• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد تضمینی از اینترنت - با وبگردی کسب درآمد کنید

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
کد ملی جزو اطلاعات فردی به حساب میاد و تفاوت زیادی با نام و نام خانوادگی نداره، چرا باید اطلاعات شخصیتون رو اشتباه وارد کنید؟!
اطلاعات خصوصی افراد موارد دیگه ای رو شامل میشه که توی فرم ثبت نام آورده نشده...

ببخشید منم قانع نشدم
من مشکلی با دادن کد ملی ندارم
فقط میخوام بدونم شما کد ملی رو میخواین چیکار؟؟؟

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ببخشید منم قانع نشدم
من مشکلی با دادن کد ملی ندارم
فقط میخوام بدونم شما کد ملی رو میخواین چیکار؟؟؟
بابا مگه چی کم میکنه ازتون؟
یک چرت و پرتی بنویسید بره!!!
ولی به نظر من برنامه نویس سایت خواسته سنگ تموم بزاره و این فیلد رو ساخته:)
شما چی فکر میکنید؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
بابا مگه چی کم میکنه ازتون؟
یک چرت و پرتی بنویسید بره!!!
ولی به نظر من برنامه نویس سایت خواسته سنگ تموم بزاره و این فیلد رو ساخته:)
شما چی فکر میکنید؟

دوست عزیز نمیگم به هر چیزی بدبین باشید ولی ساده اندیشی هم عاقبت خوبی نداره ...

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من که هنوز نفهمیدم هدف این سایت چیه؟! ثبت نام کنیم بعدش چی بشه؟ یکم در مورد روش کسب درامد در این سایت می گفتی بهتر بود.;)

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه یه توضیح بدم راجع به اینجور سایتها ، ببینید مخصوصا برای بچه های اینجا که PTC باز هستن بهترین مثال میتونه سایت Ptc-investigation باشه. که سایت های مختلف رو تو خودش ثبت میکنه و بهشون نمره میده و بررسی شون میکنه و میگه که صاحب سایت کی هست و اینا. که یه روز کسی میخواد بره تو اون سایت فعالیت کنه بتونه اون اطلاعاتی رو که درباره این سایت میخواد رو از ادمین سایت و بقیه کاربران این سایت بدست بیاره.
حالا این سایت میخواد Ptc-investigation همه سایت های ایرانی بشه. یعنی هرچی سایت ایرانی هست که به مردم خدمانی اراه میده رو تو خودش جا بده و مثل سایت های آگهی که کارشون و از 10 سال پیش شروع کردن و الان هرچی سرچ کنید صفحه اول میان ، حتی اگه اسپم باشن ، به جایی برسه که مثلا شما سایت شرکت آسمان رایانه رو سرچ کردید ، زیرش هم صفحه بررسی این سایت در نماسایت بیاد.

حالا ادمین سایت به جای اینکه بیاد خودش این جمع میلیونی سایت های ایرانی رو تو سایتش ثبت کنه ، یه برنامه گذاشته که مردم بیان این کار رو براش انجام بدن و یه پولی هم درازاش بگیرن.

این از توضیح. درباره کارآمد بودنش برای کسب درآمد و نمیدونم باید تست کنم ببینم که چقدر زمان میگیره و آیا ارزش اون زمان رو داره یا نه.
درباره با ثبت نام هم منم با این ثبت کردن کدملی مشکل دارم! سوال اصلی این نیست که
چرا باید اطلاعات شخصیتون رو اشتباه وارد کنید؟!
خوب معلومه! چون اینجا اینترنته!! چون اعتماد کردن خیلی سخته و از همه مهم تر چون به سایت شما مربوط نمیشه.
رنگ چشم و گروه خون هم جزو اطلاعات فردیه ، ولی دلیلی نداره هیچکدومش رو به شما بدیم.
مخصوصا شما که برنامه ریفرالی ندارید چه نیازی به کد ملی دارید؟
سوال اصلی اینه که چرا باید اطلاعات شخصی حقیقی مون رو بدیم؟!

