rightahead
Registered User
سهام مشارکت باعث رشد یک شرکت میشه. حالا این شرکت، شرکت تبلیغاتی هم باشه که چه بهتر. فقط به این سایت منحصر نمیشه. اکثر شرکت هایی که سهام خودشونو تو بورس هم عرضه میکنن روال کارشون همین طوره.دوست عزیز من نمیخوام اسپم بدم.
فقط میخوام بدونم دلیل اینکه این سایت باید سودش رو به یوزر بده چیه ؟
مگه جیب خودشون جا نداره ؟
واقعا متوجه نمیشم.
شما فرض کن 100 نفر جمع بشن پولاشونو بذارن رو هم، و یه کاری رو راه بندازن. بعد سودی که سایت میکنه به نسبت سهم هاشون پخش بشه. انقدر سخت نیست. بعضی از سایت ها، صرفاً با کلاه برداری میان جلو و بعد چن وقت جمع میکنن میرن. اما بعضی های دیگه که واقعا هدفشون سود بیشتر هست، کار خودشونو انجام میدن. هم به عضوهاشون سودی می رسونن، هم خودشون سود بیشتری میکنن.
من فقط 700 800 تا گذاشتم تو سایت، و اگه خدا بخواد تا ده ماه دیگه به دارمد روزی 200 تای خالص هم می رسم. کار خودمو ادامه میدم و به حرف دیگران هم کار ندارم. حالا میخواد اسپم باشه یا نباشه. فقط اینکه ادم اگه میخواد پیشرفت کنه اصن نیازی به حرف بقیه نداره. من کارم همینه. اینترنت مارکتینگ. هر روز پلن های جدید میان و من هممه رو بدون کم و کاست تست میکنم و امتحان شون میکنم. من کاری ندارم این شرکت یا این سایت پابرجا میمونه یا نمیمونه، اما طی چن سال اینترنت مارکتینگ حرفه ای کار کردنم، اینو میدونم که باید از هر سایتی به اندازه ش کشید بیرون و کار رو توی پلن جدید که میاد شروع کرد.
حتی این نکته یکی از نکته هایی هست که همه کسایی که حرفه ای هایپ کار میکنن هم میدوننش
اینا رو گفتم که اصن اسپم باشه یا نه، مهم نیس. شما راحت باش. این همه اومدن فحش دادن و اراجیف گفتن توی پست های دیگه م توی جاهای دیگه چی شد؟ هیچی