• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد در شبکه اجتماعی به میزان فعالیت خودتون

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
رفیقم فعالیت زیاد داشته این آخراش 300 تایی گرفته بود که رفته بود تو زمینه چت روم
اون زیاد فعال نیست

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
الان سایت چرا باز نمیشه؟:(

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
هیچ کسی رو که مدیر سایت و اینا باشه نمیشناسی؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
سلام من با موبایل میام صفحه ثبت نامش باز نمیشه کسی میتونه برام ثبت نام رو انجام بده؟
عزیز شما باید خودتون ثبت نام کنید الان سایتش ایراد پیدا کرده بعدا مراجعه کنی می تونی ثبت نام کنی

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
این پولی که میده خیلی کمه و درواقع با ندادن فرقی نداره
با توجه به اینکه تفاوت بین راوی و راوی ویژه (که پولیه) خیلی زیاده سایت یکم مشکوکه
آخه هرجور فکرشا میکنم این تفاوت عقلانی نیست و فقط به درد کلاهبرداری میخوره، البته این احساس منه و ممکنه اینطورم نباشه ;)

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
قربان پولی که می ده کمه؟
پس حتما یه سر بزن به سایت های مشابه ببین جریان چیه؟!
برای مثال سایت میترا لینک هم ارسال مطلب داره ولی هر ماه با محدودیت می تونی درامد کسب کنی و اونجا هم با پول می تونی ضریبت رو ببری بالا و درآمدت رو زیاد کنی و از طرفی هم برای هر مطلب که ارسال می کنی باید منتظر تایید از طرف مدیریت باشی ! و خیلی چیزای دیگه
خاطر نشان بکنم که راوی ویژه 15 هزار تومنه ! تفاوتش زیاد نیست از این بیشترش رو هم خودم قبلا کار کردم . قبلا ها سایتی با نام تک رنک بود که بالای 500 هزار تومن دریافتی داشتم باهاش ولی وقت زیاد می طلبید و پورسانتش پایین بود اونجا هم با 20 هزار تومن ارتقای درجه کاربری کلیه تعرفه ها برای درآمد کسب کردن دو برابر می شدند .
شما فعلا اگر مشکوک هستین راوی ویژه رو خریداری نکنید اجازه بدین دریافتی ها از سایت صورت بگیره و سند پرداخت همینجا گذاشته بشه بعد برای راوی ویزه شدن تصمیم بگیرین
من هم صد در صد نمی گم که این سایت مطمئنه یا کارش درسته . دوستانی که با لینکی که دادم ثبت نام کردند منتظر باشند که سند پرداختی رو بزارم بعدا راویویژه تهیه کنند .
ممنون

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
قربان پولی که می ده کمه؟
پس حتما یه سر بزن به سایت های مشابه ببین جریان چیه؟!
برای مثال سایت میترا لینک هم ارسال مطلب داره ولی هر ماه با محدودیت می تونی درامد کسب کنی و اونجا هم با پول می تونی ضریبت رو ببری بالا و درآمدت رو زیاد کنی و از طرفی هم برای هر مطلب که ارسال می کنی باید منتظر تایید از طرف مدیریت باشی ! و خیلی چیزای دیگه
خاطر نشان بکنم که راوی ویژه 15 هزار تومنه ! تفاوتش زیاد نیست از این بیشترش رو هم خودم قبلا کار کردم . قبلا ها سایتی با نام تک رنک بود که بالای 500 هزار تومن دریافتی داشتم باهاش ولی وقت زیاد می طلبید و پورسانتش پایین بود اونجا هم با 20 هزار تومن ارتقای درجه کاربری کلیه تعرفه ها برای درآمد کسب کردن دو برابر می شدند .
شما فعلا اگر مشکوک هستین راوی ویژه رو خریداری نکنید اجازه بدین دریافتی ها از سایت صورت بگیره و سند پرداخت همینجا گذاشته بشه بعد برای راوی ویزه شدن تصمیم بگیرین
من هم صد در صد نمی گم که این سایت مطمئنه یا کارش درسته . دوستانی که با لینکی که دادم ثبت نام کردند منتظر باشند که سند پرداختی رو بزارم بعدا راویویژه تهیه کنند .
ممنون
ممنون بابت توضیحاتتون ولی من 15 هزار تومن نمیبینم ، همونطور که در عکسی که پیوست کردم میبینید برای ارتقا 50 هزار تومن میگیره
در ضمن منظور بنده از اینکه تفاوتش خیلی زیاده ، اون 50 هزار تومن که میگیره نبود بلکه منظورم درصد اضافه شده به میزان درآمد به ازای هر مطلب و فیلم و .... بعد از ارتقاء عضویت بود
مثلا اگه توجه کنید قبل از ارتقا عضویت پولی که برای هر ویدیو میده 200 ریال و بعد از ارتقا 4000 ریال ، و این یعنی 20 برابر بیشتر ، حتی اون سایتی که خودتون مثال زدید (تک رنک) نوشتید بعد از ارتقا عضویت درآمد دوبرابر شده
من قبلا با این جور سایتا کار نکردم و اگه گفتم پول خیلی کمی میده به این خاطر بود که مثلا نوشته برای هر ویدیو 20 تومن میده یعنی برای بدست آوردن 100 هزار تومن باید 5000 ویدیو بگذارید و این واقعا مسخرس ، شما اگه بخواین چنین فعالیتی بکنین قطعا در جاهای دیگه خیلی بیشتر از این درآمد بدست میارید
بازم اگه جاییش اشتباه کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