موفق باشید :D

new24

Registered User
لایک‌ها
300

درسته
من ثبت نام کردم ولی منصرف میشم از نوشتن
شما فکر کن چجوری ممکنه این همه پول بدن واسه این کارا؟
هرچقدر هم بعدا پول در بیارن نمیشه
سازنده هم باید اطلاعات زیادی توی نت داشته باشه و نه اینکه ماه قبل ثبت نام کرده باشه

new24

Registered User
لایک‌ها
300
سلام به همه دوستان عزیز
اول از همه یه توضیح بدم راجع به اینجور سایتها ، ببینید مخصوصا برای بچه های اینجا که PTC باز هستن بهترین مثال میتونه سایت Ptc-investigation باشه. که سایت های مختلف رو تو خودش ثبت میکنه و بهشون نمره میده و بررسی شون میکنه و میگه که صاحب سایت کی هست و اینا. که یه روز کسی میخواد بره تو اون سایت فعالیت کنه بتونه اون اطلاعاتی رو که درباره این سایت میخواد رو از ادمین سایت و بقیه کاربران این سایت بدست بیاره.
حالا این سایت میخواد Ptc-investigation همه سایت های ایرانی بشه. یعنی هرچی سایت ایرانی هست که به مردم خدمانی اراه میده رو تو خودش جا بده و مثل سایت های آگهی که کارشون و از 10 سال پیش شروع کردن و الان هرچی سرچ کنید صفحه اول میان ، حتی اگه اسپم باشن ، به جایی برسه که مثلا شما سایت شرکت آسمان رایانه رو سرچ کردید ، زیرش هم صفحه بررسی این سایت در نماسایت بیاد.

حالا ادمین سایت به جای اینکه بیاد خودش این جمع میلیونی سایت های ایرانی رو تو سایتش ثبت کنه ، یه برنامه گذاشته که مردم بیان این کار رو براش انجام بدن و یه پولی هم درازاش بگیرن.

این از توضیح. درباره کارآمد بودنش برای کسب درآمد و نمیدونم باید تست کنم ببینم که چقدر زمان میگیره و آیا ارزش اون زمان رو داره یا نه.
درباره با ثبت نام هم منم با این ثبت کردن کدملی مشکل دارم! سوال اصلی این نیست که

خوب معلومه! چون اینجا اینترنته!! چون اعتماد کردن خیلی سخته و از همه مهم تر چون به سایت شما مربوط نمیشه.
رنگ چشم و گروه خون هم جزو اطلاعات فردیه ، ولی دلیلی نداره هیچکدومش رو به شما بدیم.
مخصوصا شما که برنامه ریفرالی ندارید چه نیازی به کد ملی دارید؟
سوال اصلی اینه که چرا باید اطلاعات شخصی حقیقی مون رو بدیم؟!

موفق باشید :D

به نظر من کلاهبرداری میکنن با این همه پولی که میدن یا ورشکسته میشن

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
متاسفانه باز هم تاپیکی به لطف برخی مولتی یوزر ها زده شد که آخرش چیزی جز حذف تاپیک و عدم پاسخ عده ای باقی نمی ماند !

برای استارتر :

با گرفتن کد ملی می خواهید اطلاعات فردی را داشته باشید که چه شود ؟ اعضای سیستم شما باید احراز هویت کنند یا شما که حتی پرداخت هایتان هم با پارس پال (پل) هست تا نامی از خود به جای نگذارید ؟ حتی زحمت فروشنده معتبر بودن هم به خود نداده اید و مستقیما اطلاعات فردی و شخصی را دریافت می کنید که معلوم نیست در اینده چه استفاده ای از آن خواهد شد !

