behzadinho
Registered User
- نوشتهها
- 164
- لایکها
- 51
رفیقم فعالیت زیاد داشته این آخراش 300 تایی گرفته بود که رفته بود تو زمینه چت روم
اون زیاد فعال نیست
اون زیاد فعال نیست
عزیز شما باید خودتون ثبت نام کنید الان سایتش ایراد پیدا کرده بعدا مراجعه کنی می تونی ثبت نام کنیسلام من با موبایل میام صفحه ثبت نامش باز نمیشه کسی میتونه برام ثبت نام رو انجام بده؟
ممنون بابت توضیحاتتون ولی من 15 هزار تومن نمیبینم ، همونطور که در عکسی که پیوست کردم میبینید برای ارتقا 50 هزار تومن میگیرهقربان پولی که می ده کمه؟
پس حتما یه سر بزن به سایت های مشابه ببین جریان چیه؟!
برای مثال سایت میترا لینک هم ارسال مطلب داره ولی هر ماه با محدودیت می تونی درامد کسب کنی و اونجا هم با پول می تونی ضریبت رو ببری بالا و درآمدت رو زیاد کنی و از طرفی هم برای هر مطلب که ارسال می کنی باید منتظر تایید از طرف مدیریت باشی ! و خیلی چیزای دیگه
خاطر نشان بکنم که راوی ویژه 15 هزار تومنه ! تفاوتش زیاد نیست از این بیشترش رو هم خودم قبلا کار کردم . قبلا ها سایتی با نام تک رنک بود که بالای 500 هزار تومن دریافتی داشتم باهاش ولی وقت زیاد می طلبید و پورسانتش پایین بود اونجا هم با 20 هزار تومن ارتقای درجه کاربری کلیه تعرفه ها برای درآمد کسب کردن دو برابر می شدند .
شما فعلا اگر مشکوک هستین راوی ویژه رو خریداری نکنید اجازه بدین دریافتی ها از سایت صورت بگیره و سند پرداخت همینجا گذاشته بشه بعد برای راوی ویزه شدن تصمیم بگیرین
من هم صد در صد نمی گم که این سایت مطمئنه یا کارش درسته . دوستانی که با لینکی که دادم ثبت نام کردند منتظر باشند که سند پرداختی رو بزارم بعدا راویویژه تهیه کنند .
ممنون