بد نیس

بالا