برای همراهان تاپیک :

این سیستم ، تضمینی به پرداخت و عمل کردن به تعهداتش نیست و فردی که آن را هدایت می کند سعی می کند خود را پشت شاخ و برگ ها پنهان نگهه دارد ولی در عین حال از شما بییشترین اطلاعات را داشته باشد . تناقض کمی نیست ! از نظر من به این سیستم حداقل تا زمانی که پرداخت هایش یا هویت اصلی اش مشخص نشده اطمینان نکنید و اطلاعات خود را ارسال نفرمایید.

ami3en

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
اطلاعات شخصی شما (شماره ملی) به دلیل آینده نگری مجموعه مبنی برگسترش فعالیت همکاران درفضای مجازی دریافت میشود.
۱-فعالیت نماسایت درمحیط فیزیکال نیاز به نیروی انسانی فراوانی دارد که به هیچ عنوان از نظر مالی و هزینه به صرفه نیست پس راهکارانتخابی ما استفاده از پتانسیل فضای مجازی و نیروی کار غیرمستقیم بوده است.
۲-تمامی وبسایت هایی که توسط همکاران ثبت میشود نیاز به بررسی و تحلیل انسانی دارد که هم اکنون توسط پرسنل مجموعه انجام میشود، اما با توجه به افزایش آمار وبسایت های ثبت شده و نبود امکانات لازم جهت افزایش فضا و نیروی کار، نماسایت مجبور به استفاده از همین نیروهای فعال آنلاین در راستای نیل به اهداف بلند مدت خود گردیده است و در نتیجه باید به ویرایشگرها، تحلیلگران و آنالیزورها ضمن آموزش، امکان دسترسی بیشتری به منابع سیستم بدهد و در نهایت نیاز به احراز هویت ثبت نام کننده اجتناب ناپذیر است.
۳- درصورتی که به نظر شما ممکن است از این اطلاعات سوء استفاده شود و تمایلی به همکاری وسیعتر با این مجموعه ندارید میتوانید اطلاعات واقعی خود را وارد نکنید. فعلا هیچگونه بررسی در زمینه درست یا غلط بودن اطلاعات واردشده شما از طرف نماسایت انجام نمیشود، اما صحیح نبودن اطلاعات موجب عدم اقدام نماسایت در جهت افزایش اعتبار و درنتیجه افزایش درآمد شما خواهد شد.

Last edited:

ami3en

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه باز هم تاپیکی به لطف برخی مولتی یوزر ها زده شد که آخرش چیزی جز حذف تاپیک و عدم پاسخ عده ای باقی نمی ماند !

برای استارتر :

با گرفتن کد ملی می خواهید اطلاعات فردی را داشته باشید که چه شود ؟ اعضای سیستم شما باید احراز هویت کنند یا شما که حتی پرداخت هایتان هم با پارس پال (پل) هست تا نامی از خود به جای نگذارید ؟ حتی زحمت فروشنده معتبر بودن هم به خود نداده اید و مستقیما اطلاعات فردی و شخصی را دریافت می کنید که معلوم نیست در اینده چه استفاده ای از آن خواهد شد !

برای همراهان تاپیک :

این سیستم ، تضمینی به پرداخت و عمل کردن به تعهداتش نیست و فردی که آن را هدایت می کند سعی می کند خود را پشت شاخ و برگ ها پنهان نگهه دارد ولی در عین حال از شما بییشترین اطلاعات را داشته باشد . تناقض کمی نیست ! از نظر من به این سیستم حداقل تا زمانی که پرداخت هایش یا هویت اصلی اش مشخص نشده اطمینان نکنید و اطلاعات خود را ارسال نفرمایید.

