dieselpower
Registered User
احتمال خیلی زیاد اسکم شده اخرین برداشت من حدود ۱۰ رور پیش تا بحال پرداخت نشده
اگه پرداخت بشه همبنجا اعلام میکنم ولی فکر نمیکنم پرداخت کنه
برای منم همینطوره 10 روزه پرداخت نکردهاحتمال خیلی زیاد اسکم شده اخرین برداشت من حدود ۱۰ رور پیش تا بحال پرداخت نشده
همینش هم خوبه. بدون هیچ کاری پول میگیریمبرای منم پرداخت کرده
ولی سودش خیلی کم شده
سلام عزیزسلام دوستان.یه توضیحی میدید که چطوری بدون دانلود آنتی ویروس از این سایت درآمد زایی کنیم؟
یه توضیح مختصر از نحوه درامد زایی با این سایت میگید؟سلام عزیز
شما حتما باید انتی ویروس سایت رو دانلود کنید تا بتونید درآمد داشته باشید
انتی ویروس خوبیه و حجش هم کمه بعد هم اگه خواستی میتونی حذفش کنی
پست اول روبخونیدیه توضیح مختصر از نحوه درامد زایی با این سایت میگید؟
خیلی خیلی کم شده. فکر کنم 0.01$ اینا باشهدرآمد از زیرمجموعه این سایت الان چقدره همون 0.1 دلار در روز یا مثل درآمد از لینک کم شده؟
حالا که اینجور شده دیگه نمیصرفه زیر مجموعه بگیری.درآمد از لینکاش هنوز همونه؟خیلی خیلی کم شده. فکر کنم 0.01$ اینا باشه
خیر. من این تایپیک رو به خاطر زیرمجموعه گیری نزده بودم. در ضمن کسب درامد از لینک ها هم فکر کنم روزی 10 سنت به ازای 10 لینک بده.حالا که اینجور شده دیگه نمیصرفه زیر مجموعه بگیری.درآمد از لینکاش هنوز همونه؟
دوست عزیز فکر میکنم اشتباه برداشت کردی.من منظورم با شما نبود(گفتم نمیصرفه زیر مجموعه بگیری)منظورم با همه بود.بازم شرمنده بابت استفاده از این لغتخیر. من این تایپیک رو به خاطر زیرمجموعه گیری نزده بودم. در ضمن کسب درامد از لینک ها هم فکر کنم روزی 10 سنت به ازای 10 لینک بده.
هر کس که از اول به حرف های من گوش میکرد الان پشیمون نبود. الان بعضی ها در همین فروم هستن که در همین دو هفته بیش از 15 دلار از این سایت درآمد داشتن بدون هیچ کاری
بله دیگه. همون اولا سایت روزانه 1 دلار میداد. اگه بخواد همیشه 1 دلار بده که ورشکسته میشهپرداختش امشب انی بود من دو تا اکانت جدا گانه ساخته بودم هر دو برداشت انی بود ولی البته سودش واقعا کم شده
البته دو تا اکانت دو تا خط اینترنت و دو تا کامپیوتر میخواد خرابکاری نشه یوقت