فایل های ضمیمه

• 1212.jpg
    1212.jpg
    57.4 KB · نمایش ها: 15

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
شرمنده دوستان من تعرفه جدید رو ندیده بودم من ماله قبل از اسفند رو گفتم
الان چک کردم درسته حق با شماست ولی خدمتتون عارضم که :
قبل از عید که من با توجه به اون پاسخ داده بودم تعرفه ارتقا عضویت به راوی ویژه 15 هزار تومن بود و تعرفه کسب درآمد توی همه زمینه ها 2 برابر شده بود یعنی برای هر ارسال 500 ریال و برای ویدیو 400 ریال و برای موزیک صوتی هم همینطور بود. ولی الان چون تعرفه ارتقا به 50 هزار تومن افزایش یافته طبیعی هم هست که تعرفه های کسب درامدی هم بیشتر بشه .
گفته شما درسته در مورد اپلود ویدیو ولی برای سایر موارد خیر : چون برای آپ ویدیو کمی وقت بیشتری می طلبه ولی برای صوت و ارسال مطلب خیر .
خب ما هم مشتاقیم اگر سایتی که بیشتر از این سایت کسب درامد داشته باشه و محدودیت هم نداشته باشه بهمون معرفی کنید که ثبت نام کنیم
ممنونم از اهمیت دادنتون به این موضوع و جواب دادنتون

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
بیشتر از 150بهمون نمیده حداقل بیا 150 رو بگیریم تا بعد باشه؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
باشه داش مشکلی نیست
فقط باید با هم هماهنگ باشیم. خودش دیدی که گفت مولتی اکانت مجاز هست فقط باید آی پیش رو عوض کنیم. باید قسمت اهدای اعتبار رو هم با هماهنگی همدیگه اوکیش بکنیم که از اکانت اصلیمون که درآمدش بیشته برای اک های مولتی اعتبار اهدا کنیم و درجه کاربری اونا رو ارتقا بدیم که از چندین اک همزمان درامد داشته باشیم . اگر اینجوری بشه که خیلی خوبه.
البته اینجاش رو هم اضافه کنم که مشکل من اینه که برای اولین بار اک های مولتی رو ارتقا بدیم که برای همین می خوام قسمت اهدای اعتبار فعال باشه . چون اگر فعال بشه از اک اصلیمون که درآمدش بیشتره می تونیم بهش اعتبار اهدا کنیم و ارتقاش بدیم اگر غیر این باشه باید از حساب بانکی انتقال بدیم که اینجوری برامون زیاد در می یاد !!
این رو هم اضافه کنم که برای ارتقای حساب کاربری اگر موجودی کافی نداشته باشید فقط برای یکبار از حساب بانکیتون مبلغ رو انتقال می دین در دفعات بعدی با درامد خود سایت که توی حسابتون می مونه هر ماه می تونید ارتقا بدید و اینکه سایت هر ماهه از هر اکانت فقط 150 هزار تومن ماکسیمم پرداختی داره .

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
من یه اکانت دیگه ساختم با فیلترشکن وارد شدم و ساختم نمیدونم فکر کنم یه بار با ای پی خودمم واردش شدم الان نمیدونم مسدودش کنن یا نه اگه بخوان مسدود کنن فورا مسدود میشه؟ یا طول میکشه؟چون میخوام برای اون راوی ویژه بخرم اگه مسدود بشه بدبخت میشم;)

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
با علی شه بخش تماس بگیر و بگو که از اشتباهی یه بار با کامپیوتر خودت واردش شدی که مشکلی به وجود نیاد
نه هنوز دست نگه دار راوی ویژه نخر ! خب من تلاش می کنم که از اک اصلی انتقال اعتبار داشته باشیم که پول از حساب بانکی واریز نکنیم دیگه !

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
پیدا کردن و مسدود کردن که به این راحتی نیست ! باید یکی که تشخیص داده اکانت ماله کیه به مدیریت گزارش بده اون موقع اکانت مسدود می شه !
البته خوئ مدیریت گفت که با فیلتر شکن امکان کسب درآمد از مولتی هست ولی دیگه نباید با ای پی خودت وارد بشی !

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
علی شه بخش که انلاین نیست شماره ای ازش نداری؟
تا کی صبر کنم؟

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
پس مشکلی نداره؟ بخرم؟

بالا