با تشکر از دقت نظر شما
در مورد اطلاعات کارت ملی توضیح کافی داده شد.
۱- در مورد استفاده از پارس پال این نکته شایان ذکر است که دلیل استفاده از پارس پال مخفی شدن نیست دوست عزیز. پرداخت داخلی در حسابهای پارس پال رایگان است، همانطور که میدانید کارت به کارت بانکی ۵۰۰ تومان هزینه دارد و نماسایت نمی تواند این هزینه را از حساب همکار کسر کند( با در نظر گرفتن این که ثبت هر وبسایت ۲۰۰ تومان هزینه دارد با کسر هزینه کارت به کارت می توان ۲.۵ سایت بیشتر در نماسایت ثبت کرد)
۲- این وبسایت یک فروشگاه اینترنتی نیست و تمامی خدمات خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد، حتی تبلیغات هم نمی پذیرد. پس نیاز به فروشنده معتبر بودن ندارد.
۳- دوست عزیز شما با یک جستجوی ساده در وبسایت متوجه خواهید شد که این وبسایت مشکل پنهان کاری یا عدم اعتبار ندارد. اما برای رفع مشکل عرض می کنم که
--- وبسایت نماسایت متعلق به گروه شرکت های وبسیما به آدرس : تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از بلوار صبا، کوچه سینا، ساختمان ۱۷۲۹، واحد ۲۰ می باشد. websima.com
--- شماره تماس اختصاصی واحد پشتیبانی نماسایت : 22206719 در ساعات اداری پاسخگوی سوالات و نظرات شماست.
--- پشتیبانی ۲۴ ساعته از طریق ایمیل با آدرس [email protected]
--- شماره های تماس گروه شرکت های وبسیما 22239007 - 22238907

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نمیگم حرفای دوستان درست یا غلطه،اما گند زدین به تاپیک رفت! :D

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
من ثبت نام کردم .ولی هیچ اصلاعاتی را صحیح وارد نکردم. فعالم کنید کار میکنم اگه مشکلی نبود اطلاعات را ویرایش و حقیقی میکنم

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
باز هم رشهای کسب درآمدی که فقط وقت کاربران محترم رو به هدر میده و آخرش چیزی جزای کاش اینکار رو نکرده بودم نداره !
تنها صاحب ایده و راه انداز وب سایت اصلی این وسط سود میبره و بقیه هیچ ...

آقا جان خیلی رو داری ها خودت یه سایت فروش شارژ گرفتی حالا چون خریدار نداری مدام میای توی تاپیکهای مختلف تبلیغ میکنی که چی بشه
بابا چند بار بگم الان دیگه به کمک خود سرویسهای ایرانسل و همراه اول طرف با کارت شتاب و با گوشی خودش شارژ میخره
دوره فروشگاه شارژ و نمیدونم سامانه شارژو ......تموووووووووووووووووووووووم شددددددددددددد

masoudnet

Registered User
لایک‌ها
10

new24

Registered User
لایک‌ها
300
آقا جان خیلی رو داری ها خودت یه سایت فروش شارژ گرفتی حالا چون خریدار نداری مدام میای توی تاپیکهای مختلف تبلیغ میکنی که چی بشه
بابا چند بار بگم الان دیگه به کمک خود سرویسهای ایرانسل و همراه اول طرف با کارت شتاب و با گوشی خودش شارژ میخره
دوره فروشگاه شارژ و نمیدونم سامانه شارژو ......تموووووووووووووووووووووووم شددددددددددددد

قبول ندارم
من هنوز بصورت اینترنتی شارژ میخرم :)

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176

آقا من همین الان کد ملی خودمو اینجا میزارم! 0080149049 یه ماه هم وقت داری ببینم چه اطلاعاتی به دستت میرسه... هرچی گیرآوردی بیا همین جا بزار اشکال نداره
اون زمانیکه فرم طراحی شده فکر نمیکردن که انقدر مسئله بازخورد داشته باشه، کد جوری نوشته شده که بخشی از کد ملی رو توی رمز عبوری که براتون میسازه وارد میکنه. اگه انقدر واقعا مهمه بگم از پایه بکوبن عوض کنن...

بالا